Efter 28 år så försöker jag nu att ta mitt körkort. Att jag inte tog det när jag var 18 berodde på att jag inte hade pengarna och sen har anledningar bara rullat på. Enligt mig själv så behövde jag inget körkort när jag bodde centralt varken i Nora,Borlänge, Norge eller i Göteborg. När jag väl flyttade till Gråbo så skulle jag börja med körkortet men valde istället att jobba konstant och spara pengarna istället. Sen skulle jag ta det när jag blev med barn men istället fick jag foglossning så var nästan sängliggande i 4 månader pga smärta. Efter det så fanns det en miljon andra ursäkter som jag inte kan skriva ut men ja ni hör ju vilka dåliga ursäkter man använda sig av. Den enda anledningen som faktiskt är vettig är ju att jag inte kunde köra med foglossning.
Men men trots detta så sa jag att jag skulle ta körkortet innan jul och detta sa jag förra julen.  Och förra veckan insåg jag att julen snart är här och ännu har jag inte ens börjat med kortet.
Enda ordet på mig just nu är SUCK.
Men nu har jag tagit mig i kragen och bokat intensivkurs och har kört nästan varje dag i en vecka så nu jävlar.

Hoppas verkligen att detta går för jag har redan hittat bilen jag vill ha 😛 Var tvungen att hitta något som peppade mig ännu mer och det var att kolla ut en bil jag vill köra.
Jag kan absolut ingenting pm bilar men här nedan får ni se den i alla fall.

Likes

Comments

Om det är något som jag verkligen tycker om så är det lax och det i alla slags former .
Här ovan ser ni halstrad lax med stekt sparris och räkröra med färska räkor. Denna goda middag fick jag på min födelsedag för några veckor sedan.

Likes

Comments

Jag är så kluven i så mycket när det gäller att följa sina drömmar. Alla säger att man ska följa sina drömmar men då undrar jag till vilken gräns man ska göra det? Hur mycket ska man kämpa? Hur mycket ska man offra och till vilket pris?
Det är klart att alla har drömmar om någon som man aldrig tror att man kan uppnå men finns det något som är omöjligt?
Klart det finns begränsningar och hinder men när all säger att man kan nå allt bara man kämpar stämmer verkligen det?
Känns som det finns så många frågetecken kring allt detta, ja eller för mig känns det så och antagligen så är det fler som känner precis samma men man är ändå ensam om detta ändå.
Har egentligen ingen poäng alls med detta inlägget men orden kommer ändå. Vad säger ni, hur mycket skulle ni offra för att få leva ut era drömmar???

Likes

Comments