​Hej alla föräldrar och barn.

Nu börjar terminsstart närma sig med stormsteg och en del barn har kanske redan hunnit börja på fritids?
Skolan börjar som ni vet måndag 21 augusti klockan 8.00 och skoldagen håller på till kl 13.00. Lunch serveras som vanligt under dagen. Vi ses vid flaggstången på skolgården kl 8.00 där jag och Göran möter upp alla Svalanbarn. Vi ser mycket fram emot ett nytt läsår tillsammans med barnen. Föräldrar är välkomna att delta fram till rasten 9.30.

Jag och Göran har fullt upp med att flytta Svalan en våning ner men nu börjar det äntligen att se ut som ett mysigt klassrum där vi hoppas att vi alla kommer att trivas tillsammans. Första skolveckan är en vecka med lektionsbryt vilket innebär att vi inte kommer att hålla oss till schemat. Vi kallar denna vecka för "sociala veckan" där vi tillsammans lär känna varandra och skapar gemenskap på olika sätt i form av lekar, sång, musik osv. En mycket trevlig och mysig vecka där vi får tid att umgås tillsammans. 

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till oss. Våra mailadresser finner ni till vänster.

Glöm inte att ta med en frukt!

Mvh Anna och Göran

  • 4 readers

Likes

Comments

Varmt välkomna till Svalan.

Vi ser mycket fram emot att få träffa alla glada och trevliga barn till hösten så under sommaren kommer bloggen inte vara så uppdaterad. Idag har Svalan en annan bloggsida men från och med hösten kommer alltså Svalans blogg att vara denna. Vi startar Svalan till hösten med nya pedagoger, nytt klassrum på en ny våning och även en ny klassblogg.

Vi önskar er alla en fin sommar så ses vi till hösten!

Mvh
Anna och Göran

  • 30 readers

Likes

Comments