Header

Hej eller godnatt vad ska man säga? La mig i sängen bara för en liten stund sen. Tänkte precis efter jag har skrivit det här inlägget, så ska jag plugga lite på samhällskunskapen. Där med sen sova.

Idag tog jag ledigt från skolan. Eftersom jag hade en tid till läkaren klockan 8.30 i stan. Mamma och jag tog halv 8 bussen. Men det kändes lite konstigt att se sin vän hoppa på den bussen som alltid vi åker med till skolan och sedan åker jag andra hållet.

När mamma å jag satt på bussen kollade vi upp vart vi skulle gå någon stanns. Eftersom det är ett privat ställe. Men för oss har det inga problem att hitta. Men fick sitta i väntrummet en liten stund innan jag fick komma in. Mötes då av läkaren som var hur duktig och trevlig som helst. Jag trodde aldrig att jag skulle få någon hjälp för det. ( säger inte vad det är) henne skulle man ha gått till med en gång, i stället för att ha kontakt med min vårdcentral....

När vi var färdiga där så hade klockan inte blivit mer en halv 10 och inga klädaffärer var öppna. Så alltså fick jag och min älskade mamma sätta oss inne på en bänk och vänta en halvtimme tills allt skulle öppna. Vårt först ärande var att gå till apoteket. Sen var det äntligen dags för mig att shoppa 😂😄

köpte en kofta, en tröja, öronhängen och sist och inte minst ett busskort som jag ska kunna använda privat. Men sen måste jag ju tala om att läkaren jag var hos rekommenderade en rengöringskräm som gör att huden blir mycket bättre än vanliga produkter. Bild kommer i mån!

Sen var det dags för mamma och mig att gå och äta. Då blev det som var lättast alltså blev det donken. Det som jag tycker är mysigt är att ibland ha egentid med mamma. Man får ut så otroligt många funderingar som man kan kanske få svar på. Tror nästan vi satt där inne på donken över nästan 2 timmar. Men i stället för att ta bussen hem så kom pappa och hämtade oss. Men vi fick vänta efter tvåtiden. Medans vi gjorde det köpte mamma och jag var sin bulle och satte oss ute i solen.

Efter ett tag igen var det dags att åka ut till mode. Men både jag och mamma blev trötta efter allt, så var det bara pappa som hade ett ärande inne på jula. Annars gjorde vi inte så mycket mer. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu säger jag godnatt!

Kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skolan idag har ändå gått okej bra. Har bara varit ganska trött, men vem är inte det nu förtiden?

Igår när Rachel och jag satt på bussen och var påväg hem frågade hon mig om vi skulle ses idag efter skolan. Eftersom hon och jag ska hjälpa varandra med samhällsprovet som vi har på tisdag och ska hon hjälpa mig att spela gitarr.

Det första vi började med var att sätta oss i tv-rummet och började spela gitarr. Gick fanatiskt bra. Nu kan jag 3 ackorder och hoppas att jag kan de tills i mån när jag ska öva. Men hur som helst satt vi där inne och spela tills maten var klar. Idag blev man bjuden på hemmagjord pizza. Det var gott

Efter det var det dags med lite fika. För mig och Rachel blev det varm oboy med grädde och blockchoklad i stället för kaffe. Men inte nog med det så försökte vi att lösa korsord. Som tur är hon duktig på att hitta rätt ord medans jag inte kan så mycket.

Efter allt hade gått ner i magen vad det ytligare dags för att spela. Men sen fick vi ta tag i samhälle i stället. Satt där i nästan två timmar för att nöta in informanten. Tack vare Rachel hjälp hade jag inte lärt mig lika mycket! ❤️

Kram 

Likes

Comments

Igår efter skolan stannade jag kvar hos Alexander eftersom jag skulle sova över hos honom.

Nästan med en gång vi hade lämnat böckerna så gick jag, Alex, taki, Emmy och Steve till stan som bara ligger ca 10 minuter ifrån skolan. Gick då in på Coop. Som ni ser på bilden ser ni ju att jag köpte lite gott. Men man måste ha det när man ska ha myskvällar. Eller är det bara jag?

Men för att komma tillbaka till ämnet. Efter affären hängde vi alla med Taki till frisören eftersom han skulle klippa sig runt 4 tiden.Måste säga att det var trevligt att sitta där inne och bara snacka massa. Men efter en stund gick Steve och sen gick Emmy. Då satt bara jag och Alex kvar.

Runt 5 tiden var det dags att återvända hem igen. Men direkt när vi kom dit så gick vi till kvällsmaten. Men dock så åt inte jag något från senare under kvällen.

Planen var också att gå till gymmet med Taki under kvällen. De andra tränade utom jag. För mig kollade jag bara på. Det är också roligt att göra haha.

Därefter var det nästan med en gång att krypa ner till sängs. Och för den här gången sov jag ganska okej faktiskt.

Kram 

Likes

Comments

För första gången jag har varit med på klädbytardagen i skolan. Oj vad roligt vi har har haft trotts på en lördag. Det här projektet har vi i klassen inte alls hållit på med så länge, men allt hamnade på plats redan igår, så det kändes skönt.

För er som inte vet vad det här handlar om är det så att man får komma med sina kläder, som exempel är försmå eller ligger och skräppar. Det är bara om man vill. Men vi som stod i kassan (jag) räknar ihop hur många plagg dem har med sig. Sen får man ett kvitto på det. Därmed får man ta andra kläder. Men går det utöver siffran du har på kvittot så får man betala 10 kronor för varje plagg du har! Superroligt att det var så många som kom och härligt att höra från andra att det här uppskattas.

