Åhh kan inte längta mer till februari just nu!!! Har så himla mycket roligt inplanerat med båda vänner och familj haha. Börjar med att åka till Budapest med lite vänner då fina Emma fyller 30 och det måste givetvis firas på stort! Sen har jag lite middagar inplanerade samt att jag och sambon tänkte dra till The winery hotell i Stockholm och fira min födelsedag! Tagga Tagga haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gott glas rött, spanska ostar tillsammans med balsamico, havssaltade kex och friterad grönkål. Snacka om att mina smaklökar är lyckliga just nu. Tror starkt på att man ska äta och dricka vad man känner för. För vet ni vad? Man lever ju bara en gång och det gäller att njuta och uppskatta varenda minut av det. Givetvis är det viktigt att ta hand om kroppen och röra på sig men jag är inget för att följa dieter eller utesluta vissa saker för att hålla mig skinny. Jag duger som jag är och vill njuta så mycket jag kan...

Likes

Comments

Usch körde långpanna på jobbet idag och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut! Kan inte längta mer tills onsdag då jag har helg så att säga. Ända tråkiga är att fästmannen inte är ledig då :( men får väl vara med lite vänner och hitta på något. Är som vanligt väldigt sugen på vin haha. Känns som att veckorna bara rullar på och att jag inte gör något vettigt med mitt liv just nu...Skulle vilja ut och resa men försöker ju spara ihop till vårt bröllop så känns inte så aktuellt tyvärr. Tänkte i alla fall åka upp tills Stockholm och käka lite gott och shoppa när jag fyller år så är ju alltid något att se fram emot. :)


lite inspo till vårt bröllop <3

Likes

Comments

Okey att börja löpträna igen kändes som en fabulous idé då jag alltid tyckt att det är skönt, tycker inte det såhär dagen efter! Märks att det var ett tag sen då jag numera är stelare än en 101 åring och har träningsverken från helvetet! Mindre skönt var det också att jobba med det med tanke på hur mycket jag rör på mig på jobbet haha. Jaja bara att kriga på blir ju bättre tillslut.

​Tur att Norrköping är en sån vacker stad i alla fall, känns ganska mysigt att springa då!

Likes

Comments

2017 hade många fantastiska stunder men känner att 2018 kommer att bli bättre! För i år ska jag satsa på att göra saker som gör mig glad. Ska försöka att inte oroa mig så mycket och försöka leva livet lite mer, njuta lite mer!
Har senaste året haft ganska mycket ångest och haft svårt för att motivera mig själv att göra saker, saker som jag vanligtvis älskar att göra. Ångest är inte att leka med, så mycket kan jag säga. Men känner att jag är på väg sakta men säkert tack vare min fina familj, underbara fästman och fantastiska vänner! Så 2018, bring it on !


Likes

Comments