Tjo på er, e så jävla taggad på livet, det finns inte nått mer att säga, jag blir snart friskskriven från bup och slipper det stället, jag ser mig som frisk, e fri från ångest och tankar. Jag vill inte att detta ska bli en sliskig text om "du klarar det också" å "det går", men det är ju sant. Vem fan hade trott detta för 2 månadersedan? Nä ingen, jag fick till och med höra från mina egna behandlare att de inte trodde att jag skulle klara det så snabbt, men nu e ja här, frisk. Och jag älskar jag älskar migsjälv, så ja, det är fullt möjligt att bli frisk även för dig. Kom ihåg att alla kan få bakslag, men det är hur du reagerar på bakslaget som är viktigt, ger du upp eller förtsätter du kämpa? Det är det som är viktigt! Det är bara du som bestämmer när och om du ska bli frisk, du bestämmer om du ska "försöka" bli frisk eller faktiskt försöka bli frisk, det är stor skillnad.

Kommer nog inte skriva mer här, detta är det ända som fortfarande kopplar mig till sjukdomen, nu tänker jag lägga allt bakom mig, ALLT, och fortsätta att leva ett värdigt liv, ett liv med glädje och fri vilja. Så hejdå på er få som nånsin läser detta. Och vilken svårighet ni än möter i livet, liten eller stor, så kan du bestämma dig för att förändra situationen och ta tag i ditt liv. Det är bara att sluta snacka och börja göra. Och inte sluta fören du har uppnått målet. Det är "bara" att bestämma sig. Bestäm dig å sedan får du se hur det går. Om det går bra, då vet du att du har kämpat tillräckligt. Tjo på er få å hejdå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjo och glad all hjärtans dag! Har ni någon valentine? Inte jag, men e liiite på g med en kille skulle man kunna säga. Hehe. Nu har jag kommit hem till vår hyrda stuga i hafjell efter dag två av skidåkning, och det är så himla kul! Äter lunch i backen varje dag och idag beställde jag in en portion köttfärssås med spagetti och parmesan (ofc ingen pasta utan parmesan). EN PORTION. Haha jag fick in 3!?! men de va så gött så jag sleva i mig allt iallafall;))). Aja men det får bli ett lite kortare inlägg idag, har ju så mycket roligt att göra. Och vem vet, kanske "råkar" man köra på nån snygging i backen. Så puss på er och ha en bra alla hjärtans dag!

Ciao!<333

Likes

Comments

Tjo! Jag är så himla stolt och glad, eftersom jag kan åka skidor! Jag gjorde alla på ät-enhet så förvånade och min tillfälliga psykolog var helt mållös haha! Och idag är det fredag! Ingenting blir nog bättre än såhär. Igår hade jag matte-prov som faktiskt gick bra och idag ska jag på bio med en kompis vid 18. Så det blir middag på resturang idag, tror nog vi tar subway;). Ville ba uppdatera lite, hoppas ni får en trevlig fredag!

Ciao!

Likes

Comments

Tjo, tänkte ba dela med mig av världens bästa pajrecept! Och den är vegansk och är lätt att göra både laktosfri och laktosfri. Jag brukar ha honung som sötning, och eftersom det bara är nötter och bär kan man till och med äta den till frukost!

Likes

Comments

Tjo, idag ere onsdag viker betyder att det är vägning och samtal. För fösta gången på ganska länge är jag lite nervig för hur det kommer gå. Men det blev ett litet bakslag igår då jag såg en våg hos min kompis när vi var där efter skolan för att filma en so-uppgift. Jag vägde mig.. ja det var kanske inte så bra men jag fick iallafall veta att jag har lyckats gå upp mer än tillräckligt och tror till och med att de på ät-enheten kommer bli förvånade haha. Rätt åt dem, som inte trodde jag skulle klarar det, haha in your face! Så jag är 99% säker på att jag kommer få åka skidor nästa vecka! Uppdaterar om hur det gick senare ikväll!

Ciao

Likes

Comments

Tjo på er, det är måndag igen...yeeey... hörde ni mitt sarkastiska utrop? Läste igenom mina inlägg igår, å kom till insikt med 2 saker. Först att jag har haft ett (ursäkta mitt språk) helvete på jorden och har många att tacka för att jag ens är här och kan skriva detta inlägg, inklusive mig själv, så jag förtjänar en klapp på axeln för det, tack mig själv. Jag insåg också att jag nog är analfabet... haha nej men seriöst nu, har ni läst mina inlägg?? Nä precis det går ju inte att läsa! Så som ett riktigt försenat nyårslöfte lovar jag att stava bättre så man faktiskt kan läsa vad en skriver..:)) utöver att jag är analfabet så mår jag riktigt hyggligt! Hur mår ni? Mår ni bra, dåligt? Båda är okej, men jag hoppas, varesig du svarade bra eller dåligt på den frågan att ett gott godmorgon kan muntra upp dig lite extra, så godmorgon mina små rumpnissar;)

