Idag träffa jag en av mina älskade vänner som jag inte hade träffat på länge H❤️. Både jag och min vän hade gemensamma vänner till den unga killen som blev skjuten till döds. Vi bestämde oss för att gå på manifestationen och jag kan säga så här, det var en av dem värsta dagarna på länge.


Vi lever i en hemsk värld. Allt fler unga dör dagligen. Samhället börjar spåra ut och våldet eskalerar i Malmö. Detta är en tankeställare för oss alla som tar livet gör givet.

Till alla er som läser detta ta aldrig livet för givet och visa kärlek till era älskade. Vissa tror att morgondagen är garanterad, men det är den aldrig.

#allahyerhamo 😔❤️

Likes

CommentsHej alla fina läsare!
Idag är det den 3 december, en nya månad med nya möjligheter. Har tyvärr inte hunnit uppdatera bloggen men ska försöka vara så aktiv så möjligt. Idag har jag bara varit med familjen och tagit det lugnt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej allihopa!

Gissa vem som är tillbaka ? Woop woop Suzi is back on track. Tyvärr så tog jag bort min gamla blogg och har inte varit lika aktiv sen dess. Men nu är jag tillbaka mer taggad och mer inspirerad än någonsin. 


❤️

Likes

Comments