God fredagskveld, nå er det å slappe av med god gamle klassisk musikk som jeg fant på spotify, og det som jeg hørte på radio før dab radio kom, og FM er ikke i bruk lenger, og da går over til dab.

Dere kan spille denne musikken, på via spotify.

Så nå kan jeg slappe av med å høre på gode gamle melodi, som klassisk musikk, og det er oh carol som jeg hørte på tv og radio, som disse melodi finner på spotify.

Jeg er fornøyd med bloggen, og nå er da oppdatert, for at dere kan finne på bloggsiden

Sveinung 

Likes

Comments

Her er video innslag fra min youtube kanal Sveinungs Gaming channel.

Det er 1 av 5 video som er på spilleliste, som dere finner på hovedsiden av youtube tjeneste.

Dette er for alle som spiller dataspil, og youtube kanalen min har 135 avspilling, og det blir flere når dere abonnere stede for jeg holder på med andre ting, og litt av hvert blir en egen underholdning for gaming, som spiller hver kveld, og andre, jeg håper at dere likte video som finner der, er å gi 100000000000 likes, for det er tilgjengelig. og dere som ikke husker helt om hva oppdrag er det på spillet som er planlagt, er GTA V for nå er det som er jeg veldig glad for å lage en underholdning, min drøm er å bli You Tube Stjerne, for mitt underholdning er Sveinungs Gaming channel. pleas likes mine video og kommentarer.

Sveinung 

Likes

Comments

Endelig er her den nye sims pakken som er nå tilgjengelig, og det er stæsj til klesvaskedag, og nå er det tilgjengelig på origin sin butikk, dette koster 89 kr og kan laste ned og installer på origin.

Det har jeg ventet på stæsj pakker som koster 89 kr.

Sveinung 

Likes

Comments

Contains affiliate links

God kveld, her er liten tips til dere som elske å shoppe på nettbutikken,, det er gardiner som jeg har funnet på vidaxl som er populær nettbutikk, det som er mitt interesse å handle der, det er 3 linker som står vidaxl, dere klikke for å se priser på gardiner, og det som er fint med at jeg blogger av og til, men er ofte opptatt med å blogge om kveld, og det som er at jeg skulle ha hatt ny pc, for jeg bruker nå er kontorpakke som er kjøpt hos refurb.no som er egentlig Dansk databutikk, og det som er at alle som kjøpe der må betale toll avgift ink når handler på nettbutikken, for saker blir sendt fra Danmark.

Men nok om det, det som er mitt interesse å ha en Pc som er alt i et, men det er kostbart, for en av alt i et pc koster 12 00 kr hos dustin.no sin databutikk

Her er PC som jeg har tenkt å bytte ut, som er alt i ett, dette maskinen koster 12,495,- som selge på dustin sin nettbutikk, men det har jeg ikke penger til, det som er at når lage kollasj på nouw.com for å tjene penger til datautstyr, så vær ærlig å klikke på annonse for bloggerne får 65 NOK øre pr klikk. Når dere ser vidaxl og da kan dere klippe på for å se priser og beskrivelse, og da får beløp fra annonse klikk som dere ser på bloggen min.

Dere kan lage litt reklame side med bilde av produkter, som alle elsker å shoppe.

På overskriften kan skrive eks, alt du trenger, Kjekt å ha, og din friluftsliv, og da kan blogge og tagg produkter.

Tagg liste.

Kjøkkenmaskin , Klær , GPS,

Det er 3 tagg som er link til forskjellig saker.Kokkens hjelpemidler

Her er 2 kjøkkenmaskin som jeg har lagt ut på innlegget, nå kan slappe av med å lese i bakeboka eller koke bok, jeg håper at dere kan ta en titt en av linkene under bilde eller klikke på bilde som dere ser på bloggen.

Sveinung 

Likes

Comments

Hei alle sammen. nå er 2 video av laser min som jeg lage og selge ting. Men nå er midlertidig ute av drift. det blir ny kompressor som blir kjøpt og installert på plass. Og da vil være i drift igjen.

Sveinung 

Likes

Comments

På farming simulator 2017 er det skogsmaskiner som alle har ventet på, nå er endelig skogsmaskiner her i spillet på farming simulator 2017, på multiplayer hjelp andre med skogen som skal hogges, med nye eventyr i farming simulator, dette spille jeg har på min ps4 konsoll, så jeg kan hogge tømmer, på konsollen kan ta opp video og legge ut på youtube og facebook, for å vise hva vi lære om skogsmaskinen som kan blir flinkere, det er bare å stå på, men å hogge tømmer.


Sveinung 

Likes

Comments

Min youtube kanal
Sveinungs Gaming channel