Kom precis hem från skolan, så skönt! Så ska snabbt göra någonting att äta och senare dra mig vidare mot jobbet. Att jobba stängning efter skolan tar verkligen på krafterna men det är de värt ;)
Ha en bra kväll och ta hand om varandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Märker att våran uppdatering nästan bara går neråt. Men under den sista delen på lovet har det både varit påskfirande samt att jag behövt plugga i för de prov vi har direkt efter lovet. (Varför sätter dom prov direkt efter loven??)

Den här dagen kommer bestå utav mestadels pluggande för min del. Sedan ska jag åka till min pojkvän ikväll för att spendera natten där med honom. Så mysigt då vi har våran två månaders dag idag<3

Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina!! Redan fredag vilket inte känns så kul med tanke på att jag har lov..Men det är ju trots allt fyra dagars ledighet till!
Idag är planen att först träffa min kille hos mig för att sedan dra oss vidare till stan. Senare ikväll kommer min älskade Emelie hem igen vilket självklart betyder att vi ska ha en myskväll.
<3

Likes

Comments

Tänk att det redan är onsdag, usch det går alldeles för snabbt. Vaknade för ett tag sen upp med min fina vän Jessica i hade världens myskväll igår tillsammans med Kajsa.
Idag blir det lite gym och sedan kanske min kille kommer och sover hos mig<3

Likes

Comments

Hej alla Fina. Sitter just nu på Arlanda och väntar på att vi ska få borda. Jag ska alltså till London i 4 dagar med familjen vilket ska bli så mysigt.
Ha en fin eftermiddag. Kram

Likes

Comments

Vaknade upp med min kille imorse vid nio tiden. Vi började dagen med en promenad med min hund och gick sedan in för att duscha och göra mys frukost. Efter några timmar kom min killes kompis till mig så vi alla tre umgicks ett tag.
Dom två gick nyss och jag har tänt ljus i hela mitt rum, satt på min favorit film. Helt enkelt gjort mig redo för en mysdag.
<3

Likes

Comments

Igår fyllde min älskade bror tretton men gårdagen var så pass sorlig så vi drog till med lite firande idag också! <33 super mysigt


Likes

Comments

Sånt som inte får hända, något som bara inte får hända. Dethär är så tragiskt och hemskt vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Jag och Emelie stod alltså i Åhléns tjugo minuter innan lastbilen gjorde det ofattbara. Som tur var skulle vi till banken utanför stan och blev hämtade innan det här hände.

Hoppas ni mår bra!! Ta hand om er<3

Likes

Comments

Fredag och lov! <33

Likes

Comments

Lite kvälls tankar. Känner att vi i allmänhet fokuserar för mycket på det negativa och stänger ibland ute det som är så fint. Något jag är väldigt tacksam för är att jag lärde känna dig, du som får mig att le även när jag inte vill det <3

Likes

Comments