Men så kommer vi då till tidningen. Det första nästan fotografen var är att hon började intervjua mig av någon konstig anledning. vet inte hur många gånger jag har varit med i tidningen nu.Haha börjar bli känd i stan med och inte bara här i hålan. Haha Men som tur tycker jag om att bli tagen på kort.

Kram 

Likes

Comments

Hej på er igen!  Redan fredag idag. Det är inte klockt vad tiden går. 

Vi som har ämnet naturkunskap  har fått en uppgift och det är fixa inför klädbytardagen  som kommer ske i mån.  Varje år fixar  naturgänget  det här. För er som inte vet vad det handlar om, så är det  att allmänheten får komma och lämna plagg som exempel dem inte andvänder. Sen får de vilja ut något efter det.  Det är också bra för miljön..  första  gången jag är med på detta så det ska bli intressant. 

Så i mån blir det att gå upp ganska tidigt för att sedan ta sig till skolan igen. Men som tur får vi  ledigt  den 27 oktober om jag minns rätt. Då är det ganska värt att åka ditt på sin fritid.  Fast det är ju inte alls många timmar detta ska ske. Men jag återkommer i mån hur det var. Godnatt på er! 

Kram 

Likes

Comments

Hej!

Har precis nästan kommit hem ifrån skolan. Känns skönt att sätta sig i sängen och bara få ta det lugnt. Men sen när tiden har gått ett tag blir jag rastlös och måste hitta på något..

Men hur som helst har jag bara haft tre lektioner. Slutade idag 11. 20. Men egentligen skulle jag ha slutat vid 3 tiden. Men läraren var förfarande sjuk. Jag fick sluta tidigare en de andra eftersom jag hade håltimma tills den lektionen började. så idag blev det att jag åkte hem tidigare som sagt.

Snart ska jag äta och sen blir det att ta det lugnt. Blir entuellt något gott att äta på. Men vi får se om det finns något.

Kram 

Likes

Comments

Godkväll fina läsare! Hur står det till mer er idag då? Mår lite bättre nu än vad jag gjorde under dagen idag. Riktigt glad över kan man säga. Men det som gjorde det kan jag nästan säga till 100 % att det var att jag behövde sova en stund. Men nog om detta tycker jag.

Idag i skolan har jag bara haft 4 lektioner om man ska räkna med "idrotten". Måste säga att vårt scheman, trotts att vi alla har olika så är den sjukt bra. Man har haft det värre.

​Bjuder som sagt på olika bilder idag som ni ser. Har faktiskt inget mer att erbjuda om den här dagen. Utan det har varit som det brukar vara. Känns inte så intressant inlägg men hoppas det är okej ändå. Puss och godnatt! 

Kram 

Likes

Comments

Godkväll!

Idag har min dag gått lite fortare än vad det brukar göra. Men det är för idag har det varit en sån dag där man har haft fyllt upp i princip hela tisdagen.

Började halv 9 som alltid och hade bara två lektioner sedan var min skoldag över. Vi brukar alltid gå till klockan 3 i vanliga fall. Men vi som har inriktningen musik var just den lektionen inställd, eftersom läraren var sjuk.

Men stannade kvar till Rachel slutade sin lektion eftersom vi hade bestämt redan i går att vi skulle ta en fika i stan. Men innan dess gick jag bara till matsalen för att få i mig lite mat. Kort där efter gick vi in till stan...

Men vi gick inte direkt till fiket, utan Rachel och jag gick till subway för att hon skulle köpa sig en macka. (hon åt inte i matsalen) Vi satt där en stund innan vi begav oss iväg igen.

När vi fick vårt fika satte vi oss vid ett mysigt hörn och började prata mellan himmel och jord. Vet inte hur länge vi satt där men det ända jag vet var att vi tog 3 bussen hem igen. Var sjukt trevligt och detta borde vi göra oftare.

Men vi halv 4 landade vi i köpingen igen och då hämtade Elin upp mig o åkte till netto. Men som vanligt så finns inte allt det man ska ha såklart ska man behöva gå in på Algots.

Sen var man äntligen hemma igen och då blev det att vara en stund barnvakt. Efter allt så har jag bara tagit det lugnt. Hoppas ni har haft en okej dag! 

Kram 

Likes

Comments

Hej!! 

Just nu sitter jag i sängen och tar det lite lugnt. Ska alldeles straxt ta och göra mig i ordning för att sedan sova. Klockan ringer tidigt! 

Varje måndagar börjar vi alltid klockan halv 11. Men den här måndagen åkte jag samma buss som vi brukar göra varje dag. Förutom måndagar dock. Alltså 7.17. Då undrar ni säkert varför jag inte sov längre? Det var för jag skulle åka till Alex för att följa med honom till sjukhuset. (ingen fara med honom)

Men vi satt inte länge i soffan från brandlarmet började. Eftersom jag aldrig har varit med om när ett brandlarm går när man är på sjukhuset så blev jag smått rädd. Undrade hur man skulle ta sig ut om det verkligen brann. Men som tur sa läkaren att sitt ner i väntrummet så återkommer vi om det är något. Men larmet gav sig inte. Tillslut hörde vi sirener då började jag verkligen undra om det var något. Men som tur brann inte. Utan det var en person som hade spisen på och sedan lagt en trasa där  på.... ja ni fattar vad som kan hända. 

men nu hörni säger jag godnatt så hörs i morgon.  

Kram 

Likes

Comments

Entligen har jag inskaffat ett nytt fodral till mobilen. Den andra rosa jag hade började bli så fult. Visslingen skulle jag ha den tills jag hittade ett bättre.

Men som tur var så hittade jag denna. Tunnare och bättre att ha korten i. Inte nog med det så var den sjukt fint med silver.

Kram 

Likes

Comments