Likes

Comments

Tjo på er alla människor där ute i internet-världen. Hur mås det? Med mig är det bara bra! Är just nu påväg hem ifrån vårt "fritidsboende" som det så fint heter. Har precis ätit mellis och ja, tackar som frågar, det var riktigt mumsigt:)). De bestod idag av följande (för er som är intresserade så är det fullt acceptabelt att scrolla förbi denna bit): En clementin, som för övrigt är den bästa frukten som finns, en smörgås med både skinka och ost, och självklart får man inte glömma smöret, det kanske inte är det godaste som finns men vem vill äta torrt bröd liksom?, en smoothie gjord på hallon och protino, det är himmelskt ni måste testa!, lite valnötter och en raw-bar! Och ni som nu tänker att helskotta vad människan käkar till mellis så ska det bara informeras att det har två syften! 1. Jag är allmänt hungrig:)), och 2. Jag har ökat mitt matschema för att få åka skidor v.7! Älskar att åka skidor men det är fakta att det kan bli hård träning, och försvinner mycket energi ut så måste det också in igen! De på ät-enheten trodde inte det skulle gå utan att dricka näringsdrycker men glöm att jag nånsin dricker en sådan igen! Så nu måste jag bunkra upp med mat för att kunna bli stark och orka skidor utan att vågen går ner! Inte mig emot! Jag får käka avokado och smoothies varje dag, ja tack!:)) kämpa på nu!

Ciao!

Likes

Comments

​hejhej! Jag har verkligen upplevt mitt livs bergådalbana. Ni hörde senast från mig när jag var inskriven på Mando, men där är jag inte mer tackålov! Där blev hela mitt liv kaos. Skulle aldrig rekommendera det till nååååågon... men mer om hur det pajade mitt liv senare, efter Mando så blrv jag inlagd på bup, där var jag heeeela sommaren på hdv på derss akutmotagning. Det gick mycket upp och ner, sond in och sond ut, men i början av hösten blev det bättre! Och efter några månaders dagvård så fick jag komma hem på heltid. Jag sen dess bara kämpat för att få vara kvar hemma! Och det går förjävla bra just nu, ingen ångest, äter allt och ofta utanför matschemat! Jag älskar livet igen och, lyssna nu, jag älskar mat😂, så ni som trodde jag gett upp, in your face🤙🏻😂

Likes

Comments

Denna helg har varit ett helvete. Jag vet inte vad som händer men allt går bara bakåt. Jag har bakslag efter bakslag och får ångest ständigt.. Orkar inte mer.. Jag hatar mat, hatar ångest, hatar magsmärtor, hatar illamående, hatar att få kräkreflexer och tvingas svälja, hatar att gråta, hatar paniken och jag hatar mig själv. Ingenting fungerar och jag är bara så sjukt besviken och känner mig misslyckad.. Det funkar inte hemma med maten, har kopplat allt som har med mat att göra till att må så fruktansvärt dåligt.. Vill inte. Min behandlare har till och med föreslagit heldygnsvård.. I Stockholm! Jag kommer alltså sitta själv utan något sällskap i min ångest. Men jag tror att det är det ända sättet snart, jag kommer inte klara detta själv.. Men samtidigt som det är det sista jag vill. Är extremt nervös inför morgondagen på Mando också.. Så det kanske inte blir så mycket inlägg framöver tyvärr.. Bara tills jag fått lite mer kontroll på läget

👋🏻

Likes

Comments

Hej hej, nu var det ett tag sen... Idag valde jag att sova lääänge. Får lite ångest, hatar att gå up sent eftersom hela matdchemat går åt tjotaheyti..🙃 alla måltider måste bli så tätt inpå varann, och eftersom jag redan alltid är äckligt mätt så blir det inte bättre av att äta var annan timme typ.. Usch... Blir så frustrerad och besviken på mig själv när det går så långsamt att äta, varför ska det vara så fruktansvärt äcklande och jobbigt?! Det är mat, alla gör det, inget konstigt... Eller.. Men med frukost och mellis avklarad så måste jag väll kämpa mig igenom resten...

För tillfället är jag på mitt sommarställe på Visingsö😌 det är en liten ö mitt i Vättern. Ni kanske känner till Gränna, polkagrisarnas stad om man ska vara lite fancy💁

Och åå vad jag längtar till måndag, (nej inte för att det är nationaldagen) jag ska äntligen träffa en av mina bästa vänner😍 vi har pratat varje dag när jag varit på Mando och hon i skolan. Hon är så förstående och accepterande och jag kan inte vara mer tacksam att ha sådana vänner❤️

Det var allt,
Hörs👋🏻

Likes

Comments