Poddens andra avsnitt innehåller ett så himla fint samtal med Rebecca Fexby. Rebecca har pluggat fotografi i fler år men, har idag valt att inte jobba som fotograf. Vi pratar om alla ideal som vi blir matade med varje dag, drömmen om ett inkluderande samhälle, genus och fotografi och såklart varför Rebecca inte jobbar som fotograf. Rebecca har en passion för foto och har en examen i yrkesfotograf kommersiell fotografi. Detta samtal är via skype då Rebecca bodde i Berlin och jag i Stockholm när samtalet spelades in. Här kan du hitta Rebeccas blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Har inte alls förstått att det snart är jul. Det var igår när det tredje ljuset tändes i adventsljusstaken som jag kort hajade till att julafton snart är här. Men som icke-jultiders-högsta fan tänkte jag att detta ska bli en julfrizooon. Alltså här på bloggen. Då var det sagt!


Det som vi annars måste prata om är frukost. Frukost i alla dessa former. Vilket jag har nämnt här och här och som är min absoluta favvomåltid. Men har tappat lite grejen över det pga. stress senaste tiden. Bring me your best breakfast tips, snälla!


Likes

Comments


I november bjöd jag hem mina vänner till en fest. Jag bad de komma utklädda vilket de tog på fullaste allvar.


Jag blev helt betagen av mina vänners kreativitet. Men mestadels var jag glad över att de kom och dansade hela natten.Gillar så mycket av att ha vänner runt omkring mig och speciellt mycket i festliga sammanhang.Likes

Comments