Det har varit en väldigt lyckad midsommarafton! Vi tog oss ut till skärgården och firade med min syster och hennes 7-åringe son 😃. Det blev inte någon dans kring midsommarstång men det blev färskpotatis, sill, jordgubbstårta, dricka, grillat kött och mera potatis. Tipspromenad som min syster och hennes son fixat. Barnen badade i 14 gradigt hav och sedan i en varm badtunna. Jag åt av allt och försökte att inte utesluta något! Ibland går det då det är en dag och om jag bestämmer mig. Nu är vi i Söderköping och ska handla mat för att åka ut med båten ett tag. En tur i min älskade lilla stad hoppas jag vi hinner med först.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorgon är sista dagen på jobbet före jag är ledig i 2 veckor! Det kommer bli mindre rörelse, svårare att komma undan maten och fler frestelser och mer ångest ⛱☹️ men också mera sömn och vila, sol och förhoppningsvis bad. Idag fick jag tyvärr avboka min tid till scä då vi va ont om folk på jobbet och jag inte kunde smita iväg tidigare. Kände ändå inte för att gå dit då jag absolut inte gjort det jag skulle. Trodde nu jag skulle f en tid efter sommaren men blir om bara 3 veckor igen, hmm så känslorna blir både och! Kan ju inte då äta bra under dessa 2 lediga veckor utan att det sedan svart på vitt kommer visa sig på vågen på scä. Samtidigt så kanske det är bättre att ha ett möte snart igen så resten av sommaren kan bli bättre! Dilemma som vanligt. Jag går ju inte dit för att bevisa att jag kan gå ner i vikt, utan det ska ju vara tvärt om.

Kolla vilken rolig jordgubbe jag hittade idag på jobbet vid fikat 😜

Likes

Comments

Idag va vi på 70-års kalas för mannens farbror! Serverades mycket god mat! Och dessert. Hög ångest när vi skulle åka därifrån och hemma efteråt men jag bestämde mig i sista stund att STÅ UT!! I känslan. Nu känns det bättre. Men fortfarande tankar kring att jag idag ätit för mycket 😣. Jag har liksom absolut inte kommit till insikt att jag borde äta mer än vad jag gör! För jag tycker inte att jag måste gå upp i vikt. Härligt sommarväder vi har ute iaf. Hoppas det fortsätter imorgon.

Likes

Comments

Inspiration, Inredning/design, Familjeliv

Då har jag trampat klart på jobbet denna vecka med!! Rätt trött i benen men det är skönt att få motion på arbetstid 😃. I helgen blir det 70-årskalas för mannens farbror. Sedan ska dottern på kalas på söndag! Annars blir det att städa, fixa hemma. Lite vila hoppas jag också på. Nästa helg bär det ju av med båten ut i skärgården, så det gäller att hinna klart hemma lite. Ha en trevlig helg alla fina! Jag ska försöka låta ätstörningen förstöra så lite av min helg som det går iaf.

Likes

Comments

Idag har det blivit mycket promenader som vanligt i mitt jobb. Cykeln trasig igen ju så det är bara att traska runt till patienterna. 18 000 steg idag :-) pust! Men superfint väder har det varit så det va underbart ute. Fick i mig tonfisksallad till lunch (dock utan några kolhydrater i som jag lovat min behandlare) men bättre än vissa andra dagar förra veckan iaf. Det är eftermiddagarna och kvällen som räknas! Jag vet att om jag slarvar med middagen sen också så blir det alldeles för lite! Nu har mannen åkt till Finland med jobbet i 2 nätter, så det bli att kämpa på själv med alla barn tom fredag kväll. Ibland är det skönt att få vara själv på kvällen när barnen somnat! Ingen att anpassa sig till! Blir dock ofta att jag lägger mig FÖR sent för mitt eget bästa.

Likes

Comments

Dessa dagar har verkligen varit blandade med både regn och solsken! Ibland öppnar sig himmelen likt ett syndafall. På jobbet är det just nu ganska mycket att stå i men det är kul då man har att göra! Tiden går fort och man känner sig lite behövd iaf. Motivationen till att öka på maten finns inte alls där, tvärtom! Så lockad av att få känna mig smal, tom, och lätt . Men ändå totalt misslyckad då jag känner mig tvärtom den mesta tiden. Jag vet att det är en FEL väg att gå. Den leder mot kaos, men något drar i mig och säger att lite till! Bara lite till kan jag gå ner innan jag bryter! Innan jag bli påkommen av mannen! Innan de hotar med inläggning! Men vad vill jag liksom uppnå ? Bli smal för att sedan tvingas gå upp igen?? Som alla andra gånger vet jag ju att det är så det går till. Finns inga genvägar.

Likes

Comments

Familjeliv

Inte bekväm i klänning precis men när man sätter på sig en känner man sig något piggare iaf! 😃. Igår va det skolavslutningar för barnen och en kort dag på jobbet! Idag har dottern åkt på scoutläger, mellankillen leker med en kompis här hemma och minstingen har 3 utbrott i halvtimman! Suck... 😪 han är en utmaning just nu!! Det enda som funkar tillslut är att lägga honom i sängen/soffan men nappen, kudde och täcke och mysa så tillslut lugnar han sig. Han har så mycket vilja i sin lille kropp.

Likes

Comments

Idag kände jag för att bjuda svärmor och svärfar och svåger på grädde och marängtårta med jordgubbar. Den blev väldigt god och rätt så fin! Har aldrig gjort en sån tårta förut så det va kul att testa annat än marsipantårta för en gång skull.

Ångesten står högt nu under kvällen. Om barnen somnar någongång (de bråkar, busar, tjafsar, stör varandra så man blir helt galen tillslut) så ska jag ut och springa en sväng!!! Under tiden jag skrivit detta inlägg har jag haft 4 utbrott på barnen då de testar mig till bristningsgränsen. Jag blir så arg så det bubblar i mig!!! Att man kan älska dem så mycket men ändå bli så fruktansvärt arg på dem på samma gång.

Likes

Comments

Ätstörning/Anorexi, Dikter

Du är döden för mig, men ändå behöver jag dig.

Du är helvetet i mig men även tryggheten för mig.

Du är kontrollen i mig men sakta kväver du mig.

Du ger mig härliga kickar men du suger all energi ur mig.

Du förstör livet för mig men ändå vet jag inte hur jag lever utan dig.

Jag skäms så för dig, men är fruktansvärt beroende av dig.

Kan du snälla lämna mig för jag har inte kraften att bryta mig loss från dig.

Sakta kväver du mig men jag vill inte dö för dig.

Susanne 5 Juni 2017

Likes

Comments

Tog mig till parken idag iaf! Nu känns det genast lite bättre när solen också kom fram. Lillen sover på en filt på gräset! Dock för sent för att sova middag men han kunde inte hålla sig vaken! Blir att väcka honom om en stund. Så skönt att vila i solstolen lite så jag kan bara inte väcka honom just nu. Min lunch blev fattig 😔 idag vilket kommer göra det svårt att hålla mig pigg men det är så svårt att hålla de ätstörda tankarna och handlingarna borta då det inte är en enda som jag behöver bevisa att jag klarar av att äta för! Det blir som en kick när jag låter hela mitt väsen sjunka in i detta beteende. Det sjuka i mig tar alla chanser som finns att slarva.

Likes

Comments