Vi har haft en super mysig helg. Köpt en ny tv, vart på kalas, invigde nya tvn med filmkväll när barnen hade somnat ❣️
Idag var vi ute å shoppa, hittade ett par superfina solglasögon från burberry 😎
Nu ska vi bara vila resten av kvällen och se en till film när barnen har somnat. 

Ha en trevlig kväll ✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mammas älskling vaknade så tidigt idag, medan lillasyster sov hela natten igen utan att vakna. Nu myser vi och läser en bok medan vi väntar på att pappa å lillasyster ska vakna.
🖤
#älskart #älskling #myspys

Likes

Comments

-2 kg på 4 dagar det kallar jag bra resultat. Synd att Jannes födelsedag är snart så att jag måste pausa dieten, men efter det så fortsätter jag igen!
Imorse var vi på promenad igen som vanlig innan frukost och det kändes jätte bra, inte lika tungt som dom första dagarna. Kroppen vänjer sig.
Bara att köra på 💪🏻

Likes

Comments

Jag håller dieten trots denna bilden i min mobil!
Så starkt av mig. Jag älskar ju choklad, min svaga punkt 🍫
Här sitter jag och drömmer om choklad, haha. Har inte så mycket annat att göra faktiskt. Alla sover här hos mig, så jag passade på att städa. Satte mig ner en stund för att vila och då hittar jag denna bilden 😍. Men tyvärr, det får vänta två veckor till.

Omg så gott 😱

Likes

Comments

Inatt var det första gången som Andrea sov en hel natt utan att vakna. Så skönt, är helt utvilad. Jag är så tacksam för att båda mina barn har sovit bra sen dom föddes. Victor slutade äta på natten vid 9 månader och Andrea äter Max två gånger på natten, matar man henne riktigt bra så tror jag att hon slutar äta nattetid snart hon med. Men det är barnen själva som bestämmer det.

Vi vaknade, barnen åt frukost och så gick vi ut på promenad. Ätit frukost och nu sover båda. Dieten börjar gå bra nu, det var mest första dagen som var svår att ta sig genom. Nu är det inga problem, nu kör vi 😄

#livetmedsmåbarn #kärlek

Likes

Comments

Sötsuget var som värst, typiskt. Så är det alltid för mig när jag går på diet. På den första dagen vill jag äta allt, allt sött som finns i hela världen. Bara för att jag inte får. Jäkla diet... Det handlar om att lura hjärnan, eller ögonen haha 👀. Då klarar man av vad som helst, men tufft är det.

👅
#diet #lchf #hållut #geinteupp

Likes

Comments

Efter en 4 km powerwalk är det dags för frukost. Frukosten består av plommontomat, ost och rökt kalkon. En strikt diet här 😊 spännande!#lchf #lchffrukost

Likes

Comments

Kunde inte motstå dessa kuddar och bäddset från H&M home till Victors rum. Hela hans inredning kommer snart att vara i stjärnmönster, haha. Frågan är vem som tycker om det mer, Victor eller mamma 🤣

Mammas stjärna
⭐️⭐️⭐️

#hmhome #barnrum #barnrumsinspo #stjärna #kärlek

Likes

Comments

Imorgon börjar jag med denna fantastiska diet. Det kommer säkert att vara jätte jobbigt dom första dagarna, men det får man räkna med. Det är inte lätt att gå på diet. Håller man sig till dieten så ska man se resultat, och bra resultat vill man ju ha.

Oj oj, så mycket att se fram emot, längtar till imorgon 😃

#lchf #diet #mat #Kämpa #geinteupp

Likes

Comments