D. 21 september fik jeg dig <3

Jeg er glad for, at jeg har lærte dig at kende. Du ved ikke, hvor højt jeg elsker dig, og hvor meget du endelig betyder for mig.

Jeg håber virkelig vores forhold kommer til at være i laaaang tid, for du er den eneste jeg kan se mig sammen med lige nu, og længere i fremtiden. Jeg har aldrig følt sådan her for en dreng før og det ved du selv. Du vil altid være husket som verdens bedste kæreste, jeg elsker dig igennem alt, støtte dig igennem alt, og altid være der for dig, for du er noget helt speciel, at man ikke skulle tro du fandtes, men det gør du faktisk dæleme. Det er jeg simpelthen så glad for. Kan ikke stoppe med at fortælle, hvor glad jeg egentlig er for dig, tror aldrig nogensinde at jeg har haft den her følelse for nogen dreng før, jeg vil aldrig kunne give slip på dig? Og hvis det skal være, så bryder min verden sammen, ærlig talt det gør den. Jeg tror dybt seriøst ikke det ville være det sammen uden dig? Jeg ville begynde at tude uden dig i mit liv<3

Det jo ligegyldigt, at bo så lang fra dig. Fordi vi elsker jo hinanden. Jeg vil aldrig bytte dig for nogle eller noget. Jeg vil aldrig holde noget hemmeligt for dig, jeg ville aldrig skjule noget for dig, det ville jeg ikke kunne gøre i mod dig, du er den mest fantastiske person, jeg nogensinde har mødt, du er virkelig noget særligt, det vi har sammen er noget særligt. Jeg ved ikke mere hvad jeg skal sige andet end at du er den person jeg drømmer om at bo med, du er grunden til at jeg smiler, du er grunden til jeg er glad.

Nogle gange, har vi svært ved at forstår hinanden, og jeg ved vores forhold havde været op og ned. På trods af vores skænderier, kommer vi over det. Du er den bedste kæreste, man kunne drømme om, jeg ved, at vi er skabt for hinanden, jeg ved at det er os to forevigt, for et liv uden dig er et mareridt, et liv uden dig, vil få mit hjerte til at gå stå, når du ikke er hos mig, savner at du holder om mig, jeg savner den måde du siger mit navn. Tiden hvor jeg er hos mig og du er hos dig, føltes som en evighed, jeg har det sådan at det ikke kan gå hurtigt nok, før jeg sætter mig i toget på vej mod dig, hvor jeg ved du vil stå og vente på mig ved togstationen, det er det bedste, det er den bedste følelse. Jeg elsker at vågne op ved siden af dig, jeg elsker at du er der for mig, jeg elsker dig, fordi du er min yndlingsperson i verden.

jeg elsker dig utrolig højt. Har altid ønsket mig, at have en kæreste som jeg skal tilbring mit liv med,. Jeg kan slet ikke styre mit smil, når jeg ser på dig Mahal

Jeg kan så mange fejltagelse og det fortryder jeg virkelig meget, det vigtigste for mig er, at du stadig hos mig<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments