Jag hatar när man måste vänta på en lektion. Eller när de e så LÅÅÅNG rast! 

Som nu har jag lunch. O den börja 11.50 o nästa lektion som e min sista med börja typ 13.50. 

Lixom 2 timmar rast e fan nt roligt! nt för jag går på lektioner då men endåå... Fett jobbit o vänta. För alla andra har lektion! 

Men händer inge nu typ! 

Ska ba ut o röka nu så höörs!❤


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså...

Jag e så trött på allt o alla nästan...

Kan börja med skolan!

Jag gillar bild, eller ba själva lektionerna när vi va så några. Ca 2-5 St ba. Fett skönt! Men de e klart som fan som ska slå ihop någon jävla språk grupp som nt kan svenska typ! Så säger läraren "Förstår ni?" O alla ba "aaa" Man ba nejj de gör ni nt... Tro mig! För de e flera ggr på andra skolor dom gjort samma sen kan flera komma till mig o ba "Du förstod ju allt dedär, kan du nt förklara dom här orden?!" Man ba WTFF NEJJ! De e väll drf man säger nej på lektionen om de e någe ord man nt kan så får HEN FÖRKLARA DE FÖR DIG SMARTHEAD!! -.- E så trött på de... Osen gör vi massa annat som nt har med bilden o göra med typ... Man ba ajaa... NI KAN GÖRA DEDÄR INTE JAG!!! Så kommer läraren o ba "Ebba, klart du ska göra detta, du som har så ba tankar om åsikter" Man ba jaa? Kke för de nt e någon annan som säger någe så?!?!?!

Juste! Kan ju snacka om dom hemma också, asså dom jag bor hos.

Dom har ju också börjat flippat totalt.

Dom har anklagat mig i 3 dar nu att jag nattäter!! O att jag har tagit bröd o en massa. Ba vrf skulla på den första bästa? Ba vi e 3 till i huset som kan ha tagit kke? TÄNK LITE INNAN...

Visst! Ena natten så gick jag ba upp o tog ett glas juice, men de e inge o dampa för? O dom ba man ska nt gå upp på natten o äta eller någe, för du har borstat tänderna så då ska man nt ta någe o äta eller dricka! O man ba får jag nt äta sen på morron för jag borsta tänderna på kvällen? Eller om jag borstar tänder på morronen så får jag nt äta lunch i skolan då eller?! Förstår mig nt på dom hemma asså! Vill ba bli 18 nu o dra därifrån o typ bli av med soc o allt... Palla dom! 

Sen fick jag skit igår att jag nt hade gått till soc i Tisdags när jag hade tid till henne... Man ba sry för jag glömde tiden. O man ba också vafan ska jag dit o göra ens? Vi snackar ju ändå nt om någe vettigt. När hon ringt eller messat mig oså så säger jag lite direkt hur jag känner, men då säger hon alltid att de pratar vi mer om när vi ses så jag kan skriva ner allt oså... Osen så när jag e där så o säger hur jag känner o hur de e hemma oså så säger hon alltid ba "De kommer lösa sig. Ge de lite tid" 

MAN BA JAG HAR SAGT DETTA VARENDA GÅNG JAG E HÄR HUR JAG KÄNNER O HAR FÖRSÖKT I MER ÄN 2 FUCKING ÅR O GÖRA SAKER BÄTTRE HEMMA O TYCKER DU JAG LYCKATS?! NEJ JUSTE! GÖR NÅGE ÅT DE DÅÅÅÅÅ! 

Så nu kommer någon kommentera "Dom har mycket o ta hand om o nt ba dig" O jag svarar dom har nt försökt alls sen jag fick min första soc när jag va typ 8-9År!!

Sen igår gick jag nt till skolan alls för jag pallade nt helt enkelt. Sen när jag kommer upp så står de en lapp att jag skulle städa toan... Men jag tänkte att de gör jag när jag ska duscha ikväll o jag skulle ner o möta upp ett par kompisar nere vid rese också så jag skulle ändå nt hunnit... Osen när jag kommer hem så får dom värsta DAMP på en ba för man nt hade tagit toa på dagen. O man ba sry för de med o dom hemma vet att jag brukar da de när jag ändå ska in i duschen för de går lite fortare oså...

Nog om de typ! vad händer annars??

