Postad i: Allmänt

Godmorgon! ❤

Klockan är 12:05 och jag skriver godmorgon. Precis som det ska vara en söndag alltså.

Jag ställde igång en ordentligt brunch tills oss också med allt vad det innebär. Toast, ägg, bacon, juice, yoghurt och färsk frukt. Det är verkligen mysigt att börja dagen med tända ljus, en riktigt god frukost och bara sitta och prata om livet.

Just nu planerar vi något jätte spännande och jag kan knappt bärga mig tills vi får börja. Men mer om det senare, jag kommer dela med mig av allt här på bloggen. Det är så pirrigt verkligen, som att vi tar nästa steg i livet tillsammans.

Idag ska vi gå på dejt i Helsingfors. Det är också en super mysig tradition vi har, att dejta fastän vi redan är ett par. Det ger det där lilla extra till förhållandet och man har hela tiden nåt kul att se fram emot. Vi är båda väldigt rädda för att fastna i en tråkig vardag där man tar varann för givet, där varje dag lunkar på i samma takt utan någon spänning eller romantik. Därför är vi båda väldigt engagerade i att hitta på saker tillsammans eftersom vi ju faktiskt är två i det här förhållandet. Vi är noga med att säga jag älskar dig till varandra många gånger om dagen, att faktiskt sitta ner och prata med varandra utan mobiler eller andra distraktioner och att kramas och pussas ofta. Kärlek är inget man får ta för givet, man måste vårda den och ta sig tid för den - annars kan lågan slockna och det vill man ju inte.

Så datenight it is. Jag hoppas på att vi ska gå till vårt favorit ställe och äta men vi får se vad R har i tankarna. Jag ser mest fram emot tomtelatten på Espresso House hehe. Jag läste på någon svensk blogg att den äntligen kommit nu så en sån ska jag ju självklart ha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej vänner!

Hoppas ni hade en mysig fredag, det hade jag. Jag blev fin i håret hos Danica och middagen med pappa och syster var riktigt härlig. Jag hade inte sett syster på en och en halv månad så det var ett kärt återseende. Vi åt på Santa Fé i Ekenäs som är vårt stammis ställe sedan världens bästa Knäppen stängde i Karis. Jag måste också passa på att höja kocken som var på jobb igår till skyarna för igår var maten ännu godare än vanligt. Pepparsåsen var så gräddig och fyllig så jag hade kunnat äta den med sked - vilken tur då att jag hade förstått att beställa in extra sås 😉

R fick sluta jobbet lite tidigare igår så vi badade bastu för att sedan mysa i sängen med ett fruktfat och senaste Assassin’s Creed. Om jag har några läsare här som gillar att spela så kan jag verkligen rekommendera senaste Origins. Grafiken är breathtaking och världen man spelar i är enorm. Jag älskar att det utspelar sig i forntida Egypten och man får utforska pyramider, se Nilen och allt möjligt annat häftigt. Köp det, ni kommer inte bli besvikna!

Idag har varit en lugn dag. Vi sov länge och åt frukost i en halv evighet. Nu är vi i garaget och försöker få ordning på bilen som läcker kylarvätska. Som tur har jag en händig man som meckar det mesta själv medan jag räcker honom verktyg och ser söt ut haha! Nä men jag har faktiskt lärt mig massor efter alla dessa timmar i garaget. Jag har ju inte precis haft tummen mitt i handen tidigare heller men nu känner jag mig relativt säker på att byta olika slitagedelar på bilen själv.

Ikväll när vi kommer hem ska vi gotta oss med chips och dipp och glass. Är det helg så är det!

Ha en fin kväll, kram! ❤️

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Slänger in en snabb update här för att berätta att jag fick precis mejl från supporten här på Nouw och nu funkar det att godkänna kommentarer igen. Hurraa!

Jag sitter som bäst hos Danica med färg i håret. Jag ska precis gå och skölja ur färgen och sen ska hon föna håret, vilken lyxig känsla att ha nyfärgat och fönat hår! Sen ska jag bege mig till Ekenäs för att gå på middag med pappa.

