känner att detta blivit en deppblogg. kommer tbx när jag är gladare och mer positiv.

men finns på instagram → sussiizz
kik → sussiizz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag o Enya passar perfekt ihop. Vi mäter upp varandra. Vi är som 2 delar av 1. Och jag älskar henne till solen o tbx. Hon är verkligen mitt allt. Hon har alltid funnits där och dragit mig upp från skiten. Hon har många gånger varit anledningen till att jag orkat med allt. För jag vet att hon finns.

Men jag har kommit den insikten att hon inte vill lika mycket som jag. Hon tycker inget är roligt och jag hatar att behöva pressa henne till något. Enda gången hon har lite glöd är när man kommer ut i skogen eller fält. Men det är fortfarande inte ren glädje. Utan liksom mindre dåligt.
Efter 3 månader utan ridning var jag beredd på att satsa allt. Verkligen träna upp henne igen. Ha roligt o bli ett riktigt super team. Men det vill inte hon. Kanske är det för att vi växt ifrån varandra.

Jag minns lyckan den 9 juli 2012 då du blev min. Hur förbaskat jävla stolt jag var över dig. Sen dess har du varit min lilla älskling.
Jag köpte en häst i tron om att hon va lugn o en riktig nybörjar häst. Så va inte fallet. Jag kunde absolut INGENTING efter 9 år på ridskola. Jag började förstå att det va en riktigt tuff häst jag köpt.
Men fyfan vad vi kämpat och utvecklats tillsammans. Från att sitta o försöka fatta galopp i 45 minuter till att kunna göra galoppombyten. Från att inte komma över ett 40 cm hinder till att hoppa ett på 90 cm. Framåt har det gått och jag hade aldrig lärt mig rida så bra utan henne.
Men min dröm har alltid varit och ha en arbetsvillig häst. Som älskar att jobba. Som vill utvecklas. Där krockar min dröm med Enya. Hon har inte blivit såhär. Det är bara hennes personlighet. Utanför ridningen är hon underbar. Fantastisk. Hon är speciell på alla nivåer som finns. Unik. Och inte en enda som ridit henne kan förneka det.
Men jag vet inte. För jag vill inte pressa henne mer. Vill att hon ska älska det hon gör. O jag vill kunna rida utan att behöva pusha fram hästen i varje steg. Jag älskar att rida. Och jag älskar Enya. Men det är inte roligt längre att behöva gråta efter nästan varje Ridpass då jag känner att hon inte vill.

Men hur lätt är det att sälja och ersätta sin allra bästa vän? ....Utan att gå sönder inombords.

Likes

Comments

Jag blir så ledsen ibland när jag vill något så himla mycket men att jag själv inte får bestämma. Det blir så svårt då. Just nu hoppas jag verkligen att jag kan få min förbannade lägenhet så fort som möjligt! Livet hade blivit så sjukt mycket lättare då. Jag hoppas att människan som bestämmer det kan se det. Just nu är jag glad o arg på samma gång. Glad av vissa saker o arg på andra.

Likes

Comments

Jag mår inte bra ... vet inte vad det är med mig. Mina tankar vänder o vrider på sig konstant. Känner mig sjuk. Vet inte om jag verkligen är sjuk eller om jag bara gått in i väggen. Jag är trött, sliten, ledsen,arg o stressad. Vet inte vad jag vill eller vad jag gör. Tränade slut på mig själv för en vecka sen. Körde 2 v STENHÅRT! Det va som om jag behövde få ut allt på något sätt. O sen när jag va tömd blev jag helt slut. Tappade motivationen till att gå upp på morgonen. Tappade motivationen till att vara trevlig. Tappade motivationen till allt. Och ändå går jag upp o kämpar mig igenom dagen o sanningen är att jag känner mig så sjukt falsk. Jag är så himla trött på allt. Men försöker ändå att hålla mig uppe. Om det är för min skull vet jag inte Heller. Det enda jag vet är att just nu behöver jag vara ensam och tänka igenom saker o ting innan jag handlar. Måste sortera bort dåliga saker och måste bestämma mig för vad det egentligen är jag vill.
Idag ligger jag i sängen o tänker. Skriv inget sms o fråga hur jag mår. jag vet att ni bryr er. Men jag har inget svar att ge. Förlåt.

Likes

Comments

Äntligen sitter jag här nu med färg i mitt hår. Super stressad över att jag har tusen saker att göra. Får typ panik. plus att jag inte mår bra över huvud taget. Sjukt jobbigt.
Känns som om jag har feber :(


Likes

Comments

Jag är så dum. Det är nästan synd om mig. Jag går upp halv sju o är cp trött. Nu kom jag ju på att jag har möte kl 20 över 8 o att det bara tar 10 min dit. vilket betyder att jag kunnat sova i typ en halv timme extra. åhhhh döda mig!

Likes

Comments

Asså ibland.... Funderar jag starkt på att börja om på nytt. Att till gymnasiet flytta till en annan stad med andra människor. Till en större stad där det egentligen inte spelar någon roll vem du är. I Kalmar finns dr där kända namnen ... alla vet vilka de är. Även om dem inte är särskilt speciella eller bättre än någon annan. Och om man inte är med dem spelar det ingen roll. Visst jag har mina älskade vänner här. Det har jag. Jag vet hur kalmar funkar. Det är både en trygghet och ett jävla helvete. För jag hatar när det är så. Men ärligt talat är jag för feg antar jag. För att komma någonstans och inte veta hur saker och ting fungerar. Och detta är antagligen anledningen till varför jag tvekar. Jag är antagligen rädd. Rädd för nya saker. Men samtidigt vet jag att mina drömmar är så mycket större än kalmar. Min framtid är ändå inte här. Så jag vet inte. Börjar bli stressad för att snart gäller det att bestämma sig. Plugga här o låta allt va det där trygga helvetet.... eller börja om på nytt o plugga på en helt okänd plats.... ?

Likes

Comments

Godmorgon :)

Sitter o äter frukost forever alone efter en liten promenad. Verkligen kul. ..
Idag tänkte jag köpa mina nya ridstövlar o sen åka till stallet för att rida lite. Äntligen får jag dessa ridstövlar. Har velat ha dem sjukt länge!
Sen blir det nog att träffa någon. Har dock inte bestämt mig för vem än haha.

puss så länge

Likes

Comments

Här kommer lite tips på hur du både kan känna dig lite positivare än vanligt o må bättre :)

1. Smörj in dig med din favorit bodylotion. Din hud blir super len om du gör det morgon o kväll.

2. Drick överdrivet mycket vatten och träna några gånger i veckan. Super bra för kroppen. Resultatet märks på hy, muskulatur, vikt, hår... och glöm inte att det är det enda sättet att få bort celluliter!

3. Gör inte samma frukost varje dag. Variera dig o gör det lite finare. Då blir det oftast roligare att äta för er som tycker det är tråkigt.
4. Sätt upp nya små mål varje vecka. Det kan vara att prestera bättre på matten. Springa den där km eller att bara ta en vilodag. Det viktigaste är att du inte sätter för höga krav på dig själv.

5. Va social. Träffa vänner. Skratta. Ha roligt. Livet blir så sjukt mycket bättre då!

Likes

Comments