Äntligen har det kommit in lite sol på schemat! M och jag har bokat en resa till Thailand i slutet på februari och ska vara borta i 10 dagar. Inte jättelänge, men absolut inget att klaga på! Herreguuud äntligen så ska vi iväg och vi ska ha sol bad och sand mellan tårna! Dags att få tillbaka lite färg på kroppen och lite blondare hår. Jag kommer utan tvivel att BO på stranden om jag kan. Kommer inte lämna vattnet om det inte är för att äta eller sova i princip.
Planen är att vi ska landa i Bangkok och sen ta oss runt lite. Men vi har bestämt oss att vi ska ta halva resan på en plats och halva på en annan. Sen kan man ju röra sig runt hur man vill där och ta olika turer över dagen osv.
Frågan är, VAD MÅSTE MAN BESÖKA/SE NÄR MAN ÄR I THAILAND?
Om någon har varit där förr, vet något favvoställe som dem vill dela med sig av, så är både jag och M sjukt tacksamma! x

Finally we are about to get some sun soon guys! M and I have booked a trip for 10 days to Thailand in the end of February. It's not that long of a trip to go all the way to Thailand but neither one of us have been there before and we couldn't be more exited! Can't wait to get some sunshine, tan, ocean and sand.
The plan is basically that we will arrive in Bangkok and then travel to 2 different places, like Phi Phi och Koh Tao etc.. But as I said neither of us have been there before and we would really love to get some advice for places to visit or even where we should stay. xDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För två sekunder sen var jag på väg att tappa min kära dator ner för sängen, I am Smooth. 
Anyways, inte hört mycket av mig på senaste tiden. Har helt ärligt varit en tråkig människa och jobbat en hel del, sovit och försökt träna och äta bra. Tråkig - som jag sa. Lyckades få mitt paket från HM hemskickat med bikinin/baddräkten nedanför. Inte min smak, M tyckte den passa - vilken lojal pojkvän man har va? Så bestämde mig för att skicka tillbaka den. Blev dock ett problem då antigen C eller M har råkat kasta paketet med min bikini kvar i påsen. YES OH YES. Detta är vad som hände så där rök 25 pund på något jag varken vill ha eller ens HAR KVAR. Mmmmhm. 
Beställde några bikinis från TRIANGL, hahaha herregud. Dumt så dumt. Storlekarna är inte för mig om jag säger så och har nog aldrig känt mig mer som en JÄTTE. Så ska skicka tillbaka dem också, ja jag ska sluta beställa från internet... MEN så igår klippte jag mig på Westfield, Toni & Guy och fick en hel del tid mellan klipp och jobb så passade på att springa inom Lindex som otroligt nog finns här. Och där har dem alltid min storlek, tusen tack till Lindex! 
Kom hem med klippt hår, ny bikini (militär grön) och ett kvällspass avslutat. Boom! 

Nearly kicked my computer down the bed this morning, smooth as always man. Anyways, been a bit quiet lately.. Honestly, I've just been a really boring person, just been working, sleeping, trying to do exercise and eat healthy. Told ya, boring. I did get my package from HM, the bikini was not my style though, M thought it was really nice - always so loyal haha. But no, decided to send it back but that didn't happen because it has disappeared somewhere in this flat or M or C has manage to throw it in the bin (!?!?!?)... So lost about 25 pounds on something I don't even want and don't even have. lol. 
Ordered 3 bikinis from Triangl - even funnier. Not one of them fit, not really a surprise but you have to give me credit for trying this hard haha. Tiny tiny tiny sizes and I'm not big but I'm sure not tiny tiny tiny neither. 
Then I got my hair cut at Toni & Guy at Westfield yesterday, really happy with the results btw, and got some spare time before work, found Lindex at Westfield and they usually have my sizes in underwear so gave it a go...

And now I'm the owner of a new bikini in military green! Thank you Lindex. 

Likes

CommentsVet inte varför, men har hamnat i något sorts beroende av att kolla på sommar bilder, kläder och klänningar. Allt som rör värme, sol och bad. 

Tittar igenom alla mina favoritsidor och speciellt på badkläder. Jag har heller aldrig ägt en fin baddräkt, (Jo kanske när jag var typ 5 år haha) 
så nu var det lite dags att ta tag i det. 
Hittade denna fina på HM och bestämde mig, även då jag svurit över att aldrig mer beställa online, att beställa hem! Så nu hoppas jag så galet mycket att den kommer passa och se lika bra ut som på bild. 
Än en gång så väldigt spontant! x 

Likes

Comments


Feel free to ask me anything and I'll do my best to answer it asap.
xxx

Likes

Comments

Tänkte att det är inte så mycket info på denna bloggen om mig ännu, och om jag ska vara ärlig är det mest för jag inte har bestämt mig för hur mycket jag känner mig bekväm med att dela med mig av, men ibland får man ju ändå skriva ut lite haha.

1. Jag har nästa alltid på Sex and the city i bakgrunden om jag så städar, pluggar, äter, duschar etc. Ja som jag sa, i princip alltid. 

2. Jag försöker äta mindre kött, eller ja jag försöker bli mer kreativ med mina "maträtter" och äta mer grönt och gärna falafel, något jag helt snöat in mig på. 

