Denne musikken heal the world som Michael Jackson forbindelse med TV aksjon som et kveldens musikk som forbindelse med unicef. Slapp av med Michael Jackson Heal the world...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det som er på bloggen at dere finner på bollgsiden som anonse linken det er for at dere klikke på for å se priser.

Likes

Comments

Her er foto av fuglene i fjæra som leter etter mat, dette bilde som jeg har tatt med kamera.

Likes

Comments

Det som handler for oss med asperger syndrom som lengte etter riktig jobb som IKT og andre datatjeneste, for oss som mangler riktig utdanning, som jeg har vært mest interesse, og det som er sørgelig er at for oss med asperger syndrom som er uføre trygd.

Jeg er 27 år og har ikke riktig jobb som er mitt historie.

Det som er krevende at jeg har ikke riktig utdanning, og og det som er store framtid at ikt tjeneste blir en person for datamaskiner jobber selv, og jeg som er mitt interesse er å lage en prosjekt på bloggen for å handle om oss for med asperger syndrom, og da kommer ikke videre.

Det som er viktig for oss i framtid at jeg og andre som har asperger ønsker å komme seg ut i arbeidslivet for å tjene penger til bil, og da som er at det er viktig å tenke på pårørende som hadde vanskelig for situasjon som ikke har penger til å hjelpe med å komme seg i arbeidslivet for å tjene penger til ny bil eller brukt.

Og det som er viktig at som jeg har sagt når jeg krev til autismeforeningen.

Tenk på oss med asperger syndrom som trengte hjelp for at hverdagen blir lettere og bruk penger til asperger syndrom som det skulle ha vært på tv aksjon, som at pengene går til autisme og asperger syndrom!!!

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Her er vinterbilde som jeg liker mest, solnedgang. så dette bilde som alle like å se på bloggen min.

  • 5 Lesere

Likes

Comments

Dette landskapsbilde som blir redigert med photoshop før blir gravert med laser maskinen min, men det eneste maskin som jeg kjøpte er redsail m500, så det som er mitt interesse å lage ting med laser, som skjæring av mønster, og det som jeg hadde laget er snøkrystal og andre sjablonger, og det som jeg har bestilt er programvare som heter coreldraw, og det som jeg skal teste, så da er det mitt interesse å lage andre ting.

Og det som jeg har planer å skaffe en tegnebrett, det ser ut som nettbrett og kan koble til datamaskinen.

Likes

Comments

3 Diverse bilde som jeg vil vise frem som jeg holder på med foto for mitt hobby, og jeg graverte en av bildene, og første bilde er fyret i skjæra, så dette som jeg er fornøyd, så jeg liker å holde på med data for min interesse.

Likes

Comments

lHer er kveldens bilde som jeg hadde på onedrive, så dette som bilde jeg er fornøyd med jobben som jeg har ordnet på data og dette er resultat, jeg er fornøyd med dette bilde som jeg liker å jobbe med på data. 

Likes

Comments