Header

Hejsa allesammen.

I dag, handler mit blogindlæg om, hvad jeg typisk har i min hverdags taske. Jeg synes selv, at det er ret spændende, at se, hvad andre har i deres tasker. Så derfor, ville jeg også dele mit indhold med jer. Mange af tingene er selvfølgelig standart, at have i sin taske, men nu får i et indblik i min taske.

Først og fremmest, ville i nok gerne vide, hvor min taske er fra?

Hehe, den er købt på en kinesisk hjemmeside, så den er 100% fake. Men hvad betyder det, når tasken er i fin stand og fungere, som den skal. Jeg husker dog ikke prisen, men jeg ved at tasken ikke var særlig dyr, dog skal man huske at der kan komme told på, hvis man handler for over 80 kroner og uden for EU. Dette var jeg dog uheldig ved. Så jeg skulle betale omkring 100-200 kroner oven i. Men ja.... Jeg er glad for tasken, så det går nu nok.. Jeg har desværre ingen links til tasken, da den ikke er på den kinesiske hjemmeside mere, men jeg ved at den kan fåes hos rigtig mange andre firmaer og på andre hjemmesider.

Ellers har jeg altid mine nøgler på mig, og evt. min pung. Pungens indhold er ikke relevant for jer, da vi alle har hver sit private i den. Men pungen er fra "Marc by Marc Jacobs", hvis det havde interesse.

Men ja, ellers har jeg bare fyldt min taske op med andre diverse ting, som jeg åbenbart ikke kan leve uden.

Jeg har, som i kan se på billedet, både en læbepomade og håndcreme med.

- Læbepomaden er fra "Carmex", da jeg synes at det er den læbepomade, som virker bedst, mod mine læber.

- Håndcremen er fra "Plaisir", men det er forskelligt, hvilket mærke jeg har med mig.

En ting, som også altid har en plads i min taske er 1-2 hårelastikker, da jeg gerne altid, vil have mulighed for at kunne sætte mit hår op. Høretelefonerne ligger næsten også altid i min taske, det afhænger af, hvor jeg skal hen. Mine er bare de standart "Apple" høretelefoner.

And the last..... Her for tiden, har jeg en pakke tyggegummi på mig, da det altid bare er dejligt med en god ånde, hvem ønsker ikke det? Og i denne sommerperiode, vi er i, så har jeg også et par solbriller liggende i min taske. Mærket på solbrillerne, kender jeg desværre ikke, men jeg mener at de er fra Tiger. Så det er bare nogle billige, da jeg ikke er den person, som giver mange penge for solbriller.


Det var alt det, jeg har i min taske. Selvfølgelige rydder jeg op i den og få nye ting i. Men dette er typisk min hverdags taske.

Tak, fordi i læste med <3 Knys Sussie.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • 65 Læsere

Likes

Comments

Hejsa allesammen

I dag tænkte jeg, at jeg ville dele mine 10 yndlings film med jer. Mange af filmene, vil i nok genkende, da de især er populære blandt teenager. Disse 10 film, er film, som jeg altid kan se igen og igen. Jeg håber at i måske kan bruge disse film ideer til noget.

Knus Sussie

The Notebook

Filmen ’The notebook’ handler om to teenagere, Noah og Allie, der lever i det sydlige USA i begyndelsen af 1940. De forelsker sig, men de kommer fra forskellige sociale lag, og Allies velhavende familie ser ikke med velvilje på forholdet.

Dette er en utrolig sød kærligheds film, som man bør have set. Den kan ihvertfald anbefales.

LOL

LOL handler om teenageren Lola, som skal starte i skole igen efter sommerferien. Hun har hendes tætte veninder omkring hende, og det værdsætter hun meget. Filmen handler generelt om, hvordan et teenager liv er og hvad det indebære.

Hovedpersonen Lola spilles af Miley cyrus.

