Familjeliv, känslor, Ätstörning/Anorexi

Hur svårt kan det vara att sova på natten!? Det spelar ingen roll HUR trött jag är så ligger jag vaken fram till 03 ung och kan inte somna. Jag försöker rensa tankarna men kroppen vill bara inte somna. Idag är jag därför helt Slut!  eller så där sömnig i ögonen så man blir yr bara av att blunda en stund. Hur ska denna fredag sluta?. Morgonen började med att minste killen inte kunde öppna ena ögat som var igenkleggat! Mannen var tvungen att åka till jobbet idag då han hade ett viktigt möte och jag bara kände att nu får det vara nog med sjuka. Han hade ingen temp och efter att ha tvättat honom och tagit på kläder så verkade han iallafall pigg och ville gå till förskolan. han hade inga röda ögon. Ibland vet man varken in eller ut. Jag brukar aldrig tveka om att lämna på förskolan, men idag gjorde jag det. Det har hänt någon enstaka gång att de fått ringa hem något av barnen som inte verkat friska men annars upptäcker jag det alltid dagen före, men han har ju ändå varit hemma mån, tid, ons, men en förkylning så...  Denna månad blir det inget fett lönebesked med VAB och föräldraledighet. Jaja barnen blir större och då får man jobba på 😊.

Jag har iallafall känt mig lite mera uppåt och inte så deppig på sista tiden vilket är bra! men jag ska nog inte skryta med att matintaget blivit mycket bättre! Men den kanske inte är lika laddad just nu. Jag har ökat på frukost och försöker ta varm mat på lunchen! men mängderna är fortfarande för lite. Aptiten är bättre och jag känner att förbränningen ökar vilket är positivt när man äter mer. Att man alltid med denna sjukdom ska glömma bort att det är så DÅLIGT att svälta sig! Det är inte bra för något!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familjeliv

Idag fick minste killen gå till förskolan. Han är pigg men fortfarande förkyld. I dag var en sån härlig dag som flöt på bra efter hämtning av barnen. Jag följde med stora tjejen till friidrotten och passade på att springa några varv själv när jag hämtade henne. Mannen hade ovanligt nog lagt de 2 andra barnen varav ett sov :-) så det var bara att läsa saga för mellankillen en stund och så klart ligga bredvid 9-åringen som vill mysa och gosa så mycket som hon kan! och hon har så mycket att prata om! vi kan fasta i samtal och ligga och prata om viktiga saker LÄNGE vilket är så mysigt.

Nu känns kroppen härligt trött....men det är ett STORT DISKBERG att ta hand om. SUCK!

Likes

Comments

Jaha mannen bortrest med jobbet så det blev jag som fick ta VAB idag. Lillkillen höll mig vaken hela natten med skällande hosta lite feber och täppt näsa suck!
Livar upp med lite bilder på saker jag shoppat senaste tiden. Maten går inte bra när jag är hemma då barnen är sjuka. Eftersom de inte har någon aptit då så struntar jag att laga mat och ger dem det de vill ha exempelvis, kall korv, ost, nötter, mackor, yoghurt. Men själv behöver jag lagad mat! skäms på mig!

Likes

Comments

Igår blev det en behövlig liten skönhetskväll när barnen äntligen somnade kl 22. Minste är förkyld och har lite feber så han hade sovit LÄNGE under dagen och hade svårt att somna. Man får nästan lite panik när de inte somnar förens sent! Jag behöver en stund för mig själv innan jag går och lägger mig för att bara få andas ut. För en gång skull struntade jag i disken och hoppade i badet istället. Sedan testade jag den svarta ansiktsmasken som jag haft hemma 1 mån utan att jag fått tillfälle att prova. Jag tog nog för tunn lager för det gick inte att dra av den som man skulle. Jag fick pilla av den och det tog evigheter, men huden blev mjuk, ren och fin iaf. Igår gick det bra med maten. Åt mer än jag brukar vilket är åt rätt riktning. Det var skönt att lägga fokus på annat än känslan i magen på kvällen för OM jag känner av det! Varför ska just magen vara en sån källa till ångest!?

Nya byxor från Wish-appen. Någon mer som handlat på Wish?. Vissa saker är jättebra som jag får hem. Jag älskar när det dimper ner ett paket lite då och då i brevlådan. Ska visa fler saker någon annan gång.

