Hej!

Började dagen med frukt som inte mättade speciellt bra men det var riktigt gott när jag hade 20min över innan jag var tvungen att dra iväg mot skolan.

Idag så är det Ninja warrior träning och vi får se hur de går, vissa saker är mycket svårare än andra men med min starka superkropp borde de bli easy. Eller inte.

Det är 16 dagar kvar tills jag åker iväg till Adele konserten och nu på lördag drar jag iväg till samma arena för att kolla på innebandy SM.

C.S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Denna dag har jag känt väldigt mycket träningsvärk och jag förstår varför! Hade förberett ett inlägg då vi var påväg hem från cupen men den försvann vilket gjorde att orken när jag väl kommit hem för att göra om inlägget försvann.

Men lite kortfattat så förlorade vi kvartsfinalen med 4-3 och vårt andra lag förlora med 3-2, jag gjorde ett mål men det räckte inte. Ändå grymt stolt över alla i båda lagens insatser, detta är första gången detta lag åker på cup tillsammans och att vi kom till A-slutspel gör mig mer än nöjd men jag ska inte ljuga och säga att jag inte blev besviken när vi förlora och fick en tår eller två..

Idag hade vi då lite lag time eftersom två utav våra tränare har bestämt sig för att det är dags att sluta och fokusera lite mer på sina familjer, vilket är förståeligt. De har varit bra tränare och kommer saknas.

Vi körde bowling och gick och åt pizza efter, jag sjöng en liten sång för de eftersom jag rafsade ihop en på 5min och ja varför inte? Detta har varit en super bra dag och cupen var även den bästa på länge.

Dock så förlorade jag stort på bowlingen... Fusk av laget tycker jag.

C.S

Likes

Comments

Hej!

Detta har varit en dag som jag nog kommer komma ihåg ett bra tag.

Våran morgonmatch var inställd pga att laget inte kommit till cupen överhuvudtaget, då hade vi istället match mot de vi mötte igår som vi körde 1-1 mot. Denna gång vann vi med 1-0 men det var bara träning vilket gjorde att vi inte fick poäng. Riktigt kasst motstånd i sin attityd, tror aldrig jag blivit så arg på motspelarna!

Sen blev det att titta på andra laget som tyvärr förlorade sin match med 3-1. När vi kom tillbaka till skolan så hade jag och min kompis världens roligaste dans tid! Vi stod utanför entré dörrarna och dansade till en låt som heter: Su Getir (warra warra) grym låt som fastnar i huvudet!
Vi fick publik utav massa olika lag och folk som fick förbi, folk började dansa med och det var det roligaste på länge!

Sen hade vi ännu en match, sista matchen i gruppspelet, vi var tvungna att vinna och det gjorde vi med 3-1! Vilket betydde att vi blev GRUPPSEGRARE! Vi är då vidare till kvalmatch imorgon.

Vårat andra lag mötte efter oss sitt sista motstånd och de vann med 9-1. Utklassning! De är nu också vidare till kvalmatch imorgon vilket är helt grymt! Efter matchen kom vi tillbaka och åt och sen gick nästan hela laget ut i staden och hängde och köpte godis på hemmakväll.

Denna cup har varit super än så länge! Kan det bli final kanske?

C.S

Likes

Comments

Hej!

Medan kön till att borsta tänderna är större än min framtid så tänkte jag att ett inlägg kanske skulle kunna få komma upp.

Igår så körde vi får första match som slutade 1-1, tror det var mycket nerver som var med och vi ledde nästan hela matchen och i 12te minuten gör de mål. Men sånt händer!

Vårt andra lag vann deras match med 4-0 vilket är superbra! Vi satsar på att få möta varandra men då måste vi båda komma till final.

Idag har vi en match på eftermiddagen och nu ska vi åka och kolla på vårt andra lag. Frukosten var riktigt god och en bra start på dagen.

C.S

Likes

Comments

Hej!

Imorgon är det iväg till cupen. Kommer bli svårt att blogga men ska göra mitt bästa! Nu är allt färdig packat och blir vanlig skoldag innan det blir att åka iväg vid 15.30.

Skolan har varit mycket denna vecka därför har jag inte spenderat så mycket tid på intressanta inlägg. Hoppas ni bortser från det och räknar med att jag kommer göra roligare inlägg denna kommande vecka igen, bara 2% kvar på mobilen så tänkte ta och vila ut mig till imorgon.

C.S

Likes

Comments

Hej!

Idag så gjorde jag synundersökningen och fick godkänt. Fick även böckerna vilket betyder att det är ännu mera plugg. Fick veta att provet kommer ha 65 frågor vilket bara det gör mig väldigt peppad och nervös på samma gång.

Dagen har egentligen varit hur trist som helst, inget att skriva heller men planerar att göra lite inlägg imorgon!

C.S

Likes

Comments