Nåt mer hade jag liksom inte att komma med, ville bara meddela att kommentarerna funkar som de ska igen. Trevlig fredag! 😘

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Först och främst vill jag börja med att tacka er för att ni var så engagerade i frågeinlägget och ställde massor med frågor om allt möjligt. Jag tyckte det var hur kul som helst att komma tillbaka till bloggen när så många fortfarande är här inne och läser och kommenterar, så ett stort tack för det! ❤️

Jag lovade svara ärligt på alla frågor och det har jag verkligen försökt göra. Något som dock känns lite tråkigt är att så många tycker det är okej att skriva otrevliga kommentarer och gömma sig bakom en skärm där de vet att de aldrig behöver stå till svars för det de säger. För hur många av de här människorna som skriver anonyma kommentarer med syfte att såra skulle egentligen våga säga samma saker personligen åt någon? Inte många, för då skulle de behöva ta ansvar för det de säger och gör. Det är synd att näthat och ett behov av att anonymt trycka ner andra är så vanligt som det är fortfarande år 2017. Jag försöker att inte ta åt mig och jag gör det nog inte heller längre, men jag tycker att om man inte har något snällt att säga så kanske man inte behöver säga nåt alls. Inte sant? ☺️

Men nu till frågorna!

”Hej. Jag undrar om din syster och ex-make också bor kvar nu då R har flyttat in?” - Nej, det gör de inte. Syster flyttade till Åbo med sin pojkvän i början av sommaren och min ex man flyttade ut ett tag efter det då han hade hittat ett annat boende.

”Är du gravid?” - Nej, det är jag inte (jag undrar varför det är så många som tror det haha!).

”Yay vad kul med frågestund! Jag undrar var dina hästar bor eller har du alls kvar dem? Vad heter R påriktigt? Vad hände i somras när du kände att du måste ta en paus från bloggen? Kram!” - Såklart jag har kvar mina hästar, de är mina bästa vänner och försvinner ingenstans 🙂 De bor här hemma på gården i en lösdrift och så har vi byggt en box till Jack som behöver få vila ordentligt på natten då han är en gammal gubbe. R heter Richard påriktigt, ett mycket fint namn om ni frågar mig hihi. I början av detta året mådde jag inget bra alls och det hände alldeles för mycket på en gång i mitt liv. Jag tog sist och slutligen det stora beslutet att skilja mig sådär officiellt, det var mycket som hände i mitt huvud med ny diagnos och allt kring den. Sen kändes det som att alla jag nånsin älskat och brytt mig om bara försvann ur mitt liv då Yaromir, min farbror och min farfar alla dog under bara ett halvt år. Mitt i allt det känslokaoset var jag nykär också och skulle hantera alla känslorna kring det. Vår första tid tillsammans var heller inte helt lätt då det fanns någon som ville oss illa och använde sig av min blogg och det jag skrev här för att gå an på honom och göra livet surt för oss så till slut orkade jag inte med det längre så jag slutade helt enkelt att skriva. Nu var det ju inte bara jobbiga ex som spelade med det jag skrev här utan även många andra som tog sig rätten att döma hur jag lever mitt liv, ifrågasätta hur jag mår och vad jag prioriterar. Så det var helt enkelt allra lättast att bara låta bli att skriva för jag var alldeles för skör för att orka tackla all den stress det medförde. Men nu är jag tillbaka igen, starkare än nånsin (hoppas jag!). Kram på dig!

”Kul att du bloggar igen! Här kommer mina frågor: Vad hände mellan dig och Nicke, har han flyttat ut? Har D flyttat ut, studerar/jobbar hon? Hur är det med hästarna och de andra djuren? Tänker du fortfarande köpa häst från Europa? Har du funderat vidare på att börja jobba eller vill du stanna hemma? Några framtidsplaner inom det området? Drömjobb? Hur gammal är R och försörjer han dig nu?”
- Hej och tack för dina frågor. Kul att du fortfarande läser här inne! Det hände nog inget särskilt mellan mig och Nicke, sorry haha jag vet att många hoppas på någon saftig drama story om vår skilsmässa men det finns liksom ingen sån. Han och jag är varandras bästa vänner och vi älskar varandra. Men ibland räcker det inte alltid till och då går det såhär. Huvudsaken är ändå att båda mår bra i slutänden även om det är jobbigt i början med all förändring. Människan är ju ett vanedjur. Nu hade vi ju varit separerade i två år redan så beslutet att skilja oss kom inte som någon överraskning precis. Det är bara bättre såhär, och ja, det var jag som ville skilja mig. Både han och syster flyttade ut i somras, syster bor hos sin kille och jobbar i Åbo där hon stortrivs. Hon har växt upp i storstan och kände sig nog aldrig riktigt hemma här ute på vischan hehe.