Likes

Comments

När man försöker få 5 min lugn men killen vägrar sova middag. Vi har varit ute hela fm  så han borde vara trött. Det är iaf jag. Känns som om hela dagen bara går utan att man får något vettigt gjort. Borde väl vara skönt men jag får lite panik när en helg går och jag inte gjort något nyttigt. Men det är väl nyttigt att bara umgås med barnen antar jag. Mannen är inte hemma och finns massor av saker jag skulle vilja göra! Medan barnen åt blodpudding gjorde jag toast till mig till lunch. Hade planerat annat i huvudet men blev rätt ok. Jag älskar vårt matsalsrum som är så här ljust och fint. Blir ljusterapi :-). Kanske tar och lägger mig och sover jag med har sovit dåligt hela veckan och har ont i huvudet.

Likes

Comments

Idag var det äntligen så varmt så vi kunde sitta på vår balkong på baksidan av huset. Där finns sol från morgonen fram till kl 11 ca. Kallt i luften är det men ganska vindstilla. Nu börjar den härliga tiden!

  • 30 readers

Likes

Comments

Barnen somnade tidigt. Jag gick till affären och handlade. Nu se på serier och ätit lite smågodis. Känner ångesten krypa och det är helt sjukt att man helt plötsligt då man är mätt tror/inbillar sig att man är tjock och att midjan växt. När ska dessa äckelkänslor kring mättnad försvinna? Det som kändes så bra precis före kan kännas så dåligt bara efter lite godis. Men jag står ut!!..

  • 30 readers

Likes

Comments

Idag gick jag med barnen till en stor park där det även finns djur att kolla på. Kallas väl 4h-gård?!. När vi kom hem var barnen sugna på något så då blev det lite våfflor som inte blev av på våffeldagen :-). Mannen är ute och gräver i trädgården så det var bökigt att få till det lilla extra som krävs för fina bilder men 2 sekunder efter bilderna så kom en liten knubbig barnhand och la sig rakt på vaniljsockret :-).

Likes

Comments

Familjeliv

Kaos-morgon. Denna lördagsmorgon blev inte som andra. Började med att äldsta dottern skulle iväg på hajk kl 10 utan att ha packat något dagen innan. Gick sisådär att låta henne packa själv efter pack-listan vilket resulterade i stress. Frukosten skulle även hinna intas vilket blev ok tillslut. Hon kom iväg med allt hon skulle ha. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och försöker få 1 min för mig själv men lillkillen är rörig och drar i allt och vill sitta i knät. Den där egentid är något som är heligt när man är småbarnsförälder. Den största önskan kan vara att få 30 min extra sömn på morgonen utan att någon hoppar i ansiktet på en. Att få gå på fest utan att behöva gå upp kl 7 dagen efter men antar att den tiden snart kommer och då kommer man längta tillbaka till detta ibland.

Likes

Comments

Jag har i flera dagar nu haft så otroligt svårt att sova. ligger vaken nästan hela nätterna. Energin har varit ok i veckan men nu har huvudvärken kommit typiskt när det är fredag och allt. Problemet är nog att jag tänker på allt jag måste och borde ordna med! I maj händer massor och jag har inte tiden att fixa allt. Den 12 maj är det fest med jobbet (vad ska man ha på sig??) Vi ska på en rolig fest med tema charter den 20 maj. Vet inte alls vad jag ska ha på mig då?? Samtidigt fyller min son 7 år den 22:e maj och vi ska ha släkt-kalas den 21:e. Jag ska baka tårta som jag brukar! älskar att planera o baka figurtårtor i alla former men med den rätta orken och tiden. Det är hundra saker jag skulle vilja göra. Gå till frissan borde jag. Testa spray-taan vill jag också inför alla fester. Sedan är det såklart planering med barnens alla aktiviteter och klassfester med skjuts hit och dit. Jag önskar man  kunde klona sig till minst 5 st haha. Jag vill ha kontrollen också. Lämnar inte lätt över den till mannen men borde ställa mera krav på honom och slippa bära detta själv.

Han fixar bilen, båten och huset, mesta räkningarna, försäkringar, tvätt faktiskt också! men dessa vardagliga sysslor o planering kring barnen som pågår hela tiden är något som vi kvinnor lätt tar på oss utan att det ens ifrågasätts. Ja ja jag ska inte klaga. Kunde varit ensamstående!

Likes

Comments