Planen för dagen var att ta några skutt för nu har han haft några dagar med promenad uteritt och lite travbommar så tänkte passa på idag innan jobbhelgen drog igång då får han en paus med 2 promenad dagar.
Det kändes sådär så övade på en linje bara.
Det gick helt ok i vilket fall så hoppade han bra. Det är sällan jag hoppar mer än typ 1m men känns som det börjar bli dax att höja lite ibland för att vänja sig med att det är lite högre. Känns som att vi har en lång väg atr gå innan vi kan starta 1.20. Eller iaf jag.
Han är så bra min lille kompis ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag byggde vi upp en liten bana med några linjer och någon lite kortare distans och någon längre. Tycker att det börjar kännas bättre och bättre. Det är myrsteg frammåt men ändå så åt rätt håll. Jag önskar så att det fick fortsätta så vi kanske kan avsluta säsongen med någon tävling till.
Även Richard och Råttan gjorde det väldigt bra idag dock gjorde dom en fin jätte rivning med Richards fot 😂Dom ska få öva på att hoppa rakt hädanefter vilket vi oxå behöver så det blir ju bra 🙂

Dom fick smaska på egenodlade morötter för att dom va så duktiga idag 😍

Resten av Dagens skörd ligger nu i ugnen 😍

Förutom  det så är det vedklyvning på gång. Äntligen blir vi av med några fulhögar som ligger och ser skräpiga ut och får dessutom massa go värme sen 😀

Likes

Comments

Idag körde vi ett styrketränings pass. En hyffsat lång studs serie. Som vanligt va jag lite för snål med avståndet. Kan jag aldrig lära mig detta?!
Nåväl några rivningar vart det och så men tror det tog bra på de små pållerumporna ändå 😀 Här är filmen på både Mackan och Råttan.

Sveis skulle såklart oxå prova 😁

Sötnosarna 😂

Har till allt förtret börjat måla taket oxå.. det är kul när det är klart 😂

Fina Sveis har vart på besök idag, hela dagen alltid lika mysigt att passa henne 😍

Likes

Comments

Idag har vi vart på Tette träning. Tette är så bra. Hon har haft en strålande helg med massa placeringar och debuterat 1.50 på en av sina hästar. Det syndes på henne hur glad hon va för hela hon sken som en sol. Så kul och så duktig 😀

Har tidigare tränat själv men idag fick vi fin sällskap av Olivia och hennes fina Kaka. Har inte sett dom på huur länge som hellst och vilken utveckling dom gjort, så fina kul att se😀
Idag va det lite mer banhoppning och den senaste tiden har jag ju haft en lite sisådär känsla. Men idag såg jag några små små ljusglimtar av att vi är påväg frammåt och det va så skönt och kul. Han skötte sig som alltid som den hjälten han är men vi behöver bli starkare och lite kvickare sen så 😀😂

Likes

Comments

Nu är vi åter i träning igen efter vaccinationen.
Hoppade några små skutt idag för att känna hur det kändes. Det kändes inte jätte bra, tycker inte jag får honom att hoppa ordentligt utan mest bara pjuff över.
Men vi övar vidare som vanligt och försöker bli bättre. Skam den som ger sig.
På onsdag är det träning hos Tette igen. Kuul 😀

Likes

Comments

Idag hade jag ett mycket kärt återseende. For till Enköping och tränade med Mackan för Anita Sande. Det va så kul att ses igen och vi fick slita på ordentligt på träningen och har nu massor med saker att öva vidare på.
Dessutom så kollade hon på sadeln som hon skickat veckan innan och den låg bra så jag har snart till stor glädje blivit med ny sadel. Lite sorg oxå för jag har verkligen älskat min butetsadel. Nu får den vara någon annans älskling och jag har helt klart en ny sadel och en glad fin häst 😀

Skulle ha farit till Tette på onsdag men insåg att jag hade vaccination i morgon och inte på torsdag så fick flytta fram Tette en vecka 😕 Tror dock inte Mackan gråter över några dagars skritt han vart rätt slut idag men oxå nöjd.

Så glad att ha hittat Anita, hon är fantastisk och har hjälp mig så mycket 😍

Här är min soon to be nya sadel 😍☝️ Så fin och skön har inte ens extra ont i ryggen efter jag ridit😀 Såå glaad 😍

Förövrigt har vi fortsatt med husmålningen nu ett par dagar när det inte blåst så mycket 😊

Likes

Comments

med några ljusglimtar.
Helgen va sådär va lite låg för det va slutet på semestern men den innehöll en fin fin kräftskiva med najs sällskap 😀
Nästa ljusglimt va såklart Peder. Jag ÄLSKAR den mannen. Han och Allan är fantastiska.
Mackan vilade i helgen tror han behövde 2 dagar av luffs i hagen.
Joggade lite barbacka innan jobbet igår och då va han så glad så 😊

Idag va favvo hovis här och fixade Mackan. Mackan va lite små butter ända tills han hittade hovis i en användbar possition 😂

Har fått hem ett stort paket idag. Så spännande i morgon ska det testas 😍

Likes

Comments

Igår bar det av på träning igen hos Tette. Det vart en hel del travhopp och styrka. Det märktes rätt tydligt att han inte är jätte stark än han ville gärna fuska och hoppa lite snett. Vi har fått med oss ett par läxor hem att träna på hoppa rakt och träna på galoppen i svängarna.
Ska bli kul att fara tillbaka om 2 veckor 😊

Idag joggade vi lite barbacka på banan lite uppmjukande efter igår.

Likes

Comments

Nu är EM här i göteborg dessutom. Traditonsenligt gjorde jag ett tappert försök att kvala till dressyren. Ute i sista sekund I know men alltid värt ett försök.
Försökte ju sist kvala till OS och det gick sådär när jag höll på att flyga av i en av saxarna eller vad det heter.
I år höll jag inte ens på att flyga av det gick åt fanders redan innan och trotts en jury som va halvt mutad vart det bara ett big NO. Det blir inget EM för dig i år. Vi kämpade hårt och föll hårdare.
Funderade på andra vägar att ta sig dit men fick bara idel huvudskakningar.
Jag får satsa vidare och försöka hoppkvala i helgen istället. 😁 i smyg.

Är så stolt över Ma. Idag galopperade hon oxå och det gick jätte bra 😍

I morgon är det träning igen 😁

Likes

Comments

Igår hände det. Det va take off. Det va årets kräftfiske. Så spännande är det och najs. Vi gav oss av vid 15 tiden och körde ut båt och packning sen va det full rulle. Boxar betades och lades i burar. kl 16.57 va vi klara 17 va i släpps tiden. Perfekt.
Sen kollade vi med spänning burarna var 4 timme fram till kl 5.
Grillade korv, bacon och hallumi och hade det allmänt skit mysigt hela natten.
Idag har jag dock vart hel däck for på migrän och sov bort halva dagen.

Det vart iaf en liten barbacka tur på Mackan och ma red Råttis igen.
Nu är äntligen R hemma igen och som jag saknat honom 😊

Likes

Comments