Sitter i soffan och kollar bilder och lyssnar på musik men ska börja göra mig iordning för att brorsan tjatar på en att dra å köpa pizza.

 

Familjens söta lilla bebis som vi har haft i 8 dar nu heart no


 

Älskar min nya mobil 
Samsung Galaxy S4
 

 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsHellu bloggen det var ett tag sen, vad ska man skriva då ? ? hmm tog studenten för typ en vecka sen och idag äre bara 20 dagar kvar tills jag blir 20!

 


 

Följde med syrran till Emils skolavslutning, vi satt ute på gräset i varma solen och lyssnade/såg på när alla ungarna sjöng lite.

 

 

 

Efter Emil hade slutat så gick vi till Caspers avslutning och åt lite fika.

 

Bild på både Casper och Emil.

 

Fick gosa lite med en jätte söt liten hund :)


Likes

Comments

Då har man lov då, kände att jag inte hade bloggat på ett bra tag så nu har man iaf nåt att göra på lovet,Igår var man med Sandra och hennes syster Alice ett tag, och sen var man mest bara inne och lyssnade på musik. Idag har man mest bara städat och chillat, så ligger i sängen just nu och lyssnar på musik och ska väl snart börja göra någonting att äta, så får man väl se vad man gör sen.

(Bilderna från igår)

Likes

Comments

igår så var man med underbara bebi och hade tjejkväll, vi snacka om massa och  kolla film och åt massa choklad och chips   <3 Ida <3

Idag så fixade vi oss lite och stack sen hem till mig och dunka musik och sen så kom brorsan förbi och sen så följde vi med och lämnade ida vid bussen och jag stack sen hem och ligger just nu i sängen och kollar på sagan om ringen.

 Likes

Comments

syrran har bakat massa goda saker som chokladmuffins med glasyr, bullar och lussekatter/lussebokstäver. 

Likes

Comments

Chill de va med sovmorgon idag då, stack till skolan och gick på första lektionen och efter halva lektionen gick jag hem till sandra och fortsatte jobba där, sen så stack vi och handlade mat på ica och gick hem till mig och åt och dunka musik och stack sen till skolan och hade min sista lektion medans sandra chillade hemma hos mig. Sen så slutade man och stack hem till mig och jag, sandra och syrran stack till ica och handlade lite, sen mötte vi brorsan och sen stack vi hem och ska när som helst åka och käka på sibylla, gott de ska bli :)

 

Bättre sent än aldrig

Den 15 juli så skulle jag och Sandra egentligen fira våran 13 års dag men de blev aldrig av så vi får göra de snart.

Tiden har gått fort. jag var liksom 5 år när Sandra (4år) kom fram till mig i sandlådan och frågade om vi skulle leka tillsamans hahah :) 

Sen dess så har vi vart hela tiden. BFF <3


 

Likes

CommentsTjatja :)

Idag så har man typ bara chillat hemma hos älsklingen hela dagen och träffade min bejb ett tag sen på kvällen.

Följde med bejb till Centrum och handla lite och sen gick jag och mötte älsklingen och stack till centrum och handlade lite mer.

Längtar tills min bebiiis ska komma och hälsa på mig i veckan och stanna ett par dagar, saknar dig <3.

 

I helgen så var man med brudarna och hade de skoj :)

<3 Sandra <3 Emma <3 ida <3

Mindre än en månad kvar till älsklingen fyller år och då blir de fest!!!! kul kommer de bli :)

Några bilder på oss från igår

 

Likes

Comments

1 34510 Next

Better Blogging Nouw