Nt ett skit!  Jag slutar bilden nu o ska dra hem o spela!

E fortfarande sjuk men jag e ju så badass så att jag går ju till skolan ändå o e med kompisar på fritiden! Jobbigast e  att jag hostar typ sönder på nätterna så får ganska lite sömn! ://
O vet att jag ser helt död ut utan smink! Men palla nt med maskara o ögonskugga osånt skit idag!❤

Likes

Comments

Tjaa Alla ni som e klar...❤

Jag fattar nt att de finns kvar människor som går in o kollar bloggen när jag nt skrivit på typ en månad??

Hahaha Men ajaa...

Vettefan om de hänt någe mer sen sist? Ba fester som vart o höll på o hamna i slagsmål i Fredags ba o lite så... men de tänker jag fan nt dra upp just här o nu... men annars så tror jag nt de hänt någe sen sist jag skrev ett inlägg... Ba att vänner kommer o går oså men sånt ordnar sig med med tiden. Hoppas jag iaf att de gör...

Men vad händer nu folket??

Sitter just nu i Skype med 3 st till... Killar oså 😏 Hahaha nejdåå... Dom sitter ba o spelar o jag e typ i min egna lilla värd, som vanligt. Fast min värd e ju bäst så!😉 Hahaha❤ 

Men vi hörs alla❤

Hoppas fler läsare kommer in med❤

Likes

Comments

Tjaa...

Nu kommer inlägget jag snacka om att skriva om vad som hänt sen sist omassa...

Vet nt vart man ska börja, men har man  väl börjat skrivit så tar de aldrig stopp. 

NYTT HÅR.

Men vi börjar väll med att jag har blivit blond.

Eller jag har nt skrivit om de på bloggen men jag har snackat om annars att jag vill bli blond o sen slänga in rosa o gröna slingor i. Ni vet Avril Lavings rosa o gröna slingorna hon har haft? Typ de fast i hela håret eller köra på olika lila nyanser.

Men inge av de blev ju av, förutom att jag blev blond. O jag hade även sagt att ska jag bli blond med slingorna så ska de va ljus blond annars stog jag o valde mellan typ Kissie eller Blondinbella blond. Men inge av de heller blev av.

För när jag kom till frisören så sa jag så jag ville ha de, o de fick jag nu oxå. Först så klippte dom ju mig så sov jag ville ha de o sen rakade jag om min sidecut, för den va as lång o jag hade nt orken o fixa den. För den va ju så lång att jag kunde platta håret med plattång. Hahaha

Men iaf sen fråga hon om fägringen skulle va pulver eller någe annat eller va de va. Så jag sa oxå att jag har ingen koll på sånt o vad som e bäst så jag litar på dig att de blir bra. Så hon ba okejj då hör vi pulver form. O eftersom vi nt blekte mitt hår innan så blev nt hela håret jämt med färg. För jag va ju ljusbrun/brun i håret så de blev vitblond uppe på huvet typ o topparna va/e rödblond på någe sätt.

O alla har snackat om att färga blont kliar/svider i hår botten. JO TAACK DE GÖR DE!! De sluta med att jag fick en plasthanske o klia mig med, tack gode gud att jag fick de asså. Annars hade jag nt klarat mig alls.  

FÖRE:


EFTER:

BRÅK.

Jaduu, på denna frånt e de också helt fucktup.

Nu på julen så va jag hos mamma o firade. Vi va inga heller där, ba jag, mamma o hennes sambo. För mormor o morfar skulle till min ena moster Ulrika o fira julen där. O varken jag eller mamma e så jätte förtjust i henne kan man säga. Eller jag har typ ingen kontakt med henne, eller jo de har jag ju men aa svårt o förklara. Men vi hade planerat o fira med mormor o morfar dagen efter jul. 

Men en snabbis på dagen kom min andra moster Cecilia förbi en snabbis o önskade GodJul oså.

