Header

Kom hem och la mig direkt i soffan och strökollade lite på tv. Rätt som det var ryckte jag till och kollade klockan. Min powernap som var tänkt till 20 min - blev visst tre timmar. Märkte inte ens att jag var trött när jag la mig!

Nu blir det sen middag här hemma. Falukorv m hemmagjort potatismos.

🌸 Trevlig kväll 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varje morgon ser nästan exakt likadan ut för min del. När det är vardag i varje fall.

Klockan ringer 07. Jag snoozar till nästa larm 07:15. Jag behöver verkligen de där extra minuterna. I undantagsfall går jag upp samtidigt som S.

Jag hämtar fram mina sminkprylar till vardagsrumsbordet och ställer en spegel där på. Sen kollar jag på Youtube medan jag fixar mig. Brukar ta en 15-20 minuter om jag verkligen tar det långsamt. Vanligast äter jag någon lättare frukost till. Avokadomackor eller yoghurt oftast. Idag blev det en frukt.

Finns verkligen ingen som helst stress i min morgon numera. Då får jag sammandragningar (och sammanbrott) direkt. Innan graviditeten kunde jag flänga runt med en kopp kaffe, tillsammans med en puderborste samtidigt som jag tog på mig strumporna.

Jag antar att dom dagarna är förbi. For now :-)

Hur ser era mornar ut?

Likes

Comments

Berättade säkert förut att jag passerat 3-siffrigt när det kommer till magmått.

Igår fick jag höra "men du är ju inte alls stor för o vara i månad 7!", i förrigår var det dock tvärtom "är det två månader kvar? Är det inte dags tidigare än så?"

Jag tillhör nog de få tjejer som inte bryr sig om sånna kommentarer. Vissa verkar bli irriterade för att andra påpekar sånt men jag bryr mig verkligen inte.

Jag tycker jag är... Normalstor.. Haha.

Likes

Comments

Jag har nog vaknat varje halvtimme hela natten av sammandragningar. Har fått ont av att ligga på rygg, men har inte kunnat vrida mig för att magen spänt så mycket. Har kollat med några vänner och en del av dem har haft detta sedan vecka 17 och vart nästan chockade att jag inte känt något tidigare.

Hade gärna fått väntat lite till. Säg... 9 veckor. Ja, vecka 40 hade känts mer rimligt..

Dags att ta sig upp hur som helst. Så omotiverad med dålig sömn och ont men det kommer nog att gå bra!

Likes

Comments

Igår tvättade jag o S alla minis plagg. Glömde dock sängkläderna men det är ingen brådis.

Nu börjar han ta över en rätt stor del av min garderob... Egen låda, och halva hängaren...

Likes

Comments

About the baby

Så himla märklig känsla att kolla på denna bild. Då känns de ju som att mini verkligen är mini. Men när jag känner honom röra sig och fajtas i magen, så känns han verkligen allt annat än liten...


Men när man ser denna bild som är från den tidigaste perioden i en graviditet så känns plötsligt den första bilden som en stor hand..

Likes

Comments

About the baby

Tänkte imorse på att jag slarvat med mina järntabletter på sista tiden - vilket inte alls är bra. Jag har ändå lagt ett paket i väska, ett vid sängbordet, ett i köket och ett i hallen. Det till trots, så glömmer jag. Googlade lite för att se om det är något allvarligt som händer för att man slarvar med det och fann detta:

Delad måltid. Kalciumet från mjölken du dricker går direkt till att bygga upp barnets skelett. Järnet i de tillskott och järnrika livsmedel du äter ökar på barnets järnförråd, som räcker tills barnet är mellan 6 och 9 månader gammalt. Protein är också livsviktigt nu, då det påverkar tillväxten av friska celler i hela kroppen.


Det vill säga: Dags att börja ställa järn-larm på mobilen!

​Dessa tabletter äter jag!

Likes

Comments

Hann inte få i mig frukost hemma så fick lov att köpa med mig påvägen från Barista.

Jordgubb- och limesmootie och ost/paprika macka.

Nu ska jag väl hålla mig till lunch, kan tyckas.

Likes

Comments