Nu i måndags så lä jag upp en ny videon på youtube. Så ni kan gå in på den och om ni inte kan hitta min kanal så kan ni gå in på mitt senaste inlägg. Men hoppas ni gillade videon:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar. Men jag har varit lite upptagen. Men ni kan gärna gå in på min senaste video på youtube. I den får man se introt som jag spela in för ett tag sen.

Videon:https://www.youtube.com/watch?v=3VssHNflkSM

Min kanal: https://www.youtube.com/channel/UCP-sD9XJa0xsoDf4wcmpnVg

Likes

Comments

Idag ska jag på en födelsedagsfest hos min kompis. Vi ska köra 5kamp och fika. Detta är min outfit för dagen.
Tröja: Tessie
Byxor: BIK BOOK

Likes

Comments

Vissa kanske undrar vem hästen är... Det är Slyngur som bor på Örnäs. Jag hade honom på ett ridläger jag var på nu i sommar. Jag har hästar hemma men jag har ingen häst själv. Min syster har 2 och min mamma har 1. Men om vad jag har gjort idag. Jag har spelat in ett intro till min youtube kanal, som kommer upp på fredag.

Likes

Comments

Detta är min blogg och jag håller även på med youtube. Jag har tänkt att jag ska blogga om mig själv och mitt vardagsliv. Jag kommer blogga varje gång jag lägger upp en ny video på youtube och jag kommer länka videon varje gång. Jag tycker om att rida, vara med kompisar, dansa, spela in videos och träna. Så hoppas ni kommer gilla denna blogg, kram <3

Likes

Comments