Till veckan är det dags för årets utbildning inför årets säsong. Det ska bli spännande att få komma upp till de där miljöerna som är mitt andra hem och få andas in fjälluften under ett par timmar. Det blir en snabbvisit för den här gången men efter det är det ca 3 helger kvar innan det är dags att ta och packa ihop och åka iväg för säsong nummer 2. Det är med både enorm längtan och med pirr i magen jag ser fram emot denna säsong!

Det är otroligt häftigt hur en plats kan kan sprida en känsla som är så mycket hemma som det går. Hur det räcker med att passera en bro och lugnet sprids inom mig. Eller bara när vägskylten kommer upp med kilometeravståndet. Det är ganska häftigt enligt mig. Att en plats kan innebära den känslan och ge så mycket energi! Förra vintern blev det på riktigt mitt hem för en period och snart är det dags igen. Sen tvekar jag inte på en sekund på vad som väntar härnäst kommer vara ännu ett äventyr! Men först o främst tar jag de närmste 4 veckorna för det är otroligt mycket som händer inom denna perioden!

Stor kram ♥Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

räknade på det i helgen. Har 5 helger kvar i Värmland innan det är dags för säsong 2 i fjällen. Längtar så sjukt mycket för snö just nu.

Likes

Comments

Tänk om jag kunde pausa, tänk om jag bara kunde få pausa en liten stund, titta på det från ovan och sedan trycka på play igen. Tänk om jag eller du hade den möjligheten i livet. Att få trycka på paus, ta ett djupt andetag, hitta tillbaka till vägen och trycka på play.

Livet fungerar tyvärr inte på detta sättet. Det finns ingen pausknapp. Det gäller att andas in och andas ut samtidigt som livet snurrar i den där tornadon runt om dig. Veckan har varit tuff och av den anledningen är det otroligt skönt att det är måndag imorgon. Måndagar kanske inte är så dumt egentligen... Det är en nystart i vardagen. Kanske ska jag börja älska måndagarna istället för att ogilla dem.


Likes

Comments

Jag är en väldigt öppen person, delar med mig av glädje och även sorg. Men mina innersta känslor håller jag för mig själv, de har jag allra närmast hjärtat och jag grubblar tills jag tror jag har blivit gråhårig. Jag har svårt att släppa in människor, jag har svårt att bara öppna dörren och låta de se vad som finns innanför skalet. Utåt är jag väldigt bestämd, där inne är jag väldigt skör och känslig. Jag är även en person som kanske verkar väldigt stark, men när det blir för mycket rinner mina tårar. Det är som en bomb som exploderar ut i en jäkla massa tårar. Att be om hjälp är inte heller min grej, jag vill klara mig själv...

Jag har tagit en del stryk genom min uppväxt, jag kanske inte riktigt har varit rädd av mig men dock ganska reserverad, speciellt i skolan. Jag har alltid presterat bra i skolan och fått mycket beröm. Men fritiden har bestått av fart och spring. Att vara stilla är inte min grej och jag älskar sport i alla olika dess former. Inom idrotten har jag tagit de värsta smällarna. Vid dessa smällar har jag inte lyssnat. Jag har kört på i alla fall.Struntat i kroppens signaler tills handbromsen har skrikit högt och jag fått någon virusinfektion med hög feber som gjort mig däckad i drygt en vecka. Jag ger mig även in i saker med 110%, jag kör tills energidepåerna är totalt slut. Då krafterna inte räcker till längre. Då blir det ofta den där pölen av tårar. Jag måste få ut p¨å något sätt all energi eller kraft som är slut, innan jag kan börja ladda om batterierna.

Mitt i alla detta inser jag att jag är ung, jag är bara 21. Jag ska fylla 21 år i december och har tusentals olika drömmar, stora och små. Möjligheter som motgångar väntar, och jag ser fram emot dem samtidigt som jag fruktar för dem. Jag kommer aldrig sluta vilja vara bättre, jag kommer nog aldrig sluta sträva efter att vara en bättre människa...Likes

Comments

Tiden går så enormt snabbt ibland, samma sak varje vecka dag ut och in. Samma rytm i vardagen som på helgen. Är det bara jag som känner såhär?

Måndag igen, ny start, ny vecka. Inser när jag skriver den meningen att det är inte många måndagar kvar tills det är dags att packa ihop sakerna och flytta 45 mil norrut. Tyckte inte det var längesedan jag satt och skrev, försökte uttrycka mina känslor kring min hemkomst från förra säsongen. Men snart är det alltså dags igen, en vinter och vår i fjällen men min andra familj. Att få bo i en miljö igen där jag stortrivs. Där det är ett helt annat lugn än mitt i en storstad. Just nu ett lugn jag söker eftersom jag inte hittar det här hemma. Om 2 månader är jag nog på plats. Det är med en helt annan känsla än förra gången i alla fall, förra året var det både förväntan och oro. Jag var även spänd över vad som skulle ske. Dock, iår (läs än) har jag ingen oro, jag ser fram emot det på alla sätt och det ska bli en superhärlig andra säsong med vänner jag saknar varje dag!Likes

Comments

Stopp, Andas, Paus, Stanna.
Samma mantra igen.
Stopp, Paus, Stanna, Andas.
Men i en annan ordning.

