Header
View tracker

TjabaTjena alla fina ❤️
Nu sitter jag på bussen på väg till Visättra, ska dit och ta ut hundarna sen ska jag åka till min syster i Tumba och sova där och va barnvakt imorgon ☺️

Men nu har jag i varje fall vart på min magnetröntgen, det gick väl bra och får svar om några dar. Magnetröntgen hoppas ja jag aldrig behöver göra om.
Men bloggar mer senare.
Puss&Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

TjabaTjena alla fina<3

nu är jag hemma och har vart hemma ett tag idag men har bara legat på soffan och väntat på att mina samordnare skulle komma med ett skrivbord så nu har jag ett skrivbord. Så tänkte fixa lite saker med mina datorer idag och sen ska jag nog plugga lite körkorts teori. Juste nästa vecka börjar min dyslexi kurs. Så nu hoppas jag det går bra så jag snart har körkort :)

I helgen har jag faktiskt mest tagit det lugnt vart mycket hos Nancy och familjen och sen även umgåtts med vänner och så. Men det har vart en super lugn helg så det vara skönt.

Igår var jag även iväg först till affären med mamma sen så följde jag med Nancy och Kewin till rusta. Men det är väl typ det som jag har gjort.

Men nu ska jag kolla mina andra datorer så bloggar mer sen.

Puss&Kram<3

Likes

Comments

View tracker

TjabaTjena alla fina❤️
Nu sitter jag och käkar frukost och kollar yt, men idag så ska jag städa och fixa lite här hemma sen ska jag packa och åka till mamma och va där över helgen ☺️ sen kommer Steven idag oxå ☺️
Menmen bloggar mer
Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤️
Nu sitter jag på tåget på väg till flempan, har möte där sen efter det så ska jag på brand utbildning 😕 så tråkigt men måste gå på den. Så kommer va hemma typ 21 ikväll 😓 menmen idag så vakna jag och Hanna vid tio och chilla och käka frukost sen så vid halv ett kom hennes mamma och hämta oss och var så snäll och körde mig till flempan station. Sen så åkte jag till Ronja och hjälpte henne packa upp eftersom hon håller på att flytta. Men nu ska jag strax gå av så bloggar mer sen. Puss&Kram❤️

Likes

Comments

Så nu har jag bäddat ner mig i sängen, tänkte kolla lite film innan jag ska sova så bloggar mer imorgon. Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina <3

Hoppas ni har haft det bra, själv har det vart lite sisådär där av den dåliga bloggningen.

Har vart sjuk nästan hela tiden sen jag blogga sist och har mått jättedåligt, vart till och med så dålig att jag fick åka till akuten förra onsdan. menmen tänkte i varje fall försöka dra igång bloggen igen, saknar fan att blogga.

Så kommer blogga när jag känner för det, tänkte att det är bättre så så slipper jag känna nån press att jag "måste" blogga. Typ dom dagar jag inte gör nånting eller typ inte har nån lust alls att blogga.

Så ja tänkte att vi gör så istället att jag bloggar när jag har nåt att skriva :) men nu ska jag kolla film men bloggar mer sen.

Puss&Kram <3

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤️
Nu sitter jag och käkar frukost, ska snart gå och börja packa. Och ska snart börja röra på mig till Visättra och möta upp Hanna ☺️ sen kommer Steven lite senare idag, ÄNTLIGEN ❤️
Men nu har jag inget mer att skriva så bloggar mer sen.
Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina <3

Hoppas ni haft en superbra dag! Det har i varje fall jag haft. Var ju och tog mina blodprover imorse, efter det så gick jag och fika med min kontakt person. Efter vi hade fikat så gick jag till bussen och åkte till Ronja sen har jag vart med henne hela dan.

Vi har vart ute och handlat, käka lunch med hennes kille innan han skulle till jobbet sen gick vi runt i Farsta och handla och kolla massor fick med mig lite grejer hem idag. När vi var klara i Farsta åkte vi hem till Ronja igen och hängde där och packa massor efter som dom flyttar snart, Jag är såååå glad för deras skull! Men sen har jag snackat med Hanna och planerat mer inför morgon dagen, Det kommer bli toppen!Men var hemma runt sju, halv åtta, då lagade jag middag, städade och fixa massor. Efter jag hade gjort det så färga jag håret och hade ansiktsmask, tände massa ljus och bara myste. Sen så gick jag och badade och fräscha till mig inför helgens äventyr :) 

Men nu sitter jag i soffan och kollar YT men ska faktiskt lägga mig i sängen nu, tänkte bara bara uppdatera bloggen innan jag gick och la mig men jag bloggar mer imorgon.

Puss&Kram <3

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤️
Hoppas Ni får en bra torsdag☺️
Nu sitter jag i varje fall på bussen påväg till Huddinge och ska ta blodprover. Sen får vi se vad som mer händer idag. Menmen bloggar mer senare för nu ska jag strax gå av.
Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤️
Hoppas ni haft en bra dag, min dag har vart hyfsat chill, hade möte 13 som sluta 15 sen så hämta jag ut min medicin. Sen åkte jag tillbaka till Visättra och möte upp Nancy och familjen och va med dom ett tag sen så gick jag och möte upp Hanna strax efter 16 och har vart med henne fram tills nu. Men nu sitter jag på bussen påväg hem och ska skruva ihop mitt köksbord och fixa lite, laga mat och duscha sen sova.

Just orkade inte blogga nåt mer igår. Åkte ju till mamma och hjälpte henne fixa, städa och slänga massor så var helt slut efter det sen träffa jag Hanna en stund på kvällen och gick även över till Nancy och familjen med lite kläder och sånt som jag och mamma hade åt dom. Sen på kvällen kolla jag på Tv och gick väl och la mig runt tolv men det är det som har hänt ☺️
Puss&Kram❤️

Likes

Comments

Instagram@suziejansson