Lovdagar o Sovdagar, Övrigt

Hej igen haha. Har inte skrivit på ett tag jag vet. Men de händer inte mycket i mitt liv så vad ska jag skriva om? Ingen typ läser min blogg heller så aa. Ehm, hittills har denna veckan gått bra trots att de bara är tisdag. På torsdag o fredag är de typ mini lov, eller de händer något där men jag minns inte vad. Lediga dagar i alla fall, 4 dagars helg. 🎉🎉

Bara jag som längtar så sjukt efter sommaren. De är som att man går i ide hela vintern o blommar ut runt maj/juni. Saknar att kunna ha shorts o klänningar varje dag. Att inte behöva ha med sig jacka eller kofta till skolan. Bli alldeles brun o äta glass typ var o varannan dag. Nej usch ska inte prata mer om detta, saknar ju bara ännu mer. Men i allafall, har typ inget att skriva om, jag hoppas alla mår bra osv. Hejdå.

Likes

Comments

Övrigt

Eh, ja hej. Har inte bloggat på ungefär två år. Jag vet detta låter som den typiska bortförklaringen, men jag inte haft lust eller orkat. När några i min klass fick reda på att jag bloggade så började dom läsa den och reta mig för att jag bloggade och shit, så jag slutade och raderade min förra blogg. Fast de var egentligen mitt eget fel att dom hittade den. Jag hade länkat den i min instagram profil och då kan ju alla bara trycka in på den. Men om någon hittar den här bloggen så orkar jag inte bry mig.

Men ja, de har hänt rätt så mycket i mitt liv men jag tror inte de blir så bra för mig om jag skriver ut de här. Kommer blogga då och då. Ibland kan de ta en vecka o ibland kan jag tillomed skriva två inlägg på en dag. Ibland kan jag va sur när jag skriver ibland motsatsen, beror på om de har hänt något osv. Lovar inget. Har inget mer o berätta så hejdå.

Likes

Comments