Header

Hejsan svejsan

Jag skulle behöva lite hjälp. Jag är inte så teknisk eller bra på datorer så jag skulle behöva lite hjälp. jag vill ändra min header och min profilbild med dom måste ju va i ett antal pixlar eller va de heter. men jag vet verkligen inte hur man ändrar, har försökt så länge nu men det går verkligen, så om någon av er vet hur man gör skulle ni kunna förklara det för mig så jag verkligen förstår haha. Eller måste jag ladda ner något redigerings program för att kunna ändra?

snälla hjälp mig

// Suss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi testat på och vara ute i skogen och plocka svamp och Hugo tyckte inte att de va kul. Han ville ligga ner på en kulle och äta klämis bara haha. Så vi får hålla oss inne i stan på leparken i stället eller kolla på alla bussar och lastbilar som åker i stan för det är en höjdare om Hugo får bestämma😁.

//suss

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med en hel del tycker jag.
Vi börjar dagen men att äta frukosten innan Hugo skulle till dagis sen blev det en fika på stan med M-T, vi testade det nya cafét i stan och tyvärr vart det ingen höjdare, tror dom som jobbar där inte va helt varma i kläderna än. Efter fikat så va det dags för mycket att jobba några timmar innan jag  skulle hämta Lilleman ☺.

Sen väl hemma så lekte vi lite mes bilarna på Hugos rum och sen gick vi ner på stan för behövde köpa en ny regnjacka till Hugo, men självklar komma jag hem med lite mer men det va ändå bra saker jag köpte som ett svart underställ som det va 70% rea på 😁
sånt gillar vi 😁.

Nu sitter jag i soffan och bara ska ta det lugnt innan ja ska sova för i morgon blir det många timmar på jobbet.

Ha de bra

//Sussi

Likes

Comments

Det belv et lyckad eftermiddag/kväll på jobbet idag. Det va ju bilträff idag som vi alltid har varannan onsdag och ja tror det kom  lite mer än 150 bilar 😀, så vi hade ju att göra ja jag ju säga ☺ men jag tycker ju att det är extra roligt när det är så mycket att göra  så man knappt hinner att dricka lite vatten haha☺.

Vart en sveng hos psykologen idag med, som har kommit tillbaka från semester så vi tog det lite lugnt idag viöket va skönt. Passade öven på att prata lite med min sköterska så bästa vecka ska ja på kontroll av puls, blodtryck och vikt sen skulle jag antagligen få en nya medicin för min add. 

Ja de va nog de som hänt idag nu blir det snart sängen så säger natti natti ❤

//Sussi

Likes

Comments

Då va vi tillbaka till vardagen igen.
Pontus har börjar jobba igen och Lilleman jar börjat dagis igen dock på en ny avdelning och med några fler barn, men npgra kommit från förra avdelningen har följt med över ☺.
Jag jobbar inte lika mycket nu som tidigare för säsong är nästa över nu, men ska söka ett annat jobb nu och sen får vi se va som händer framöver.

Sommaren har vart helt underbar fast ja jobbat sjukt mycket och vi har ändå gjort lite saker. vi har vart i Trollhättan och hälsat på familj och sen har vi vart i Strömstad några dagar och då passade vi även på att åka över till koster en sveng.
Borås djurpark va ändå höjdaren för Hugo som man prata när han såg alla djure  speciellt  elefanterna 💙.
Ja de va nog de vi har gjort, varit ute och bada  och sånt har vi ju gjort med förstås☺.

Hoppas ni har haft en bra sommar ☺

// Sussi

Likes

Comments

Det va ett tag sedan nu men har inte haft orken eller lusten att skriva här, vi får ses hur hur det blur men bloggandet men skriver bör jag orkar och känner fört.

Hugo har ju börjat dagis och springer runt och busar hela dagarna, kommit in i en trotts period nu med så mycket skrik och gråt för att man inte får som man vill.
Idag va görsta dagen på över en vecka som vi kunde lämna han på dagis då han haft hög feber och ögoninflammation, nu hoppas vi att han får va frisk ett tag.

Jag har börjat och jobba igen och det är verkligen skönt att ha något och göra när Hugo är på dagis.

De va en lite uppdatering från mig☺

Likes

Comments

Har haft det lite jobbigt dom senaste dagarna  och idag brast allt för mig, känner mig som världens sämsta människa och en dålig mamma 😢.
Varför ska jag vara så hård och elak mot mig själv för varför måste jag alltid trycka ner mig själv? Orkar verkligen inte med mig själv ibland, vill bara lägga mig ner och gråta tills allt känns bättre igen.

Åter kommer när jag orkar.

Likes

Comments

Alltid saker att göra hela tiden känns det som men det är helt okej ändå.
Det går bra på förskolan med Hugo han verkar trivas bra, just den tiden som vi har inskolning så är det Hugo och två barn till men nästa vecka ska dom va hela gruppen samtidigt så då får vi se hur det kommer gå ☺.

Igår fick jag frågan om jag ville jobba lite extra på ett ställe här i stan och det tackar man ju inte nej till precis, så vi ska planera in en dag där jag ska prova jobba och gå igen hur kassan och allt fungerar☺ är verkligen super glad även fast det bara är ett extra jobb ☺.

Nu ska jag leka lite med Hugo innan vi ska sova lite och här kommer en bild på hans nya säng☺

Likes

Comments

Idag va vi på förskolan och hälsade på för första gången och träffade dom andra barnen som med ska börja där samt deras föräldrar. Dom har fått göra en helt ny avdelning för dom som ska börja nu för det fanns inga platser kvar. det kommer vara många barn som ska börja samtidigt så dom har fått dela in oss i olika tiden så Hugo kommer få börja på måndag eftermiddag ☺.
Han verkar tycka att det va kul idag iaf så hoppas att det fortsätter så☺.

Efter vi varit på förskolan så åkte vi och köpte en säng till Hugo som är formad som en bil☺ har ingen bild nu men kan lägga upp en i morgon på den så får ni se hur den ser ut, vi är iaf super nöjda med den😀.

Nu ska jag se lite på tv innan jag ska sova är verkligen så trött idag.

// sussi

Likes

Comments

Vila i frid Nathalie och Malin❤
Hoppas ni har det bättre nu.

Likes

Comments