3. Jag har aldrig rest utomlands till ett kallt ställe. Aldrig åkt skidor eller snowboard och jo jag är i från Sverige. Min familj gjorde aldrig sånt, inget som direkt stör mig heller då jag älskar stranden och värme. 

4. Jag älskar inredning och jobbar på att komma på hur vi kan få till det bättre här i vår lägenhet. S V Å R T när vi inte äger stället och vi är 3 personer som bor här. Host ensam tjej Host. 

5. Jag älskar att gå ut och dansa men gör det alldeles för sällan. Jag går inte ut för att dricka eller för att flirta (haha ingen anledning för det nu heller, hejhej M) utan allra mest för att dansa. Finns inget som känns bättre än att dansa sönder till ens favorit låtar. 

6. Har på mig svart varje dag. Ofta helt svartklädd. 

7. Sover väldigt ofta haha, skulle nog inte kalla mig en morgonmänniska nej. 

Likes

Comments

Jag och M har lyckats se en hel del filmer på sista tiden och denna helgen såg vi både The hateful eight och The Revenant. Som alltid har man stora förväntningar på Tarantinos filmer och jag kan säga att Pulp Fiction och Kill Bill är och förbli på min topp 10 lista. Utan tvekan! Älskar sättet han bygger upp sina karaktärer och hur man både får det man förväntar sig och samtidigt spänning. Och utan tvekan blod haha.. 
Anyways, denna gången var jag inte lika chockad! Tycker att The hateful eight är absolut en bra film, men lite för långdragen. Känns som att det är för långa scener och för lite som händer under första halvan av filmen. Det byggs inte upp tillräckligt med spänning och konversationerna är så bra men alldeles för långa eller för många av dem så man tappar lätt koncentrationen. Detta är ju självklart bara vad jag tycker. Men andra halvan var riktigt bra och jag är alltid svag för Samuel L Jackson så. 

The Revenant är inte min typ. Älskar Leonardo Dicaprio och tycker om att han kör på väldigt olika roller i de filmer han medverkar i, men detta blev lite för mycket. Det är en sådan mörk historia redan som den är och det kommer inte in så mycket oväntade ögonblick. Man hoppas på att något ska hända genom filmens gång och när det äntligen sker får man inte den "tillfredsställelse" som man hoppats på. I slutet är man mer tom och tyst än känslan att den vill jag se igen. Tyvärr inte min favorit men verkligen en bra gjord film dock. Han spelar fantastiskt och så gör Tom Hardy med men inte rätt historia eller uppbyggnad av storyn enligt mig. 

Båda filmerna är långa och känns Låååååånga haha så kryp upp med filtar och se till att ha mycket sötsaker/frukt eller kaffe! 

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta? Sommarbrun och denna baddräkten. Låter helt annorlunda i när man säger swimsuit haha! Anyways, den är så himla himla fin men jag känner att min kropp är inte riktigt i närheten av bilden ovan och ännu mer så tror jag inte jag är bekväm med att visa så mycket av min lilla rumpa haha. Känns som att jag får bli lite mer självsäker innan jag beställer en, men wow vad snyggt det är!!

Likes

Comments

​Idag vakna jag med huvudvärk och det är i princip svart i rummet. Vårt rum är aldrig speciellt mörkt men så grå som denna dagen har varit så är jag inte förvånad! Usch.. Men nu efter dusch, fixat allt sånt som man inte pallar med sig själv - typ raka benen osv. Så känns livet bättre haha.. 
Solen har kommit fram och jag börjar jobba klockan 6. Sista jobbdagen innan en fett lång helg med min kära Andreas som kommer och hälsar på! 
Planerat en hel del saker som vi ska syssla med och sen att bara få ha lite mysig och rolig tid med M är något jag saknat sen vi kom hem från Sverige. Allt har varit i full gång så det känns som att vi behöver ta hand om varandra lite denna veckan! 
Har sånt kli i fingrarna efter att få ut och resa men är man fattig så är man haha och jag tar igen det om några månader. I'll be alright guys haha. x

Likes

Comments

http://angelicablick.se/ Så de finns tre bloggar som jag följer från och till, som har bra design, riktigt bra bilder och som är blandade mellan mode, privat info och design och lite fest och resa. Först har vi Angelica Blick, som känns iallafall från vad som skrivs, att hon har fötterna på jorden och har jättefin stil. Som att inte folk redan visste det haha...

http://kenzas.se/ Sen har vi Kenza Zouiten, har kollat in hennes från och till under flera år skulle jag tro. Alltid mysigt att ta sig tid att läsa lite om vad hon hittar på! Blandad stil, snygga outfits och på de frågor hon svara på verkar hon vettig.

http://lisaplace.se/ Sist men inte minst Lisa Olssons blogg som jag själv tror är min favorit av de tre. Känner mest igen mig själv i hennes tankar och stil skulle jag tro. De resor hon gör och faktumet att hon tycker om både storstad som landet gör bloggen mer varierad och att man får smygtitta på hennes inredning i hennes nya lägenhet är super bra inspo. Kolla upp det!

​Bilder från angelicablick.se / Kenzas.se / Lisaplace.se

Likes

Comments

Finns inte mycket som jag längtar mer efter än jeans, sand, sol och blekt hår. Vill bara få lite värme på kroppen och få tillbaka en normal hudfärg som inte går i gråskala. Hoppas vi får en fantastiskt lång sommar år 2016. Boom. 

Likes

Comments