Terror.
Söndertrasade kroppar
Skrik
Gråt

Fan att det här skulle hända, nu kommer alla islamofober/rasister få vatten på sin kvarn. Lägg ner, lägg ner! Det är inte vi svenskar som drabbas, det är de civila i krig som gör, I Syrien användes kemvapen mot oskyldiga barn. Mm låt de stanna där tänker ni? Så inga muslimer kommer hit och smutsar ner?? Fuck you som säger så, våran rikedom och välfärd är byggt på deras ryggar!!! Ska vi fortsätta knäcka ben? Ska vi det Sverige?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag fascineras av förövare som begår sexuella övergrepp. Hur fan lyckas ni? Ni kan förstöra en människas liv, styra mot ett öde värre än döden.
Du som känner att du gjort fel, snälla bara erkänn det för dig själv, gör inte skadan värre. Våldtäkt kan hända vem som helst, en kusins kompis, en faster, mig... Och dig. Och vem som helst kan vara förövaren, det finns inget mönster (förutom att de flesta är män), det kan vara nån som bara råkade, som va lite för full, som visade intresse först men sedan ångrade sig. Men i alla dessa fall är det fortfarande ett grovt övergrepp. Oavsett. Känner du att någon tagit på dig fast du inte vill. Även fast du inte sagt någonting. Är det inte du som gjort fel.
Våldtäkt är våldtäkt. Och ett nej är ett nej!

Likes

Comments

Vill ligga med tandraden mot trottoarkanten
Någon sparkar mig med en 45:a i bakhuvudet
Betongen tränger upp i tandköttet
Tänder blir som farmors porslin när mamma och pappa bråkar.
Betongen tränger enda upp i hjärnan
Smulor av betong på läpparna
Knastrar som sandstranden

Likes

Comments

Älskade bror

Likes

Comments

Idag är det internationella kvinnodagen.
Fint att uppmärksamma visst, kvinnor är värda allt efter deras hårda slit. Men varför bara en dag? Männen har ju 364 dagar till sitt förfogande. Och fortfarande idag på den enda speciella dagen där vi skall respektera kvinnor blir kvinnor misshandlade och våldtagna av närstående och utomstående.
Att kvinnan skall vara rädd när hon går hem från krogen en fredag?? Det är helt ofattbart för mig, jag skall kunna klä mig som en hora, vara helt naken, hur vågad som helst och DU skall inte våga yttra dig, inte äns VÅGA tänka tanken.
Backa från mina syskon, ta ett steg tillbaka och se strukturen, BACKA TILLBAKA, FÖRSVINN MED MIN ÅNGEST. MED MIN RÄDSLA. Jag är fri och jag flyger med mina systrar bröder och andra!!! Fuckyou patriarkatet

Likes

Comments

Likes

Comments

Fitta fitta fitta
Jag är en kille med en fitta
Jag är en kille jag gillar fitta
Jag är HETERO
Ibland
Jag gillar människor
Jag gillar jakten
Jag gillar lust

Jag gillar Amanda

Likes

Comments

Låt mig skjuta upp dig i venen

Likes

Comments