Min son är verkligen ingen vintermänniska , så fort det blir kallt så vägrar han gå ut oavsett om det är något kul vi ska göra eller inte. Som här nedan på bilden så skulle vi till dagis förra veckan och han skulle minsann ha på sig allt han bara såg.
Han har på bilden på sig tjocka byxor, strumpor, fodrade stövlar, långärmad tröja, fleecetröja, vinterjacka, halsduk, åkpåsen, mössa och en filt över kroppen och en filt över mössan. Min son är verkligen envis och han vet precis vad han vill och inte vill så ens tålamod blir prövat ofta.
Tycker era barn om vintern och kylan?

Likes

Comments

Jag är svag för kokos och älskar allt som innehåller kokos.
Eftersom jag är hemma med en sjuk pojke som har höstblåsor mm så provade jag att baka en kaka jag aldrig gjort innan. Hittade receptet på internet och den var otroligt god .
Dock kommer jag använda mindre choklad på toppen nästa gång då det blev väldigt mäktigt.
Säg till om ni vill ha receptet.

Likes

Comments

Efter 28 år så försöker jag nu att ta mitt körkort. Att jag inte tog det när jag var 18 berodde på att jag inte hade pengarna och sen har anledningar bara rullat på. Enligt mig själv så behövde jag inget körkort när jag bodde centralt varken i Nora,Borlänge, Norge eller i Göteborg. När jag väl flyttade till Gråbo så skulle jag börja med körkortet men valde istället att jobba konstant och spara pengarna istället. Sen skulle jag ta det när jag blev med barn men istället fick jag foglossning så var nästan sängliggande i 4 månader pga smärta. Efter det så fanns det en miljon andra ursäkter som jag inte kan skriva ut men ja ni hör ju vilka dåliga ursäkter man använda sig av. Den enda anledningen som faktiskt är vettig är ju att jag inte kunde köra med foglossning.
Men men trots detta så sa jag att jag skulle ta körkortet innan jul och detta sa jag förra julen.  Och förra veckan insåg jag att julen snart är här och ännu har jag inte ens börjat med kortet.
Enda ordet på mig just nu är SUCK.
Men nu har jag tagit mig i kragen och bokat intensivkurs och har kört nästan varje dag i en vecka så nu jävlar.

Hoppas verkligen att detta går för jag har redan hittat bilen jag vill ha 😛 Var tvungen att hitta något som peppade mig ännu mer och det var att kolla ut en bil jag vill köra.
Jag kan absolut ingenting pm bilar men här nedan får ni se den i alla fall.

Likes

Comments