Fifty shades of grey

Fifty shades of grey er en amerikansk erotisk- romantisk dramafilm. Den handler om de to hovedpersoner Anastasia Steele og Christian Grey, som opbygger en lidt speciel kærlighed mellem hinanden. Men problemer er der også i forholdet.

Dette er en film, fyldt med kærlighed og seksuelle øjeblikke.

Titanic

Titanic er en amerikansk film fra 1997. Handlingen forgår hovedsageligt om bord på det store skib Titanic.

Filmen er baseret på skibets første tur, hvor det ikke går som planlagt. Titanic var omtalt, som skibet, der ikke kunne synke. Dette er der så blevet bygget en kærligheds historie omkring.

Titanic blev en af filmhistoriens største succeser.

The last song

The last song er et amerikansk romantisk ungdomsdrama fra 2010.

Filmen følger en turbulent teenager, der tilbringer sin sommerferie hos sin far og forelsker sig i løbet af den sommer hun tilbringer hos sin far i det sydlige USA.

Filmen er en rigtig sød og sørgelig kærligheds historien.

Grease

Grease er en amerikansk film fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne. Filmen bygger på musicalen Grease af Jim Jacobs og Warren Casey.

Hyggelig og sød film, med masser af sange, som sætter sig fast på hjernen.


Dear John

Filmen handler om John Tyree, en ung soldat, og Savannah Curtis, en ung studerende, som bliver hovedkuls forelsket i hinanden. Da John sendes i krig, kan deres kontakt dog udelukkende opretholdes via brevudveksling. Filmen følger parrets turmulte tilværelse fra første møde og syv år ind i fremtiden og viser de skæbnesvangre konsekvenser deres breve medfører.

The vow

The vow er en sørgelig kærligheds film om parret Paige og hendes mand Leo. Paige bliver udsat for en alvorlig bilulykke, hvor hun mister hukommelsen. Hun glemmer, at hun var gift med Leo og hvordan hendes liv var. Leo prøver at få hende til hukommelsen igen, dette bliver dog en stor udfordring for ham.

Mean Girls

Mean Girls er nok en af de mest populæreste film blandt teenage piger. Den omhandler det amerikanske high school liv, hvor den nye pige Cady Heron starter. Hun bliver et medlem af skolens hotteste pigegruppe, men det er ikke altid lige let.

Super god film, så man sagtens kan se igen og igen.

The blue lagoon

The blue lagoon er en romantik og eventyrfilm fra 1980.

Filmen fortæller historien om to børn, der, pga. et skibbrud, lever på en øde ø i det sydlige stillehav. Med hverken vejledning eller restriktioner fra et samfund og som børnene bliver ældre og følelser og kropslige forandringer skaber vejen til puberteten, forelsker de to unge sig.

  • 73 Læsere

Likes

Comments

Jeg har lige været på Studietur med min klasse i Berlin. Det var en rigtig hyggelig tur, så derfor tænkte jeg, at jeg ville lægge lidt billeder ud her på bloggen. Vi besøgte nogle af de store seværdigheder, som bl.a. Brandenburger Tor og koncentrationslejren sachsenhausen. Men der var også masser af tid, at shoppe i. Jeg fik ihvertfald brugt en del penge....ups!

Men her kommer lidt billeder fra turen af.....


  • 84 Læsere

Likes

Comments

Hey girls and boys……

Her de seneste par år, har der været meget fokus på, hvordan man skal se ud. Skønhedsidealer er blevet en stor del, af mange unges hverdag. Det er især blandt piger, som føler sig undertrykket og usikker på, hvordan den ideelle krop skal være. Alle de sociale medier som efterhånden er kommet til verden, har ikke altid en positiv indflydelse på os som mennesker.

Livet som teenager, er sku ikke altid let. Der er altid problemer og ting, man skal tage stilling til. Det gør bestemt ikke ens liv bedre, når man hele tiden møder modstand. Jeg har valgt at skrive dette oplæg, da jeg efterhånden har set, at mange bliver påvirket at dette problem. Os piger, vil altid gerne være lidt bedre end den anden og det skal vi lære at kaste væk.

Jeg har altid valgt, at se dette på den lyse side. Selvom man er en trolig smuk pige, så har man måske noget andet, at kæmpe med, i sit liv. Bare fordi man har lidt ekstra på kroppen, betyder det ikke, at man er et dårligt menneske. Min mening er at, skønhedsidealer er ligeud sagt noget shit. Vi kan ikke alle ligne en ” Victoria’s Secret model” eller en fra et modemagasin. Vi skal lære, at elske os selv, som den vi er. Prøv og tænk på, hvor unikke vi alle sammen er? Vi har alle sammen lov til at være forskellige. Hvorfor skulle jeg vælge, at efterligne min veninde? Er hun bedre en mig – nææ… det tror jeg næppe. Men hun er den, hun er og det er derfor, at jeg er veninder med hende og holder af hende.

Jeg håber, at dette lille oplæg, vækkede nogle tanker hos jer. Husk piger og drenge, i er, som i er. Vi er alle sammen mennesker, med morgenhår og sure sokker, nogle gange……

Tak for at i følger med ❤ Kys herfra……


  • 121 Læsere

Likes

Comments

Hey bloggen.

Idag har jeg en story time, som jeg gerne vil dele med jer.

For snart 1 år siden var jeg ude for, at nogen ville give mig en grøn pille på et diskotek. Den dag i dag er jeg stadig rystet over, hvad der kunne være sket, hvis jeg havde drukket alkoholen med pillen i ? Jeg vil rigtig gerne dele denne oplevelse med jer, da jeg synes at det er vigtigt, at andre som mig selv, passer på i byen.

Det hele begyndte med, at jeg skulle overnatte hos en veninde, som jeg har kendt i mange år nu. Vi havde planer om, at tage i byen sammen, da det var længe siden. Inden byturen, hyggede vi os med alkohol, men vi havde aftalt, at vi ikke ville drikke alt for meget. Det blev til en fordel for mig, da jeg ikke var så påvirket. Senere hen på aftnen, blev klokken 23:00 og vi skulle i byen og danse for fuld musik..... Min veninde og jeg ankom til diskoteket og hyggede os. Lidt efter skulle vi selvfølgelig på wc eftersom, at vi havde drukket. Der var kø til toilettet, men da det så endeligt blev vores tur, var der en ubehøvlet pige, som lige syntes, at hun skulle vise sig. Hun smækkede toiletdøren ind i min veninde og det var bare ikke i orden eftersom, at min veninde intet havde gjort. Jeg tog fat på hende pigen og sagde, at sådan behandler man ikke hinanden. Jeg ville have, at hun skulle sige undskyld til min veninde, da det ikke var er i orden, det hun gjorde. Men det nægtede hun. Jeg blev sur og sagde, at hun skulle gå sin vej, hvis hun ikke kunne opføre sig ordenligt. Hun sendte øjne af mig og gjorde grin af mig, men jeg var lige glad, da jeg ikke ville starte et skænderi. Så startede hun igen, med at sige at min veninde var grim og dum også blev jeg sur. Jeg valgte at holde den pæne tone overfor hende, da der var andre personer til stede, ved pige toilettet. Imellem tiden, blev min veninde færdig på toilettet. Min veninde sagde ikke noget, men jeg kunne mærke på hende, at hun var irriteret. Vi gik fra toilettet, da vi ikke ville spilde vores tid, på sådan noget bitch fight. Vi hyggede os, indtil det næste skete. En smilende pige, kom hen til mig. Hun fortalte, om en dreng, som godt kunne lide mig. Hun sende mig hen til ham, da han havde kaldt efter mig. Jeg husker, at jeg kigger hen på min veninde. Hun siger, at det kunne vi godt, men der var noget underligt over det. Vi kom hen til denne fyr's bord og hilste på ham. Han spurgte, hvor jeg kom fra og hvad jeg hed. Jeg svarede, men jeg kunne mærke, at der var noget lusket ved dette. Han spurgte om jeg ville have noget, at drikke. Jeg takker nej, da jeg altid har lært, ikke at modtage alkohol fra andre. Han sendte et glas hen mod mig, hvor jeg derefter tænkte misforstod han mig eller? Jeg spottede, at nede i glasset, lå der en lille grøn pille. Jeg blev chokeret og kiggede rundt. Hvad mon jeg så, ud af øjenkrogen? Den helt samme pige, som fra toilettet. Hun stod og grinte..... Tror hun at jeg var dum !! Jeg skubbede glasset med pillen tilbage og gjorde tegn til min veninde, at vi skulle gå. Min veninde var på dette tidspunkt chokeret, men sagde ikke noget, da hun ikke ville blande sig. Jeg smilte, til sidst skævt til hende pigen. Sikke en bitch, som ikke kan klare, at jeg sagde hende i mod og satte hende på plads....

