Hola, Vaknade bredvid min älskling i morse, så mysigt. Igår var det studentfest 250 dagars, jag o klassen hade förfesten hos mig sedan drog vi till Sociéten. Där blev det en del drinkar och lite dans med favoriter. Eftersom Sociéten stängde ett så hämtade C mig runt halv ett, jag minns inte så mycket från bilresan hem ska jag säga er....  Det var jättekul, men inte lika kul idag. Idag har jag bara varit hemma, sovit en hel del och gick även plugga körkort o Religion. Sedan satte jag på hög musik i mina hörlurar och tog en promenad, så härligt. 

Schema för imorgon; åka till gymmet för ben/rump pass, Mikaela kommer hit, vi ska fixa oss tillsammans sedan utgång. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskar jag någon så värderar jag den personen framför allting annat!!

Tjena underbara ni!!! Hur är läget? Med mig är det helt okej, det är klart att man vill att det ska vara bättre än såhär men man kan inte ha det bäst alltid. Hur som helst, idag stannade jag hemma från skolan därför att jag kände att jag behövde det. Imorgon har jag risk 1an och på onsdag är jag ledig men har körlektion. Vilket betyder att jag kommer bara vara i skolan på torsdag och fredag, tråkigt men samtidigt väldigt skönt. Haha.

Likes

Comments

Hej o hopp! Nu händer det mycket i mitt liv, lite kul faktiskt. Tiden går snabbare när man har saker att göra. Igår var jag i vilket fall ledig men hade körlektionen i 55 minuter. Men idag är planen första hand är att plugga teori sedan ska jag ta en lång promenad. Lördag blir det utgång med tjejerna, då jävlar ska vi visa hur man parta. Förhoppningsvis ska jag åka till frisören på tisdag och färga håret, så jag känner mig lite fräschare. På onsdag ska jag packa sedan tidig torsdag morgon tar jag och 6 andra tjejer våran resväska o dra till huvudstaden! Väl där blir det shopping, goda middagar, fest och framför allt Justin Bieber konsert!!!!! Så taggad, det ska blir så kul. Måndag den 3e fyller Christopher år, på kvällen är det P-fest (men vet inte om jag ska gå än) Sen är det inte så långt kvar till höstlov. Det finns väl inte så mycket att klaga på förutom skolan men det löser jag utan några problem.


Likes

Comments

INSTAGRAM @suthikarnw