Jag kör tills krafterna är slut. Det är en sådan individ jag är.  Jag fungerar så, jag drar, jag vill visa vägen. Jag är en initiativtagare, jag hatar passivitet från min egen sida. Med detta kommer även en envishet, att ge mig Fan på vissa saker. och idag är jag urladdad! helt tom, helt slut på energi... tårarna nära men ändå så långt borta. fredag imorgon och sen är det ledigt. Än har jag inga planer mer än att hämta krafter och ladda batterierna!

Likes

Comments

Hej igen!

Alltså det är verkligen ingen regelbunden uppdatering från min del. Det kommer något inlägg då och då helt enkelt. Jag hoppas det är bra med er kära läsare. Lyssnar på fiol-covers av olika låtar och försöka få tillbaka en lugn mage samt luftrör som mår bra. När inte kugghjulet går runt för mig kommer den där magkatarren tillbaka lika snabbt som den försvann. När inte psyket är med och tankarna fastnar i mycket negativt så är den här och hälsar på. Som nu, den är ångestrelaterad och ångesten har legat nära de senaste veckorna. En stor frustration har byggts upp utan att jag faktiskt förstått det. En frustration jag försöker bara acceptera att den finns där, men utan att jag vet när eller är medveten om det börjar jag snurra i olika tankar om ditten och datten och frustrationen fortsätter byggas. Detta bidrar till att min mage bara säger stopp mer eller mindre. All matlust försvinner och vissa saker blir bara jobbigt att äta.

Mina luftrör har fått något härligt virus tror jag, kanske är jag mer mottaglig då tankarna inte är helt med på alla plan. Det gör sjukt ont att djupandas och väser just nu lite smått. Så jag är otroligt tacksam mot mina kollegor att jag fick gå hem tidigare idag för att återhämta och vila. Har tagit inflammationshämmande samt mina astmamediciner och det känns bättre med dessa. Men jag hoppas inte att det blir något mer, har lyckats sova sen jag kom hem och det är väldigt skönt då jag känner mig väldigt sliten i kroppen. Förhoppningsvis räcker det om en medvetenhet att försöka släppa vissa saker och kunna varva ner. Annars är det bara att låta bergodalbanan gå ett varv tills jag når toppen igen!Likes

Comments

Ibland känns det som en evighet sen och ibland känns det som om det var igår. När kroppen var sådär trasig och inte hängde ihop. Gick ett ben framåt gick det andra bakåt. 3 år sedan min kropp ständigt gick med en fruktansvärt smärta och inte många trodde på mig. Att blicka tillbaka på dessa dagar och allt var detta innebär är det värsta att inte många förstod. Att läkare inte lyssnade och att bli idiotförklarad.

Att bli idiotförklarad av en yrkesgrupp där några av samhällets mest utbildade personer finns, som hanterar liv dagligen och ska hjälpa, vid 18-års ålder har satt sina spår inom mig. Ärr som är läkta, men minnesbilder jag aldrig kommer glömma. Känslor som bränner inom mig och ord som inte försvinner. Samt, om inte de trodde på mig så varför skulle jag då tro på mig själv? Kanske inbillade jag mig allt? Kanske hade jag ett fel i mitt huvudet som de uttryckte det.

3 år sedan operationen i knät, då en kroppsdel jag hatade mer än något annat, en kroppsdel jag ville hugga bort. 3 år sedan jag insåg att handbollsspelare var inget jag skulle bli i alla fall. Men vad skulle jag bli istället? En fråga jag fortfarande inte har ett svar på. 3 år sedan jag var så arg på det där knät, varför skulle det gå i sönder för, varför skulle det hålla på så och hoppa ur led och göra så in i helvete ont konstant hela tiden. Varför?

Det blev inte bättre direkt efter operationen, det kommer nog aldrig bli helt bra men den där operationen var nog ändå vändningspunkten för hur det skulle bli. Största delen av den konstanta smärtan försvann där och då. Men det har fortsatt hoppa ur led men nu hoppas jag att muskler, senor och ledband osv får vara hela. Samt att jag kan ge det en chans, ännu en chans, att få bli helt bra. Lyssna på signalerna, men även acceptera dem.

Idag är jag mycket bättre än på länge, och jag ska fortsätta bli ännu bättre!​Citat taget ur Ljubomir Vranjes bok - Jag vill bara vinna. 

Likes

Comments

Augusti närmar sig sitt slut, sommaren lika så. För när augusti är slut närmar sig hösten och mörkret smyger sig på. Dagarna blir kortare och kortare, mörkret kommer tidigare på dygnet och temperaturen sjunker.

Hösten för mig är en ganska mysig årstid, jag gillar den, jag gillar det som höst innebär. Det är många gånger en solig höstdag fått mig att hoppa över ett eller två andetag, när alla färgerna visas upp i solens strålar och doften som är sådär speciell infinner sig. Eller de där kalla och lite dystra höstdagarna när de varma stickade tröjorna kommer fram, värmeljusen tänds och gostofflorna är på! Men ioförsig jag är ingen person som har en favoritårstid direkt, jag gillar alla årstider. De har alla sin charm och med det sina fördelar och nackdelar. Ikväll ligger jag under täcket med en film. Veckans förkylning och höga feber känns fortfarande av i kroppen så tar det ganska lugnt. Jag försöker ladda upp inför kommande vecka med inskolningar!

Ha en fin lördag

Stor kram ♥

Likes

Comments