Header
22-årig Göteborgstjej som pluggar och bor i Halmstad! Läser till Maskiningenjör på Högskolan i Halmstad sedan ht-12. Följ mig i min vardag med mycket träning, vänner, utgångar och skratt! Hoppas jag kan inspirera dig! Ciao!

 

Blogkeen

Presentation picture
suzannas
Susanna, 25 år, Göteborg
Instagram @sann_a
bild

Instagram: @sann_a

Uppdaterar min instagram mer frekvent än bloggen nu för tiden så vill ni följa mitt liv genom en iPhone så följ mig där!

Mitt användarnamn är sann_a 

Likes

Comments

Goodiebag

Gårdagens goodiebag var riktigt saftig! Den innehöll sminkprodukter från bland annat Idun och Vichy, present och rabattkort på Stureplanskliniken, Flux, Aloe Vera drycken, nagelfilar från Depend, choklad från Anthon Berg mm! Titta och njut!

 

Likes

Comments

Bildbomb!

Bilder från eventet igår! Riktigt trevligt uppstyrt av Nattstad och Blogkeen!
 

Likes

Comments

Blogkeen och Nattstad på Josefinas

Nu är vi på plats i Stockholm och eventet börjar om tjugo minuter! Kommer ca 140 pers som ska få varsin goodiebag med massa härliga produkter i! 

Likes

Comments

PHOTOSHOOT

För en vecka sen körde jag och Cissi tillsammans med Som3photography en photoshoot med träningstema! Här kommer lite backstage bilder, bilderna kommer i veckan!

 

Likes

Comments

Stockholm

Precis slutat jobbet och ska hem och sova 2 timmar i kvarten för att imorgon bär det av tidigt till Stockholm med lite gött folk för att arrangera event på Josefinas med Blogkeen och Nattstad! Hoppas vi ses!

 

Likes

Comments

New in - CAP

Keps eller huvudbonad över lag har väl aldrig riktigt vart min grej även om det är skit snyggt! Köpte iaf en att ha under helgen, tyckte jag löste den rätt bra! Vad säger ni?? 

Likes

Comments

Summerburst bildbomb

Här kommer lite fler bilder från helgen! Årets utan tvekan bästa helg!

 

Likes

Comments

SUMMERBURST

Har haft en riktigt bra helg som spenderats på SUMMERBURST i Göteborg med mina underbara vänner! Här kommer lite bilder från fredagen! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw