Header

Det va ett tag sedan nu men har inte haft orken eller lusten att skriva här, vi får ses hur hur det blur men bloggandet men skriver bör jag orkar och känner fört.

Hugo har ju börjat dagis och springer runt och busar hela dagarna, kommit in i en trotts period nu med så mycket skrik och gråt för att man inte får som man vill.
Idag va görsta dagen på över en vecka som vi kunde lämna han på dagis då han haft hög feber och ögoninflammation, nu hoppas vi att han får va frisk ett tag.

Jag har börjat och jobba igen och det är verkligen skönt att ha något och göra när Hugo är på dagis.

De va en lite uppdatering från mig☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft det lite jobbigt dom senaste dagarna  och idag brast allt för mig, känner mig som världens sämsta människa och en dålig mamma 😢.
Varför ska jag vara så hård och elak mot mig själv för varför måste jag alltid trycka ner mig själv? Orkar verkligen inte med mig själv ibland, vill bara lägga mig ner och gråta tills allt känns bättre igen.

Åter kommer när jag orkar.

Likes

Comments

Alltid saker att göra hela tiden känns det som men det är helt okej ändå.
Det går bra på förskolan med Hugo han verkar trivas bra, just den tiden som vi har inskolning så är det Hugo och två barn till men nästa vecka ska dom va hela gruppen samtidigt så då får vi se hur det kommer gå ☺.

Igår fick jag frågan om jag ville jobba lite extra på ett ställe här i stan och det tackar man ju inte nej till precis, så vi ska planera in en dag där jag ska prova jobba och gå igen hur kassan och allt fungerar☺ är verkligen super glad även fast det bara är ett extra jobb ☺.

Nu ska jag leka lite med Hugo innan vi ska sova lite och här kommer en bild på hans nya säng☺

Likes

Comments

Idag va vi på förskolan och hälsade på för första gången och träffade dom andra barnen som med ska börja där samt deras föräldrar. Dom har fått göra en helt ny avdelning för dom som ska börja nu för det fanns inga platser kvar. det kommer vara många barn som ska börja samtidigt så dom har fått dela in oss i olika tiden så Hugo kommer få börja på måndag eftermiddag ☺.
Han verkar tycka att det va kul idag iaf så hoppas att det fortsätter så☺.

Efter vi varit på förskolan så åkte vi och köpte en säng till Hugo som är formad som en bil☺ har ingen bild nu men kan lägga upp en i morgon på den så får ni se hur den ser ut, vi är iaf super nöjda med den😀.

Nu ska jag se lite på tv innan jag ska sova är verkligen så trött idag.

// sussi

Likes

Comments

Vila i frid Nathalie och Malin❤
Hoppas ni har det bättre nu.

Likes

Comments

Lite bättre humör har Hugo haft idag och nu hoppas vi att han har det i morgon med och speciellt på fredag haha.
Annars idag har vi inte gjort så mycket skick och handla smör efter frukosten för det tog slut sen har vi bara vart hemma och lekt och gått runt i lägenheten som vanligt haha.
Det Hugo tycker är roligast här hemma är att går runt, runt och runt i lägenheten hela dagarna långa helst med ett snöre i ena handen och hålla mamma i andra handen sen är det ju ännu roligare om man kan ha tandborsten i munnen med haha 😂, så jag är ju ganska trött på att bara gå och gå och gå hela dagen lång så nu får han snart sluta va feg och bara släppa mamma och gå själv tycker jag 😅.  Han kan gå själv det har han bevisa många gånger men det är ändå bäst att hålla någon i handen.

Juste ja, jag kom ju på att vi köpte nocco skumhare och den va verkligen godare än tomteskum 😋 så smaka den vet jag☺.
Nu ska ja se på tv sen sova.

// sussi

Likes

Comments

Tisdag igen och Hugo är inte på sitt bästa humör tror han börjar testa oss lite nu, för så fort han inte får som han vill då skriker han och gråter ihop om att han ska få göra eller få det han vill ha. Detta har pågått ett tag nu och jag hoppas att han ligger ner dig snart.

Vad har hänt sen sist då?
I söndag va vi ju hos min syster i Trollhättan och hade lite mini kalas för Hugo, mig och min syster och Hugo han lekte och busade middag din kusin ❤

Igår gjorde vi inte så mycket förutom att vi var på apoteket och handla lite saker till mig och sen va vi på lindex och kapphal, köpte en mascara till mig och tre par byxor till Hugo.
jag köpte storlek 74 på byxorna för det har han på alla sin byxor nu men dessa var väldigt stora i midjan på han men perfekt i längden, men vi får knyta dom så gott det går så får ta vara lite stora han bryr ju sig inte så mycket ändå än iaf haha.

Idag har vi vart ute och promenerat och då har vi handlat och ni ligger Hugo och sover, tänkte passa på att sova lite jag med☺.

Ja det va allt som hänt dom senaste dagarna.
// sussi

Likes

Comments

Vad här det som hänt i detta hemmet? Hugo har börjar vakna vid halv 7 - 7 typ och han brukar annars vakna 8 -8.30 och jag är verkligen ingen morgon människor kan jag lova men det är vara att gå upp och gillar läget.

Idag ska iväg till min syster i Trollhättan så snart ska vi äta lite frukost och sen ska lilleman bada lite innan vi drar iväg.

Igår hade vi även vi lite kalas för Hugo då.några av min familj kom och firade han va trevligt han fick pengar och adidas kläder☺

Nu är det bästa jag fixar med frukost innan jag svälter haha😉

// sussi

Likes

Comments

Då har lilleman fått sona 1års sprutor idag och fy va ledsen han blev men läkaren försöka göra han glad med att blåsa såpbubblor och han tyckte att det va kul men ändå va han lite ledsen. Han är iaf 79,5cm lång och väger 10,5kg och jag som va vart lite oroligt för vikten för han äter nästan bara ersättning fortfarande då han vägrar alla annat,han åt gröt och smörgås och lite av våran mat ett tag men nu åker allt på golvet och inget är något att ha mer en ersättning. Hon på bvc sa att vi skulle låta han hålla på med maten för en dag kommer det släppa för han och han kommer vilja äta och antagligen kommer det nog när han börjar dagis och ser andra barn äta med, men vi behövde iaf inte va oroliga för vikten.

Nu ligger iaf lilleman och sover som en prins i sin säng och jag och Pontus vänta på att farmen ska börja.

// sussi

Likes

Comments

Första besöket hos tandis för lilleman och det va ju lite info och så tittade hon på tänderna lite fort. Hugo tyckte att de va okej hos tandis iaf för dom hade ju massa sladdar och knappar som man ville leka med vilket han inte fick göra för mig så då blev han arg och trötta tills han fick en tandborste att leka med haha. Hugo gillar att borsta tänderna, så fort vi går in i badrummet för att han ska tvätta sig efter maten så måste vi borsta tänderna på han innan vi går ut från badrummet annars skriker han och blir helt hysterisk haha tur hn gillar det iaf för hade nog vart jobbigt och han inte alls ville bostad tänderna. Här kommer en bild på han och tandborsten 💙

// sussi

Likes

Comments