Sommar

​Hej allihopa!

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men jag har haft väldigt mycket att göra, jag har delvis haft skolavslutning och mycket annat + så har jag varit med mina vänner rätt mycket den senaste veckan efter skolavslutningen. Så jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat!

+

Jag har även en viktig sak att berätta!

Jag vet inte om jag ska fortsätta med min blogg eftersom att jag tappar hela tiden läsare! Så det är inte så himla roligt att skriva inlägg när ingen läser min blogg:/.

men om ni vill att jag ska behålla min blogg så får ni gärna tumma upp detta inlägget så vet jag! :).

+

jag hoppas ni haft en underbar sommar än så länge så kanske vi hörs igen!

<3 PUSS PUSS <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tandläkaren, Skola

Hej allihopa!

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men det var för att jag var jätte trött! Jag somnade kl 21:00!

Men jag kommer snacka lite om igår och lite idag, vill ni veta om min dag igår och idag så fortsätt läs
☺️!

2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣-0️⃣5️⃣-3️⃣1️⃣

Det började med att jag gick till skolan, jag skulle ha No och vi skulle göra klart allt som vi hade kvar + så skulle vi även städa lite! Jag stannade bara i skolan i 40 minuter eftersom att jag skulle till tandläkaren!

Jag var så himla glad igår p.g.a att jag tog av min tandställning, jag har haft den i 2 år nu! Jag var så sjukt glad att jag log hela tiden (visade tänderna)!

Men det jobbigaste som hände igår var att det tog 1 timme och 30 minuter att ta av tandställningen, dock gjorde det inte ont alls, men när dom började slipa tänderna så kände jag hur obehagligt det var! Det började ila jätte mycket i tänderna. När dom väl tog väck tandställningen då gjorde det inte ont alls!

När jag var klar hos tandläkaren så åkte jag hem för att äta, jag åt en panpizza, därefter gick jag till skolan.

( ovanför finns två bilder, en när jag hade min tandställning och en annan när jag inte hade någon tandställning)
☺️


2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣-0️⃣6️⃣-0️⃣1️⃣

Idag så hade jag såklart skola som alltid, men just denna dagen så hände det inget speciellt eftersom att detta är sista veckan som det är vanliga lektioner! + nästa vecka så kommer jag dock att blogga väldigt mycket så förlåt om det kommer bli jobbigt!

Men jag skulle bli så jädra glad om ni kunde läsa mina inlägg, dock denna + dom som kommer nästa vecka!

Nästa vecka!


Måndag- Studiedag
Tisdag- Klassens dag (stranden, grilla)
Onsdag- Golden Bat (brännboll, stranden)
Torsdag- Städdag (städa skåp och klassrum)
Torsdag igen- KESO (spela mini golf, käka glass)
Torsdag igen
😅- skolavslutning!

Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi igen + har ni några frågor så kan ni gärna ställa dom här nedanför
⬇️ i kommentarsfältet! 👌🏽

PUSS PUSS
😘


Likes

Comments

mors dag, Helg, mys

Hej allihopa👋🏽!

Förlåt för att inlägget kommer upp just denna tiden, men det är för att jag har haft mycket att göra idag, det är eller har varit mors dag så jag har varit tvungen att hjälpa till med maten och sånt! Så jag ber om ursäkt!

Jag kommer berätta lite om vad som hände idag, vill ni veta om idag så fortsätt läsa
👌🏽☺️!

Idag så var det ju mors dag och min familj hade samlats kl 12:00 för att äta middag ihop, vi äter alltid middag ihop på söndagar, men just på mors dag så måste vi äta tillsammans för att visa all kärlek vi har :)!

Vi får inte bråka eller något sånt, verkligen inte när det är mors dag eller någon annan viktig dag! Men vi åt i alla fall middag (panerad kött, potatis och gräddsås).

Det var riktigt gott faktiskt + det panerade köttet vi lagar är inte svenskt utan det är en jugoslavisk rätt! Inga svenskar äter det köttet vi äter, utan dom har något kött som heter snitzel!

Min mamma fick även jätte fina blommor och en jätte fin hjärtformad låda med hjärtformade chokladbitar i! Jag tycker verkligen att hon förtjänar det eftersom att hon lagar god mat till oss mm!

Vi åt även en jätte god tårta som min mamma hade gjort igår, den var så himla god att man kunde äta upp hela
😋

Tyvärr så finns det inget mer att säga, men jag hoppas ni också haft en underbar dag med er mamma så hörs vi igen!
👋🏽

PUSS PUSS
😘

Likes

Comments

Skola, stress

Hej allihopa!

Idag så har jag varit i skolan, jag har även haft mitt matteprov som jag snackade med er om:). provet gick jätte bra, jag kommer antingen få C eller A!

Jag är dock lite ledsen över att min mentor ska lämna oss, han ska få en ny klass som han ska vara mentor åt. Han är den bästa läraren (Mentor) som man kan ha!

