Header

Godkväll? Nu börjar även den här helgen gå mot sitt slut. Och jag hoppas att ni har haft en härlig helg.

Idag innan fyra så åkte jag och mamma till Alwin. (Fast vi blev hämtade av Elins mamma) Ikväll skulle han ha sitt 1 års kalas. var skönt att komma lite tidigare än vad de andra skulle göra. Då fick man gosa med Alwin lite själv.

Men innan de andra kom. Så satte vi Alwin i hans bil. Så roligt att se. Han satt verkligen och diggade med musiken. Han vad så stolt min lille plutt.

Sedan var det dags att börja fika.Medans de flesta hade forfarande kvar sitt fika , så gick jag om Alma upp för att sätta oss och prata lite. Blev lite känslor iblandade i mitt fall. Börja prata om saker som hände för ett år sedan..

Efter ca 2 timmar så hämtade jag mina andra två kusinbarn (tjejerna på bilden) har inte träffar tjejerna från flera månader tillbaka. Så jag ville såklart ta ett kort på dem. Inte det lättaste det heller. De vill inte sitta still precis haha. Efter bara en stund efter korten blev tagna började gästerna komma mer upp till oss.

När klockan var ca halv 7 så var det dags för oss att åka hem igen. Men nu mina fina säger jag godnatt.

Kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter nu framför daton och tittar just nu på Svensson Svensson. Vilka minnen.

Vid halv 4 kommer min kusins mamma hit, för att hämta upp mig och min mamma. Där efter ska vi till Alwin och fyra hans 1 årsdag som han fyllde i måndags. Kommer bli ett par timmar där. Sen blir det hem blir det ta ta av sig finkläderna och sedan mys innan läggdags.

Kram 

Likes

Comments

En dag försent men men, igår var det ännu en dag som barnvakt till den här lilla killen.

Men som roligast var att igår var han ganska mycket hos mig och inte bara hos mamma, som han hela tiden brukar vara. Haha någon som vill ha han hela tiden för sig själv😀

Så alltså består dessa dagar av mys och bus ända tills sötnosen åker hem igen. ❤️❤️

Kram 

Likes

Comments

Är ni som jag? Blir sugen på massa sött? I stället för att köpa nyttiga frukter eller något annat, så köper du godis eller helt något annat onyttigt?

Det här är mitt beroende. Jag äter mycket sött och dricker mycket läsk. Blir jag sugen på något så måste jag ha det. Alltså slänger jag ut lite pengar hit och dit på massa onyttigt.

Vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska bli bättre. Men går det? Nej det är jättesvårt. Allt som är gott är oftast onyttigt varför behöver det vara så?

Har ni några tips hur man kan förbättra sig just med sitt beroende?

Kram 

Likes

Comments

Den 4 december idag. Men det är inte vilken dag som helst utan idag fyller den här busungen 1 hela år.

Tänk för ett år sedan kom du hit till oss. Jag minns den kvällen när mamma kom in till mitt rum och sa att hans mamma hade fått värkar och fick åka in till sjukhuset. Jag var så orolig om han skulle föddas idag eller om det bara var något annat. Men jag somnade precis som vanligt men vaknade upp och kollade min mobil om jag hade fått något. Det var precis det jag hade fått. Min kusin hade skrivit att ” den 23. 26 ville han komma ut” då var han hos oss.

Sen förändrades mitt liv igen. Från första dagen jag höll dig tills idag, har du spridit så otroligt mycket kärlek och gör. Att få träffa dig, krama dig, pussa dig är en av mina lyckligaste stunderna i mitt liv. Du är min favorit kille.

En kille som du vill jag alltid finnas för och jag kommer stötta dig Så länge jag lever. Vi har många år framför oss och det kommer jag älska. Jag älskar dig min "lilla" plutt. <3

Kram 

Likes

Comments

Redan för 30 november fick jag ett mail från Kicks att dem kör ingång med julkalender eller hur ska man kalla det? Men då såg jag 2 december att den här  härliga parfymen hade 50%  rabatt. Vem tror ni passade på att köpa den? Jo jag!!  

men som tur var min lilla sådan parfym slut så entligen fick jag en större och ny igen som man kan använda igen! 

Kram 

Likes

Comments

Oj oj oj säger jag bara. Första december idag och inte många dagar kvar till julafton. Någon som längtar? Kan säga att jag gör det lite. Men hoppas bara på att man får mer julkänsla innan dess. Man vill ju få snö som lägger sig på maken till jul. Eller vad säger ni?

Kram 

Likes

Comments

kolla vad fin fläta jag hade idag. Tack vare min kompis @josefiinanna som hjälpte mig.

Vet inte när jag hade inbakade flätor senast. Kan inte göra det på verken mig eller någon annan.. men det är något som jag vill lära mig. 

Men idag kändes det som jag behövde göra något lite annulunda med mitt hår. Hade lite stressig morgon för att fixa håret, så jag ville bara få bort det från ansiktet. Så det blev en inbakad fläta som sagt. 

Kram 

Likes

Comments

Godkväll. Nu har även den här dagen nästan gått. Kommer inte bli det sista jag kommer säga det, men dagarna bara flyger iväg. Det är som den här månaden, vi går snart in i December. November har varit den månaden som har gått slöast Ja av många jag har hört och enligt mig själv.

Men nog om det. Fick ett sms av mamma idag på min långa håltimma. Hon skrev då att Alwin skulle komma. Efter lunchen och rasten var över så gick Rachel och jag ner till musiken. När läraren hade stigit in och förberett sig sa han att vi kommer få sluta tidigare idag. Alltså skulle vi sluta halva tiden. Alltså 1 timme och en halvtimma håller lektionen på. Så efter gick Rachel och jag till närmaste busshållplatsen för att hinna med halv bussen. Den här gången kom jag hem tidigare till plutten.

När jag kom in innanför dörren fick jag se honom sitta och le. Vilken härlig känsla det är. Därefter har vi lekt och busat, tills hans pappa kom för att hämta honom igen.

I mån väntas ytligare en dag att vara barnvakt. För då kommer även han hit igen.

Kram 

Likes

Comments