Efter att mina favoritskor som jag köpte någonstans på någon secondhand någon gång nu gått sönder var det legitimt att införskaffa sig ett par nya favoriter.hurra för att skatteåterbäringen komoch med den sommaren! barbent och sneakers är lika med sant. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndag och det var dags för Håkan och ytterligare en dag som bestod av hundra procent sol och rekordvärme. Vi bestämde oss snabbt för att åka in till stan för att slösa bort tidoch pengar (köpte ett par silver/guld/skimmer - skor!!!!) innan det var dags för att träffa ett peppt-gäng i trädgårdsföreningen. prick varenda gräsplätt var upptagen av ett Håkanfan.Vi peppade till med att bland annat spela in boomerang-filmer. Tycker just nu att det är det bästa och roligaste som finns.Och så var det dags. Skrattade, dansade och sjöng med i det som gick. Mestadels av konserten var jag bara så tagen över att uppleva exakt samma känsla eller känslor som cirka 70 000 andra människor. Eufori, kärlek, övermäktigt, sorg osv. Det var en varm sommar kväll i juni. Det var fint.


Likes

Comments


En kväll i juni när det var dags för att säga tack och adjö till klassisar som man har spenderat ca ett år med, fångade jag Jenny på bild. Kanske var detta en utav sommarens ljusaste dagar. Likes

Comments

I fredags tog jag buss till Göteborg. Det var Håkan Hellström som hade arrangerat två fullsatta konserter på Ullevi. Jag var en utav de lyckliga som hade fått en biljett. Men innan konsert och Håkan-pepp var det andra saker som skulle avklaras.För att göra det extra förvirrade är bilden ovanför ett kort på ett tåg som stod vi sidan av bussterminalen. I väntan på att den försenade bussen skulle komma (och som dessutom inte hade någon fungerande AC!!) togs denna.Lisa ( till vänster) och jag mötte upp Liv (till höger) som bor I Göteborg. Vi skulle ha en hel-helg i gbge tillsammans. Efter 4 timmar i en buss utan AC var havsbad det ända som kunde hjälpa mot svetten som rann. Liv visade oss vägen till ett utav västkustens bästa badställe.Det är tredje gången som jag besöker Göteborg. Det har alltid varit fint väder de få gångerna som jag har varit här. Strålande sol och värme som påminner om utomlands. Jag tror faktiskt inte på att det regnar i Göteborg.Målet för fredagen var bad vid Saltholmens klippor. Det var alltså första doppet för i år. knäppt.Det var 25 grader klockan sju en fredagskväll i juni. Ett iskallt bad var det ända som behövdes för att kylas ner.och såklart mer folk, grillning, chipsätning och obligatoriskt häng framför en solnedgång.


Fler bilder från helgen kommer.  Nu är jag tillbaka i Linköping och har suttit inomhus och pluggat hela dagen när temperaturen fortfarande visar 25 grader och sol ute </3. Ska ta vara på kvällen och gå ut och springa nu när temperaturen har sjunkit några garder. 

Vi hörs. 


Likes

Comments


Det här är konstigt. Konstigt för att detta känns som ett hej fast det är ju inte egentligen så. Har ju sen tidigare bloggat, läst bloggar, inspirerats av bloggar, träffat vänner via bloggar since tonåren men, det har inte varit på denna plattform. Så hej igen internet. Vi är ju väl bekanta.


Det som känns bra är att starta upp och börja om på en ny plattform. För det är lite det jag är bra på. Att starta om på nytt. Lära känna nya kompisar genom att gå på kompisdejter, flytta utomlands, byta jobb, börja universitet. Längtar alltid till något nytt. Så njut av min existens här. Man vet faktiskt aldrig hur länge den kan bevaras även fast mitt liv har skildras på internetz (superlängebloggadjaghär) över en lång lång tid.Det som kommer att dyka upp här med tretusenfemundra procenet garanti är frukost. I'm in love. Det är ju dagens viktigaste mål. Chansen att jag missar att äta en frukost är lika stor som att solen aldrig går upp igen, jordens befolkning skulle sluta lyssna på musik eller att vi aldrig skulle behöva äta igen. För det kommer väl aldrig att hända?Som tidigare nämnt älskar jag nya saker. Och nya saker innebär bland annat att resa mycket. Jag har bott lite här och där. En kort tid i Australien, lite längre i London och till störst del i Stockholm. I ett års tid har jag nu bott i Linköping för att plugga men, kommer till hösten att flytta tillbaka till Stockholm för att praktisera. Japp.OCH MUSIK HÖRNI. Det är ju livet. Jag lyssnar på musik, går på spelningar och lyssnar lite mer på musik. Ja typ det.Jag är svinbra på att hitta på saker, är allergisk mot hundra saker, fotograferar, missbrukar Instagram, lyssnar oftast på musik producerad efter 2000-talet, reser fler gånger per år och lever på ett CSN.

Det var det hela. Välkommen till min blogg.!! En utav de 400 000 bloggar som finns bara i Sverige, (efter supersnabb googling) Jag känner mig väldigt unik att du har hittat hit.


Likes

Comments