Dette er en oplevelse, som jeg altid, vil hunske tilbage på. Tænk, at der er nogen mennesker som udsætter folk for dette! Jeg tør snart ikke tænke på, hvad der kunne være sket mig. Jeg føler, at det er vigtigt, at få dette ud til flest mulige. Vi lever i en tid nu, hvor næsten alt kan ske. Derfor pas på hinanden, ikke bare i byen, men altid.

- Jeg ønsker jer alle en fortsat god dag

Knus Sussie <3


  • 161 Læsere

Likes

Comments

Hey bloggen <3

Jeg er nok ikke den eneste, som elsker søndage. Min søndag stod på afslapning med familien.

Jeg startede dagen ud med en omgang træning, i mit lokale trænings center. Det er en super dejlig ting, at starte dagen med. Man bliver helt frisk og glad efter en omgang træning. Senere på dagen, fik vi besøg af noget familie. Super hyggeligt, ifølge mig. Jeg elsker at have gæster og mennesker på besøg, som jeg holder af. Jeg er nok ikke den eneste, som føler sådan...

Jeg er faktisk blevet rigtig glad for, at jeg endelig tog mig sammen og oprettede denne blog. Dette er et sted, hvor jeg kan vise og udtrykke forskellige ting og interesser.

Dette blev bare et lille og hurtig opslag fra min søndag, tja nok ikke så spændende.

Knus Sussie <3  • 218 Læsere

Likes

Comments

Hejsa ......

Mit navn er Sussie Petersen. Jeg er en pige på 17, snart 18 år. Til hverdag studere jeg på HF. Jeg er en pige med masser af energi og livsglæde. Jeg elsker at sprede positiv glæde og hjælpe andre. Jeg er en meget åben og ærlig person, som elsker at lærer fra sig. Familien og de tætte venner/veninder i mit liv, betyder alt for mig. Jeg er et rigtigt "familie menneske"og jeg vægter familien meget højt. Jeg har en storebror på 20 år, som betyder meget. Jeg er stolt over, at han lige præcis, er min bror. Udover en bror på 20, har jeg også 2 mindre halvbrødre på 10 og 13.

Jeg har valgt at oprette denne blog, da jeg synes det kunne være vildt interessant, at dele ud af mit liv. Mit liv er nok ikke det mest spændende, men fuld af kærlighed er det. Jeg kunne godt tænke mig, at dele mit liv, som teenager med jer.

Jeg har i længde gået og spekuleret over, at oprette en blog, men har aldrig rigtig fået det gjort. Men nu skulle det ske..... Jeg håber, at i finder min blog spændende og interessant. Jeg vil gøre mit bedst for at skabe en livsglad og hyggelig blog, med et twist af mode og skønhed.

  • 222 Læsere

Likes

Comments