Header
View tracker

"Hon/Han var otrogen mot sitt ex, så varför skulle hon/han inte vara det mot dig?"

Den meningen har ni garanterat hört någon gång, eller sagt själva. Det är som att vissa personer tror att otrohet är någon slags obotlig sjukdom. ''Gör man det en gång kommer man göra det igen'' som om det skulle vara självklarhet. Vad är det med er?

Enligt mig är det så jävla fel, så fruktansvärt jävla fel. Är man otrogen så är det något som inte stämmer i förhållandet, det är något som saknas. Det är något viktigt som saknas i förhållandet (kanske trygghet?). Men träffar du en partner och allt är bra, du får den kärleken, bekräftelsen och tryggheten du vill ha, ja då kommer du inte vara otrogen. Du som säger eller tror att din partner förmodligen kommer vara otrogen för hon/han varit det mot sitt ex är fel, så fel. För er förhållande är inte som deras. Så till er som säger ''en gång otrogen alltid trogen'' sitt ner, och sluta döm personer för deras snedsteg, va tyst o sluta snacka skit om personen som var otrogen spelar ingen roll hur längesen det har vart, för alla är människor och alla förändras. Älskar personen dig på riktigt så kommer hon/han inte vara otrogen. En gång otrogen är inte alltid otrogen, så enkelt är det.

Det finns anledningar varför man är otrogen mot sin partner oavsett vad du tror och inte tror, man är otrogen för en anledning. Men det krävs så många aktiva val för att hamna där, i säng med någon annan. Det finns inga ursäkter. Man kan inte skylla på alkohol, personen eller situationen. Att vara otrogen är aldrig ett misstag, man gör alltid ett val. Ifall du ångrar dig så är det lika bra att stå för den idiot du är och sen leva med det resten av livet. Och att vara otrogen är något vi alla kan vara, hur lojala och trogna vi än tror att vi är, Ibland så tar känslorna över och vi gör dumma val som vi inte borde göra. Hur vidrigt det än är så är det faktiskt så här shits happens, så är det vi är svin ibland. Jag skulle aldrig acceptera ifall min partner var otrogen mot mig, jag/du själva måste vara stenhård med vad VI accepterar och inte. Det spelar ingen roll vad han hade haft att säga. Det finns ingen ursäkt till att vara otrogen och det finns inga ursäkter som jag skulle godta. Men oavsett, en gång otrogen är inte alltid otrogen. Lägg det på minnet :)

''- Din partner pratar knappt med dig längre och det finns en kall känsla mellan er.

- Din partner tillbringar mindre tid med dig.

- Din partner gömmer sin telefon

- Din partner slutar säga att han/hon älskar dig.

- Din partner blir stött när du tar upp saker som du tycker verkar onormala och börjar ifrågasätta om du kontrollerar dem.''

När du känner dig träffad då är det dags att tacka för kaffet och säg adjö. :)))

Likes

Comments

Sitter just nu hos maja, och är poppMÄTT. Christopher ska hämta mig efter han har tränat klart, sen ska vi hem till honom. Eftersom jag är ledig idag så har jag varit hos C hela dagen pluggat o fikat med hans mormor (mysiiiiis) medan han jobbar. Jag skulle på 150 dagars i kväll men känner mig lite dålig, så jag skippar det denna gången (man kan ju inte ställa upp alla gånger.. haha)


Likes

Comments

London jaaa vi har bokat klassresa till London. Jag själv har aldrig varit där tidigare, spännande!!!! Dock så ska vi va borta i några dagar bara eftersom vi gå ut på praktik i 2 månader sen. Men man ska inte klaga, det är alltid skönt att komma iväg ifrån skolan & Sverige.... haha.


Under praktiken så dra jag till Egypten med familjen fyfan vad skönt. En vecka av sol & bad det, behöver det verkligen. Det ska blir sjukt spännande eftersom jag har aldrig varit där hahaha.... Skönt att komma iväg ifrån regn, snö, gråa dagar och speciellt bajs-praktiken.

Efter studenten ska jag & mina bästisar åka till Magaluf, det kommer blir crazybananas!!! En hel vecka med härliga människor av festligheter, sol, bad och kalla drinkar. Vem tackar nej? inte jag i alla fall. Det ska blir så jäkla kul, men vi får väl se om vi överlever efter den veckan... återstår att se men förhoppningsvis så gör vi det. Det här kommer vara livets resa, verkligen.

Likes

Comments

Har suttit i soffan o pluggat lite religion, men har ju ganska mycket kvar att göra så att säga... haha. Men nu tänkte jag i alla fall hoppa in i duschen, sätta på ansiktsmask innan jag ta mig ner till Maja & Sandra en stund innan C hämta mig!

Planer för i morgon är att jag ska plugga hela dagen eftersom jag är ledig (hela dagen, varje onsdagar SKÖNT) hehe.

Likes

Comments

Hej mina vänner!!! Vaknade bredvid favoriten i morse, mysis. Men en solig måndag så idag ska vi absolut inte klaga eller hur? Idag går jag till 13:30 sen får jag se vad som händer.

Likes

Comments

Igår blev det en härlig fredag, jag va med C en stund innan han åkte till Tyskland, sedan tog jag, Sandra o Maja road trip. Runt 12 tiden hamnade vi hos Sandra. Just nu ligger jag i Sandras soffan o gör absolut ingenting (skönt). Om en stund ska jag dra mig hemåt, tanken är att jag ska städa lite innan jag gör någonting annat haha. Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna, sen får vi de vad som händer om det blir utgång eller om jag bara ska ta det mysa.

Likes

Comments

Det känns skönt att skolan börjar om två dagar, och det är endast 151 dagar kvar tills studenten sjuuuukt.

Det senaste dygnet har bestått av festligheter, fina sällskap och myskväll. Igår åkte jag och tre vänner o åt Thaimat, sedan blev det en stund med Maja o Sandra innan Christopher hämtade upp mig. Nu har jag precis lagat mat, ska strax fixa mig o sen till bästis. Vädret är inte med oss idag så vi får se vad vi ska hitta på, men ikväll ska jag till C iaf.


Likes

Comments

Instagram@suthikarnw