Vi ska dock få våran musiklärare som mentor och alla i min klass blev jätte ledsna och besvikna!

+

Jag blev även lite besviken idag när vi fick reda på att våra ipads ska lämnas in under sommarlovet, jag vet inte varför men jag kommer inte få ha någon ipad under sommaren!

Jag kommer såklart kunna blogga men det kommer bli väldigt jobbigt eftersom att jag då inte kommer ha någon ipad! Men jag ska försöka att blogga så mycket jag kan!

Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket i helgen + nästa vecka p.g.a att jag har läxor som måste lämnas in nästa vecka eftersom att betygen ska sättas på Fredag nästa vecka!

Jag har inte så mycket mer att säga! Men jag hoppas ni också har haft en underbar dag så hörs vi igen!

<3 PUSS PUSS <3

Likes

Comments

Skola, Vardag

Hej allihopa👋🏽!

Idag så är det måndag och jag har varit i skolan. Jag har haft en lugn dag utan stress och panik vilket är skönt, dock så har jag lite panik över en sak som händer denna veckan
😱, jag ska ha matteprov!

Jag känner inte mig så himla stressad längre eftersom att det snart är dags för sommarlov! Då kan man äntligen få backa väck från skolan och bara ta det lugnt! Liksom backa från all stress och panik!
👌🏽

Jag har även varit med världens bästa person, vi var hemma hos mig och slappade + vi åt även tårta som min mamma hade bakat igår!
😋

Jag har inte så mycket att tillägga från denna dagen, men hoppas ni gillade inlägget så hörs vi igen

PUSS PUSS 😘

Likes

Comments

liseberg, Vardag , kompisar

Hej allihopa👋🏽!

Jag hade ju berättat för er om att jag skulle blogga om min dag på Liseberg, vill ni veta hur det var så fortsätt läsa😃!

Detta var då igår, det började med att vi åkte kl 09:30 och vi var framme 12:00 ungefär. Jag var dock jätte trött när vi skulle åka, men resan till Göteborg gick jätte bra!

När vi hade kommit fram till Göteborg så klev vi av bussen för att kunna äta något innan vi ska gå vidare. Vi fick en baguett och en dricka, vi tog en dricka och en baguett och gick sedan för att sätta oss och äta. Vi satte oss på en lekplats (ni ser den dinosaurien på bilden), bakom där fanns det en lekplats och några bänkar som vi satte oss på.

Vi satt där och njöt av maten ända tills jätte många fåglar kom och sabbade allt! Vissa i klassen började kasta bitar av baguetten till fåglarna och då kom det jätte mycket fiskmåsar, dom verkligen flög ovanför oss!

Jag skrek så mycket att jag ville springa därifrån
😂. Vi alla skrek och kände på oss att dom när som skulle bajsa på oss, men som tur var så gjorde dom inte det😅!

När alla hade ätit klart så gick vi in på museet som ligger bakom Liseberg. Vi var där från 12:00 till 14:00. (Finns ingenting att säga om museet)! Därefter gick vi vidare till Liseberg, vi fick vänta i 45 minuter innan vi fick komma in!
Det var jätte jobbigt att stå och vänta.

När klockan hade blivit 3 så fick vi äntligen komma in på Liseberg! Jag var så glad över att få komma in! Hela klassen delade på sig, jag gick med Josefine, Aida, Melinda, Moa och Tilja!

Vi alla åkte det vi alla ville åka! Jag är dock så jädra stolt över mig själv som övervann min rädsla på 2 karuseller (Hang Hai och Lisebergsbanan)! Jag är så sjukt stolt!

+

Hang Hai är min favorit karusell nu, jag kunde inte sluta tjata om den!!!!!
😍😍

Vi åkte Colorado, flum ride, Hang Hai, Lisebergsbanan, jukeboxarna, virvelvinden mm. Det var så kul att jag redan längtar tillbaka!!

Detta var lite om min dag på Liseberg! Hoppas ni tyckte om inlägget så hörs vi snart igen!!

PUSS PUSS
😘

( Bilder från igår)

Likes

Comments

Vardag , kompisar, liseberg

Hej allihopa👋🏽!

Idag så har jag varit i skolan, jag har dock haft väldigt ont i huvudet men det gick bra!
Vi hade också hemkunskap idag på morgonen, vi bakade baguetter, dom var jätte goda!

Vi snackade även om hur det blir imorgon eftersom att vi ska till Liseberg, vi åker 09:00 imorgon och är hemma runt 23:00
, så jag kommer inte kunna blogga något imorgon!

Men på fredagen så kommer allt att komma upp här på bloggen om Liseberg
😁😃

Vi ska även till ett museum som ligger bakom Liseberg! (Universum).

Jag har bestämt mig att jag ska försöka åka dom karuseller jag tycker är läskiga, (Hang hai, Balder, lisebergsbanan) och ja jag har varit jätte rädd för att åka dom, men imorgon så kommer det hända, jag ska äntligen åka dom!

