sussmoonRelationer&Känslor

Jag är osäker på om jag kan formulera mig rätt i ämnet, och jag vill lyckas med formuleringen då det är en känsla som jag ska lyckas få ned i text.

Har ni tittat på Disney filmer, har ni dragits med i filmens romantik, har ni som jag valt den bittra vägen att alltid efter en film säger ”jahopp det händer ju bara på film”. Jag är den som bestämt har- och står fast vid att den känslan som karaktärerna i Disney får , den finns bara på film, inte i det verkliga livet.

Sen hände något med mig för några dagar sedan. Jag må ha druckit några glas vin, men jag var inte på full.Jag och en av mina bästa vänner gick till vårt vanliga ”hak”, tänkte att det inte kunde vara så speciellt en helt vanlig torsdag, men att det fick duga.

Jag är glad att vi gick dit.

In genom entrén, skrattandes med ljudet av någon som sjunger en av våra favoritlåtar (jag önskar att jag kom ihåg vilken låt det var), rakt mot dansgolvet, jag vänder upp min blick och ser dig stå på scenen. Vi får ögonkontakt och där och då flög andan ur mig.

Resten av kvällen bestod av dans, skratt och Disney känslor ändå ut i fingertopparna. Det var bara jag, du och mina vänner i rummet, musiken, glädjen och berusningen (som inte längre var pga alkoholen). Tänk att ett leende kan få din luft att gå ur dig.

Det var dock bara en Disney saga, den olyckliga varianten, för när verkligheten slog till vaknade man upp och insåg att det som kändes, aldrig skulle gå.


Det är en Disney känsla.

Jag är otroligt glad att jag fick uppleva den. Jag har trott att jag upplevt den tidigare, jag har trott mycket , men jag har aldrig känt så här.

Så jag är tacksam att just jag fick uppleva den stunden, den kvällen, som Askungen när hon blir uppiffad för att gå på balen i smyg.

Jag undrar om det är vad som kallas en ”förälskelse”, eller känner man så för att man vet att det inte går, jag kanske blev extra glad för uppmärksamheten, eller blev jag hypnotiserad? Eller så var det bara meningen att två människor skulle tappa andan bara sådär, ödet you know, men inget mer med den saken.
Kan man sätta andra ord på känslan som jag försöker beskriva?

Detta får bli något som jag får rota runt i.

/Suss


Bild är tagen från Google, kalleanka.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229