Hästarna och de andra djuren mår jätte bra, lika busiga och glada som alltid. Jack är helt omöjlig att rida ut på nu när det blivit kallare så jag hålls innanför staket med honom 😂 Silver är flockledaren och trivs ypperligt med den uppgiften och Dior är en tjatig liten häst som rymmer mest hela tiden. Nu har jag dock köpt ett riktigt monster aggregat och byggt helt nytt staket så vi får väl se om han hålls innanför från och med nu. Hundarna mår bra de med, Aria har lagt till med en lite jobbig ovana och vaktar huset lite väl noggrant så hon skäller hysteriskt i tid och otid. Katterna är där de alltid är, dvs endera i klösträdet eller så myser de vid elementet. Tanken om att köpa häst är lagd på hyllan för ett tag framåt, jag vill ha ett eget stall innan det händer och så är där andra stora saker i framtiden så varken tid eller intresse finns för någon ny häst just nu.

Angående att jobba eller stanna hemma så är det ju klart jag vill jobba, vem vill egentligen vara arbetslös? Jag har ju jobbat hemifrån med att freelanca som översättare så helt arbetslös har jag inte varit. Nu är det ju bara så att jag inte vet om jag är arbetsför, jag är långtidssjukskriven som det är nu i alla fall. Så drömmer vi om barn i framtiden och då vill jag vara en hemmafru som tar hand om barnen, hemmet och min man. Ett vanligt utstakat Svensson liv är alltså vad jag drömmer om, jag har inga stora ambitioner att göra en karriär eller bli rik, jag vill bara leva och må bra med de jag älskar. Mitt drömjobb är nog något där jag får jobba nära människor, jag tror jag hade blivit en ganska bra psykolog haha! Eller så skulle jag vilja skriva. R fyller 21 år i nästa månad. Nej, han försörjer mig inte, jag har mina egna pengar. Såklart betalar han mat och bensin men det är ju sånt man delar på när man bor tillsammans. Jag har ju fortfarande inga lån eller boendekostnader förutom el så jag klarar mig bra på det jag får i månaden. Tack för dina frågor, kram!

”Hur gammal är den där R, är han inte yngre än dig? Han ser ju ganska bra ut..
😉 - Han fyller 21 i nästa månad så ja, han är yngre än mig :) och vad kul att du tycker han ser bra ut för jag håller helt och hållet med dig om det haha!

”Ojdå så personliga frågor här kommer! 😌 Jag undrar mest när vår grillfest ska bli av.. 😂😂 - Ja jag visste ju nog på ett ungefär vilka frågor som skulle ställas i och med min förändrade livssituation så jag försöker svara på dem så ärligt jag kan men någon form av privatliv vill jag ju gärna ha så det blir inte mer uttömmande svar än såhär. Hehe jaa du, vi kanske ska vänta på att det blir grillväder igen? Jag ställde precis grillen i vinterförvar.. 😋

Det var första delen av frågorna, nästa inlägg kommer under helgen. Hoppas ni orkade läsa sådär långt, jag försökte fatta mig kort men det är inte helt lätt alla gånger! Kram på er ❤️

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Häromdagen när jag och farmor gick på stan såg jag den sötaste pyjamasen någonsin i ett skyltfönster. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag var bara tvungen att ha den så jag tog farmor i handen och gick in i den gulligaste affären i hela Ekenäs. Och kom ut med den här:

Där är små chihuahuan som ser ut som Saana och så massa franska bulldoggar som är en ras jag så gärna vill ha nångång 😍

Nu är jag tydligen jätte hipp också för de här pyjamasarna är väldigt populära bland Hollywood stjärnorna 😉 Det struntar jag dock i för jag förälskade mig i alla de söta hundarna. Och så kan det hända att den är det skönaste plagget jag nånsin haft på mig. Materiell lycka när den är som bäst 😍

Och såhär glad blir man med en så fin pyjamas. Nyvaken och trött i ögonen men jag bjuder på det idag haha!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Godmorgon! ❤

Just nu ligger jag här och försöker lära mig min nya mobil. Jag vetefan om det varit så här svårt förr eller om jag helt enkelt blivit för gammal för att kunna hantera såhär stora förändringar men det här är banne mig inte ens kul. Jag som älskar teknik och speciellt det nyaste och häftigaste överväger nu starkt att lämna tillbaka den här mobilen, eller kanske byta den till iPhone 8+ istället. Jag är van vid att ha en stor telefon i handen och en hemknapp, det är väl de två sakerna som stör mig mest just nu. Och avsaknaden av en bakåtpil, fy vad jobbigt det är att inte kunna gå bakåt nere i höger hörn haha!

Jaja nog om mina totalt värdsliga problem. Idag är det fredag igen. Vart flyger veckorna iväg egentligen? Inte mig emot dock, fredag betyder ju som bekant fredagsmys och helg. R jobbar dubbla skift idag så han är borta hela långa dagen. Jag ska spendera min dag hos Danica och så på kvällen ska jag träffa pappa. Vi ska gå ut och äta och så ska vi gå på bio. Det ska bli riktigt härligt att umgås med pappa på tumis och ha det mysigt tillsammans.

Ikväll ska jag göra nåt gott till middag och värma bastun tills R kommer hem från jobbet.  Jag städade hemmet igår kväll så allt är rent och fint här nu. Det måste vara en av mina favoritkänslor faktiskt, att vakna och äta frukost i ett nystädat kök.

Jag fick ett ryck igår och gjorde klart hästarnas hage också. Jag skruvade i alla isolatorer, drog tre varv elband och kopplade strömmen. Sedan städade jag ur sovhuset och fyllde på med massor av ny fräsch halm, så mycket så jag knappt kunde gå där inne. Klart hästarna också ska ha det lite extra mysigt inför helgen! När allt var klart och höet och vattnet var påfyllt kändes det jätte bra att släppa in hästarna i sin "nya" vinterhage. Jack blev så nöjd så han drog ett bockrejs runt, runt så länge så jag var tvungen att stoppa honom för jag var rädd att han skulle bryta benet eller nåt 😂

För övrigt så kan jag fortfarande inte godkänna några andra kommentarer än de skrivna av en annan nouw profil. Jag har forskat runt lite och kommit fram till att alla andra som bloggar på den här portalen har samma problem. Jag skickade ett mejl till supporten och hoppas på att få svar snabbt, såhär kan vi ju inte ha det - speciellt inte nu när ni är så aktiva i kommentarsfältet. Jag vill ju svara åt er alla och hålla uppe diskussionen när den väl vaknat, fy för tekniskt strul!

Nu ska jag gå ner och rasta hundarna, koka kaffe och sedan börja svara på frågorna från frågestunden. Stay tuned! Ja och så vill jag ju önska er alla en riktigt härlig fredag, gör det bästa av dagen och fyll den med mys och gott humör! Kram ❤

Ingen mer äcklig lera i min hage, så skönt!!

Mina älskade tre ❤

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej på er!

Ni får ursäkta tystnaden här inne igår, den var högst ofrivillig. Jag bestämde mig nämligen för att starta upp min nya mobil igår och det gav mig milt sagt gråa hår och huvudvärk.

Mina nerver har varit på helspänn hela veckan (tack mens..) och humöret har svängt mellan att vara ledsen och nedstämd till irriterad och arg. Igår var jag totalt omotiverad och stannade hemma i sängen hela dagen utan att ens klä på mig nåt annat än myskläder. När man är ett känslomässigt vrak och börjar gråta för att brödet hoppar ur brödrosten så känns det som ett klokt val att bara stanna hemma istället för att gå ut bland människor.

Därför var det kanske inte mitt allra smartaste drag att starta upp en ny mobil i det sinnestillstånd jag var i igår. Det finns nämligen få saker som triggar min OCD mer än just sånt, förändring är inte min starkaste sida precis. Att sedan byta från Android till iOS och inse att precis allt är annorlunda gjorde ju inte saken bättre. Herregud såna utbrott jag fick innan jag ens lyckats installera Facebook på iPhonen.. Mest irriterad blev jag på att absolut inget ändrat sedan 2011 då jag senast hade iPhone, det var som en trip down memory lane haha!

Så ingen direkt wow känsla där med andra ord. Visst är skärmen alldeles fantastisk och kameran är riktigt vass, men jag får se om jag alls behåller den eller om jag skickar tillbaka den. Det kan ju hända att det är mina kontrollbehov som ställer till det för mig och gör så jag har svårt att uppskatta förändringen men det är väldigt mycket pengar att lägga på nåt man inte är helt nöjd med. Alla dessa i-lands problem alltså 😉

Nu verkar det vara nåt strul med nouw också, jag kan inte godkänna era senaste kommentarer vilket gör mig galen. Jag har försökt med allt, jag har avinstallerat appen och installerat den igen, loggat in och ut ungefär tusen gånger och jag har provat gå in från både mobilerna och datorn men jag kan ändå inte godkänna kommentarerna. Sånt här gör mig tokig alltså, jag hatar tekniska problem! Men så ni vet att jag inte ignorerar era kommentarer, jag kan bara inte godkänna dem. Jag ska ändå börja svara på era frågor så hoppas vi att nouw åtgärdar problemet fort som attan för annars kommer ju inte alla frågor med.

Nu när jag gick in via datorn så får jag upp ett felmeddelande om att nouw.com inte är en säker webbplats och att någon försöker stjäla information därifrån. Kanske sidan är hackad eller nåt? Jaja, irriterade är det i vilket fall som och jag har inte hittat någon mejladress till supporten heller - om det ens finns nåt sånt här? Någon som vet?

Ni kan väl ändå skriva och skicka kommentarer som vanligt här? Prova gärna så jag vet om de ens kommer fram!

Likes

Comments

Godmorgon! ❤

Klockan är snart åtta och jag sitter här i köket med en kopp kaffe och försöker vakna till liv. Jag sov jätte gott inatt till skillnad från föregående nätter och nu känns det som att jag har bomull i huvudet och ögonen vägrar vakna helt.

Jag ska gå ut och flytta över hästarna till den andra hagen där de ska gå några dagar nu. Pappa kommer nämligen med grävmaskinen och börjar dränera och förbereda deras hage för gruset som kommer imorgon. Vi gjorde en ordentlig botten när vi byggde ligghallen men det gruset är long gone nu och lervällingen är ett faktum. Det är så sjukt äckligt att göra nåt överhuvudtaget där i hagen just nu så nu fick jag nog och hagen ska bli fin igen. Den här gången ska den dock dräneras så kanske den håller sig fin lite längre än ett par år. Jag har lärt mig den hårda vägen att när man gör något är det bäst att göra det ordentligt från första början annars är man tvungen att göra om det snart igen. Sånt är surt när man inte precis badar i pengar men vad gör man, hästarna måste få torrt om benen och jag är trött på att slafsa omkring i lera varje gång jag ska in till dem.

Jag passar nog på att skritta ut med Jack sen när jag är klar med min uppgift där ute. Jag kan ändå inte hjälpa pappa medan han gräver och donar så jag kan lika gärna rida ut en sväng under tiden. Sen när jag gjort det kanske sjusovaren där uppe vaknat så vi kan äta frukost tillsammans hehe.

Ni får ha en fin onsdag idag, ta hand om er. Kram!

Ni ser ju leran, jag hatar den av hela mitt hjärta! (staketet var det Dior som rev en härlig natt haha)

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag ville bara kika in här en snabbis ikväll och säga hej. Denna dagen har verkligen gått i ett och jag kom precis innanför ytterdörren här hemma.

Jag och R åkte hemifrån samtidigt idag, han åkte på jobb och jag åkte och hälsade på farmor. Vi hade en urmysig dag på stan tillsammans farmor och jag, gick i butiker och kollade på allt möjligt. Sedan ville hon bjuda mig på mat i Santa Fé och det tackar man ju inte nej till. Deras klyftpotatis är så gudomligt goda så jag lätt hade kunnat beställa bara dem tillsammans med tex pepparsås men då hade de nog kollat snett på mig så jag fick lov att beställa en biff till det också haha!

