Header

I fredags körde jag och ett par kompisar en spontanare till gekås och shoppade lite. Jag hittade några julklappar och så. Sen igår (lördags) åkte jag och familjen till Växjö där vi gick på Grand samarkand en stund innan vi gick på bio. Hade gärna varit på ett bil meet i Jönköping. Men man kan ju inte vara med på allt.
Och idag 6 december/ min födelsedag åkte vi till Hok och tittade och fikade i en lite inrednings butik. Hur mysigt som helst.
Nu ska jag njuta av min födelsedag genom att titta på film och kanske plugga lite till ett prov jag har imon.
Hoppas eran helg har varit bra så hörs vi!
Puss puss❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen! Nu är det december och som jag längtat. Jag älskar julen och vintern och kan lugnt säga att julen är min favorit högtid. Jag vet inte vad det är men jag vet inte vad jag ska ta vägen och det gör nästan ont i mig för att jag älskar det så mycket. Snö,glögg, julshopping, julpynt och ljusslingor. Man kan inte göra något annat än att le när man tänker på det. Hahaha. Och att det är början av december betyder också att jag fyller år snart och det taggar jag också (Om ni inte redan visste det hihi)

hoppas eran december blir bäst och ni får umgås mycket med alla ni tycker om, så hörs vi!❤🎅


Likes

Comments

Hej, i fredags var jag på bio med min kompis, hennes syster och hennes systers pojkvän.

Filmen vi såg heter Crimson peak och är en skräckfilm. Egentligen hatar jag skräckfilmer och fattar inte varför man utsätter sig för sånt. Men jag gick med på att se filmen. Och på något vänster gillar jag känslan man får när man blir rädd. Jag vet inte varför, jag bara gillar den.

Tillbaka till filmen, jag tyckte den var bra och verkligen läskig vissa stunder. Och bakgrundsmusiken byggde verkligen upp spänningen och man levde sig verkligen in i filmen. Hela filmen var bra filmad och händelseförloppet var bra.

Sen efter filmen så sov jag över hos in kompis för varken hon eller jag vågade sova ensamma hahaha.

Men jag rekommenderar den starkt till alla er.

Hoppas eran helg var bra! Ha det så bra så hörs vi! <3

Likes

Comments

Tjenare! Nu är det så att om två månader alltså den 6 december så fyller jag 16 år och jag nämnde detta för mina föräldrar och då frågade pappa mig vad det var för skillnad mellan att vara 15 och 16. Och då svarade jag att jag får börja övningsköra när jag är 16. Och det är något jag verkligen ser fram emot.

Ska jag vara ärlig har jag bara kört bil en gång och det gick väl inte så bra, men någonstans måste man ju börja. hahaha. Och jag har bara blivit mer och mer pepp på att börja köra för jag tyckte det var så kul.

Så något jag önskar mig i år är pengar till körkort och sånt. Jag önskar mig också en must have bag från chiquelle(här) och typ kläder och smink.

Jag är så taggad på vintern och julen men också hösten för jag älskar fall fashion 😍😱. ( fun fact: favorit årstiderna är höst och vinter.)

Vilken/vilka är era favorit årstider?

Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg!❤

Likes

Comments

Äntligen! På senaste tiden har jag varit på något konstigt humör jag har liksom känt mig så jävla nere vissa stunder och dagar medens andra stunder eller dagar har jag varit på bättre humör. Men denna helgen kändes det som allt det ledsna och nere försvann typ. Såklart det finns en sak som gör mig lite orolig, men inom mig vet jag att det kommer lösa sig och bli bra. Men det känns så skönt att jag äntligen kan känna mig glad varje dag. För jag orkar inte varar nere längre.

Hur mår ni själva?<3

Btw har blivit helt galen i Harry Potter efter att jag och en kompis såg alla filmerna på en helg. Så just nu håller jag på att läsa den första boken i serien. 😱 Så bra!!


​( hittade denna listan och tyckte den var så bra!!) 

Likes

Comments

Denna söndagskvällen blev inte så dum som jag trodde. Först gick jag en runda på cirka 6 kilometer och sen så kom bästa vännen med choklad!👌🏻😘🙌🏻 jag blev sjukt överraskad faktiskt. Men usch va glad jag blev. Det gjorde min kväll!
Hoppas ni har det gött så hörs vi!
Hej då! ❤️

Likes

Comments

Hej på er! hur mår ni? Jag mår hyfsat bra, har både mått sämre och bättre så jag har inget att klaga på. Ibland är man ba på depphumör utan någon egentlig anleding och då får det vara på det viset.

Jag har kommit i en sådan period där jag inte har några kreativa tankar eller idéer så då blir det att allt bara stannar upp. Som bloggen. Jag vill ha en blogg med mycket variation. Alltså inte bara tråkiga inlägg om vad jag har gjort under dagen/ veckan/ helgen. Utan lite av allt. Så nu håller jag på med att fundera ut lite outfits till ett inlägg och ska även kolla på lite andra bloggar och kolla om jag får någon inspiration till olika inlägg. så det är väl vad som pågår just nu.

Ni får ha det så jättebra så hörs vi😘

Likes

Comments