Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är det bara jag som är så jävla trött på kalla o gråa dagar? Vill ha sommar nu

Igår efter skolan åkte jag o gänget hem till Linn, väl där snackade vi om studentfesten som är nu på torsdag & planerade resa som vi kanske ska göra nu till hösten. Sedan åkte jag hem till C, var så himla trött men det var så mysigt att somnade bredvid honom, han är så fin & jag älskar han så mycket <3 Vaknade strax innan 8 idag gick upp fixade mig o kollade genom boken & drack te innan jag åkte till skolan för att göra provet. Det gick helt okej, men det hade kunnat gått bättre om jag hade pluggat lite mer, men men.

Idag hänger jag inte riktigt med i svängarna, jag mår helt enkelt inte så bra, så jag ska strax åka hem o vila sätta på en film o bara ta det lugnt. Det är så mycket som ska göras och ja.... känner mig stressad. Men det ska lösa sig.

Likes

Comments

Vaknade bredvid Christopher runt 08 tiden, så himla mysigt. Han skulle åka iväg o fixa bilen vilket jag tycker att det var ointressant därför valde jag att stanna hemma o somnade om lika fort igen haha. Ska strax hoppa in i duschen o sedan sätta på ansiktsmask innan jag åker iväg o fixa mina naglar. I kväll ska jag träffa Jasmine & Jennie, vet inte riktigt vad vi ska göra men jag antar att vi ska dricka lite vin sen utgång (brukar blir så, haha).

Det är endast 97 dagar kvar till studenten!!! sjukt

Puss på er!

Likes

Comments

MUMS

Vilken mysig onsdag!!!

Först tänkte jag att jag skulle spendera kvällen framför datorn & skriva klart svenska uppsats men fick snap från Maja att vi skulle ta RoadTrip (klart det var roligare, haha) Vi åkte o köpte jordgubbar & Nutella, sen drog vi till Maja. Så gott.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördag 

Att vakna klockan halv ett på en lördag är inte ofta det händer... haha. Det blev utgång för mig igår, ska jag vara ärlig så var jag nog fullast av mig och Nicole. Det blev helt enkelt för mycket shots för lilla mig, tog taxi hem till C vid 1 tiden (brukar faktiskt aldrig åka hem så tidigt) men som sagt jag fick lite för mycket alkohol i mig. Idag har jag varit i Falkenberg med mina föräldrar och köpt lite grejer till huset sen dess har jag legat i sängen hela dagen.

Ska strax äta kvälls mat med mina föräldrar innan jag åker vidare mot stan. Kvällens planer är väl att vi ska dra ut haha, men jag får se hur länge jag orkar... ja jag är fortfarande bakis. x

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw