Header

Det finns en jag Alltid tänker på när jag hör den här låten..

Du gav mig så mycket, Du fick mig att tro på mig själv och älska mig själv igen. Du fick mig att tro på att det finns en framtid, jag var så långt ner på botten när jag träffa dig. Jag är så tacksam över att du kom in i mitt liv och hjälpte mig inse att livet hade mer att erbjuda! Du är min ängel!

Du kom in i mitt liv och visa mig lycka när jag trodde jag aldrig skulle bli lycklig igen Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över det. Du har hjälpt mig så grymt mycket genom dom få åren som vi känt varandra och jag hoppas jag har lyckats hjälpt dig nåt! Det finns så mycket jag vill skriva men jag vet fan inte vart jag ska börja.

Idag står vi inte varandra lika nära som för typ 1 år sen, för typ 1 år sen var det oftast dig jag gick till och prata med när jag behövde. Du gav mig en trygghet som jag aldrig någonsin har känt innan. Den tryggheten du gav mig när vi kramades... Det var det bästa som fanns. Vi gjorde mycket tillsammans och hade nästan alltid kul när vi var själva. Jag saknar det faktiskt mycket, alla våra pratstunder, alla skratt attacker och lyckan du gav mig. Du fick mig alltid att le och må bra när jag hade dig bredvid så kändes det som inget kunde skada mig igen. Du var verkligen min klippa genom min svåraste tid, det var dig jag behövde när jag mådde dåligt.

Känner fortfarande att det är dig jag vill prata med, men jag vågar inte snacka med dig längre... Det går inte det känns som det som var aldrig kan bli igen, det känns som du stänger mig ute mer och mer och jag vet inte hur jag ska kunna ändra på det! Det suger, jag vill ha tillbaka det vi hade, jag vill ha tillbaka den vänskapen som fanns då. För du var min bästavän!

UTAN DIG HADE DET ALDRIG GÅTT!

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina <3

Nu sitter jag här igen senaste tiden har det vart lite mycket, jobbar, skriver mycket, ska börja i studio så mycket med musiken, körkorts plugg, umgås med vänner och familj! Lite för mycket på en gång kanske känner att jag inte riktigt hinner med just nu.

Menmen den här veckan har verkligen vart fullt upp, jobbade 14 timmar i tisdags och 8 igår så kan ju säga att jag var helt slut i går när jag äntligen kom hem.

Idag så sov jag väldigt länge, när jag vakna tog jag det lugnt och det är typ det jag har gjort har även städat lägenheten. Men det är liksom allt jag har orkat med idag.

Nu ska jag i varje fall lägga mig i ett bad ☺ ska bli så skönt ☺

Bloggar mer sen, Puss&Kram❤

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Fredag den 13 idag under hur mycket otur jag kommer ha, hoppas inte jag har för mycket otur bara! ☺ jaja nu ska jag jobba lite sen ska jag fixa och städa lite här hemma innan jag ska åka till Visättra och vara barnvakt idag ☺ men nu måste jag göra frukost och börja ordna annars hinner jag inte med dagen. Ha det bäst!
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Hoppas ni har haft en toppen dag, min har vart jättelugn och skön. Har bara vart hemma och försökt fixa i ordning här hemma, vilket har gått lite sisådär. Jag är ju lite rörig av mig så jag är en sån som drar fram allt på en gång och sen vet jag inte vart jag ska börja haha ☺ men men har fått hyfsad ordning men blir upp tidigt imorgon så jag hinner med allt 👍🏼 men har i varje fall fått igång mina sidor så nu är mitt nya jobb igång, jag hoppas bara det kommer gå bra ☺
Men nu måste jag sova, ha det bästa!
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Vakna för en dryg timme sen och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt och käkar frukost idag tror jag att jag bara ska va hemma och fixa lite och plugga och kanske fixa lite mer med mina sidor. Så jag får ordning på dom och kan börja jobba sen ☺ men nu ska jag fortsätta kolla tv så bloggar mer sen. Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina

Nu har jag gjort en riktigt nystart har av publicerat dom mesta gamla inläggen så jag kommer fortfarande kunna läsa mina inlägg med utan att behöv ha dom framme på bloggen!

Men eftersom det är en nystart så ska jag berätta lite om mig själv.

Jag är 19 år bor i Stockholm. Jag kan va en väldigt udda men glad, trevlig, positiv & spontan brud ibland, då jag har Adhd, har inte vetat om det så länge men har precis börjat ta medicin. Så förhoppningsvis så kommer den hjälpa mig med koncentration och så.
Jag har både jobbat och gått i skolan, det jag trivs bäst med är att jobba då jag tycker bättre om att få göra saker, sitta i en skolbänk e inte riktigt min grej tyvärr.

Jag har även en depressions diagnos men det märks mest av på vinterhalvåret året, då är jag väldigt duktig på att stänga in mig och stänga typ allt annat ute. Vilket jag vet inte är bra men så är det och jag jobbar så gått jag kan på det. Visst kan jag ha depressions svackor på sommarn men dom är få.

Jag har även en Stora syster som heter Michaela och en Lillebror som heter Steven. Just nu är min lillebror i Jourhem och min syrra har sin egen lilla familj. Jag har en systerson som heter Wille, världens goaste unge. Jag har en hund som e min som heter Bira och hon är 3 år, sen har mamma en hund Bellis och hon är 13 år.
Min mamma och jag har en bra relation men min pappa och jag har ingen bra relation tyvärr, han finns inte riktigt med i bilden, eller rättare sagt vill han inte va det när det gäller mig.

Jag har inte haft den normalaste uppväxten, jag har flyttat runt mycket och levt skyddat. Eftersom en av min mammas ex mord hota oss och förföljde oss, så har vart ganska jobbigt till och från. Men nu börjar det äntligen kännas som jag börjar komma på fötter efter allt och livet har rullat på väldigt bra.

Min Största dröm är att få jobba med musik på heltid.

Mina största intressen är musik, foto, djur, bilar & umgås med vänner & familj!
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva om mig själv menmen, nu vet ni lite

Likes

Comments

Under senaste tiden har jag gått får totalt osocial till över social,

Förr älskade jag att vara själv och ha ensam tid och i dags läget får jag typ panik och sån jäkla ångest över att vara ensam. Helt sjukt att det har ändras så mycket på så kort tid.

Asså jag klarar typ av 2 timmar själv innan jag börja bryta ihop och paniken börjar komma. Hatar det. Måste börja vänja mig vid att vara själv igen.

Likes

Comments

Idag är det exakt 3 år sen jag va och hämta min älskling ❤️ Min livsglädje, min skatt, mitt hjärta, mitt ljus i mörkret, det finaste i mitt liv, mitt allt, min prinsessa JAG älskar DIG till månen och tillbaka miljarder gånger om!
Dom här 3 åren med dig har vart dom bästa, jag är så glad att jag har dig bredvid min sida jämt, min lilla sessa! Det har vart mycket upp och ner massor som har hänt men du har alltid vart här och tröstat mig och hjälpt mig i genom allt. Jag kan verkligen inte förstå att det redan har gått 3 år det känns typ som det bara vara några månader sen jag hämta dig! Tiden har gått så grymt fort.

Mammas stora älskling ❤️

Likes

Comments

1. Jag älskar Sommar, sol & bada! :)

2. Jag håller på att ta körkort.

3. Jag ÄLSKAR att jobba.

4. Jag har ADHD.

5. Jag har även grov Dyslexi.

6. Jag älskar musik.

7. Jag älskar bilar och fart.

8. Jag har svårt för att lita på folk.

9. Jag älskar smink.

10. Jag har VÄRLDENS bästa vänner & familj <3


Likes

Comments

Instagram@suziejansson