Header

Hello!!!

Vilken dag, idag har jag både badat i poolen och havet. Så skönt! Mitt under dagen tog jag massage, och där somnade jag hehe.. Om en stund ska jag gå tillbaka till hotellet och duscha av mig å göra mig fin inför kvällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag bara njuter!!

Likes

Comments

Asså hur söta??

Idag blev det en dag på stranden, väl där hittade vi 10 söta valpar. Jag blev tok kär!!!! Så jäkla söta. Nu är vi hemma i huset igen, håller på göra iordning oss inför restaurangen. Ikväll ska grabbarna kolla på fotboll och jag ska ta massage. Det ska blir så sköööönt!

Hoppas ni har det där hemma! ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder från första veckan!!!

Hej Finisar!!

Vi har nu vart i Thailand i en vecka, det har vart mycket sol, bad och framförallt god mat. Vi har även varit ute och festat vissa kvällar, idag har jag mått som en pensionär eftersom vi var ute igår och festade till det lite. Jag har även hunnit med lite shopping med min kära moster som snart åker hem till England.

Ikväll står bowling och massage på schemat. Jag som har tjatat om massage haha, det ska blir så skönt.

Glöm inte följa våran instagram @allaroundwithus

Likes

Comments

Nu är vi framme i Bangkok efter några timmar på flyget. Ikväll ska vi inte göra något speciellt, vi är väldigt väldigt trötta nu (vill bara sova). Imorgon får vi se vad som händer!!!

Likes

Comments

Idag har jag haft fullt upp, hade inte ens tid att duscha av mig sen gårdagens haha. Men nu har jag äntligen packat klart och städat hela huset tillsammans med C!!!

Imorgon är det sista dagen i Sverige innan vi sitter på flyget påväg mot värmen. Innan det ska jag hinna åka till salongen o fixa mina fransar, hämta mina skor och lite annat.

Likes

Comments

Äntligen fredag!!! Om 4 dagar sitter jag på flyget med min kärlek mot värme.

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw