Header

TjabaTjena alla fina <3

Nu sitter jag här igen senaste tiden har det vart lite mycket, jobbar, skriver mycket, ska börja i studio så mycket med musiken, körkorts plugg, umgås med vänner och familj! Lite för mycket på en gång kanske känner att jag inte riktigt hinner med just nu.

Menmen den här veckan har verkligen vart fullt upp, jobbade 14 timmar i tisdags och 8 igår så kan ju säga att jag var helt slut i går när jag äntligen kom hem.

Idag så sov jag väldigt länge, när jag vakna tog jag det lugnt och det är typ det jag har gjort har även städat lägenheten. Men det är liksom allt jag har orkat med idag.

Nu ska jag i varje fall lägga mig i ett bad ☺ ska bli så skönt ☺

Bloggar mer sen, Puss&Kram❤

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Fredag den 13 idag under hur mycket otur jag kommer ha, hoppas inte jag har för mycket otur bara! ☺ jaja nu ska jag jobba lite sen ska jag fixa och städa lite här hemma innan jag ska åka till Visättra och vara barnvakt idag ☺ men nu måste jag göra frukost och börja ordna annars hinner jag inte med dagen. Ha det bäst!
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Hoppas ni har haft en toppen dag, min har vart jättelugn och skön. Har bara vart hemma och försökt fixa i ordning här hemma, vilket har gått lite sisådär. Jag är ju lite rörig av mig så jag är en sån som drar fram allt på en gång och sen vet jag inte vart jag ska börja haha ☺ men men har fått hyfsad ordning men blir upp tidigt imorgon så jag hinner med allt 👍🏼 men har i varje fall fått igång mina sidor så nu är mitt nya jobb igång, jag hoppas bara det kommer gå bra ☺
Men nu måste jag sova, ha det bästa!
Puss&Kram

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina
Vakna för en dryg timme sen och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt och käkar frukost idag tror jag att jag bara ska va hemma och fixa lite och plugga och kanske fixa lite mer med mina sidor. Så jag får ordning på dom och kan börja jobba sen ☺ men nu ska jag fortsätta kolla tv så bloggar mer sen. Puss&Kram

Likes

Comments

View tracker

TjabaTjena alla fina

Nu har jag gjort en riktigt nystart har av publicerat dom mesta gamla inläggen så jag kommer fortfarande kunna läsa mina inlägg med utan att behöv ha dom framme på bloggen!

Men eftersom det är en nystart så ska jag berätta lite om mig själv.

Jag är 19 år bor i Stockholm. Jag kan va en väldigt udda men glad, trevlig, positiv & spontan brud ibland, då jag har Adhd, har inte vetat om det så länge men har precis börjat ta medicin. Så förhoppningsvis så kommer den hjälpa mig med koncentration och så.
Jag har både jobbat och gått i skolan, det jag trivs bäst med är att jobba då jag tycker bättre om att få göra saker, sitta i en skolbänk e inte riktigt min grej tyvärr.

Jag har även en depressions diagnos men det märks mest av på vinterhalvåret året, då är jag väldigt duktig på att stänga in mig och stänga typ allt annat ute. Vilket jag vet inte är bra men så är det och jag jobbar så gått jag kan på det. Visst kan jag ha depressions svackor på sommarn men dom är få.

Jag har även en Stora syster som heter Michaela och en Lillebror som heter Steven. Just nu är min lillebror i Jourhem och min syrra har sin egen lilla familj. Jag har en systerson som heter Wille, världens goaste unge. Jag har en hund som e min som heter Bira och hon är 3 år, sen har mamma en hund Bellis och hon är 13 år.
Min mamma och jag har en bra relation men min pappa och jag har ingen bra relation tyvärr, han finns inte riktigt med i bilden, eller rättare sagt vill han inte va det när det gäller mig.

Jag har inte haft den normalaste uppväxten, jag har flyttat runt mycket och levt skyddat. Eftersom en av min mammas ex mord hota oss och förföljde oss, så har vart ganska jobbigt till och från. Men nu börjar det äntligen kännas som jag börjar komma på fötter efter allt och livet har rullat på väldigt bra.

Min Största dröm är att få jobba med musik på heltid.

Mina största intressen är musik, foto, djur, bilar & umgås med vänner & familj!
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva om mig själv menmen, nu vet ni lite

Likes

Comments

Under senaste tiden har jag gått får totalt osocial till över social,

Förr älskade jag att vara själv och ha ensam tid och i dags läget får jag typ panik och sån jäkla ångest över att vara ensam. Helt sjukt att det har ändras så mycket på så kort tid.

Asså jag klarar typ av 2 timmar själv innan jag börja bryta ihop och paniken börjar komma. Hatar det. Måste börja vänja mig vid att vara själv igen.

Likes

Comments

Idag är det exakt 3 år sen jag va och hämta min älskling ❤️ Min livsglädje, min skatt, mitt hjärta, mitt ljus i mörkret, det finaste i mitt liv, mitt allt, min prinsessa JAG älskar DIG till månen och tillbaka miljarder gånger om!
Dom här 3 åren med dig har vart dom bästa, jag är så glad att jag har dig bredvid min sida jämt, min lilla sessa! Det har vart mycket upp och ner massor som har hänt men du har alltid vart här och tröstat mig och hjälpt mig i genom allt. Jag kan verkligen inte förstå att det redan har gått 3 år det känns typ som det bara vara några månader sen jag hämta dig! Tiden har gått så grymt fort.

Mammas stora älskling ❤️

Likes

Comments

1. Jag älskar Sommar, sol & bada! :)

2. Jag håller på att ta körkort.

3. Jag ÄLSKAR att jobba.

4. Jag har ADHD.

5. Jag har även grov Dyslexi.

6. Jag älskar musik.

7. Jag älskar bilar och fart.

8. Jag har svårt för att lita på folk.

9. Jag älskar smink.

10. Jag har VÄRLDENS bästa vänner & familj <3


Likes

Comments

Sämsta jäkla fredagen någonsin.... Min älskade lille bror vart tagen och satt på hem ännu en gång. Asså det suger så mycket,känns som hela jäkla livet rastar samman när han försvinner. Även fast jag vet att det här är det bästa just nu då han faktiskt har levt på rymmen sen i typ november från socialen så ja vi visste ju att det skulle hända att han skulle bli tagen igen men man ville ju inte riktigt tro det, då han inte har gjort nåt utan allt som händer honom har faktiskt med pappa att göra. Då han vägrar låta Steven välja själv vad han vill, pappa vägrade gå med på att Steven ska få bo hos mamma!

Det suger verkligen för min lille bror är den bästa som finns, visst att vi kan bråka och tjafsa som faaaaaan men jag kommer ALLTID göra allt för han. Han är min klippa, han är en sån glädjespridare så det är så tomt utan honom nu. Men jag vet att ovansett hur jobbigt det känns så kommer det bli bra och även om det tar tid kommer han hem igen! Men det är jobbigt som FAN vill bara ha hem honom igen....

Men det är därför bloggningen varit sämst i helgen, har mått jätte dåligt och inte orkat bry mig om bloggen. Men ska försöka komma igång nu igen.

men orkar inte skriva mer nu för mycket tankar flyger runt. Bloggar senare Puss&Kram <3

Likes

Comments

Instagram@suziejansson