Det ska bli så roligt, alla i min klass kommer dock inte hänga med, men vi blir i alla fall många som tur är
😃

Min assistent kommer tyvärr inte följa med eftersom att hon inte kommer kunna åka något p.g.a att hon är gravid som jag sa innan
👶🏼👨‍👩‍👧!

Har inget mer att säga!

Jag hoppas ni också får en underbar dag imorgon så hörs vi igen!

PUSS PUSS
😘

(Här är några bilder på vad jag ska åka imorgon!)
😽

Likes

Comments

Skola, deppig, stressigt

Hej allihopa👋🏽!

Idag så är det måndag och jag har varit i skolan!

Jag har varit lite deppig angående mina betyg, jag är jätte orolig över mina betyg!

Jag har inte kunnat jobba så bra på vissa lektioner p.g.a att jag har svårt för skolan då jag inte får någon hjälp alls!

Jag har ingen lärare att snacka med eftersom att dom inte förstår hur svårt jag har det i skolan. Jag har såklart en assistent i skolan men hon får man ingen hjälp av alls!

Jag har fått tankar om att hoppa av skolan p.g.a all stress jag har över prov och läxor jag får, som sagt, jag har jätte svårt med att göra läxorna hemma för att jag inte förstår någonting av vad vi jobbar med!

Jag har ju såklart min stora syster som hjälper mig, jag önskar att hon vore min assistent!

+

Min assistent som jag har nu, hon väntar ju barn och hon ska ju sluta jobba med mig till sommaren p.g.a att hon ska få sitt barn i augusti + jag orkar verkligen inte ha henne mer p.g.a alla bråk vi haft mellan oss två!

Vi har snackat om att jag ska få en ny assistent men jag har valt att backa undan från assistenter nu eftersom att jag har haft en assistent sen 3an upp till nu (8an)!

När jag börjar 9an så kommer jag få det mycket svårare än vad jag har det nu i 8an!

Men jag hoppas att ni i alla fall har haft en underbar dag så hörs vi igen
👋🏽

PUSS PUSS
😘

Har ni några frågor kring detta eller min blogg så lämna en kommentar här nedanför i kommentarsfältet så svarar jag på dom!
⬇️

Likes

Comments

Helg, sjuk

Hej allihopa👋🏽!

I helgen så har jag inte kunnat blogga p.g.a att jag har varit jätte trött och varit sjuk, jag har legat med 39 graders feber och mått illa mm, så jag ber om ursäkt!

Men ni förstår nog att när man mår så dåligt så orkar man inget och man vill bara ligga i sängen och sova!

Dessutom så har jag kollat på Eurovision! Man ville såklart att Sverige skulle vinna men så blev det inte
😞!

Men Jaja det är inte alltid som Sverige kan vinna
😅!

Men jag har tyvärr inget mer att säga, jag hoppas ni haft en underbar helg med mycket mys framför tv:n och mycket film så hörs vi igen
👋🏽

PS: på fredag så kommer det att komma upp mycket på bloggen p.g.a att jag och min klass ska till Liseberg!

PUSS PUSS
😘


Likes

Comments

Vardag , stallet

Hej igen👋🏽!

Idag så har jag och min kompis Aida varit i stallet, det började med att Aida frågade mig om jag ville följa med till stallet och då sa jag ja eftersom att jag älskar att vara i stallet och kela med alla hästar ( den bilden ni ser på den lilla shetlandsponnyn, han är 35 år gammal och han är den minsta ponnyn på stallet, han är en jätte snäll och underbar ponny, dock fäller han väldigt mycket päls så jag lyckades komma hem med mycket päls som satt på min tröja idag, + han heter Frasse, ett jätte sött namn
😍). Namnet Frasse passar på honom p.g.a att han är liten 😍.

När Aida skulle börja rida så satte jag mig på en stol för att kunna kolla på, + filma lite, jag filmade dock på min och hennes mobil så det blev inte så lätt att filma med två telefoner HAHA😅. Hennes ridlektion började 19:15 och den slutade 20:15, när klockan hade blivit 20:00 så fick alla personerna som går i den gruppen (6 Stycken) rida en runda som heter hallonrundan, den tar knappt 10 minuter att rida om inte mindre!

Direkt efter vi hade kommit tillbaka till stallet så gick vi in i stallet där boxarna är och började fixa med hästarna! Vi började sadla av och tränsa av (vilket innebär att man tar väck sadeln och tränset).

Därefter fick jag i uppgift att tvätta av tränset och hänga det på hästens plats ( Aida hade en häst som heter Sigma), ridskolan har olika hästar för varje månad! Så japp, detta var lite om min dag!

PS: JAG HOPPAS NI LÄSER DETTA , DET SKULLE BETYDA SÅ MYCKET FÖR MIG
😍

Ha en underbar natt nu hahahha
😂 så hörs vi igen 👋🏽

PUSS PUSS
😽Likes

Comments