Header

Vi trotsade vädret och gick ut och lekte i lekparken Hugo ville bara gå runt och runt och känna på alla saker som fanns😂, han har precis lärt sig att gå i sina skor som ja köpte till han 😀. Det va bara vi som va ute och lekte haha dom enda vi såg va dom som va ute och rasta sina hundar men Hugo va glad iaf☺.
Innan vi gick hem så gick vi in till farmors café  och fikade litet och busade lite hos henne med.
jag och Pontus har precis ätit hemmagjord pizza och så kollar vi på tv, Hugo sover sedan en tid tillbaka super trött va han så idag gick det ganska fort att få han somna.

Nu ska jag plocka undan och ta fram lite ostbågar och mysa ner mig i som med Pontus.

//sussi

Likes

Comments

Då va det fredag och några är nog glada för det men det är inte jag. Hugo vaknade på världens sämsta humör hoppas det går över under dagen och Pontus jobbar hela dagen så han kommer hem i kväll och det är ju inte det bästa vädret ute men vi ska gå ut sen iaf, kan inte sitt inne hela dagen bara för att det är dåligt väder. Hoppas denna dagen går fort så den kan bli lördag.
Hoppas ni får en br fredag iaf

//sussi

Likes

Comments

Idag vaknade vi upp till tråkigt regn väder ute  vilket vi inte gillar.
Vi har iaf ätit lite frukost Hugos åt dock inte så mycket av sin gröt för vi köpte en gröt med bitar av frukt i vilket han inte tyckte om så får se va vi ska göra med den gröten nu. Sen har vi busat och lekt med bilar och lyssnat på babblarna, nu ska jag försöka hålla Hugo vaken till 12 för vi  inte att han sover innan för då kommer han vilja sova igen vid 17 tiden och det vill vi inte för då blir hela natten knasig här, Så nu ska vi leka lite och träna på att gå själv han kan gå längst med saker men han är lite feg för att släppa taget och gå helt utan hjälp men det kommer väl snart😀.

//s2

Likes

Comments

Dagen började ju bra men efter min och Hugos sov stund så blev jag ganska irriterad på grund av att våran tv box inte fungerade kanske inte något man kanske blir så irriterad över men jag blir det eftersom det inte va länge sen vårat internet slutade fungera och de e samma bolag som vi har allt igenom.
Men så kom Pontus hem med blommor, choklad och en Pk till mig❤.  sen ringde han oh prata med dom på telia och dom försökte hjälpa oss med det fungerade inte ändå och efter samtalet så fick vi medelande om att det inte kommer komma igång fören om några dagar!.
vist vu kan se på tv ändå men vi betalar ju extra för att få kunna se på flera kanaler samt att vi ska kunna playa om program.
Hoppas vi får bra ersättning denna gången för sist fick vi avdag 30kr  och då hade internet krångligt i två veckor.

Hoppas ni haft en bra dag iaf

//sussi

  • 2017, Vardag
  • 11 readers

Likes

Comments

God förmiddag på er ☺.
Här hemma sitter vi på golvet och leker och lyssnar på musik☺.
Tänker jag skulle beställa lite nappar med Hugos namn på som han kan ha på dagis sen så slipper man blanda ihop hans med dom andra barnens nappar.

Idag ser det ut som att vara riktigt skönt väder ute så får bli en promenad sen med och kanske Hugo kan få gunga lite på lekparken men. Han gungade lite här om dagen och han tyckte de kul en lite stund iaf 😀.

Nu ska vi leka och busa lite till innan vi ska äta lite lunch.

// sussi

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå😉
Idag har vi haft besök av Hugos kusin som är.en månad äldre än han själv är, sen fick vi besök av Camilla och hennes familj så Hugo har haft måndag att leka med idag☺.

Efter alla hade åkt hem så passade vi på att sova lite till innan vi åka och handla lite godis och annat gott. Hugo va så nöjd på Willys efter som han fick sitta i en röd korg haha.
Men nu ligger han och sover och jag och Pontus har precis ätit lite mat och nu ser vi på en film, jag får väl se hur länge jag får va upp idag för lilla Hugo innan han börjar och skrika helt hysterisk och de ända han vill är att somna om på sin mamma💙.

Nu ska ja se på filmen och äta lite godis 😋

// sussi 

Likes

Comments

Då kom dag som jag länge efter och den e snart redan förbi. Har vart så mycket så har inte hu skriva någ här förän nu men iaf idag va ju Pontus ledig så idag kom vi iväg för stor handla och det behövdes verkligen för hade typ inget kvar i frysen i eller i kylen,  men du är de proppat med mat igen ☺.
Sen har vi även storstädat lägenheten  men kändes dom det va lika stökigt igen efter fem min då Hugo hade dragit ut alla leksaker och vart i skåpen och rivit lite med, men det är sånt man får räkna med när man har små barn☺.

Nu ska jag försöka sova lite innan Hugo vaknar och är helt hysterisk som han vart den senaste veckan😩. Verkar bara duka att sova på mig när jag halv sitter i sängen vet inte varför han har blivit så här nu men jag hoppas det går över snart för jag vill sova ordentligt igen😪.
Nu säger jag natti natti.

// sussi

Likes

Comments

Trot ni att jag blev besviken när Pontus säger till mig att det bara är torsdag! jag som va taggat på att åka och stor handla mat och saker till Hugos kalas och nu får jag vänta en dag till!
När man har gått hemma i mer än ett år så är de ju inte så kontakt man förväxlar dagarna tillslut.

Efter som det inte blev som jag trodde idag då så kommer Moa (Hugos faster) och hälsar på efter hon slutat skolan. Sen så blir de en promenad så Hugo kommer ut och ser lite annat.

Nu ska jag äta frukost.

//sussi

Likes

Comments

Min kamera på mobil  har tyvärr gått sönder, eller ja den fungerar ju men de e väldigt suddigt så man ser ju inte så bra därför kommer de bli en hel del gammla bilder som ja lägger upp men efter jag inte bloggat på ett tag så har nu antagligen ändå inte sett dom😉.
Jag ska skaffa en nu mobil så fort samsung s8 har kommit ut tänkte jag, så jag hoppas att dom släppet den snart innan min mobil går sönder helt.

Nu sover min lilla prins💙  och han somnade på en halvtimme idag (kors i taket) kanske kan bero på att han bara hade sovit ca 40 min på hela dagen, så han va ganska trött sista timmen innan de va dags för sängen. Nu ska ja skala lite morötter och göra lite dipp som jag och Pontus ska mumsa på nör han kommer hem från jobbet😋.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft det❤

// sussi

Likes

Comments

Här har vi vart vaknade sen kvart i nio men gick inte upp fören typ kvar över ☺.
Har nyss ätit frukost och nu slappar ja lite i soffan medan Hugo leker med katterna och hittar på massa bus.

Idag får vi lite besök av finaste Martina och sen blir det nog en liten promenad. Hugo älskar att va ute och sitta i vagnen och kolla på alla bilar🚗.

Nu ska jag sätta mig och leka lite med Hugo innan vi ska leta fram dagens kläder💙

// sussi

Likes

Comments