Jammen blei det en dårlig start med denne bloggen. Jeg er ikke spesielt flink til og blogge nå, og bilder fra campingturen i helga ble det heller ikke noe av. Det var veldig hyggelig da. Vi reiste med noen vennepar med barn og vi koste oss masse. Campinglivet er knall. 👍 Selv er jeg så sliten om dagen. Orker ikke gjøre mer enn jeg må, og det er egentlig ganske mye i seg selv. I morgen skal jeg opp 07:30 og kjøre jentene til skole og barnehage. Deretter skal det handles. Jeg fant en oppskrift på halspastiller på nett jeg tenkte jeg skulle prøve meg på imorra. Bestemoren min har blitt syk og har mye sår hals, så tenkte og lage noen pastiller til henne. Legger ut oppskrift imorgen hvis de blir bra.
Nå takker jeg for meg.
God natt alle❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Det er blitt litt vel mange av de late dagene. været holder seg bra heldigvis. September gjør det bra i år✌ Det blir nok en god tur med bikkja idag. Ellers står alt veldig stille om dagen. Tida går altfor fort, samtidig som den går veldig sakte. Til helga blir det campingtur for første gang i ny vogn. Da skal det tas bilder. ☺ 
kos dere alle i høstvarmen, dere som har like bra vær som meg. ☀

Likes

Comments

jeg vet ikke om jeg kan si at det klikka for meg, men jeg overraska meg selv og andre vil jeg si. Jeg hadde lenge ønska meg nytt spisestuebord. Men så syntes jeg det var dyrt. Det er mye penger og betale flere tusen for et solid bord. Så jeg tenkte at jeg skulle prøve og lage et selv. Det gikk ganske bra. Bedre enn forventa egentlig. Jeg lagde etterhvert flere bord og benker også. Nå har det stått stille en stund, men kan nok være jeg tar opp møbelsnekringen igjen en dag.Dette er det første spisestuebordet jeg lagde.

Spisestuesofa og stoler er fra nova solo, de er skikkelig digge og sitte i☺

Så lagde jeg stuebord.

Ferdig beisa og malt.

  • 13 lesere

Likes

Comments

Jepp, det er navnet mitt. Renate Helén. Jeg har tenkt at det og legge ut mitt egen navn, det er skummelt. Da vet alle hvem jeg er. Det verste er ikke at folk jeg ikke kjenner leser det jeg skriver. Det verste er om mennesker som ikke kjenner meg, men vet hvem jeg er leser bloggen min. Mennesker som kanskje ikke alltid har likt meg, selvom de ikke har hatt noen spesiell grunn til det. (Som jeg vet om) for jeg har aldri vært annet enn snill. Det finnes nemlig sånne mennesker. Som ikke liker deg selvom du ikke gjør noe galt. Selvom alt du gjør er å prøve og finne ut av hvem du selv er.

Sånn var det for meg på ungdomsskolen. Et par gjenger med jenter som ikke likte meg. Stygge blikk, stygge kommentarer, små dytt i gangen på vei til klassen. Jeg sier ikke at jeg er et typisk mobbeoffer som mange andre er. Men sånn som jeg selv har hatt det og fortsatt har det den dag idag på grunn av disse jentene, så tør jeg ikke tenke på hvor vondt de som virkelig blir mobbet har det. Det preger et menneske så vanvittig mye, når du gang på gang, dag etter dag får slengbemerkninger om hvor stygg og fæl du er. Jeg tror ikke det er rart i det hele tatt at jeg fortsatt tenker på dette, for det skjedde jo i den perioden i livet hvor jeg var aller mest sårbar, puberteten, mensen. Hjernen og kroppen utvikler seg mer enn noen gang. Selvfølgelig setter det spor. Så når jeg sender en melding til en av disse jentene nå i voksen alder. En av de verste, og spør hva som egentlig var problemet. Håper jeg at jeg får et ordentlig svar. Men nei, hun later som at hun ikke husker meg... Ber meg om og kommer meg videre i livet, det er mange år siden. Ja, det er mange år siden, men det gnager fortsatt! Heldigvis har jeg fått en unnskyldning fra ei annen jente. Det føltes bedre enn jeg hadde trodd. Veldig takknemlig for det.

Så dit jeg vil med dette innlegget. Jeg prøver egentlig bare og si til meg selv at jeg er bra nok. Og det er alle dere som kjenner dere igjen også. Gi litt faen. Rett og slett. Det skal ihvertfall jeg gjøre.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Jeg har fundert på dette i hele dag. Hva skriver man om på en blogg? Dette er jo en helt ny verden for meg, men jeg tenker at det kanskje kommer etterhvert. Når jeg har fått litt mer orden på hverdagen, og har planene litt mer klare. Jeg kan begynne med og fortelle litt om meg selv. Jeg er som sagt 28 år, bor i en enebolig i Kvelde som blei bygget i 2012/13. Her bor jeg sammen med min samboer, to jenter på 2 og 5 år, hunden på 10 og katten på 3 år. Fullt hus med andre ord. Selvom dagene kan være litt stressende til tider med skole, barnehage å to jobber koser vi oss her "på landet". Huset er mitt evige prosjekt som jeg enda ikke helt har funnet ut av. Men jeg har endel spennende ideer som jeg håper jeg kan klare og dele litt av seinere. Nå skal kvelden nytes helt ut, mens jeg venter på samboeren som kommer hjem fra jobb. 

Ha en fin kveld🌙  • 21 lesere

Likes

Comments

Da prøver jeg meg på noe nytt. Lenge har det meste gått på autopilot, å jeg har ikke visst hva jeg har hatt lyst til og drive med. Nå skal jeg gjøre et forsøk på å starte litt på nytt. Med denne bloggen skal jeg dele litt av meg selv, litt av planene framover og litt prosjekter jeg har hjemme. Jeg er spent selv på hva jeg får til, men jeg har overrasket meg selv opptil flere ganger denne sommeren. Så det jeg vet er at jeg klarer mer enn jeg tror. En ny start, jeg gleder meg.

Likes

Comments