View tracker

Skrevet i : Everyday, Food & recipes


A healthy late night snack...


Akkurat nå sitter jeg i sofaen og har nettopp spist opp salaten på bildet ovenfor. Yummy! Jeg koser meg med litt lett lesing og slapper av før jeg tar turen ut med Simba senere.


​// Right now I am sitting in my sofa and catching up on some reading. I have just finished the salad pictured above and it was so yummy!  Later on I have another walk to take with my dog but for now I am just relaxing. 


Salaten består av:

Feldsalat

Paprika

Kløverspirer

Sitronsaft

Olivenolje

Salt & PepperHåper kvelden din er fin!Likes

Comments

Skrevet i : Thoughts & texts


My mama said that it was okay...


Denne sangen er en favoritt hos meg. Jeg liker alt ved den: melodien, teksten og vokalene... Dessuten syntes jeg den har et viktig budskap som jeg tror mange kunne trengt å høre. Å ha mye penger er ikke ensbetydende med å være lykkelig og det syntes jeg kommer så fint fram i denne sangen. Med tanke på verdenssituasjonen for tiden så tror jeg det er mange som gjerne ikke har så mye å rutte med, men det betyr ikke at man ikke kan få det bra for det. Et trygt tak over hodet, mat og drikke, nære og kjære og helsetilbud er alt man egentlig trenger .


// This song is one of my favorites. I love the melody, the lyrics, the vocals... The song has such a strong message that I think people need to hear more often. Having a lot of money does not necessarily mean happiness. Considering the world we live in this message is relevant now more then ever in my opinion. A roof over your head, food and clean water, your loved ones and the possibility to get help when you are sick is really all you need.


Likes

Comments

Skrevet i : Food & recipes , Interior


Slow mornings and breakfast in bed...


Jeg har lenge ønsket meg et brett til frokosten på sengen og endelig har jeg fått det. Det kan enkelt klappes sammen og stues bort. Kjempepraktisk! Brettet er kjøpt fra Ikea.


// A bed tray has been on my wishlist for a while and know I finally got one. This one is from Ikea.Frokosten består av: Et glass ferskpresset appelsinjuice, to knekkebrød og hjemmelaget kyllingsalat.


// Breakfast: Fresh orange juice, crispbread and homemade chicken salad.


Likes

Comments

Skrevet i : Simba, Everyday


Let it snow... (Please)


Ovenfor ser dere en liten tass som koser seg i snøen. Med kameraet i den ene hånden og båndet til en ivrig valp i den andre gikk jeg ut på tur idag. Det er litt ekstra fint når snølaget har lagt seg over den ellers så grå asfalten og betongen. Vi var nok litt en syn! Simba som hopper rundt som om snø er det beste i verden og meg som er litt nervøs for om det er is under snølaget og går som en pingvin bortover. Vi koste oss hvertfall og det er jo det viktigste :) 


Likes

Comments

Skrevet i : Food & recipes , Tips


Drink more water...


Jeg vil ikke kalle det et nyttårsforsett, men jeg prøver å bli flinkere til å drikke mer vann. I perioder er jeg kjempeflink og så glemmer jeg det litt vekk... Derfor har jeg gått til innkjøp av denne vannflasken som jeg skal ha i kjøleskapet slik at jeg kan få kaldt vann 24/7. Vannflasken er kjøpt på Ikea for litt over femtilappen!// I try my best to remember to drink enough water, but sometimes I just forget. One of the smartest buys that I`ve done is this water bottle. I just fill it up and keep it in my fridge for ice cold water 24/7. The water bottle is from Ikea.Likes

Comments

View tracker

Skrevet i : Everyday


Hei 2017!

Nå var det på tide med en liten oppdatering her på bloggen... Jeg har faktisk ikke blogget siden ifjor(måtte ta den spøken, haha). Jeg er klar for det nye året og gleder meg til å dele mer fremover :)// Hi 2017! I figured it was about time that I wrote something on my blog again... I have not blogged since last year after all( get the joke?). I am so ready to kickstart this new year and I look forward to sharing new material on my blog in the new year :)


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday, Tips


Min spilleliste idag:


Say You Won`t Let Go (acoustic) - James Arthur

Still Into you - Ashley Tisdale feat. Chris French

Nervous (acoustic) - Gavin James

Once In A While (acoustic) - Timeflies

If You Ever Wanna Be In Love ( acoustic) - James BayLikes

Comments

Skrevet i : Simba, Everyday

Er det her det er party?

Min søte lille medhjelper


Jeg smelter litt av disse bildene jeg... Lille sjarmklumpen! Det er jeg som holder ballongene om noen lurer. 


Likes

Comments

Skrevet i : Blog

Hei

Nå er det en stund siden sist jeg oppdaterte noe inne på bloggen min(jeg har jo fortsatt fulgt med på alle andre sine). For å være helt ærlig har jeg gruet meg litt til å skrive dette innlegget. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle være en av de som kom med unnskyldninger for dårlig blogging og som var on / off med bloggingen til stadighet. Men så ble det sånn at det kom ting i veien og det var mye som ble viktigere enn bloggen.


 Blanke ark 

Jeg elsker å blogge og å ha mitt eget lille sted der jeg kan være kreativ. Jeg vil gjerne samle inspirasjon og dele med andre som er interessert. For litt ny motivasjon så tenkte jeg å starte med blanke ark. Både bloggen og jeg trenger et frisk pust. Gamle innlegg som jeg vil ha tilbake på bloggen kommer jeg mest sannsynlig til å publisere på nytt igjen, men det tror jeg at jeg tar litt som det kommer. Jeg gleder meg til å begynne igjen!Tusen takk for at du leser bloggen min <3


Likes

Comments