Det är sista veckan i maj, alltid denna stress i slutet av denna månad. Men nu när det känns som att man knappt överlevt så är det verkligt. Sista tentan för skolåret skrivs på onsdag. Sista passet på jobbet för månaden görs just nu. Sambon har semester, blir en dag i Oslo på tisdag och sen är urladdningen klar.
Känns otroligt att jag har gjort två av tre år på vård och stödsamordnar programmet nu. Alla måste dock hålla tummarna för mig på onsdag, måste klara tentan för att kunna fortsätta enligt planerna.
Annars då, ja vi fixar lite i huset som vi stormtrivs i. Har fått uppfylld min dröm om att plantera ett fruktträd nu. Det är en del fix och jobb, men man ska ha något att göra även under sommaren när man "bara" ska jobba.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla!
Det händer mycket i mitt liv för tillfället som är väldigt kul. Jag och min sambo har flyttat in i huset och bott där i över en månad nu och trivs superbra! :)
Idag har jag också beställt min startväska till att bli hudvårdskonsult inom Mary kay! Om någon är intresserad av produkterna eller vill beställa så är det bara att höra av sig! :) det vill säga sålänge ni inte redan har en konsult^^

Likes

Comments

Min alla hjärtansdag har bestått av ett 12 timmarspass på jobbet.. Har två av de kvar nu när jG skriver. Men jag och min sambo firade igår med en sväng till charlottenberg istället. Vi hade det väldigt mysigt när vi gick i affärerna och tänkte på vad vi skulle vilja i i hus och trädgård.
Förutom idag så går allt i ett, är borta 13-14 timmar per dag och kommer istort sett bara hem och sover innan jag ska iväg igen. Har flera bollar i luften vilket leder till att jag blir väldigt upptagen och helt omöjlig att planera saker med för tillfället. Men det är som de är.

Likes

Comments

Bild 1 hotellrummet som vi hade.

Utsikten ifrån guinessbaren.

Självklart blev det några selfis under resan :)

Inne i ett gammalt fängelse. Kilmanhao?

Ett rum i slottet.

Ett shoppingcenter

Disneystore ofcourse :)

Måste säga att jag blev förälskad i skyltfönstren på vissa affärer.

Vägen till guinessstore house

Fängelse igen.

Tiiidigt på morgonen påväg hem.

Starbucks, liten, mellan och stor. ​

Likes

Comments

Nu blir det kvällen för mig, kom inte upp några bilder ifrån resorna idag men de kommer väll någon annan dag. Imorgon väntar första introduktions dagen på mitt nya jobb. Så jag är ganska nervös nu!
Dagen har bestått av massor av måsten här hemma, tvätt, packning, städning och betalning av räkningar.
Men nu går jag och lägger mig, så god natt gott folk.
Kram Linn


Likes

Comments

Hej på er. Jag har inte skrivit här på länge så tänkte att det kan vara dags att börja igen. Sedan sist så har det hänt otroligt mycket i mitt liv, både positivt och negativt. Jag och min sambo blir husägare den 9de mars, vilket känns otroligt spännande och även oroande för att det inte är mer än 41 dagar kvar. Känns otroligt vuxet att sitta och kolla på tapeter och inredningstips och kunna drömma om hur man vill göra om och hur man ska få huset att passa till just oss.
Förutom husköp så blir det öven ett bilköp nu i och med att våran bil har gått sönder och att laga den kostar mer än vad bilen är värd. Det jag har lärt mig hittills är att jag inte tycker om bilköp, iallafall inte förens bilen är påplats och våran.
Har även varit på två resor sedan sist, en till Irland med en av mina bästa vänner och en till fuerteventura med två andra otroligt bra vänner. Men det kommer komma upp lite bilder ifrån dessa resor så tänkte inte skriva så mycket om dem nu.
Jag har fått ett till jobb som jag hoppas att jag ska trivas med, ska göra introduktion där på torsdag, detta betyder att jag har två jobb och fulltids studier att ta hand om så jag är glad över att jag går som vikarie så att jag kan säga nej. Men jag är ju inte den mest stresståliga människan som ni nog har märkt vid det här laget så planering är just nu nyckeln till att mitt liv överhuvudtaget ska gå runt.
Annars har jag haft en ganska svängig höst och mitt humör går väldigt mycket upp och ned, är inte alltid säker på hur jag ska kunna hantera allt som händer och känner mig ganska förvirrad i mig själv. Kan vara en identitetskris eller något sådant men är väll bara att göra det bästa av allt och försöka fortsätta njuta av det positiva och försöka att inte gräva ner sig för mycket av det negativa.
Just nu så ser jag på en dokumentär om treblinka och hoppas att alla där ute just idag om man inte gör det oftare skänker en tanke till förintelsensöverlevande, idag då det är 70 år sedan befrielsen.
Det var allt från mig just nu, men jag lägger upp lite bilder ifrån någon av resorna imorgon.
Kram Linn


Likes

Comments

Idag har jag och min älskade sambo varit ett par i 37 månader. Vi har hunnit med en hel del under den här tiden, resor, våra katter, flyttat ihop, förlovning, bytt lägenhet, fester, tårar, stress, livnjutande och mycket mer. Jag älskar dig älskling!!
Likes

Comments

Då så, gör sista passet för helgen och slutar nu om fem timmar! Ska ta det otroligt lugnt ikväll och bara försöka att njuta av tillvaron. Imorgon blir det att umgås med fina vänner och fira världens bästa syster som fyller hela 18 år till veckan!
Annars då? Jo jag lever med nästan i böckerna för att försöka hinna med det som ska läsas innan skolveckan börjar. Väntar på att min spanskabok ska levereras och även sista boken till kursen i utbildningen. Stress, stress och lite mer stress.
Jag drömmer mig även utomlands längtar efter stränder, lugn, och ja semester helt enkelt. Men den 6 november åker jag till Irland och har även en annan resa bokad som det bär iväg på i januari.
Och sist men inte minst längtar jag tills på torsdag då The Sims4 äntligen kommer ut. Så helgen kommer gå i börsens och äppelplockarens tecken. Hoppas alla har det bra därute.
Kram


Likes

Comments

Idag så har jag haft min första helt lediga dag den här veckan. Passade på att ta ett långt bad för att få släppa allt och bara njuta. Hämtade ut mina nya glasögon, beställde kurslitteratur, var på biblioteket för att låna annan kurslitteratur och tvättade kläder.
Den stackars tvätthögen har varit allt för under prioriterad men har iallafall börjat på den nu. Finns även tusen andra måsten i hemmet som borde tas tag i men det får vänta en stund till.
Imorgon väntas jobb, vilket även resten av helgen kommer att bestå av. Får försöka hinna med att läsa klart en av de tre böckerna som ska vara lästa tills nästa vecka. När böckerna som jag beställde idag kommer så är det även dags att börja öva spanska. Jag läser nämligen en baskurs i spanska den här hösten. Fullt upp helt enkelt.

Likes

Comments