​Ja här är lilla jag. Det är söndag och jag är på dansskolan med tjejerna två timmar i detta regnrusk när man gärna hade velat ligga i sängen och bara finnas till. Men nu är det ju som det är.  

Jag lurade också med min min minsta tjej till fiket som ligger strax här bredvid och köpte med oss fika hem. Ni får nog se bild på det senare då det ligger i bakluckan på bilen och det gör ju inte precis fikat rättvist. 

Likes

Comments

Just nu känner jag att jag aldrig i hela mitt liv kommer orka upp ur sängen. Jag har sovit kasst, är täppt i näsan och ont i huvudet. Men jag får försöka kämpa mig upp snart då dansen börjar om en timme och jag är den som skall vara där medans Jonas och hans far åker iväg för att leta saker för att byta tvättmaskinens slang.

​Åååh jag vill bara somna om igen.  Nu på en gång. 

Likes

Comments

Det är ju lördag idag. Knappast någon som missat det?!? Jag lagade lite biff med lök med massa gurka och tomat. En perfekt lördag middag som avnjuts framför my little ponny film (kanske inte lika perfekt men men).

Lagade det medans musiken dunkade, Jonas och hans far försökte få igång golvvärmen, värmen i förrådet och lekrummet. Plus dra dit en koppling vid tvättmaskinen som droppat lite. Hur slutade det? Jo tvättmaskinen får jag inte köra tills kopplingen är bytt då dem inte fick dit den igen. Ingen värme har startat eller fungerat. Ja ni det gick inte som tänkt. MEN JAG HAR FÅTT ETT HÅL PÅ FRAMSIDAN TILL JULGRANEN SOM SKA UPP! Så något blev ju bra iaf. Men hatar att ha tvätten liggande.

​Barnen la under eftermiddagen iaf massa fina pärlplattor och sjöng med i musiken som spelades. 

Likes

Comments

​Så här ser det ut när jag sagt upp mig från att vara någon jäkla tvätterska varje dag. På bara några få dagar 4-5 så har tvättkorgen blivit överfull och ingen tar tag i tvätten. Så som vanligt kan jag inte låta bli och kör igång massa tvätt fast jag egentligen inte har någon lust. Men man är ju fler i ett hushåll (oftast) och man kan ju inte heller bara lämna över allt till någon annan. Och Jonas jobbar ju på så jag får ta detta lass men han får vika det. 

Men att tvättkorgen blir så här full på bara några dagar är ju inte så kul plus att alla sängkläder behövs tvättas och de har jag ju ingenstans att lägga så en tvättkorg till skulle nog vara en bra idé men hur ska jag komma dit då?  Med två barn och inget körkort. Ne får vänta på Jonas. 

Likes

Comments

Igår fyllde jag 26 år. Helt otroligt att jag skulle få uppleva den dagen för strax innan jag fyllde 21 var jag tydlig med till alla att jag ville ta livet av mig pga min sjukdom som gjorde mig så extremt sjuk. Men här står jag än idag mest pga barnen som har gjort att jag fortsätter kämpa på.

Jag fick en tårtbit med massa choklad när jag vaknade efter min jobbnatt.

​Ett underbart fint armband från Calvin Klein och ett vitt vins glas från Carolina Gynning fick jag av barnen och Jonas. 

Det blev en bra dag och vi åt kvällsmat på resturang och framförallt barnen var super nöjda. Redan vid 21 gick jag och la mig då det hade blivit för lite timmars sömn på dagen (2 timmar) 

Likes

Comments

​Jag hade ju bestämt mig att slappna av.  Låta golvet fortsätta vara smutsigt (dammsög i lördags)  låta disken som behövde handdiskas vara, låta tvätthögen växa tills någon annan tar hand om högarna både den som behövs tvättas och den som behövs vikas.  

Men nej riktigt så fungerar inte min hjärna.  Såklart så gjorde jag allt det där som jag inte skulle. Under kort tid som tur är.  Men detta att slappna av fungerar inte.  Jag är ingen stressad människa men jag kan inte låta saker vara. Jag kan inte riktigt slappna av.  

Enda gången jag kan slappna av är när det är städat eller när jag bakar.  Och just nu känns det vare sig rent, och jag har inge smör hemma heller så kan inte heller baka.

Likes

Comments

​Jag känner hur jag är på väg rätt in i väggen. Snabbt går det men jag försöker springa åt andra hållet. Men jag känner att en ordentlig förkylning är på väg att få tag i mig. Att barnen troligtvis blir sjuka snart är inte så konstigt men hoppas på att slippa allt som har med sjukdomar att göra. 

Det känns som jag har så mycket att göra både hemma och utanför hemmet. Känns som det slukar hela mig med stora tuggor. Att få vara mig själv, slippa alla måsten ett tag, låta bli att bli irriterad på minsta lilla sak på fel ställe. 

Jag måste lära mig slappna av från detta,  det är inte okej att må såhär. Jag  måste kämpa för att slippa allt och att komma loss. 

Likes

Comments

​Började läsa denna boken igår som avslappning. Det var länge sedan jag läste en bok faktiskt.  Tiden har inte riktigt funnits och orken har också varit kass. 

Men denna bok med Katerina Janouch handlar om kärlek och första sexet. Kanske en ungdomsbok men ganska tänkvärd med hur skillnaden är i sex hur killar och tjejer uppfattas,  alla tankar och känslor som går runt. 

Boken är välskriven, Intressant, och säkerligen väldigt bra att läsa när man är tonåring eller ja den är bra nu också som vuxen. Det tog mig ca 3 timmar att komma igenom hela boken då den är både lättläst och har stor text. 

Detta var första boken av tre och idag ska jag fortsätta med bok nr två. 

Likes

Comments

​Livet är ju vad man gör det till. Och jag gör det till något bra och roligt just nu. Vi passar på att mysa med bingolotto och massa snacks och mat framför tvn med tända ljus.  Vad kan gå fel?  Typ inget... Eller jo det kan ju börja brinna men det kan man ju hoppas att det inte händer, det skulle ju bli snurvligt om det händer.  

Barnen är inte hemma och vi har det mysigt som pensionärer men det gör mig inget i denna kyla och mörker är det bra mysigt.  

Likes

Comments

Alltså jag är så otroligt lycklig och har haft sådan tur. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Det är knappast något jag fått för mina synder. Kanske kommer det senare i livet?

Vi har två friska, glada, snälla, omtänksamma, roliga, fina ja helt underbara flickor som förgyller våra liv. Dem tjafsar sällan (uppstår kanske när dem är trötta eller när det är folk runt om då dem vill hävda sig lite) dem tjatar inte särskilt mycket i affärerna på saker dem vill ha då dem vet att dem strategin inte alls fungerar på mig. Dem gillar att låta alla vara delaktiga i det dem gör. Och låter både vuxna och barn vara med utan problem. Att dem sedan kryper upp i våran säng mitt i nätterna för att gosa in sig innan dem somnar om är inte precis ett Linus det heller. Det är så otroligt och underbart att jag fått just er som barn.

Sen att jag har en sambo som jobbar arslet av sig just nu. Han är knappt hemma, han försöker hjälpa till här hemma, han försöker hålla sig positiv när saker när mörka. Och hur mycket han än håller på att irritera livet ur mig så är han bra snäll och söt ändå.

​Mina barn är det bästa som finns. 

Likes

Comments