Header

Hejsan alla fina och glada läsare. 😊 hoppas allt är bra med er. För med mig är det super.

Ska snart börja jobba. Men innan dess ska jag bara ta det lugnt och hämta energi inför jobbet. Blir inte så många timmar jag kommer jobba idag. Så på ett sätt är det ganska skönt. Sen blir de helg på riktigt.

Men hur har själv skoldagen idag varit? Jo det har varit kanon. Känns bättre och bättre för varje minut som går. Känns som det kommer bli bra det här. 😊 det har varit en lugn dag och vi fick sluta innan halv 1. Ganska najs faktist. 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll säger man det nu när klockan är över 11?

Vaknade upp runt nio och visste att idag är det inte en helt vanlig dag. Utan idag skulle jag för första gången efter sommaren börja i skolan igen. Inte den som jag har gått på i 3 år, utan en helt ny skola. Med nya miljöer, nya människor och nya möjligheter. Livet har börjat om på nytt..

Fixade mig i ordning för att sedan åka in till stan. Men eftersom det var min första dag, så tyckte mina föräldrar att dem kunde köra in mig och stanna där inne. Kände oro i magen när vi var påväg in. Men samtidigt kändes det som allt var konstigt. Att jag inte skulle vara där. Men sen när vi satt där inne och han vänja mig lite vid miljön började det kännas mycket bättre.

När alla tal och musik hade bivit klar delades vi upp för var och en och sedan skulle vi alla till våra klassrum. När man kom in där mötes man av namnskyltar. Sedan kanske ni förstår hur resten går till. Sen när klockan blev halv 1 var det dags för att äta skolans första mat.Det saverades hemmagjord kyckling. Det var skillnad på mat än på andra skolorna man har gått på. Vi alla i klassen satt vi tillsammans. Stämningen kändes liter mer avspänd en innan. Där inne satt jag och tre andra till och snackade. Men sedan gick vi ut och satte oss i solen.

När klockan slog halv 2 blev det dags för att gå in till klassen igen. Det var då vi skulle gå en rundvandring. Men efter det samlades vi ute och åt lite fika innan vi alla gick var sitt håll.

Då hade klockan blivit efter halv två. Men tror att jag fick vänta på mina föräldrar en 10 minuter. Men då var pappas bror med eftersom han skulle visa vart jag skulle gå av sen när det blir dags att ta bussen in. Sen kramade vi om varandra skildes åt för den här gången.

jo vad skulle vi gör efter alla detta? vi åkte till maxi och handlade. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Men i mån börjar jag klockan 8.30. Därefter blir det att åka hem igen och en blir det att cykla iväg till jobbet. För att jobba ett par timmar innan jag tar helg. Nu säger jag godnatt!!

Likes

Comments

White Marbele 

Ännu ett skal från Ideal of sweden. Beställde hem ett white marbele, i slutet av förra veckan. Idag kom det i brevlådan. Älskar verkligen dessa skal.

Hade även 50 % rabatt så jag ville ta vara på den innan dem här 30 dagarna går ut. Nästa skal blir nog med mönster!

Likes

Comments

att en grej kan göra en person glad. Ja det kan man. I allfall för mig. Det spelar ingen roll om det är dyrt eller inte. För mig är själva tanken som spelar roll.

Den här personen kunde ha haft sina pengar till sig själv. Men hon valde ge mig en blomma. Jag tror ingen vet hur tacksam för den vackra blomman. (Jobbet fick jag denna av) Att ha kämpat dag ut och dag in. Ställt upp så mycket jag har kunnat. Ibland har jag till o med tänkt att igen tycker att jag är bra. Finns ingen mening med att jag är där. Men ändå har alla sagt något positivt om mig.

Så idag på slutade arbetsdagen blev det inte att jag kom iväg med en gång, dit jag skulle. Så jag var stressad så jag knabbt hann att säga hejdå. Men precis när jag håller på att ta på mig skorna. Så ville brukaren ge den här blomman till mig ifrån henne. Blev så förvånad att just jag fick något. Är inte så varn att få något där jag har jobbat. Under tiden jag tog blomman fick jag tåren i ögat. Det har betyder att jag är älskad. Tack fina du.

Nu står blomman i fönstret i säkert förvar. ❤️🌷💕

Likes

Comments

Jobb efter jobb.. men nu har även jag helg. Fast 1 dag bara. Sen drar vi i gång igen. Tur att jag älskar mitt jobb, annars hade jag inte orkar detta.

Men hur som helst började jag veckans sista arbetspass klockan 10. Fick även då liten sovmorgon ändå. Cyklade iväg till en ganska lugna timmar... tills vi bestämdes oss att åka halva vägen till stan. Gick in på museumet och sen tog vi en fika. Gillade caféet lite extra. Fanns mycket gott att välja på.. 😋

Sedan åkte runt lite. Kom hem ungefär halv 5 tiden eller innan. Efter det har sista jobbtimmarna varit lugna. 😊Nu ska jag kolla på film, med mina linschips. Ha en bra lördag.

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från jobbet överraskade mamma mig med tacos och med ett litet paket till. Fast paketet var ifrån min mormor och morfar. Öppnade det straxt efter kvällsmaten..

I pappret låg en ask som är ett hjärta. En liten liten söt liten ask som nu ska stå på bordet här i rummet. Tack mormor och morfar ❤️

Likes

Comments

Bästa Alwin 

Godkväll! Klockan är staxt nio. Fattar inte hur dagarna kan gå så fort. Vet inte hur många gånger jag behöver säga det. Men det lär inte vara en sista gågen i allfall.

Idag fick jag äntligen lite mer sovmorgon. Behövde inte gå upp halv 6, utan det räckte med att jag skulle komma dit vid halv 8. Blev alltså en kort dag idag.

När jag kom hem satte jag mig som vanligt i fotöljen med min mobil i handen. Tog inte alls många minuter efter jag och mamma hade FaceTime med Elin och Alwin en stund. Eftersom dem skulle komma en sväng 👍

När Elin och Alwin kom sov han så gått i vagnen. Väntade tills han skulle vakna. Kändes evighet att vänta. Man ville bara ta upp honom och gosa med honom.

Men sen blev det också det gamla vanliga som vi gjorde. Alltså blir det mer att gosa och prata. Sen runt 5 tiden på eftermiddagen bestämde vi oss att gå till affären och handla lite. Det är roligt att gör något som man inte i vanliga fall brukar göra. ❤️😃 Men som jag alltid brukar säga alltid lika roligt att träffa honom & min kusin!

Likes

Comments

Tre dagar på raken har jag nu gått upp runt 6 tiden, för att sedan tar mig ett jobbet. Idag vaknade jag av att klockan ringde. Det är verkligen inte ofta jag gör det kan man säga.

Idag har faktist dagen sätt ut ungefär som den brukar. Fast ett ärande som jag inte tidigare har varit med på, fick jag nu äran att hänga med. Men när klockan börjar gå mot 1 tiden på eftermiddagen känner jag mig trött. Då kommer allt ifatt än.

Men idag när jag kom hem var det precis det gamla vanliga som jag brukar göra.Sängen, godis och film. Sedan efter bara en liten stund efter var jag så pass trött så jag somnade en liten stund. Hoppas bara på att jag kommer sova inatt. Men känner mig att jag börjar bli trött igen. Så jag kanske klarar mig hela natten utan att vakna. Vi får i allafall Hoppas på det.

Likes

Comments

Ibland känner jag verkligen hur mycket jag tycker om mitt jobb. Vi har mycket roliga stunder. Vi går ut och äter, åker till stan och fikar. Har aldrig känt mig som hemma där. Helt klart bästa stället jag har varit på.

Men om vi pratar om dagen idag. Började jag igen kvart i 7. Samma som i går. Höll på att försova mig. Men jag behövde inte stressa så mycket. Kommer ändå 5 min tidigare.

Ni vet när man är så trött är det skönt att bara ha tyst runt om kring sig. Passade verkligen på att ta det lugnt innan hårda arbetet drar i gång. Haha nä så farligt är det inte. Vi har det riktigt bra.

Efter brukaren hade gjort några grejer så gick vi ut i solen. Snacka om att var varmt i solen. Fast man ska ju inte klaga. Snart kommer hösten. Jo på tal om hösten så idag när jag cyklade till jobbet var det verkligen höstluft. Fy ska det redan kännas. Vi måste får en redig sommar innan kylan drar in...

på eftermiddagen så bestämde vi att alla vi tre skulle gå upp till köpingen för att ta var sin fika. Vi fick sitta där en stund för att vänta på kaffet. Stackars tjejen som jobbade ,var själv som inte var anställd där fick slita när alla kunderna kom. Och just då kommer alla in på samma gång.

Men sista timmen av min arbetspass var det lugnt och stillsamt. Hoppas ni har haft en bra tisdag 😀

Likes

Comments

Hej på er igen. Nu ligger jag i sängen och ska äntligen få sova några timmar innan nästa arbetspass.

Idag började jag jobba kvart i 7. Men höll på att försova mig. Hade bara en kvart kvar innan jag skulle cykla iväg. Fick skynda mig för att komma i tid. Men i själva grejen var att jag var ändå där 5 minuter innan. Haha som jag hade stressat. Men jag hade det bra på morgonen efter det. Hade bra sällskap ändå.

Idag vid halv tio hade vi ett ärande in till stan. Blev att jag och två till hängde med. Jag tycker det är ganska mysigt att komma ut under tiden man jobbar. Men blev inte alls så länge efter ärandet. Finns ändå inte så mycket att kolla på. Vi Körde bara igenom stan och sedan ut igen. Men när vi kom hem tog vi oss fika åt minstånde.

Ja man kan nog säga att resten av dagen sen blev nästan som den ser ut varje dag. Men som sagt så har den här måndagen var okej.. man har haft värre.. hoppas ni också har haft en bra start på veckan. Godnatt

Likes

Comments