Header

Wow, vilken helg!!!

I fredags blev det vin-mys med Jasmine och Jennie sedan utgång på det. Efter några glasvin åkte jag hem och somnade som en prinsessa, haha. Igår (lördag) började dagen med fångarna på gården med ett gäng tjejer, haha gud så kul det var. Vid 18:15 mötte jag upp tjejerna på Grappa där beställde jag jättegod sallad och självklart ''ett) glas vin på det. Senare på kvällen drog vi till Harrys sedan blev det utgång för oss. Idag är det söndag, jag vaknade bredvid favoriten C, så mysigt. Just nu ligger jag i sängen och vilar innan jag ska köra och hämta bästisar på en fest.

Hoppas att ni har haft en bra helg, x.

Likes

Comments

Herregud vilken bra film!! Ä l s k a r

Igår var jag och tjejerna på bio ( Fifty Shades Darker ) asså jag älskar filmen, verkligen. Jag fick lite tårar hit och dit för det var så himla fin och bra.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag finaste ni!!! 

För mig är det en helt vanlig tisdag, haha. Förra veckan har varit så jobbig, utav olika anledningar. Men jag mår bra eller bättre än vad jag gjorde för exakt en vecka sen, haha. Men hörni, glömde inte att Förminskar någon någonsin dig eller dina känslor, tacka för kaffet och säg adjö. Simple as that!

Likes

Comments

Bilderna är från igår

Lights festival står på schema i helgen. Efter allt som har hänt i veckan så ska det blir så kul att komma iväg med mina vänner.

Likes

Comments

'Jag förstår att du har behov. Att du känner lust och längtan, efter spänning och äventyr. Jag förstår att det lockar och att det känns bra. Att du inte är mer än människa. Jag förstår varför du för ett beteende som i de flestas ögon skulle beskrivas som svinaktigt. Att du inte känner skuld eller skam.

Men jag förstår inte den del vart du glömmer bort att det finns någon annan med dig i det här. Du är inte ett svin och jag dömer dig inte, men jag vill påminna dig om den älskade vid din sida. Trots att han eller hon må leva i en ”lycklig lögn”, trots att ert förhållande kanske är fantastiskt, så faller allting någonstans under kategorin ”mänsklighet”. Hur vill du leva ditt liv? Vad har du för värderingar? Känns det etiskt rätt? Vad säger din moral?

Alla vänner jag har som varit otrogna eller upplevt otrohet, alla otrohetshistorier jag har fått höra – mina två händer räcker inte för att räkna dessa. Överallt, hela tiden sker det. Varenda dag. Historien slutar nästan alltid med att någon blir sårad. Ofta förlåter man, försöker glömma och hoppas att man kan få ha det bra igen.

Det är upp till var och en, men snälla, tänk efter på vem det är ni bedrar, vem det är ni kanske sårar. Jag är så trött på att höra lögnerna upprepas gång på gång. Mer kärlek åt världen och färre lögner, är det för mycket att hoppas på?'' Skrivit av en tjej som heter jennifer, så himla bra <3 


Likes

Comments

Friday

Äntligen är det fredag igen! Jag har varit hemma från skolan sen i onsdags pga olika anledningar, är i en period där jag tappat mycket motivation till saker och inte har speciellt mycket lust till det mesta. Ni förstår säkert.

Helgens planer ser ut så här:

Fredag (idag) : Barnvakt, sedan utgång.

Lördag: ska försöka plugga underdagen, träna och fest.

Söndag: plugga HELA dagen.


Så det händer inte speciellt mycket för mig haha.

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw