Header

Eftersom att nästan alla ska sluta i hoppgruppen så vet jag inte riktigt hur vi ska göra med bloggen. Det är bara jag, Sara och Ella kvar i gruppen nu, så jag tror inte det blir något mer med den här bloggen. Vi får se hur det blir tills vi börjar igen och vi alla får prata ihop oss.

Jag tycker att det är lite synd eftersom att vi kom så långt med den här bloggen och det var superkul att vi låg 1:a på topplistan i flera veckor.

Tills vi vet mer så kan ni följa mej på nattstad.se/bellabergqvist

Börjar skriva där måndag 14 juli så ni vet :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att lämna svedenshoppryttare, kanske även Izabelle och Sara. Anledningen till att jag lämnar står på min ''föredetta'' blogg, jumpingbunny, där ni kan fortsätta följa mig, Harry och mina djur! 

Nu ligger ansvaret över svedenshoppryttare på dem som tänker fortsätta blogga här! Många kramar och tack från mig till världens bästa läsare som stöttat oss enda upp till 200+ läsare om dagen! Så jävla coolt ! Tack igen ❤

För att komma till jumpingbunny, klicka HÄR.

/Filippa

Likes

Comments

Dragit ut slingor i hättan och färgen är i. Snart är slingorna klara, bilder kommer senare på det färdiga resultatet 😘


Likes

Comments

Här är en bild Lena la upp på Facebook när vi hade vart och provridit Wilson. Väntan på svar om han skulle få komma till Sveden och gått igenom besiktningen kändes så lång. Men tänk, nu står han i stallet. Jag följde med och hämtade honom också och bara längtade efter att få rida honom och borsta och mysa <3 vi har gjort stora framsteg sen han kom och jag hoppas på att vi ska komma långt tillsammans. Våran första tävling gick vi in och tog hem en rosett, så stolt över Wille <3

Likes

Comments

Idag var med med min kompis Lova! Först tralla vi runt på kupolen och hon skulle köpa cosplaykläder. Sedan åt vi på American Take away och stack sen till stallet.

Blev lite hoppning med Harry. Han var väldigt seg och trött då han tränats några dagar i rad nu.. Hade lite problem med galoppen då han gärna ville landa i fel.. Sen fick jag även reda på att Harry har hoppstammade föräldrar! Hur tufft som helst :) Jag tvinga även Lova att sitta upp och skritta fram och sedan skritta av när jag byggde och plocka undan. Hon har ridit några få lektioner tidigare, dock bara skrittat och travat. Hon fick lägga in halter och träna på att styra. Sen väl hemma i stallet tvättade jag honom då pälsen var helt fettig från alla produkter som vi måste ha på han så han inte ska klia av sig manen och svansen. Sedan hade jag på nytt.

Myyyyyys.

Likes

Comments

Här är lite fler saker som är till salu, allt finns i Falun och det skickas inte. Kommentera vid intresse :)


vitt allround mot hopp schabrak, storlek står inte men skulle tippa på cob-full. Tvättas innan köp, 50kr.

slitna stallskor därav priset (50kr)

sadelgjord 100cm 50kr.ryktlåda 60kr, 2 borstar medföljer.

Likes

CommentsHär är en häst som heter Sunny som är inhyrd i Ida's stall, jag gick vara med Alva en dag förra veckan och rida med dem ;) riktigt kul med klättring på berget! Den äldsta hästen i stallet (23 år) är snabbast av dem alla och galopperade upp för en backe på berget :D
Tack så mycket Ida för att jag fick låna sunny! <3Likes

Comments

Nu tycker jag att vi gör ett ryck igen med en massa inlägg under kommande veckan. Vi har gått så mycket minus att nu är vi bara på andra plats i Dalarna inom hästkategorien. Kom igen, för någon vecka sen hade vi 12000+ och nu har vi 4000 med -1000 inte bra alls.. Nu jädrar drar vi igång igen! :) (i alla fall jag, hoppas alla andra tycker lika)

Likes

Comments