Hej från alvängen, ni som inte vet vart det ligger så ligger det nära Kungälv. Så här är jag och besöker min kusin, jag sover över så inte mycket bloggande blir det.
Internet här är förfärligt, hahha eller så är det min dåliga iPhone 4 som inte har 4g. AHHH va trött jag blir på den. Men ha det så bra.
Puss


Likes

Comments

Hej på er alla, nu gör jag mig klar för kvällen. Det är lite tidigt fortfarande så jag ska nog läsa lite och så får jag se när jag väl somnar. Dagen har som sagt varit väldigt seg, inte gjort något nästan.

Imorgon blir det innebandyträning, åhh va jag har längtat.

Godnatt med er, puss.

Likes

Comments

Ja mycket har inte ändrats jag ligger fortfarande i sängen och är lite sådär lat man får vara ibland. Just nu så myser jag med katten och spelar lite sims. Ville bara ge lite update så kanske skriver lite senare vi får se. ​Puss

Likes

Comments

God morgon eller förmiddag kanske man ska säga, idag har jag varit helt seg knapp gått ur sängen. Istället har jag kolla​t på film och lyssnat på musik, alltså dagen har varit en stor slappardag. 

På sista tiden har jag blivit helt kär i Sam Smiths album, den är bara såå bra. Låtarna som går på repeat är ​like I can​, ​not in that way ​och ​latch acoustic​. 

Senare ska jag städa och fixa i rummet, det behövs rensas.

​Puss ​på er och ha en bra dag.

Likes

Comments

Okej så detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Jag har haft "skoj" bloggar innan men inget som jag har hållit på med länge. Men denna ska jag verkligen försöka att göra mitt bästa med. 

Just nu har jag sportlov så då har jag ju tid med fler inlägg men sen när skolan börjar nästa vecka får vi se, vi kanske har jätte mycket plugg eller inte. Skolan kommer i första hand eftersom jag ska söka till gymnasiet denna terminen. ​Puss.

Likes

Comments