​Precis som kommentaren lyder så vill jag att ni berättar om ni tycker jag ska börja uppdatera den här bloggen alltså min gamla plattform för svenskabloggares. Men istället för att den ska handla om skvaller då jag redan har min skvallerblogg så undrar jag om jag borde uppdatera om min vardag istället?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte bestämma mig för om dessa är snygga eller fula? men oavsett så när det gäller kläder så har jag gärna på mig kläder hemma som är sådär fula att dom blir snygga.
Vad säger ni om dessa?

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sedan jag uppdaterade här så tänkte att man kanske ska ge sig på ett nytt försök.
Har den senaste tiden samlat på mig en del nya recept på mat som jag provat mig fram till och här nedan ser ni bilder på resultatet.
Jag kommer framöver att skriva vad varje rätt är 😊

Likes

Comments

Hej alla läsare

Jag vill nu informera er om att jag har börjat blogga på en ny hemsida som heter stoppapressarna.se som är en hemsida med senaste nytt från kändispressen.

Anledningen att jag byter hemsida är för att min blogg handlar om bloggskvaller och stoppapressarna.se om kändisskvaller så det passar otroligt bra med min blogg på den hemsidan.

Ingenting kommer att ändras med bloggen utan den kommer att vara precis som nu fast på en annan hemsida.

Så istället för nattstad.se/svenskabloggare så ska ni nu klicka er in på stoppapressarna.se/svenskabloggare för att komma till min blogg.

Men gossips.se och svenskabloggares.se går nu direkt till den nya hemsidan.

Så klicka HÄR eller på bilden så kommer ni direkt till den nya sidan som svenskabloggares blogg finns på.Likes

Comments

Vill uppdatera er om att en del har problem att besöka min blogg via mobilen på den nya hemsidan men det är via domänen.

För att få mobilanpassat gå in på stoppapressarna.se/svenskabloggare

Likes

Comments