Header

Kyckling, bacon och sås med fajita krydda och grönsaker i taco bröd👍🏼 super gott 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!

Nu har jag fixat mig och ska strax dra mig mot slussen till studion, ska bli ganska skönt har inte vart där på ett tag då det har kommit massor emellan. Men ska plocka lite till här hemma innan jag måste dra. så jag bloggar la mer sen.

Puss&Kram

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Hoppas ni mår bra, själv mår jag toppen. Glömde helt bort att blogg igår för jag möblera om min lägenhet, så nu känns det jätte hem trevligt. Men nu ska jag och Hanna käka vår frukost och kolla yt så bloggar mer sen.
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!
Hoppas ni har en bra dag, själv vart jag väckt klockan 8:30 av mamma och Steven för vi skulle städa så det är vad jag har gjort sen jag vakna typ. Strax kommer Hanna förbi en stund innan jag ska åka hem till mig. Men jag bloggar mer senare.
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!
Det vart ingen lugn kväll för mig, me har haft jättetrevligt faktiskt och sjungit karaoke och haft det toppen. Men nu är jag ganska trött så ska sluta tänka så mycket nu så jag blir lite gladare och mår lite bättre sen så ska jag sova så ja jag bloggar mer senare idag när jag vaknat igen.
puss&kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!
Hoppas ni haft en toppen dag, själv har jag haft en superbra dag med familjen. Idag har vart en riktig familjedag, jag, mamma, min lillebror, storasyster och systerson ❤ älskar dagar som denna, vi har åkte runt kollat affärer skrattat pratat och bara haft det bästa! Vi har sällan sånna här dagar så mår så bra när vi väl har dom☺
Men men är helt slut idag då jag festa igår så är ganska bakis idag. Men ut över att jag har vart trött så kunde dagen inte blivit bättre faktiskt. Men nu ska jag kolla film och mysa ner mig i soffan så bloggar mer imorgon.
Puss&Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu tog jag över suzies blogg för hon är inte den bästa på att blogga..
Vill bara skriva av mig. Suzie är min bästavän, den ödmjukaste personen jag någonsin har träffat. Hon finns alltid där för alla, även om hon själv mår sämst så vill hon alltid att alla ska må bäst. Det är den finaste personen jag mött i hela mitt liv. Hon har ett hjärta av guld, jag älskar verkligen denna brud. Förra nyår kom Suzie in i mitt liv med en storm. Sen nyår 2015/2016 så har Suzie haft en sån stor plats i mitt hjärta. Hon hjälper mig ALLTID om det är något. Har alltid önskat att ha en sån bästavän och nu fick jag henne som min bästavän. Hon är mitt kött och blod, mitt liv, min storasyster och mitt allt. ILYSM

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤
Hoppas ni mår bra, det gör jag förutom att jag är lite trött och börjar känna min små sjuk 😓 så det är inte så kul men men. Nu ska jag käka frulle och sen ska jag städa så jag bloggar mer sen.
Puss&Kram❤

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!

Hoppas ni har haft det bra sen jag blogga sist. Jag själv har vart barnvakt i 10 dagar, så är lite trött men annars mår jag toppen. Idag har jag vart på möte med min kontakt person och sen efter det var jag i Huddinge en sväng och nu är jag hemma igen! Det är så skönt att äntligen vara hemma hos sig själv igen. har fasen inte vart hemma på två veckor förrns i går kväll. Så kan ju säga att det var sjukt skönt att komma hem igår :)

Men nu ska jag fixa med lite saker och städa och fixa här hemma så jag bloggar mer sen.

Puss&Kram<3


Likes

Comments

Det finns en jag Alltid tänker på när jag hör den här låten..

Du gav mig så mycket, Du fick mig att tro på mig själv och älska mig själv igen. Du fick mig att tro på att det finns en framtid, jag var så långt ner på botten när jag träffa dig. Jag är så tacksam över att du kom in i mitt liv och hjälpte mig inse att livet hade mer att erbjuda! Du är min ängel!

Du kom in i mitt liv och visa mig lycka när jag trodde jag aldrig skulle bli lycklig igen Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över det. Du har hjälpt mig så grymt mycket genom dom få åren som vi känt varandra och jag hoppas jag har lyckats hjälpt dig nåt! Det finns så mycket jag vill skriva men jag vet fan inte vart jag ska börja.

Idag står vi inte varandra lika nära som för typ 1 år sen, för typ 1 år sen var det oftast dig jag gick till och prata med när jag behövde. Du gav mig en trygghet som jag aldrig någonsin har känt innan. Den tryggheten du gav mig när vi kramades... Det var det bästa som fanns. Vi gjorde mycket tillsammans och hade nästan alltid kul när vi var själva. Jag saknar det faktiskt mycket, alla våra pratstunder, alla skratt attacker och lyckan du gav mig. Du fick mig alltid att le och må bra när jag hade dig bredvid så kändes det som inget kunde skada mig igen. Du var verkligen min klippa genom min svåraste tid, det var dig jag behövde när jag mådde dåligt.

Känner fortfarande att det är dig jag vill prata med, men jag vågar inte snacka med dig längre... Det går inte det känns som det som var aldrig kan bli igen, det känns som du stänger mig ute mer och mer och jag vet inte hur jag ska kunna ändra på det! Det suger, jag vill ha tillbaka det vi hade, jag vill ha tillbaka den vänskapen som fanns då. För du var min bästavän!

UTAN DIG HADE DET ALDRIG GÅTT!

Likes

Comments

Instagram@suziejansson