Header

Tredje dagen här idag! Och jag älskar det verkligen. Första dagen, alltså dagen efter vi kom hem, promenerade vi. Med vi menar jag mamma jag och min kompis. Min familj känner en familj här och är väldigt nära vänner med de.

Sista gången jag var här var 8 år sen, väldigt kul att se hur allt har ändrats. Vi åkte båt hem, eftersom vi bor precis bredvid stranden.

Igår var det stranden som gällde hela dagen. 26 grader och sol mmm.

Och juste, det är 9 timmars tidskillnad. Så jag antar att det blir gonatt till er och gomorron till mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

... Trodde jag. För vet ni vad jag kom på att jag hade glömt? Kameran. Hah. Wellwell. Man har ju mobilen.

Nu är det 10 timmars flyg som gäller. Först till Island och sedan hela vägen till Vancouver. Yay. Har försökt packa så att jag har lite grejer att göra på planet, tog min stora väska med mig. Ifall någon undrar:

1. Mat. För att jag alltid är hungrig och det är omöjligt att äta flygplansmat. Det går liksom inte.
2. Glasögon.
3. Papper. Till att rita och skriva.
4. Tuggummi.
5. Hörlurar.
6. Hårborste.
7. Pennskrin med 30 pennor och allt man behöver för att rita.
8.
Uno.
9. Bok hoppas att den är bra.
10. Det allra viktigaste som inte finns med på bilden, alltså datorn och mobilen.

Nu sitter jag vid vår utgång/gate, 1 timme kvar tills vi ska flyga. Har köpt en tidning och en färgläggningsbok också:

Kommer defenitivt inte bli uttråkad iallafall!
Hoppas ni får en bra dag, mer update sen när jag är framme i Vancouver!

Likes

Comments

Nu kommer det lite bra nyheter. Minns ni att jag hyrde en sommarhäst? Jag ska hyra en häst hela året! Inte samma häst dock.

Här är Zorro, hästen ska hyra från Grällsta. Han är 158 cm och har nog den finaste färgen som finns. Gråskimmel.

Vi kommer dela Zorro med en annan familj, det blir nästan som att vara halvfodervärd. Alltså blir det 3 ggr i veckan för mig och 3 ggr i veckan för dem. Och så en vilodag i veckan som vi turas om att ta.

Det bästa då? Ja, det är att han kommer på måndag. Att man kan vara så sjukt taggad! Det tråkiga är att vi tyvärr inte kommer vara där just när han kommer utan den andra familjen tar honom helt. Varför? Jo, jag ska till Canada imorn! Mer om det senare!

Likes

Comments

Igår testade vi en av de enklaste vägarna här. Det är en liten stig som går upp trehundra meter från byn, längst med berget där uppe och sedan ner igen, tillbaka till byn. Vi vaknade såklart för sent, så när vi äntligen var påväg upp så stekte solen på högsta volym. Har ni testat att klättra uppåt i 30 grader? Jag rekommenderar inte. Man önskade att man kunde ta av alla kläder eller åtminstonde ta en dopp. När vi äntligen kommit till skuggan var vi dubbelt så trötta än vi skulle ha varit om vi gick tidigare, innan hettan. Typiskt min familj. Om vi åtminstonde vaknar tidigt så tar vi så lång tid att pack att det redan är för sent. Hahah.

Likes

Comments

Jag kan säga att jag gillar att resa, ja för det mesta älskar jag det till och med. Men inte med bil. Inte fem timmar i en varm bil, på slingriga bergsvägar. 

Ja, vi ska till bergen. Vi ska bo i en liten, liten by, i Pyreneerna i Spanien. Jag har varit där förut och jag minns att det var ett väldigt mysigt ställe. Vi kommer troligen promenera och hajka i bergen på morgonen och sitta i hotellet mitt på dagen, när det är så varmt att man inte orkar röra på sig.

Det gick mycket snabbare än vad jag trodde, de där fem timmarna. Även om jag läste ut en hel bok. Vi stannade några få gånger, för att äta och för att mamma skulle köra resten av vägen och pappa skulle vila. Inget speciellt egentligen. En vanlig bilresa.

Ja, jag antar att jag har fått den värme jag längtat efter. 30 grader! Crazy!

Likes

Comments

Har nu äntligen kommit bort från kalla, kalla Sverige. Skönt med värme och havet och såklart: stranden. Vi åkte till ett litet ställe utanför Barcelona. Jag blev väldigt nöjd med hotellet: precis utanför havet, en perfekt vy av stranden från vår balkong och god mat. Och så fanns det en pool också, och en dag spenderades där såklart. Tyvärr fanns det inget wifi, men lite skönt ändå.

Efter 5 dagar av badande, solande och simmande är vi påväg bort.

​Lite bilder på palmer för inget känns mer sommrigt än det. Och för att jag aldrig kan låta bli att fota de...

Alltså, så sjukt vackert! Önskar att vi kunde stanna längre, men taggat till att åka bort, vi ska fortsätta resa i Spanien. Vart? Inlägg kommer senare ikväll...

Likes

Comments

Imorn blir äntligen en annorlunda dag. Inte bara det vanliga: stallet, hem och slut på den dagen.
Ridning blir det ändå såklart. Jag ska rida på morgonen och sen ska mamma skjutsa mig till Uppsala. Jag ska träffa världens bästa tjej och den personen som får mig att känna mig fantastiskt no matter what. Min bästa vän.
Wow, jag längtar!

<3

Likes

Comments

Nu har jag varit lite oaktiv, men jag har inte riktigt haft några bra ideer...

Har även varit för lat för att ladda ner bilderna på datorn. Så de har legat i kameran och väntat. Mamma följde med mig till stallet förra lördag och knäppte massor av fina bilder på mig och Lover Boy: nu har jag äntligen tid att dela med mig med dem!

Lover Boy är så himla vacker på alla bilder. Jag älskar också atmosfären, skogen är så mysig, nästan lite sagolik...

Så här kommer lite bilder från förra veckan:


Jag älskar bilderna! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Notera: titeln är ironisk...

...Uteritt idag också (jepp jag rider mest ut, hästarna har sommarlov ju). Solen skiner, himlen är klarblå. Jag tar in Lover Boy från hagen, ryktar, sadlar osv. Går ut för att rida: redan har hela himlen blivit molnig. Ingen fara, bara lite moln. Det börjar dugga lite. Vi rider ut och jag slappnar av. Skönt att vara i skogen. Vi har knappt ridit i en kvart när Lover Boy skyggar för något. Han vägrar gå framåt och verkar plötsligt jättespänd och på tårna. Efter lite övertalning fortsätter han fram. 10 sekunder senare börjar det helt plötsligt ösregna. Det är som om någon häller en hink med vatten över oss. Sedan går regnet över i hagel. Det går knappt att se nåt: luften är en ridå av vatten och is. Vi skentravar hem (kontrollerat), på dem två minuter det tar att komma till stallet (vi tar såklart en genväg) blir vi båda genomblöta. Jag sadlar av och tänker att det ska regna hela dagen, ingen ide att rida mer...
När jag leder ut Lover Boy till hagen är det nästan inga moln kvar och solen skiner. Jag vet inte vad jag ska säga. Vädret har humörsvängningar?

Ser ni hur genomblöt jag blev??
Ok lite random bilder men vem tar bilder när man rider genom ösregn av hagel??
Ha en bra dag och hoppas att ingen annan råkade ut för ett oväder!

Likes

Comments

​Har sett det här på många ställen, och tänkte testa att göra min egen version av det. Det är alltså ett lite mer kreativt sett att träna på. Du behöver bara din mobil och instagram, och dig själv såklart!

Såhär gör du:

Du scrollar igenom ditt feed i instagram. För varje bild gör du olika övningar, beroende på vilken bild det är:


fashion: 10 crunches

shoutout: 5 situps 

humor: 10 leg raises

katt: 15 jumping jacks

hund: 10s plank

video: 10 squats

naglar: 10 lunges

selfie: 10s wallsit

mat: 10 bridges

random: 5 pushup


T.ex: Om första bilden är en kattunge gör du 15 jumping jacks, nästa bild är en selfie, då gör du 10s wallsit, osv.

Hoppas att någon förstod min förklaring hehe. Det här är iallafall ett roligare sätt att träna, tycker jag. Ses!


Likes

Comments