Header

Tänk snart är det min tur att springa ut med den vita mössan på huvudet!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello Darlings!!

Jag har nog världens finaste vänner som alltid alltid ställer upp när jag behöver någon som mest!!! tackar gudarna för att dem gav mig dessa fina människor.

Hur som helst; Idag har jag åkt bil hela dagen med Jennie, Max och Maja. Sedan hamnade vi hos mig, gjorde lite mat och nu sitter vi i uterummet och bara snackar massor. Om en stund ska jag och Maja gå ner till henne snart. Känner mig lite nere idag men som sagt jag har ju världens bästa vänner som alltid finns där <3 Imorgon är jag ledig, vilket betyder att jag ska bara ta det lugnt och ta hand om mig själv haha....

Likes

Comments

They start missing you when they fail to replace you.

Likes

Comments

Egypten 

Jag har varit i Egypten i några dagar nu, det är så skönt verkligen. Vi har i princip bara legat vid poolen/stranden och bara tog det lugnt. Det har vart så himla skönt verkligen. Hoppas att ni har det lika bra hemma i Sverige. X

Likes

Comments

Bästa helgen

Jävlar vilken helg (!!!)

Jag har haft så kul denna helgen tillsammans med mina fina och härliga vänner. Trots att jag var superduper sjuk så festade jag loss speciellt i fredags.... tanken var att vi tjejer skulle ha vin kväll men det slutade med som vanligt utgång. Det kanske blev några glas vin för mycket? vet inte minns inte så mycket. I lördags hade vi redan planer på att vi skulle dra ut, vilket blev av. Vi var några tjejer och hade jättego förfest men ja natten slutade precis samma sätt som fredagsnatten. Det var värt det. Somnade och vaknade av favoriten både dagarna såååå mysigt, hehe.

Klockan blev precis 02 och jag är fortfarande vaken, det är nämligen så att jag åker till Egypten om ca 2 h!!! Det ska blir så skönt att komma iväg men samtidigt så kommer jag sakna mina bästisar men det är bara en vecka.

Likes

Comments

Vaknade runt 05 tanken var att jag skulle åka till praktik men det blev att jag stannar hemma i sängen istället. Det är nämligen så här att jag är sjuk, det började redan i måndags men det blev tyvärr bara värre o värre. Jag blir andfådd när jag dricker och har galet ont i både halsen och huvudet så lite senare idag ska jag åka och träffa en läkare, så får vi se vad som händer. Nu ska jag försöka vila en stund till innan jag gör lite frukost.

Kram på er!

Likes

Comments

Instagram@suthikarnw