Header

Det är så kallt och tråkigt, längtar verkligen efter värme igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Finisar!!!
Gud vad kallt det är ute... men så mysigt med höst. I tisdag hade jag och fotbollslaget fysträning, det gick hur bra som helst! Men asså jag har sånt träningsvärk, det gör så ont jag kan knappt gå... haha. Hur som helst, jag ska strax fixa lite här hemma hos C innan jag åker mot jobbet.

Snart är det halloween, jag är så taggad!!! Jag och tjejerna har lite planer som täcker över hela helgen, det ska blir så kul verkligen.

Likes

Comments

För er som inte visste så var jag i Polen och festade oss för en vecka sedan. Vi var ett gäng från solviken (jobbet) som åkte dit tillsammans, sånt gott gäng verkligen. Vi hade så roligt, har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när vi var där haha (För er som följer mig på snap har kanske sett att vi gick bananas där nere).

Likes

Comments

Godkväll gänget! Herregud vad har hänt med vädret? Längtar efter värme igen.. hursomhelst idag har jag jobbat till halv fyra sedan åkte jag hem till mamma snabbt. At the moment är jag hos C, medan han är på gymmet så tyckte jag städa lite i huset. Imorgon är det fredag och det står kvälls jobb på schema. Det blir helt enkelt lugn helg (ska faktiskt blir skönt efter allt festandet).

Likes

Comments

Han är världens finaste människa <3

Likes

Comments

I måndags fyllde jag 19 år, det kändes bra ett år kvar tills jag fyller 20!

Idag är det onsdag, jag har i princip sovit hela dagen... ska strax upp och fixa mig innan jag åker mot stan. Lite senare ska jag jobba, sen ska jag bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw