Header

Brunch trodde jag. Tji fick jag. Babyshower anordnat av familj, vänner och sambo.

Kan berätta mer imorgon, nu är jag bara så himla överväldigad över alla runt omkring mig. Så fantastisk familj jag har, och vilka vänner! Och min sambo! Som alla lyckats planera detta utan min vetskap enda sedan september.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hela helgen har rusat förbi, men än har vi en dag kvar!

Igår så såg vi till att rensa extrarummet inför minis ankomst. Det har stått en byrå som vi inte behöver, samt vår gamla säng fick stå där provisoriskt. En vän behövde ha en ny säng så tajmingen var perfekt! Så igår blev en riktig rensardag. Byrån körde vi över till S föräldrar som gärna ville ha den, och sängen till min vän.

Hon följde sen med oss tillbaka hem och S lagade en så god pasta till oss.

Somna gjorde jag tyvärr inte förens strax runt 04-tiden, så mitt huvud är som cement idag. Jag har sovit kring 20h på 7 dagar.

Nu ska jag äta lite frukost innan vi ska iväg för att möta mina föräldrar. Vi ska äta brunch, så får bli någon lätt frukost!


Idag är sista dagen på vecka 38. Imorgon är det vecka 39!

Nästa vecka så kommer vi att komma ner på ensiffrigt-antal kvar. Det känns helt galet.

Likes

Comments

Känns som att det nyss var fredag. Och nu är det fredag igen. Jag hinner inte med!


Precis fått i mig frukost, ska ta min halsbränna medicin o lacka naglarna. Om 10 min slutar S jobbet. Fördelen med att sova länge på fredagar: det tar inte lång tid innan han är hemma.

Likes

Comments

Igårnatt (kl 03:25 enligt orderbekräftelsen...) var jag inne på Apotea.se och beställde hem två paket med hallonbladste och en hudkräm. Alldeles nyss knackade ett bud på dörren och jag fick paketet. Hur snabb leverans?


Efter att ha letat efter det där teet i affärer i säkert två veckor så var det ju betydligt smidigare att kunna beställa via nätet och få det inom 24h.

Likes

Comments

Efter nattens allt för få timmar med sömn så går ögonen nästan i kors. Tror jag somnade sittandes alldeles nyss.

Ska försöka hålla mig vaken en timme eller två till. Sen blir det till att tok-sova!

Likes

Comments


Mormor och morfar var precis förbi och fikade och myste. Fick ljusrosa rosor som luktar vår!

Den 4 november åker de till Spanien där de bor halvårsvis. Vi får se om mini kommer ut innan dess (BF 6 nov) eller om de får se honom när de kommer hem en sväng till Nyårsafton.

Likes

Comments

Men inte en god sådan. Inatt var bebis livlig. Jag hade planerat att vända på dygnet, så jag gick ju upp relativt tidigt igår. Ett dåligt val med tanke på hur mini sen valde att hantera situationen på kvällen.

Jag hade hoppats på att få se sista debatten mellan Clinton vs Trump - men med tanke på den ohumana den skulle börja (03:00) så hade jag släppt den tanken. Men tack vare mini såg jag nästan hela debatten till nu på morgonkvisten.

Hann i princip bara nicka till innan klockan som stod på 08:15 ringde.

Idag kommer bli en lång dag.

Lilla bebis. Ska du ändå hålla mig vaken så kan du väl komma ut och göra det.

Likes

Comments

Kom precis hem efter en så mysig promenad med L och lilla Henry (5 veckor).

Är så svårt att föreställa sig att det ligger en sånn här liten kille i magen och myser nu. Idag var första dagen jag kände att jag verkligen vill att han ska komma ut nu!

Likes

Comments

Vaknade av att jag fick sms om att ett paket jag väntat på hade kommit. Snoozade, det till trots, i två timmar extra innan jag tog mig iväg. Vanligen står jag med skorna på 30 sekunder efter att ett sånt sms visar sig haha. Alldeles för nyfiken för att vänta med att hämta ut.

Så fin filt! Den var värd sin väntan!

Det enda vi verkligen måste köpa nu är sidobord till soffan. Men jag hittar inga jag vill ha! Just nu står det en stålpall till höger...

Likes

Comments


Min fina mamma följde med och kikade matchen. Vi hade lite picknick på läktaren dessutom.

Kom hem för ett tag sedan och ska kolla ett avsnitt av The Bachelor innan det är godnatt för idag.

Imorgon ska min vän L komma förbi vid lunch med hennes lilla skrutt som precis blivit 5 veckor. Så kul! Eftersom att jag varit sjuk har jag inte velat träffa dem innan med risk för att smitta den lille.
Så ska bli så mysigt att få träffa dem två!

Likes

Comments