Postad i: Allmänt

Hey guys!

Alltså hur skönt är det inte att sova tio timmar på raken och vakna alldeles utvilad och fräsch?? Jag har sovit riktigt dåligt hela veckan och mått ännu sämre, så att få sova sådär länge och sådär djupt är det bästa som hänt mig på länge! Min säng sviker mig aldrig och att sova är seriöst det bästa som finns i hela världen.

Idag är det fredag och jag är super taggad trots att det inte händer nåt speciellt alls idag. Jag har bara fredags feeling helt enkelt, och så är jag på så himla gott humör också. Jag ska åka och köpa en flaska vin och en pizza senare idag och så ska jag fredagsmysa riktigt ordentligt.

Igår fick jag som sagt äntligen nya naglar och fransar och som jag sagt förut finns det ingen bättre känsla än när allt är som det ska vara. Orka gå omkring och känna sig skabbig liksom, kan man göra nåt för att känna sig extra fin så ska man göra det tycker jag. Alla har rätt att känna sig snygga och fina - livet blir mycket roligare då ☺

Nä, jag har inte lust att knåpa ihop nåt mer nu såå jag avslutar här och önskar er allihopa en fantastisk helg! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Cessis naglar

Igår kväll fick jag äntligen nya fräscha vårnaglar och jag kunde inte vara nöjdare! Kolla så fint de glänser, jag älskar när det bara är on point 👌

Likes

Comments

Postad i: Cessis naglar

Jag märkte precis att jag glömt att göra ett inlägg om februari naglarna och så kan det ju inte vara. Det är kul att ha alla naglarna samlade i en kategori för att kunna titta tillbaka på dem så här är förra månadens naglar:

Så fint med hologram chrome!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Slänger in ett snabbt hej här medan jag väntar på Danica. Hej! Hoppas allt är bra med er denna soliga torsdag.

Inatt har jag inte sovit ett skit rent ut sagt. Jag försökte gå och lägga mig lite tidigare för att kanske ha lite mer energi idag men det gick ju verkligen inte som planerat. Jag fick aldrig tag i sömnen, det var obekvämt i sängen, ryggen värkte och så var det endera alldeles för varmt eller för kallt i rummet och nä, bara blä. Sen behövde jag gå på toa och när jag äntligen blev så trött så jag höll på att somna ja då börjar hunden skälla och fortsatte med det oavbrutet i tre timmar. Halv sju gav jag upp och gick ner för att koka en liter kaffe i hopp om att hållas vaken under dagen. Tror ni det fanns nåt jävla kaffe? Nä, såklart inte.

Aja, bara att bita ihop och försöka ta tag i dagen med ungefär en halv timme sömn på sömn kontot. Det är tur att smink är uppfunnet för efter en stund i badrummet vågade jag till och med ge mig ut på världen utan att skrämma ihjäl alla som kommer emot. Påsarna under ögonen idag är inte att leka med alltså, usch vad jag blir sur och vresig när jag inte får sova! Och så ser man ut som nåt överkört hela dagen, nä blä!

Som bäst sitter jag i Karis och väntar på Danica. Jag har fått min kaffe och kvalitetstid med min fina vän väntar så kanske jag lyckas svänga humöret mot det bättre ändå trots ingen sömn. Jag ska äntligen få naglarna och fransarna fixade också så bara vi är klara med det ska jag nog rocka den här dagen också.

Nu känner jag att detta mest blev betydelselöst svammel så jag sätter punkt här. Jag tror jag ska åka och köpa en burk hårfärg medan jag väntar på att Danica dyker upp. Jag är sugen på lite förändring såhär våren till ära, så stor förändring man kan göra i ett kolsvart hår utan att det trillar av haha! Vi får väl se vad jag hittar på, högst antagligen bara struntar jag i det och färgar utväxten så som alltid. Jag önskar er en fin dag idag, kram!

Kaffeeeeee

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Äme tjena!

Onsdag idag och jag hade ungefär tusen saker på to do listan och jag har inte fått ett skit gjort. Bästa Linn sköter hästarna idag och gymmet kan vänta så jag tänker inte ens ha dåligt samvete över att jag inte fått mer till stånd idag än kokat kaffe och målat ögonbrynen. Ja och fotat mig själv såklart, finns inget bättre tidsfördriv än att ta en massa selfies, gärna med så många filter på som det bara går så man knappt känner igen sig själv haha!

Igår blev jag bjuden på middag och bio i Helsingfors och vi hade det hur trevligt som helst. Dock bestämde sig min vän för att spontanköpa en gigantisk tv så efter att vi släpat den genom hela centrum av Helsingfors och ner i parkeringshallen orkade vi inte ens gå på bio längre. Nytt försök en annan dag haha! Maten var jätte god och så finns det ju få saker som slår en latte på Starbucks, den här gången fick det bli en Salty caramel macadamia latte - prova den för den är seriöst himmelskt god!

Tja, det är ungefär det mest spännande som hänt sen igår - på den nivån är det just nu. Men så får det vara, jag mår nog inte helt hundra hur mycket jag än försöker intala mig själv att jag gör det. Imorgon ska jag ringa för att få en tid till psykologen för jag börjar tröttna på störda hjärnan och den här ständiga känslan av att inte duga eller räcka till. Jag behöver tagga ner men jag kan ju inte lika gärna sticka hemifrån varje gång jag blir trött på allt. Eller kan kan jag ju, men jag vill ju inte det. Aja, nog tjatat om det.

Jag ville mest bara kika in och säga hej, utan att egentligen ha något viktigt att berätta. Nu ska jag åka till butiken och köpa chips och så tänker jag fortsätta göra det jag gjort hela dagen - alltså ingenting. Hoppas ni haft en bra dag och varit lite mer produktiva än vad jag varit haha! Pusshej 😙

Kolla storleksskillnaden på den gamla och den nya teven haha!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej vänner!

Jag har loggat in här och påbörjat ett inlägg hur många gånger som helst den senaste veckan men jag får helt enkelt inte till det. Det är inte det att jag inte skulle vilja blogga och skriva ner mina tankar så som jag gjort mer eller mindre varje dag de senaste tio åren för det vill jag. Jag är bara trött på att dela med mig av mig själv till hela världen så som jag gjort förr - jag har nu kommit till insikt med att jag faktiskt inte behöver göra det och om jag inte gör det ja då finns det mindre att snacka om.

Jag har varit en snackis så länge jag kan minnas och jag har mången gång även spätt på snacket här på bloggen genom att berätta mer eller mindre allt som pågår i mitt liv. Jag har känt som att om folk en gång ska snacka så kan jag i varje fall ge dem nåt att snacka om. Nu känns det inte så längre, inte alls och det har nog inte gjort det på länge men jag har även märkt att det kvittar vad jag skriver här så fortsätter snackadet. Är jag bara tyst så är det också tyst utifrån och herregud vad skönt det är!

Jag är inne i en period av självrannsakan just nu och det känns bra. Stora förändringar står bakom hörnet och det bara för att jag bestämt mig för att äntligen våga vara huvudpersonen i mitt egna liv, något jag tjatar hål i huvudet på mina vänner om mest hela tiden men inte alls anammat det själv. Jag är trött på att vara en people pleaser, jag är trött på att alltid sätta alla andras behov framför mina egna men allra mest är jag trött på att ständigt bli utnyttjad och överkörd bara för att jag ständigt förlåter och alltid ger nya chanser. Det är slut på det nu, lika som det är slut på att dansa efter andras pipa bara för att behaga dem. Jag har alltid pratat om hur viktigt det är att sätta sig själv i första hand men jag har aldrig klarat av att actually göra det för det känns så himla egoistiskt. Jag har insett nu att det är precis det jag måste göra för att inte gå under med min ångest.

Jag har aldrig vågat avsluta en relation som gör mig illa för att jag inte klarar av att vara den som går iväg. Jag vågar inte köra mitt eget race fullt ut för att jag är för upptagen med att oroa mig över vad andra ska tänka. Visst har jag haft en tuff fasad genom åren, en fasad där jag låtit måla upp att jag inte bryr mig om vad någon tycker och tänker. Men det är väl klart som fan att jag gör? Jag vill ju vara till lags, jag vill duga och passa in och jag vill vara duktig och snäll. Vem skulle inte vilja vara det? Men när det här ständiga bekräftelsebehovet tar över allt det roliga i livet, ja då är det dags att sätta ner foten och göra om och göra rätt.

Jag har jobbat extremt mycket med mig själv de senaste månaderna och dessa tankar och känslor har funnits där länge nu, jag känner bara inget som helst behov av att dela med mig av dem. Förr skulle jag gjort ett nummer av det och med buller och bång bevisat att jag banne mig kan sätta ner foten och visst göra som jag själv vill, skit samma vem som blir under liksom. Inte nu längre, jag behöver inte bevisa nåt till någon, jag behöver inte stå till svars för någon och jag behöver verkligen inte ha dåligt samvete hela jävla tiden för jag har inga skyldigheter gentemot någon annan än mig själv.

Jag har inte haft nån ångest på flera veckor med undantag för några panikattacker som nog aldrig kommer försvinna. Men bara tanken på att vara ens någorlunda ångestfri gör mig alldeles upprymd och förväntansfull inför framtiden. Kanske jag lyckas svänga allt mot det bättre bara genom att fortsätta jobba med mig själv och min inställning till livet? Jag vet inte men det känns bra just nu, de beslut jag tagit på sistone och de relationer jag valt att lämna har verkligen gjort skillnad - och det är allt som spelar någon roll.

Hoppas allt är bra med er, jag tänkte be om ursäkt över tystnaden här inne men så kom jag ihåg att jag inte alls har något att be om ursäkt över. Jag kommer skriva här när det känns för och om det inte gör det så skriver jag inte, simple as that. Men såklart känns det fint att ni fortfarande tittar in här varje dag, fortsätt gärna med det för ännu är inte denna bloggs tid slut - jag lovar. Kram på er! ❤

Likes

Comments

Hej på er!

Här inne ekar det allt oftare tomt, och jag känner inte ens för att dela med mig av något längre.. Tider ändras antar jag

Det har varit full ös alla dagar här på sistone förutom igår då jag låg hemma i soffan och tyckte synd om mig själv hela dagen. På lördagen var vi bjudna på bröllop och jag skulle egentligen varken äta kaka eller dricka alkohol eftersom jag ville hålla fast vid min diet som rullat på rätt bra på sistone. Men så när vi väl var där bland alla glada festande människor så kände jag bara att jag verkligen inte vill hålla på och välja bort allt det roliga i livet bara för att jag ska bli smal och snygg. Smal och snygg för vem? Mig själv eventuellt eftersom ingen annans åsikt ska spela någon roll. Jag jobbar på den delen fortfarande och har faktiskt kommit rätt långt på den biten på sistone.

Igår var det hopptävlingar hemma i Broby där Linn startade med Silver som jag nog hade i åtanke på lördagen när vinet började flöda men jag valde att strunta i det också. Det kommer fler gånger och det finns faktiskt annat än häst i mitt liv, vilket också är helt okej. Jag litar dessutom så pass mycket på att Linn vet exakt vad hon gör med min häst så jag var säker på att det kommer gå hur bra som helst trots att jag inte är där. Det var ju hemma för den delen också, hade vi varit påväg att åka bort på tävling så hade jag ju självfallet varit där. Det gick bra precis som jag visste att det skulle göra och de placerade sig tredje i 80 cm. Finaste Linn och Silver 💖

Bröllopet vi gick på var fantastiskt fint och välgjort, bruden var hänförande vacker och maten var utsökt. Festen var väl planerad och alla var så himla glada och festfina, precis som det ska vara på ett bröllop med andra ord. Jag kände mig som en prinsessa i min fina långklänning och det är verkligen himla kul att få klä upp sig sådär ibland och känna sig jätte fin under en kväll. Jag och Nicke brukar skämta om att vi skulle klä oss i klänning och kostym och gå på fin restaurang i Helsingfors och sedan sitta och smutta cocktails bland rikt folk, bara för att haha! Det är på vår bucket list i alla fall.

Idag ska jag och Linn bokstavligen träna asset av oss då vi startar veckan på bästa sätt med legday. Jag ska till stallet och motionera hästarna och så ska jag fika med en kompis vid något skede. Tja, det var ungefär det jag kände för att dela med mig av den här gången, det är snålt men som sagt - det är stora förändringar på gång i mitt huvud just nu och det är så här det känns nu. Hoppas allt är bra med er ändå, stor kram!

Hård träning på gymmet, resultat som syns på kroppen, en rejäl utkörning i diket med en kompis bakom ratten (ingen skada skedd), ett vackert bröllop, en rejäl fylla, en ännu rejälare bakfylla och världens bästa bakis mat; Prisses spydärn med extra myky ripat 👌👌👌

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej vänner!

Igår hade jag en dag off från gymmet och spenderade hela dagen i stallet istället. Jag red både Silver och Jack som haft en lugnare period nu då jag inte haft varken lust eller ork att rida.

Jag stressade väldigt mycket över just det, att jag inte red och höll igång hästarna som jag hade planerat att göra men efter min lilla meltdown och getaway i helgen så skiter jag faktiskt i det där. Det är mina hästar så jag bestämmer över dem, jag behöver inte bevisa nåt för någon eller hålla dem i full träning om jag inte vill. De är inga GP tävlings hästar och de kunde inte bry sig mindre om de får en vecka ledigt ibland. Huvudsaken är att de ändå får röra på sig och blir omhändertagna varje dag, vilket de blir. Det är så skönt att kunna släppa den stressen nu, jag känner redan stor skillnad i både motivationen och orken att rida när jag inte tvingar mig själv till något jag inte vill.

Båda två var i varje fall hur fina som helst. Jag var beredd på det värsta men Silver var faktiskt över all förväntan och jag fick en bra känsla med henne rätt så fort. Jag fick massa nya verktyg av min tränare förra gången jag tränade för henne. Bland annat så ska jag lära mig rida på ett helt annat sätt, och det är verkligen lättare sagt än gjort haha! Men så när jag gör exakt som hon instruerade mig och Silver börjar lyssna på mig så når jag den där self carriage och bakbens aktiviteten som ju är nyckeln till allt i dressyren. Det är en häftigt känsla när allt klaffar medan tränaren står där i mitten med hökögonen på mig, men att göra det på egen hand är desto svårare.

Att säga att Jack var pigg skulle vara en grov underdrift eftersom han stod på bakbenen hela vägen ner till ridhuset. Jag orkade inte trixa med gramanerna (måste komma ihåg att köpa ett par med snabbspännen!) vilket kanske inte var mitt smartaste drag eftersom jag inte hade någon som helst talan om något när han satte iväg med huvudet rätt upp i skyn och ryggen sänkt haha. Men efter en stor portion tålamod och lite för mycket pirr i magen så lugnade han ner sig så pass att jag kunde jogga honom och känna på dagsformen. Han har absolut vilat sig i form och även lagt på sig lite massa vilket gläder mig, med en så svårfödd häst som dessutom har åldern emot sig så blir jag bara glad av en liten hömage 😍

Idag ska jag och Linn slakta benen och rumpan på gymmet och jag är taggad till tusen. Jag har ett nytt träningsprogram som jag längtar efter att prova så nu har jag laddat upp med en rejäl frukost imorse och ska äta en stadig middag också. Men först ska jag till stallet och rida mina två igen. Det är en härlig känsla att må bra i hjärnan och faktiskt känna för att göra saker. Än har inte mående svängt och ingen är mer tacksam än jag.

Jag önskar er alla en bra dag, kram!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Foton & bilder

Hey guys.

Jag ville bara kika in här och säga hej. Jag orkar inte samla tankarna och knåpa ihop ett långt inlägg till er men ett levnadstecken kan jag faktiskt slänga in här.

Just nu sitter jag i soffan och känner mig som en roadkill, men på ett bra sätt. Jag och Linn har tränat stenhårt på gymmet de senaste dagarna och ingen är gladare än jag över att jag äntligen känner för att träna igen. För fy vad frustrerande det är att inte känna någon iver till något alls.

Jag har känt mig stark på gymmet och tycker mig se en liten skillnad på kroppen redan. Det är högst antagligen önsketänkande men ändå, det motiverar mig att fortsätta träna. Nu ska jag bara ta tag i ridandet också, men en sak i taget.

På helgen gjorde jag något så spontant som att checka in mig själv på hotell mitt i Helsingfors. Jag behövde verkligen en break från alltihop så det var vad jag gjorde, bara rymde för mig själv. Jag åt gott på en mexikansk restaurang, drack för lite för många Daiquiris och sov i fluffiga kuddar och frasiga täcken. När jag kom hem kände jag mig gladare och piggare än på mycket länge och lever på den känslan fortfarande. Jag vet att det kan krascha när som helst och att jag högst antagligen mår kasst igen om några dagar, men just nu mår jag bra och det är så befriande så jag vägrar tänka negativa tankar 😊

Här kommer den senaste tiden i en bildbomb. Jag har inte orkat redigera alla bilderna och min nyfunna hobby är att ta massa bilder på mig själv överallt hela tiden så ni får leva med tusen selfies också haha! Enjoy att titta på mitt fejs liksom 😂

//slutfullständigt egocentrerat inlägg.

Likes

Comments