Men sen på kvällen allt fucka up sig totalt. För när jag skulle öppna mina paket så tog jag ena pappret o kasta lite lätt på mamma o träffa axeln som va tänkt, men hon blir ju typ AS arg oså. O jag tänts jag pallar fan nt mera. Så jag sa att "Jag går ut o röker o går en sväng för o lugna ner mig." sen gick jag men tårar i ögonen. För när jag blir arg/ledsen så tänker jag på allt negativt som har hänt i livet. Allt från bråk med kompisar till bråk här hemma oså. Så jag tog första bästa skor som blev floppa o min jacka o gick o satte mig i en tunnel o rökte. För oftast när man röker (för mig iaf o många andra med vet jag) så blir man lugn. Så satt o grät as länge o tänkte ba "Vrf får alla andra va med nära o kära o ha de mysigt?! O jag sitter här i tunnel o gråter o gråter o ba vill bort." Typ de tänkte jag. För jag o morsan klarar typ en halv vecka utan o bråka med varann. O den dan va de lixom ca en halv vecka kvar. Så jag tog upp mobilen o ringde först mormor några gånger både på hennes mobil o hem nr, funka nt, inge svar. Så fick in på fb o kollade Cecilias nr fanns men nepp. Kollade Ulrikas, va nt vän där med henne, så gick in på Rebeccas fb (min ena kusin dårrå) hade nt heller nr. Sen till sist så gick jag in på Frejas fb (oxå min ena kusin)o såg att hennes nr fanns, o den lättnaden asså! 

Så de sluta med att jag sov hos mormor 2 nätter osen hos mamma den sista.

Sen e de ju också halvt fucktup med kompisar oså, venne vart jag har alla än.

För jag o Olivia har varken pratat/ses/skrivit med varann på minst 3 månader!

Dom som jag vet vart jag har dom o kan lita på till 110% o dom på mig med e Julia, Tilde, Ippa o min älskade Nyberg såklart. <333

ANNAT.

Asså vet nt mer som hänt som jag missat. Vet ba några saker som kommer hända som jag kan skriva om kite snabbt.

Första e väll att skolan nu på Torsdag.

Sen så ska jag ev till Ingvalstorp imorron på eftermiddag. O får inge sovmorron heller imorron. Måste upp o ut med hunden, för dom här hemma börjar jobba på morron så jag får ta över o ut med hunden.

 

Sen på Torsdag så ska jag till tandläkaren. Men jag tror ba dom ska kolla på mina tänder o inge annat. Eller HOPPAS på de.

Sen ska jag dra till morsan Fredag - Söndag. Oså ska min kusin ludde döpas på Lördagen så drf jag drar till morsan.

Sen på söndag så börjar ridningen igen, as taggad. O hoppas jag får min älskade Wigor. Visst, har ba ridit han en gång o jag blev helt KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR direkt.

Ja, de e välla de som hänt/händer.

Likes

Comments

NU ELLER ALDRIG!

De e min nya drog just nu.

Den e AS bra, man blir så jäkla glad av låten o man har ba lust o ställa sig upp o dansa o ba gå bananas totalt när man har hans nya låt.

Väntar ba den ska släppas på spotify, eller man kan ju hoppas den gör de, men de tror jag efter som hans låt "Du o en annan" finns där så.


Likes

Comments

Jag har tänkt på om man ska göra en videovlog eller vad de heter o lägga upp på VFM?!

Som ni vet så e jag typ AS lag o pallar nt skriva, lixom fett jobbit. O prata e jag ju grym på så why not lixom?!

Vad tycker ni? 

Prata eller skriva??

Likes

Comments

Asså Då va de dax igeeeen dååå!! :((

Men nu har jag massa planerat o skriva om oså...

Men alla mina planer säger jag imoron oså vad som hänt sen sist oså... "Endel" typ.

Men just nu e jag hos en kompis som heter Julia :D Aa, jag ska sova hos henne till imorron, fett kul asså.

Nej men, vi håller på o kollar film. Eller vi starta precis den.

O kollar jag nt direkt från början så hänger jag nt med alls, typist mig asså. XDD


Likes

Comments

Tjaa!

Asså vetti fan om jag ska lägga ner bloggen igen!!

Så e de alltid, ba jag startar en blogg, fett kul!

Sen går de bra o blogga varje dag oså i en veckas tid sen går de åt helvete typ! Så e de alltid! För mig iaf.

Lixom första veckan har man planerat vad man ska skriva om o skrivit ner förslag man har, sen när man sitter o ska skriva ett inlägg så ba jaha, vad ska vi skriva om idag dårrå? Så kollar man anteckningarna o ba jaa, detta kan/ska jag skriva om... Sen när man har påbörjat inlägget o läser igenom de så ser de nt lika bra ut så som man tänkte de o raderar de igen sen blev de inget!

