Ja som ni ser på bilderna övan så blev mitt skrivbord!! På första bilden så såg det ut på det i morse innan jag hade börjat plocka in saker i det!!
Men hopps att ni tyckte att det blev snyggt det tycke jag👍🏻😃
//Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God kväll på er alla min läsare. Idag så har det varit en stressig dag på blandade sätt! Det som var prio 1 idag var att jag skulle hjälpa min morfar att måla mitt skrivbord och byrån som ska bli vita (som jag har skrivit i ett inlägg innan). Så jag hjälpa han att måla klar skrivbordet men han ska fortsätt med byrån imorgon för att vi behöver köpa mer färg för att den tog slut efter halva typ, men det var tur att vi han klar med skrivbordet idag, så imorgon så kommer jag att ställa tillbaka alla saker som var på och i skrivbordet. Prio 2 var att jag skulle städa hela nedervåningen innan mamma kom hem. Det han jag nästan klart med. Sedan när mamma kom hem så stack vi och handlade mat och sådant, och så hämtade vi ut ett packet som var i från Happy Candy här, för att jag och min lillebror hade beställt lite godis som jag och han inte hade testat förut. Imorgon tror jag det kommer upp bilder på skrivbordet hur det blev. Men nu ska jag ha lite mys med min mamma och kolla lite fotboll, men vi hörs imorgon!!

//Emelie

Likes

Comments

Jag har en ide nu varje Onsdag i några veckor så ska jag köra en lite serie som heter EMELIE TIPSAR!

Så i detta inlägg så kommer jag och tipsa om min absoluta favorit ansiktsmask någonsin och den är från luch, och det är deras MASK OF MAGNAMINTY. Alltså den är så J*vla bra, jag som har väldigt mycket finnar då och då. Det går i perioder när jag har mycket finnar och det beror också ibland vad man äter, men denna masken hjälper mig när mig verkligen när jag har mycket finnar. Masken är en grön, tjock och den luktar mint också har den så korn som samtidigt skrubbar ansiktet när du tar på den. Det står på burken att man ska ha den på 5-10 minuter men jag brukar kanske ha den på 15-20 minuter. Man får själv avgöra när den har torkat.

 Mask of Magnaminty är en djuprengörande ansiktsmask som är tuff mot acne men snäll mot din hud. Denna  är gjord med pepparmyntsolja för att stimulera blodcellerna strax under ytan av huden för att lämna den ljus och fräsch. Ringblomma och klorofyll behandlar huden, nattljusfrön och adukibönor ger en varsam exfoliering. Du kan använda över hela kroppen – www.lush.se

//​Emelie


Likes

Comments

Igår så var jag, mamma och min lillebror på ett köpcentrum som heter Väla och det ligger inte jätte långtifrån där jag bor, ni som bor i Skåne vet nog vad Väla ligger. Men vi åkte ditt för att mamma skulle växla pengar sedan vi var i Spanien, vi kom hem för 2 veckor sedan men vi hon har inte hunnit och varit och växlat pengarna som blev över. Medans mamma och min lillebror var och växlade pengar så gick jag in pä H&M och kollade lite, det hade väldigt mycket på sommarean men jag köpte bara två saker. Jag ville köpa mer men jag han inte gå och kolla jättemycket för vi skulle mötas när det var klara med att växla så det dessa trio boxar med nagellack. Jag älskar H&M nya kollektion som det släppte typ för kanske ett halvår sedan tror jag. Men den första boxen så är det tre nudge färger som är matta och är det bara jag som älskar när nagellack är matta😍, och så skulle den kosta 149 kr men den var på rea för 50 kr. I den andra boxen är det tre färger en blå, en blå grön och en typ brun lilla (det ser man inte riktigt på bilden) men den jag mest föll för i denna boxen är den lila bruna färgen, jag tror att den komma passa skit bra till hösten. Den skulle ha kostat 129 kr men den var också på rea för 50kr. Sedan så gick vill till resturangtorget som ligger på väla och där beställde jag in en hamburgare med pommes (den var as god).

//Emelie

Likes

Comments

Alltså vad händer med mig, idag så vaknade jag av att jag ställde klockan på 8.30 för att jag skulle se om min lillebror gick till fritids (han brukar försova sig ofta😂) och sedan så gjorde jag lite frukost och satt mitt och åt dem i min säng. Sedan så satte jag på Youtube och kollade lite på min absoluta favorit youtuber Felicia Aweklew, alltså jag älskar henne!! Jag vet inte vad det är med henne men jag bara älskar henne!! Och sedan efter det så bara somnar jag om och vaknar jag sedan vid 1130. Alltså jag har sovit från 9.30 till 11.30, och nu är jag typ helt död. Jag känner mig som död fast levande så nu sitter jag i en av våra fötöljer för att vi har ingen soffa just nu. Vi köpte en ny soffa förra veckan men det tar typ mellan 6-8 veckor och det tänkte jag och mamma inte på så vi sålde våran gamle soffa för vi trodde att vi skulle få den typ samma dag som man får på ikea, men vi köpte inte vår nya soffa på Ikea. Men nu ska jag ta lite och äta lite till lunch. jag tror att det blir det vanliga pasta med carbonara.. 

//Emelie

Likes

Comments

​Hej och välkommen till min blogg, mitt man är Emelie och jag är 14 är och jag bor i Skåne med min mamma och min lillebror. Härligt att just du har hittat till min blogg, jag lite när jag var yngre på andra portaler som blogg.se men där trivdes jag inte så jätte bra men när kom till Nouw så kändes det väldigt bra. Jag har haft en annan blogg här på Nouw innan men den tog jag bort för kanske ett halv år sedan, men nu så börja blogga igen😏! Men på min blogg så kommer ni få läsa lite blandat, lite i min vardag, kanske lite hauls och kanske några bilder jag har fotat med min kamera. Men nu hoppas jag att ni får en bra dag så hörs vi i nästa inlägg

//Emelie

Likes

Comments