Header

TjabaTjena alla fina <3 Vad gör ni? Själv ligger jag i sängen och försöker vakna :P haha Menmen senaste tiden har det vart full fart.

I Tisdags: vakna jag på morgonen och mådde jäkligt dåligt så jag åkte inte med mina kompisar på dan, sen så duscha jag. Efter det började jag packa då jag campa på onsdagen, så ja jag packa mina och Biras grejer. Vid 17:30 åkte jag mot Huddinge C för att gå kursen och var hemma igen vid strax efter 22 och då var det fullt hus här hemma för att Frida fyllde år, Så fick träffa Hanna & Frida :D Men jag gick och la mig vid 23 för att jag skulle upp tidigt på onsdan :)

Onsdagen: Vakna vid halv nio, gick och duscha och fixa mig sen packa jag det sista sen vid halv elva så åkte jag till högdalen då vi skulle mötas upp där. Vi åkte till Gålö havsbads campingen som faktiskt var väldigt trevlig, och där slog vi upp förtältet som tog typ 3 timmar eftersom alla pinnar var typ krokiga och ingen ville passa men vi fick i hop det hyfsat bra med tanke på alla jäkla böjar och så överallt. När vi hade fått upp förtältet så gick vi och badade sen när vi kom tillbaka till husvagnen så lagades det mat och fixades och sen käka vi och efter det spela vi kort, Sen kom även min familj och hälsa på :P när dom åkte fortsatte vi spela kort och dricka och bara ta det chill sen så gick vi väl och la oss runt fyra.

Torsdagen: Vakna vid 10 och gick upp små fixa lite käka frukost sen börja vi packa ner allt och fixa det sen vid tolv drog vi hem sen va jag väl hemma vid halv ett och då tog jag det bara lugnt och badade. Efter jag hade badad så käka jag lite och gick ut med hundarna. Det var väl typ det jag gjorde.

Fredag: Vakna runt 10 gick upp ut med vovvarna och sen käka jag frukost och la mig i sängen och kolla film. Små städa lite och fixa sen så gick vi över till Nancy och familjen på kvällen och var där sen så gick vi till valparna och så och va där i flera timmar sen gick vi hemåt vid tolv tiden och va hemma hos Nancy och familjen ett tag sen runt ett gick jag, mamma & Steven hem och la oss.

Lördag: Idag vakna jag vid elva och har inte gjort så mycket vart ute med hundarna gått till kiosken med mamma sen så gick vi förbi Nancy och Familjen och prata lite sen gick vi hem och nu ska vi göra oss klara sen ska vi ut och åka lite och i kväll ska vi nog käka med Nancy och familjen :) så ja bloggar senare!

Puss&Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina❤️ Nu ligger jag i sängen och ska sova, är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men nu har jag gått första kursen för denna vecka och imorgon ska jag upp tidigt för jag ska med några kompisar och fixa lite grejer på dan och sen på kvällen så ska jag ju på nästa kurs... Men i morgon måste jag komma ihåg att käka nåt för jag har kommit på att jag bara ätit en halv subway macka sen i lördags.. För att jag helt har glömt bort att käka, så bra gjort eller inte menmen har verkligen känt av det nu på kvällen på kursen så ja imorgon blir det att käka riktigt bra frukost!! Så jag orkar med kursen och har mer energi än idag kanske. I alla fall efter kursen så kom mamma och hämta mig, tur det för jag hade verkligen ingen energi. När vi kom hem så gick jag ute med hundarna och så gick jag och la mig och busa lite med BiraBus så nu är hon också trött så nu ska jag bara sova så bloggar mer imorgon, Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena på er alla fina! ❤ ️vad gör ni?
Själv ligger jag i badet och tar det lugnt och snackar i telefonen, vakna vid tio idag och hade så jävla ont i magen så jag vet inte vad jag ska göra menmen nu ska jag i varje fall bada en stund till sen ska jag börja göra mig klar och fixa lite här hemma sen ska jag på kursen i kväll så vi hörs! Puss&Kram❤️

Likes

Comments

TjabaTjena alla fina!

Som ni har märkt har jag glömt bort att blogga senaste tiden... sorry för det men jag har inte gjort så mycket och när jag väl har gjort nåt har det vart full fart och då har jag inte haft tid att blogga, så då blir det väldigt dålig uppdatering!

Men senaste tiden har vart helt upp och ner, allt har gått i en bergodalbana. Mycket bråk och tjafs hit och dit och är verkligen skit trött på allt sånt men kan inte göra nåt åt det. Så ja jag har inte mått så bra senaste tiden, sen har jag vart ganska deprimerad till och från vilket suger för jag hatar att må dåligt!

Men till det positiva, jag blir snart 18 år! :D ÄNTLIGEN. 51 dagar kvar... :)

Jag har börjat ta tag i allt vad gäller körkortet :) så har två kurser denna veckan. En imorgon och en på tisdag och varje kurs är runt 3-4 timmar långa så jag lär vara trött i hjärnan sen haha men så värt det!

Menmen idag vakna jag iallafall vid strax efter 11 av att mamma kom in och fråga fall jag skulle sova bort hela dan och då gick jag upp, gjorde mig klar sen åkte vi till skärholmen för jag skulle köpa en tröja vilket jag gjorde. På eftermiddan så var vi uppe hos hundvalpen, juste vi ska köpa en hundvalp kom på att jag nog glömt skriva det :s sen nu på kvällen har jag och mamma haft tvättstugan och sen har jag bara tagit det lugnt för jag mår skit dåligt, har skit ont i kroppen och mår ap dåligt vilket jag gjort dom två senaste dagarna. "Jättekul"! :(

Menmen det är allt för mig så vi hörs helt enkelt när vi hörs. Puss&Kram<3

Likes

Comments

Nu har jag bäddat ner mig och ska försöka sova så bloggar bär jag bloggar 😊 Puss&Kram❤️

Likes

Comments

1. Få må bra & va Lycklig!!

2. Flytta hemifrån!

3. Körkortet!

4. Gå ut gymnasiet!

5.Komma nånstans med min musik!!!

Likes

Comments

Ingen förtjänar att bli behandlad så.. helt sjukt!

Jag förstår verkligen inte varför man ska mobba andra! Vad fan gör det för nytta? Vad tjänar man på att få andra må dåligt? Jag hatar verkligen sånna som mobbar andra och får andra att må dåligt...

Jag har vart där... Jag har vart den som vart mobbad och den som alltid vart ner tryckt och folk som kalla mig det ena och det andra! Jag har verkligen vart på botten pågrund utav andra. Jag har mått så dåligt men det tog långtid innan nån märkte det till en början. Därför rör den här videon verkligen mig extra mycket, jag tror den rör dom flesta med ett hjärta!

Jag har velat ge upp så många gånger men jag har haft mina underbar Vänner och familj som alltid fått mig att vilja fortsätta.

Det som gör mig mest ledsen är att det är så många som lyckas dölja det så bra att man inte märker nåt förens det är försent! Det är helt sjukt att visa människor inte inser hur fel dom gör! att dom inte inser hur mycket dom sårar och kan förstöra andras liv bara genom att säga ett dumt ord!

DU VET ALDRIG HUR MYCKET ETT LITE JÄKLA ORD KAN SÅRA EN MÄNNISKA!!

Ordet kan för dig inte betyda nåt medans det kan betyda slutet för nån annan! Så börja tänk er för innan ni säger nåt! Ett lite ord kan göra en människa så illa...

#kärlektillalla

Puss&Kram<3

Likes

Comments

Instagram@suziejansson