Eller så e de för mig iaf! Har hur mycket som helst som jag ba Jaaa! Detta ska jag skriva om men sen blir de nt eller så känner man att nää, jag pallar nt skriva om de just nu oså!

Men stora frågan e! 
Ska jag lägga ner igen? För sen om några dar så kommer tanken igen ba jag vill ha en blogg o nu kommer de gå bättre o skriva varje dag oså men så blir de nt!

Så kom med förslag på vad jag/man kan skriva om eller någe! Kke hur allt ska bli bättre oså! Skriva hur ni gör när ni nt har lust men skriver ändå! O tips på vad man kan skriva om!

❤KOMMENTERA❤

Likes

Comments

Idag har vart typ kaos!

Allt börja med att dom här hemma väckte mig 10.10, asså när jag börjas skolan. 

Sen precis innan jag var klar för o ta på mig skona oså så kom ena in i rummet o ba "Ska du gå snart eller" O jag  "dryg" som jag e ba "Aaa, de pelar väll ingen roll?!" Dom ba "Joo, ba du e klar tills jag ska torka golvet i hallen" Sen kom vi in på en konversation som vanligt o de sluta med att vi skrek i mun på varann o jag tog allt jag skulle ha med mig o smällde igen dörren!

Så på väg till skolan så höll tårarna på o komma men de gjorde dom nt, lyckades hålla dom inne. 

Sen skulle jag möta upp Olivia, så när vi träffades så sa jag "Vi ska till SYV NUU!" Sen hörde jag Cilla o ropa, men jag typ "igga" henne... Men när vi väl kom in till SYV:en så kom hon oxå efter odå kom tårarna så de skrek om de! Men efter som Olivia o Cilla e bäst så fanns dom ju där.❤

Så efter ett tag så ringde hon SYV:en till kuratorn o fråga om jag ville gå dit o prata oså o jag ba visst, så länge han nt springer runt efter mig så fort han ser mig i skolan! För så va dom på Nyhem 2 lärare! Så fort dom fick se mig så frågar dom alltid hur de e o om jag kom upp på morron o om vi skulle bestämma träff o prata! De finns inge värre!

Men iaf, sen så sa vi att jag skulle träffa han efter Luciashowen som va kl 1.

Så de va klart till ca kvart/tio i 2. Sen så gick jag till han o Cilla hängde med, för hon hade ändå inge o göra.

Enda jag sa ba de jag hade sagt till SYV:en. Sen bestämde vi ba att jag skulle komma till han på Onsdag om jag minns rätt direkt på morron när jag börjar! Så de e skönt, slipper matten. Hatar de. Håller på o jobbar med skala o jag fattar nt ett skit typ. Eller de e KATASTROF! 

Utöver de där så e de inge som hänt typ, ba Luciashowen i skolan som va helt okejj o kolla på!

Men just nu så ska jag ba ta de lugnt o spela typ hela kvällen med 2 kompisar eller så ska jag typ fixa cigg o sen dra till lokstallarna o va men Ippa o hennes kompis, gillar henne nt så jätte mycket, eller okejj, hon gillar mig nt heller men de ska nog gå bra! Kommer nt bli någon catfight, lovar de. xDD


Likes

Comments

Tjaa.

Asså vetti fan vart jag ska börja skriva men. 

Har allt i huvudet men kan nt skriva de på samma sätt, låter nt lika bra. Men vi gör det ett försök.

Första saken jag tänkt på att de suger att de har bytt från Nattstad till Nouw.

Nattstad låter bättre typ. Men jag jag kommer fortfarande o säga Nattstad. Eller e de ba jag?? HAHHA

FAN!

Nu glömde jag ju bort hälften!

Asså jag måste börja skriva ner saker! Håller ju på o halvt bli gammal o glömmer saker 24/7 som jag ska komma ihåg! HAHAHAH 

Men lär mig ju aldrig de!

Men vad händer annars då?

Nt ett skit i mitt liv typ.  Gamla tråkig, upp på morron, skola, hem o fixa saker o spela sen lägga sig! Samma typ dag ut o dag in!

Juste! Kom med musik tips! Har tröttnat på alla låtar jag har typ!😘


Likes

Comments