Header

Igår kom äntligen favoriten hem från Uddevalla, vi var hemma hos honom och hade mys-kväll. Klockan är snart 20 över 3, jag ska strax hoppa i duschen sedan fixa mig lite innan jobbet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och Solviken-gänget på krögarföreningen, vi började med förfesten hos André med hela gänget sedan tog vi taxi ner till stan och väl där träffade vi härliga människor från andra restauranger. Det blev mycket drinkar och shots för mig del så favoriten fick hämta mig i stan, haha. Men guuuud vad kul vi hade. I kväll står Personal-fest på schemat och i morgon blir det troligtvis Göteborg med tjejerna!

Likes

Comments

Är det will sparks vi ser? jajamän

Jag och några vänner var som sagt på Will Sparks i Onsdags. Herregud så kul det var (!!!!!) Vi dansade och hoppade som småungar haha. Kan inte säga något annat än Ä L S K A R.

Likes

Comments

Tack för en god middag och mysig sällskap! <3

Likes

Comments

Lite sol, tack?

Från en soligare dag än denna... Herregud vädret har varit fruktansvärt idag! Hur som helst, jag har i alla fall jobbat hela dagen och kvällen. Klockan är strax tio över 2 (?!?) haha, ska nu fixa mig och gör mig redo för sängen. Det har varit en stressig dag på jobbet. Det ska bli så skönt att hoppa in i duschen och sen ska jag försöka sova.

Likes

Comments

Några bilder från Magaluf!

Efter studenten åkte jag och ett gäng tjejer till Magaluf (såklart). Vi firade ganska rejält, herregud vad vi skrattade och skålade - livets resa helt enkelt. Resan har verkligen varit oslagbar trots lite drama hit och dit, haha.

Likes

Comments

Lunch med Jennie

Skönt att vara ledig! Igår blev det lunch tillsammans med bästis i stan, sedan drog vi hem till mig och gjorde oss redo för Will Sparks. Det blev förfest hos Billy tillsammans med andra vännerna innan vi drog oss vidare mot Societén.

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw