Header
View tracker

Igår var det 200 dagars, men först drog jag och mina vänner till Halmstad för att hitta någonting att ha på oss. Lite senare på kvällen drog på förfesten hos Sofie. Det var jättemysigt. Sedan fick vi skjuts till Oscars, väl där träffade vi några andra vänner. Eftersom krogen stängde 1 så drog jag hem runt 12 tiden, Men gud vilken kväll det blev, haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Välkomna ska ni vara till min nya blogg!!

Suthikarn Wannasombutsiri heter jag, är 18 år. Bor i Varberg med min familj som består av mamma och pappa, har inga syskon. Jag går sista året på gymnasiet. Jag som person är väldigt social, öppen, glad och lätt att prata med. Jag har ett brinnande intresse för mode, ja som sagt det är något som jag verkligen brinner för och som jag vill helst av allt jobba med i framtiden och självklart att resa och upptäcka nya platser är ytterligare ett stort intresse.

Jag tycker om att träffa nya människor och mina vänner ligger mig verkligen varmt om hjärtat, älskar dom! Vännerna & Festligheterna är det verkligen bästa kombon haha. På vardagar går jag i skolan, tränar och på helger jobbar jag extra på Societén som ligger här i Varberg.

På bloggen kommer ni får ta del av: min vardag, kläder, mat, resor och bland annat mina tankar och åsikter om saker o ting. Hoppas att ni vill följa min resa på Nouw. Puss!Likes

Comments

View tracker