Header

Tänkte i alla fall testa att vara på for.me! Får se hur det går! Puss så länge och fortsätt läs min nya blogg!


Nya bloggen!

Likes

Comments

View tracker

​Nämen titta på faaan! Ny header blev det, ny profilbild. Känns mer som mig nu med mitt rödlila hår! Fint ju!

Likes

Comments

View tracker

En av mina få styrkor är att jag alltid syns, jag märks. Många av mina vänner har sagt att det är som en energi som kommer. Kanske är det för att jag alltid vågar säga vad jag tycker. Jag backar aldrig för att vara ärlig. Sen har jag min lite udda stil. Har lärt mig med åren att det går inte för mig att se ut som alla andra, för kan inte anpassa mig efter den normen i alla fall.
Jag går i min udda stil, killkläder och keps. Jag gillar att sticka ut ur mängden för då känner jag att jag är jag. Jag kan inte gå i en vit tröja och ett par svarta jeans och rakt hår... För det är inte jag. Jag måste göra något för att det ska bli annorlunda, vägrar känna mig tråkig. Min stil är ett mitt sätt att uttrycka mig på. Att visa min insida genom min utsida.

Varför ska folk vara så rädda för att sticka ut? Jag har näst intill aldrig fått höra något negativt, eller jo " att jag borde klä mig mer kvinnligt för då skulle jag få mer respekt". Kände mest fuck you det var det fulaste jag hört. Om folk bara bryr sig om jag går i tighta klädet o urringning så är det inga människor jag vill ha i mitt liv. Annars har jag bara fått höra att folk gillar att jag vågar vara mig själv. Tycker alla borde sluta bry sig, se ut som du vill. Det är ju du, så varför anpassa sig o se ut som alla andra? Va unik för ingen är den andra lik!

Bjuder på bilder av min stil som ett exempel! 😊

Likes

Comments

View tracker

Åh hatar att känna som jag gör ikväll. Att allt bara är fel i mitt utseende. Jag har för mycket fett där, en cellulit här, för små bröst, är äcklig. Det är skitjobbigt att behöva tänka på sig själv så. Då vill man mest bara höra, eyy, du! Du är en vackraste jag sett o den enda jag vill titta på. Dock kommer det inte hända. Hatar att känna mig värdelös och oduglig till saker. Önskar verkligen jag kunde ha ett fint utseende eftersom min personlighet suger. Fuck vad Depp jag är, så är det att vara deprimerad dock. Må allmänt dåligt och annat skit. Varje jävla dag kämpar jag fortfarande med mina gamla ätstörningsdemoner. Det är en kamp varje dag att acceptera mig själv. Att kunna se mig i spegeln och inte tycka att jag är ful. För problemet är ju att jag verkligen tycker att jag är det. Hatar mig själv ganska rejält men försöker passa in. Men ja, sen är jag ju jag och får inte glömma bort att jag lever med psykisk ohälsa. Önskar bara att jag också fick må bra.

Skrev av mig lite... Puss

Likes

Comments

Men hallå mina älskade läsare varför gör ni på detta vis???! Varför vill ni bara kolla min blogg när jag visar lite hud? Visar hur jag steker i sängen o visar lite mage o tjoffs så fick jag 100 läsare extra.
Ni ska kolla min blogg för mina tankar och ord, inte för min hud. För seriöst, det är inget jag känner att jag behöver visa er. Blir bara så jävla besviken på er för tydligen skiter ni allt annat men så fort lite naket kommer... Asså herregud, har ni aldrig sett hud eller?
Nej nu får ni sluta snuska er vett ni 😘😘😘

Likes

Comments

Hopp nu är det dags för möte! Bjuder på dagens utseende😊

Likes

Comments

En sak jag VERKLIGEN INTE tål.... Är när människor som är falska o äckliga ändå har vänner och blir accepterad av samhället. Har någon sårat än av mina närmsta vänner gör jag ALLT för att få dem att hata sig själva. Ingen rör min familj eller vänner så vafan? Skulle aldrig ens få FÖR mig att umgås med denna personen efter något sådant. Vadå så du tror allvarligt att personen inte kommer göra samma mot dig? Skydda dina vänner eller vad har du för problem? Sluta ha dubbelmoral o acceptera inte människor som gjort din vän illa... Åh äckliga vidriga Kalmar!!! 😡😡😡

Likes

Comments

Seriöst, vilket väder!!☀️ Nu jävlar ska jag bli svart som den niggah jag är! Tycker mörkhyade människor är så vackra... Vill också! Men får nöja mig med detta o sen go musik! Hörs! 😍

Likes

Comments