Efter mys med farmor åkte jag till Danica och hjälpte henne sätta i hårförlängningar. Jag har bara gjort det en gång innan och nu fick jag i 100 stycken sinetter på bara två och en halv timme. Heja mig! Jag är verkligen inte alls duktig på att fixa med hår men min OCD hjälper till en hel del där så jag får till raka och fina rader. Nåt annat går liksom inte för sig så koncentrationen ligger på max och så blir det rätt bra ändå. Min tumme och pekfinger är lite lagom ömma och brända efter att ha snurrat ihop vaxplupparna men det är sånt man får ta för skönhetens skull 😉

Nu är jag trött i både kropp och knopp efter lite för många intryck på en och samma dag så jag ska sätta punkt för det här inlägget och göra i ordning lite kvällsmat. R borde dyka upp vilken minut som helst och sen tänker jag inte göra nåt mer alls idag faktiskt. Jag känner inte för att göra nåt annat än ligga i sängen och mysa under täcket. Det är den tiden på månaden för mig nu och jag känner mig alltid helt ur balans då. Nu när jag dessutom slutat med p-pillerna är det ännu mer upp och ner tills kroppen vant sig vid att vara utan alla extra hormoner. Mensvärken ska vi inte ens börja prata om.. Jaja, kul att vara kvinna!

Godnatt på er ❤

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Godmorgon! ❤

Klockan är 10:12 och jag ligger fortfarande i sängen med R som sover sött bredvid mig. Det är så skönt att ligga i sängen på morgnarna, läsa bloggar och scrolla igenom Instagram flödet. Dessa slow mornings som jag tjatar om är verkligen guld värda och jag har lovat mig själv att förevigt hålla fast vid dem oavsett hur mina morgnar ser ut, jobb eller inte.

Inatt sov jag minst lika dåligt som förra natten. Alla dessa mardrömmar alltså, jag blir inte klok på dem! De är så råa och hemska och känns alldeles för verkliga, så verkliga så obehaget kryper längs ryggen på mig när jag vaknar till med ett ryck mitt i natten. Som om det inte vore nog behövde jag springa på toa ungefär tusen gånger inatt också. #glamlife hehe. Jag behöver verkligen lära mig att inte dricka en liter vatten precis innan läggdags!

Jag fick ordning på kaoset här hemma igår och jag spenderade inte mindre än sju timmar med att storstäda. När jag väl sätter igång finns det liksom ingen hejd på mig och så vips var hemmet precis sådär skinande rent som jag älskar ❤

Efter det vankades bästis mys hos Danica. Vi skulle egentligen lekt frisörer på varann men djupa diskussioner med varsin stor kopp kaffe i soffan lockade mer så kvällen bestod av tre timmars psykolog session. Precis vad vi behövde! Det finns inget bättre än att ventilera alla tankar som snurrar i huvudet om de djupa sakerna i livet så som förhållanden och livssyner tillsammans med någon som är förstår en och är i en liknande livssituation.

Kvällen avslutades här hemma med bastu och tacos när R kom hem från sin långa arbetsdag. Nu ligger han här brevid mig och snusar mig i nacken och jag har inte hjärta att väcka honom trots att vi borde iväg till stan och uträtta ärenden innan han ska jobba igen. Hur gulligt är det inte när en stor stark man kryper ihop till en liten boll och gosar in sig i ens famn i sömnen? Mitt hjärta smälter i varje fall.. Haha okej nu slutar jag förpesta er med kärleks lullilull, jag inser att det nog bara är jag som tycker det är gulligt 😂

Dags att kliva upp och ta tag i denna dagen. Jag ska göra i ordning frukost och starta kaffet så kanske den här mannen vaknar när han får vittring på det svarta livselixiret. Jag hoppas vi hinner uträtta de där ärendena innan han ska iväg, annars gör jag det senare helt enkelt. Jag ska träffa farmor idag också, hon ville så gärna ut på stan och gå i affärer så då ska vi såklart göra det. Efter det tänker jag hänga hos Danica igen och få lite färg i håret, min utväxt är inte nådig alltså! Och så kanske jag ska ta igång iPhonen också, den ligger snällt och väntar i förpackningen. Är det ett tecken på att man blivit vuxen, när man kan vänta med att öppna sin nya mobil? Förr slet man ju upp förpackningen så fort man kom ut från butiken liksom..

Nä ni får ta och ha en super fin dag så hörs vi snart! Jag ska börja svara på frågorna ni ställt i frågeinlägget. Jag får nog dela upp svaren i fler inlägg för annars orkar ingen läsa alltihop. Om det finns nåt ni funderar över ännu så hinner ni fortfarande ställa era frågor i kommentarsfältet, jag lovar svara ärligt på varenda en! Puss och kram! ❤

Som jag älskar dig babe! ❤

Likes

Comments