Skrevet i : Everyday, Tips


Min spilleliste idag:


Say You Won`t Let Go (acoustic) - James Arthur

Still Into you - Ashley Tisdale feat. Chris French

Nervous (acoustic) - Gavin James

Once In A While (acoustic) - Timeflies

If You Ever Wanna Be In Love ( acoustic) - James BayDesign bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Craft & creativity , Food & recipes


│ Pepperkakehuset 2016I år begynte vi tidlig på pepperkakehuset og det var kanskje ikke så lurt med tanke på at pynten snart er oppspist. Haha. Jeg er uansett glad for at det står i entreen vår for det lukter helt fantastisk og så er det så koselig å se det når jeg er på vei inn til kjøkkenet.


Hvordan vi gjorde det:

Kjøpte settet for å lage huset på Ikea.

Blandet melis, eggehvite og noen dråper vann for å lage glasuren.

Handlet inn en haug med smågodt til pynt.

Festet huset med glasuren og ventet litt til det tørket og så pyntet vi det.

Underlaget er en bakeplate med aliminiumsfolie rundt.


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday


│ Julekalenderen 2016 │Snille pappaen min som overrasket meg med denne kalenderen i år. Jeg syntes det er en så koselig måte å starte dagen på før julaften. Igår lagde vi årets pepperkakehus og jeg er fortsatt litt kvalm etter all pynten(altså godteri som ble spist underveis). Nå mangler det bare å finne fram spillelisten av julesanger og så er det full pakke med julestemning!Ho ho ho !


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday


Litt ekstra julestemning med julesokkene på!│ ho ho ho │Nå som det er blitt litt kaldere er det den perfekte unnskyldningen for å finne fram sokkene med julemotiv på. Jeg fikk disse i gave av mine kjære moster i fjor. Et sånt sokkepar er vel egentlig den perfekte gaven, for det jo noe man virkelig trenger nå om vinteren.Likes

Comments


│ en vellykket overraskelsesfest ! │


Om man har noen spesielle som man setter ekstra godt pris på så vil man gjerne gjøre alt man kan for at de skal ha det bra. Jeg syntes det er ekstra kjekt å gjøre stas på personer som betyr mye for meg og spesielt når de har bursdag.Hvordan jeg gjorde det & noen tips...


Alt av dekorasjon og pynt ble kjøpt fra TGR og Søstrene Grene. De har som regel festdekorasjoner året rundt og man får kjøpt det man trenger til en billig penge. Han som festen ble holdt for liker faktisk ikke kake(hvem vil vel ikke ha en bursdagskake?). Det ble altså muffins, boller, chips og litt annen snacks. På forhånd hadde vi gått ut å spist pizza, så ordentlig mat var ikke nødvendig.


│ TIPS│

Avtale på forhånd

Vær sikker på at personen som skal overraskes kan komme til sin egen fest. Lag en avtale på forhånd og pass på at de kommer.

Send ut invitasjoner

Gi beskjed i god tid slik at gjester kan notere seg ned dagen og har mulighet til å komme.

Tema

Finn et tema som er gjennomgående. Bestem tema og fargekombinasjoner på dekorasjon og annet på forhånd.

Hold det hemmelig

Pass på at ingen røper noe!

Morsomme detaljer

Vi hadde kroner til å ta på hodet og litt annet moro.


Likes

Comments

Skrevet i : Simba, Everyday

Er det her det er party?

│ Min søte lille medhjelper │


Jeg smelter litt av disse bildene jeg... Lille sjarmklumpen! Det er jeg som holder ballongene om noen lurer. Det kommer et innlegg om hvordan jeg stelte i stand hele festen snart, men disse bildene passet ikke helt inn der og jeg syntes de var altfor søte til ikke å dele <3


Likes

Comments

Skrevet i : Tips


│ En kopp te & en god bok│


Mi briljante venninne

Historia om det nye namnet

Dei som flyktar og dei som blir


Av Elena FerranteDen norske oversettelsen er gjort på nynorsk noe jeg syntes er helt greit, men jeg har hørt andre som heller foretrekker den engelske versjonen. Den fjerde boken har såvidt jeg vet nylig kommet ut. Jeg ser at mange bokforhandlere har bøkene på tilbud akkurat nå så det kan jo være et lite tips til en julegave til enten deg selv eller andre.


Likes

Comments

Skrevet i : Food & recipes


│ Muffins med det lille ekstra │


Nylig arrangerte jeg en overraskelsesfest og siden personen som skulle bli overrasket ikke er så glad i kake bestemte jeg meg for å lage muffins istedet. På selve dagen når alt skulle settes opp hadde jeg masse og gjøre og det at muffinsene ble ferdig på kun en halvtime var til kjempehjelp.


Pakke : Toro lyse muffins

Glasur : Melis & vann

Strøssel : Dr. Oetker Mix


Disse muffinspakkene er helt geniale fordi det så er lett og slenge sammen på null komma niks. Jeg har laget de til lillesøsteren min sin bursdag, selskaper og annet. Det er virkelig en lettvint løsning.


Ps! Det er brukt glutenfri hvetestivelse i produktet, så muffinsene kan spises av allergikere.


Her er det (IKKE) noe muffens...

(Det er et uttrykk, ikke en skrivefeil)Idag er det fredag eller "friyay" som mange kaller det for nå! Jeg ønsker deg en super helg :)


Likes

Comments

Skrevet i : Simba


lille Simba!I Jeg har fått en valp! I


Ååå som jeg har gledet meg til dette. Han er så søt og jeg er så lykkelig! At denne lille karen er "bare min" er noe av det beste som har skjedd meg på lenge. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med han og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min nye lille venn...│Hunden er menneskets beste venn

Simba er verdens søteste lille collie valp og jeg er totalt forelsket i han. Siden jeg var liten har jeg drømt om en hund som Lassie og nå har jeg han(i litt andre farger). Avgjørelsen om å få Simba var såklart ikke basert på utseende og jeg brukte lang tid på å vurdere ulike hunderaser. Det å ha en valp er mye jobb og jeg har hatt hendene mine fulle med han her! Haha. Litt valpeinnlegg kommer nok etterhvert, men å få tatt ordentlige bilder av han er ikke alltid like lett :)


Likes

Comments

Skrevet i : Craft & creativity


│ Den perfekte gaveinnpakningen  │

Nå begynner det å nærme seg jul og som alltid liker jeg å stille godt forberedt på gavefronten. Allerede nå har jeg begynt å lage lister og tenke over hvem som skal få hva. Så var det det med innpakningen også og akkurat der tenkte jeg å komme med et lite tips som jeg selv har tenkt å bruke i år. Tidligere har jeg vært en stor fan av gaveposer når det kommer til å pakke inn gaver, men nå har jeg kommet på en litt ny variant. Det jeg snakker om er nemlig gavebokser.Boksene dere ser her er kjøpt på Søstrene Grene for en billig penge.

Tips:

Ta vare på silkepapiret som man får ved kjøp av andre ting. Om det er logo på silkepapiret så er det kanskje ikke det fineste, men om det er nøytralt kan det være smart å ta vare på det.


Innhold:

I boksene kan man putte oppi forskjellige småting eller større ting(alt etter boksen sin størrelse). Jeg har valgt å legge ved en slikkepinne i hver eske som en søt liten detalj. Dersom man finner noe lignende som f.eks en søt liten innpakket sjokolade, nøkkelring osv... kan det være et tips og kjøpe inn et lite antall som man kan legge ved i hver eske. Da har man fylt opp litt i alle gaveboksene allerede.Er det flere enn meg som allerede er i gang med årets julegaver?


Likes

Comments