Vardag

Ligger här vaken för att min lille Kevvi inte vill somna om. Känner inget sug att gå upp ännu, så länge han är nöjd i sin säng så ligger vi kvar. Kanske han somnar om hihi ...

Igår hade vi kalas för Jonathan. Han fyller år imorgon, hela 2 år!! Min fina lille älsklingsman börjar bli stor!! 😍
Och idag, eller om det är tisdag, så fyller Tera 2 år. ☺️ Ska kolla i hennes papper vilket datum det är, minns bara att det skiljer en dag på henne och Joni.

Idag blir en slapp dag. Eller ... Om vädret tillåter så tänkte jag kolla med grannen om att låna hans spett, så ska jag sätta upp nät runt lille kullen där vi har rören som sticker upp. Tanken är ju inte att de ska vara tillgängliga för barnen. Nu har dock Niklas skruvat i bultarna på locken. Men ändå! 👍🏼

Ha det gott!! 😘🤗

Drömde i natt att jag var gravid!!!!! 😭😭😭😭😭😭
Säkert bara för att min syster berättat att hon drömde att jag var gravid. Men i hennes dröm så var inte Niklas pappa till barnet, det var han i alla fall i min. 😏

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet, Familj

Jonathan är en riktig busunge som skrämde slag på både mig och Niklas igår.

Han hade lyckats ta sig ut ur "hagen" i trädgården, och kanske varit borta 5-10 minuter när jag upptäckte det. Så jag gick först ut och kollade snabbt, fortsatte sen till brevlådorna eftersom vi brukar gå promenad där förbi. Varken såg eller hörde honom.
Skyndade hem till en gråtande trött och hungrig Kevin, skrev till grannen S och frågade om hennes sambo W kunde åka ut och leta.
Niklas var inte hemma och jag kunde inte lämna Kevin själv.

Men jag gav Kevin lite mat så han somnade och sen stack jag ut ändå. Sprang upp i skogen förbi brevlådorna, och ringde Niklas då med. Jag kollade snabbt åt alla håll medan jag sprang hemifrån men varken såg eller hörde honom. Inte Donna heller, som också smitit.

Niklas ringde W som åkte iväg och letade. (S hade inte läst mitt meddelande) Sen ringde Niklas mig igen och frågade om jag hade kollat i avloppsrören .. 😳
Vi har nyligen grävt om vårar avlopp och har stora plaströr som sticker upp ur marken. Locken till dem är ännu inte fastskruvade..

-Det hade jag inte, så han ringde W så han kunde kolla.
Sen ringde Niklas mig igen och sa att W sett Donna springa runt hemma hos dem.

Så då vände jag och sprang hem, tänkte att om Donna är kvar där så måste Jonathan vara där med. Men jag var så rädd att han skulle ligga i brunnen/avloppet.

När jag kom ner vid brevlådorna så sprang jag rakt över åkern mot vårt hus för att komma hem så fort som möjligt. Men då såg jag Donna komma fram bakom kullen/träden längs grusvägen, och efter kommer W. Han gick så långsamt så jag trodde att han hittat Jonathan död i brunnen. Min värsta skräck!!
Men när jag tittade mer noga så såg jag att han hade en livs levande, välmående Jonathan i famnen! 💞

Jonathan hade antagligen varit i grannarnas trädgård eller där omkring, men W hade inte sett honom först utan plötsligt, några minuter efter Donna, så var Jonathan bara där!
Gissa om vilken lättnad!!!! ❤️

Han var borta ca 35-40 minuter, men det kändes som timmar trots att jag bara hann springa en kort sträcka och tillbaka igen. Stackars Kevin fick bara äta halva flaskan, jag tyckte han tog för lång tid på sig ... 🙄
Men Kevin somnade gott ändå, så honom gick det ingen nöd på.

Avloppsrören som sticker upp..

Har du råkat ut för något, eller något av dina barn?

Likes

Comments

Sov gott, det ska i alla fall jag göra! Är supertrött efter dagens jobbiga händelse. Skriver om det imorgon, är alldeles för trött nu. 😌
Men slutet gott, och min fina pojke sover gott bredvid mig här i sängen. 💤

Natti natti!

Likes

Comments

Familj

Seriöst!!!

Å så går man in för att skriva ett nytt inlägg, och upptäcker att man aldrig postade inlägget man skrev i morse!!! 😡😠😡😟😩😒🤔🙄

Postar det nu istället, hahaha!! 🤓

God morgon!

Tredje morgonen i rad som Kevin och jag gått upp kl 7. Känns som en bra tid att gå upp, riktigt skönt at få sitta i soffan och bara ta det lugnt innan Jonathan vaknar och dagen tar fart på riktigt.
Nu kom han precis upp, min älsklingsman!

Ser ut att kunna bli en solig dag, och jag känner energin flöda inom mig. Ska träna idag, MÅSTE träna idag!! 💪🏼

Hur ser din dag ut?

Dax för frukost! #herbalife #formula1 #shake

💞bröder💞

🌸Önskar Er alla en underbar torsdag!! 🌸

Likes

Comments

Kropp & Hälsa

Är så glad idag för jag kan själv se hur min kropp börjat forma sig. Ändå slarvar jag massor, i alla fall med träningen!! Men ska ta tag i det igen!!

Vad jag mest vill uppnå, i första hand, är ren viktnedgång. Måste även öka min vattenmängd i kroppen och eftersom vattnet "delar plats" med fett så kommer ju fettmängden automatiskt reduceras.

Som jag skrev igår så fuskar jag även lite med fettförbrännare. Och jag ser till att dricka en "all-inclusive" shake till frukost för bästa tänkbara start på dagen!

Så här ser min dag ut, näringsmässigt;

Börjar dagen med ett glas kallt vatten. Det väcker kroppen och drar igång metabolismen.
Direkt efter det så dricker jag min ena fettförbrännare som heter "The Ripper". I hopp om att det ska slita mina fettceller i stycken. 😈

Ca 30-40 minuter efter det dricker jag en Herbalife Formula 1 shake, som innehåller all näring som man behöver för en god start på dagen. Till det tar jag en Hallon keton fettförbrännare från TopFormula, och jag blandar även i Holistic Msm** i min shake.

Sedan under dagen, mellan måltiderna så dricker jag multi vitamin/mineral koncentrat utspätt med lite vatten. Det heter SuperVitalis och är från Holistic. Ihop med det även Holistic UltraDetox då jag vill driva ut slaggprodukter och även rensa tarmen.

Under dagen ser jag till att dricka minst 2 liter vatten. Är värdelös på den biten dock, men då kan man lätt ta hjälp av Herbalife Aloe Vera örtkoncentrat med smak av mango. Tyvärr så har inte jag något hemma.. Aloe Vera är även bra för kroppen och tarmarna, så jag dricker Aloe Vera från Holistic för tillfället. Men när den flaskan är slut så blir det såklart min favorit från Herbalife. (den från Holistic smakar ingenting)

Till lunch dricker jag Herbalife tomatsoppa. Jättegott, och så enkel att tillaga. Bara att värma vatten och sedan vispa ner pulver. Rik på protein dessutom. Sen så kan man ju välja vad man mer vill ha i. Igår hade jag räkor. Och varje dag lägger jag dessutom i 1 msk chiafrön.

Sedan så äter jag middag som vanligt, med Niklas.
Ibland tar jag även en ProPud milkshake White chocolate/Raspberry på kvällen eller som mellanmål.

Vill INTE rekommendera min mix av olika piller och pulver till någon hahaha!! Men däremot rekommenderar jag gärna Herbalifes produkter som är perfekta frukost och lunch måltider. Och Holistic produkter är självklart bra de med, men bästa för kroppen är 5-6 måltider per dag, och gärna mycket protein i varje. När kroppen får ett optimalt intag av de olika näringsämnena som man behöver, så reglerar den kroppsvikten automatiskt. Därav som så många går ner i vikt av Herbalife shake, som en bonus till att de börjat dricka frukostshake för ett bättre välbefinnande! 😄

Idag står Jonathan för matlagningen. Han vet verkligen hur man gör en kalorifattig måltid!

Yummie 🤗

​** "MSM, det livsviktiga svavlet - ett naturligt kosttillskott - inte bara för elitidrottarna utan även för Dig och mig!

Organiskt svavel är en viktig beståndsdel i proteinen kollagen och keratin som bygger upp bl.a. brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hud, hår och naglar. 
Hälften av kroppens svavel återfinns i muskler, hud och skelett. Får man brist på organiskt svavel kan det yttra sig bland annat i form av bristsymtom. 
Genom att dagligen ta MSM i form av ett kosttillskott, så ser man till att fylla på kroppens reserver av organiskt svavel. Svavel bygger upp aminosyrorna metionin, cystein, cystin och taurin. 
Svavel är en viktig komponent i kroppens kamp med att neutralisera toxiner. Det är en av orsakerna till att det har så god effekt på olika allergier. MSM fungerar som en naturlig antihistamin som ser till att minska kroppens reaktion gentemot olika allergiframkallande ämnen. 
MSM är även i sig själv en kraftfull antioxidant, samtidigt som det donerade organiska svavlet ombildas till cystein och taurin - båda svavelbaserade aminosyror och kraftfulla antioxidanter."

Likes

Comments

Kläder, Kropp & Hälsa, Lek & Bus

Håller på att göra en liten "inventering" av kläder i min garderob. Kollar vad jag har, och vad jag kan få på mig!

Går sakta men säkert ner i vikt, dock verkar måtten vara desamma som för två veckor sen trots att vågen visar mindre. Så det är nog mycket bukfylla och vattenvikt tyvärr.
Vatten är ju dumt att jag förlorar eftersom jag redan ligger i underkant på det, och överkant på fettmängden. Så jag måste dricka massa vatten för att bli av med fettet.
Och gärna träna, äta rätt osv .. Kör dock lite "fusk-metoder" som fettförbrännare... 😬

Har precis tagit paus i min lilla inventering och ätit en god lunch.
Tomatsoppa med chiafrön och räkor!

Av jeansen så är det bara de svarta jag får på mig, och möjligtvis de gråa till vänster. Så har en liten bit kvar att gå, ska ner till "H&M storlek" 34/36. Ligger väl runt 38 nu...
Har även ett par ljusblå och mörkblå stretchjeans som jag typ får på mig, och ett par i skinnimitation.


Ska någonstans ha ett gäng (12-13 st) manchesterbyxor med, skulle tro att de ligger hos mamma. (och pappa)

Busunge som fastnat på stolen under bordet! 😂😍😘

Likes

Comments

The AfterLife

Som ni kanske läst så gick min pappa bort nyligen. Jag känner mig inte ledsen, och klurar lite på varför. Vad jag kommit fram till är följande;

*bearbetat sorgen redan innan, då jag vetat några veckor att han var allvarligt sjuk.
*känner lättnad över att han inte lider och har smärta mer.
*känt av hans närvaro när jag varit hos mamma.
*väntar med att eventuellt gråta till begravningen.
*hoppar över sorgen och går direkt på saknaden.

Tror du på spöken? Att det finns något "bortom det du ser"? Övernaturliga ting? Att själen/sinnena lämnar den fysiska kroppen...?

Det gör jag! Och jag är säker på att pappa är kvar hos mamma. Han har alltid varit mån om att hon ska ha det bra, framför allt ekonomiskt. Han lämnar inte förrän han vet att det kommer gå bra för henne. Eller så lämnar han inte alls, han trodde själv på att själen finns kvar när livet för den fysiska kroppen är slut, och att man även kan födas på nytt. (bl.a var han en fågel i sitt förra liv)

Små saker har hänt de senaste dagarna.
Mamma är alltid noga när hon bäddar sängen, att täcket ska ligga slätt. Och kuddarna ligger på ett visst sätt.
För några dagar sedan, en stund efter hon hade bäddat, så låg täcket vikt på pappas sida men på hans plats ligger en stor nalle så där kan man inte lägga sig. Så då verkar han ha försökt lägga sig på mammas sida för hennes kudde hade ändrat position.
Det första "spökiga" som hänt var dock samma kväll som han lämnade sin kropp.. När vi skulle åka hem så hörde Wilma lite ljud i carporten, och det lät även som en bildörr som stängdes. Min modiga flicka ropade då "Hallå är det någon där? Morfar, om det är du så älskar jag dig!". Sen åkte vi hem, så vi vet inte vem eller vad det var hon egentligen hörde. 😁
Någon dag senare välte en krycka. Den stod lutad mot väggen och ramlade rakt åt motsatt håll! Kanske pappa tyckte det var onödigt med kryckorna nu hehe! (de hade han i våras då han brutit foten)
När jag var där i lördags så kunde jag ibland känna en doft, som sedan försvann. Precis som om pappa stod bredvid mig, och sedan gick iväg. 😘
Även mamma kan ibland känna en doft, precis som om han står bredvid henne. 💞

Och när min lillasysters pojkväns mamma var och hälsade på förra helgen så hade hon SETT pappa ute vid ett träd!! Vad han gjorde där vet vi inte, kanske han hade varit och kollat om posten kommit, eller så kanske det var ett rådjur på åkern som han tittade på. ☺️

Nu väntar vi med spänning på nästa tecken på hans närvaro!! 😄
Den dagen han kommer in på Familjechatten som vi har, så kommer jag dock sätta hjärtat i halsgropen och hoppa högt hahaha!!! 👻📱 Om inte mamma stängt ner hans mobilabonnemang tills dess förstås. 🙄

Har du någon erfarenhet av spöken/andar/själar/vålnader? Berätta gärna! 👏🏼👏🏼

Det är lite av en nackdel att bo ihop med en som absolut inte tror på det övernaturliga. Samtidigt så har ju allt två sidor, och alla teorier är ju välkomna. Men, haha, när vi var hos mamma i lördags så satt Niklas själv i vardagsrummet och vi andra i köket. Då kom han och frågade om Jonathan var uppe för han hörde något ljud där. Och han lät nästan lite rädd på rösten (kan vi låtsas i alla fall)... Men vi kom fram till att det måste varit katten, Theo, som han hört. ☺️

När pappa väl vandrar vidare till andra sidan så hoppas jag att han hittar Sebastian och tar hand om honom. Men de får gärna komma och hälsa på!

Likes

Comments

Utbildning, Vardag

God morgon

I natt har båda pojkarna sovit bra, vilket betyder att även jag sovit bra. Däremot så var Kevin lite för pratglad nu kl 7, så det var ju bara att gå upp med honom så han inte väcker Jonathan.
Jonis somnade sent igår, efter kl 22.. Så han behöver sin sömn.

Igår var vi i stan och hämtade en bilstol till Kev, hos Niklas syster. Kevin börjar bli stor nu och har växt ur babyskyddet.
Efter det åkte vi och hämtade Wilma hos hennes pappa, köpte kebab och åkte hem till mamma och min bror, hans fru och son.
I onsdags kom min bror med familj hem från Korea. De kommer stanna 3 månader, men vill gärna flytta hit. Så vi får väl se vad som händer! 😄

Det är verkligen grått ute nu. Tjocka regnmoln som täcker hela himlen. Men det verkar inte regna nu i alla fall ☺️

Idag blir det en lugn söndag. Jag har lite läxa att göra, för kursen jag går till att bli Wellnesscoach. (som det så fint heter)

Ha det gott!! 🤗😘

Såhär fint väder är det INTE här 😒

Likes

Comments

Gaming

Någon som spelar detta spel?

Yatzy är alltid skoj, och så skönt att bara lägga sig sängen/soffan och göra sina drag. T.ex när man behöver komma ner i varv efter en arbetsdag.

Om du spelar, eller tänker börja så starta gärna en match mot mig; SuzMemoria

Nu ska jag spela mina drag, sen sova.
Natti natti 😘🤗

Likes

Comments

Livet, Familj, Sjukdom

Sen i söndags så har jag tänkt skriva inlägg om vad som hänt, men inte haft den rätta känslan för det. Har försökt vänta in känslan men den vill lixom inte dyka upp. Så nu skriver jag ändå..

När andras liv tar slut så måste ändå ens eget gå vidare. Och det är ju precis vad mitt gör. Så det kan ju vara därför som den där känslan jag trodde skulle komma, inte kom. Eller så kommer den bara senare!

Som ni kanske vet sen mitt senaste inlägg, så skrev jag om en "nära & kära" som var svårt sjuk.. Sjukdomsförloppet har gått väldigt snabbt, och delvis då personen i fråga varken ville, men framför allt inte kunde äta eller dricka.
Anledningen till varför jag väntat på en speciell känsla är därför att i lördags så tog han sitt sista andetag. Han somnade in lugnt och stilla i sitt hem, med de flesta i hans familj hos sig.

Denna mannen var min pappa! ❤️

1936-01-31 -- 2016-10-01
Älskad & saknad
🍂

Likes

Comments