Tjenare babes! Jag tänkte prata lite om High School utifrån min skola som jag går i.
Jag kan ha fel att det är så här i alla High Schools i USA och inte bara är så i just min skola, men i skolan jag går på så är det helt sjukt hur mkt plugg vi får. T.ex förra fredagen så hade jag fem prov plus läxa i varje ämne som skulle lämnas in nästa dag, inte bara det så vaknar jag 5:30 varje dag, vilket gör så jag inte får någon sömn för vi börjar så tidigt och för att jag har en sjuk mängd med plugg.

En sak som jag inte visste med att vara ny på High School är att det är jättesvårt att få vänner. Jag har gått nu i skolan i 1 månad och har inte en enda vän. Anledningen till det är nog för att min skola är jättestor, det är 3000 elever på min skola vilket resulterar att folk märker inte när det kommer nya elever. För att få vänner så måste joina någon form av klubb och jag funderar på att joina en klubb som har med hbtq+ att göra.

Jag hoppas ni har haft en fantastisk dag, jag tänker btw hålla mina blogginlägg rätt så korta men frekventa så dem blir så jobbiga att läsa. Puss!

(Ni får också en liten bild på min skolbok och lite pengar så ni inte tror att jag är en fattiglapp, hihi)

Likes

Comments

Alla som känner mig vet att jag är en pessimist, men när det kommer till skolbussarna, så behöver man inte vara en pessimist för att tycka dem är skit.
Dem är så extremt slitna det är helt sjukt. T.ex det är klotter på sätena, tuggummi på säkerhetskamerorna, inget säkerhetsbälte, det är som "soffor" istället för "stolar" i bussen och "lädret" på sätena har massa hål.
Det värsta är på morgonen när det har regnat, då är det så jävla kvavt, luktar så himla mycket svett blandat med blöt hund och alla andra är blöta så sitter man där ihoptryckta som om man är djur.
En annan sak som jag inte förstår är att dem har inga riktigt hållplatser, t.ex i Sverige finns det någon form av skylt eller ett bås där det står namnet på hållplatsen eller gatan, men här säger dem bara vilken gatan du ska vara på sen så kommer bussen stanna någonstans där.
En händelse som hänt tre gånger nu, är att vi som är på sista stoppet har inte fått plats på bussen, så busschauffören har åkt till skolan, lämnat av dem andra som satt på bussen och sedan åkt tillbaka och hämtat oss, vilket har gjort så vi har blivit runt 20 min sena.
Men om man ska tänka på det positiva så är bussarna jättefina utan på och det är bra att man får skolskjuts :)) Thank u!

Likes

Comments

Tjenare allesammans! På den här bloggen så kommer jag inte hålla tillbaka några tankar som jag har i mitt lilla huvud, so let's get to it. Just nu har jag varit här i en månad och det jag har att säga är att det fucking suger. Jag går på en high school där det finns 3000 elever och jag har gått där nu i tre veckor. Jag har inte en enda vän och mitt sociala liv är som ett lik. I Sverige hade jag jättemånga vänner och jag älskar att prata med folk, men här vill jag bara dö. Det värsta är att det är så extremt mycket plugg det är sjukt, t.ex jag har fem prov på måndag och jag har knappt pluggat till någon av dem för jag har inget lust med livet just nu. Välkomna till min blogg :)

Likes

Comments