Header

Tidligere i dag fikk jeg telefon av arbeidsgiveren min om jeg kunne starte å jobbe allerede på mandag. Mandag? Om 4 dager? Og plutselig gikk det opp for meg at det er over. Jeg får aldri tilbake denne permisjonstiden hjemme med Adelén. Det river i hjertet. Har jeg brukt tiden godt nok? Men ja, selvfølgelig har jeg jo det. Jeg har jo vært der hvert sekund omtrent, det er nok det som gjør det ekstra tungt. Jeg er ikke vandt å være borte fra henne.

Etter at jeg hadde lagt henne for sin første lur knakk jeg sammen i sofaen. Tårene strømmet nedover kinnene og jeg hikstet, jeg klarte ikke holde det tilbake. Det føles så teit å skrike for dette, for det er jo ikke slik at jeg aldri får se henne igjen. Men det blir bare så jævelig tungt. Tungt å ikke kunne se henne hvert sekund av dagen, tungt å ikke kunne trøste henne når hun er lei seg og ikke minst tungt å ikke kunne være der å gi henne mat når hun er sulten.

Jeg prøver å huske tilbake til da hun kom til verden og den første tiden med henne. Det føles så fjernt ut, det føles ut som det er en hel evighet siden. Men det er jo egentlig ikke det. Hun vokser bare så utrolig fort, nesten litt for fort. Jeg vil bare stoppe opp tiden litt. Jeg kommer til å savne permisjonstiden hjemme med lille skatten min. Det er så trist at jeg aldri blir å få den tiden tilbake.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Noe jeg har glemt å vise dere er denne nydelige fødselstavla som vi fikk tilsendt for en stund siden i samarbeid med Personligfodelsestavla.se. Synes den er så nydelig og vi har endelig funnet en perfekt plass til den i leiligheta over spisebordet våres. Tenk at hun har vært så liten...❤


Likes

Comments


En av grunnene til at jeg er så utrolig glad i helgene er at vi alle sammen kan finne på noe som en familie i lag. I hverdagene har man det så travelt med både jobb og barn som legger seg tidlig så da blir det som regel ikke tid til så mye annet. Så da er det så fint å kunne gjøre ting i lag når vi begge har fri. Denne søndagen var ikke ett unntak, vi våknet til det fine været og bestemte oss fort ut for at vi måtte ut å finne på noe.

Vi bestemte oss for å dra i stallen hvor søstra til Jonas har hest. Da fikk Adelén hilst litt på hestene og prøve å sitte på mens hesten stod i ro. Sikker på at det blir ei lita hestejente det der 😉 Jeg har nemlig holdt på med hest så lenge jeg kan huske og vi har også to hester i familien. Men dessverre er den interessen dabbet litt av de siste årene. Men kanskje en vakker dag blir vi hesteeiere igjen!


Likes

Comments

Helt siden Adelén var 5,5 mnd har vi prøvd å gitt henne fast føde. Vi fikk beskjed fra helsesøsteren vår om å starte med banan og mais grøten fra Nestle da denne var glutenfri. Men lille brakk seg bestandig og spyttet ut denne. Å selvfølgelig er det jo vanlig at de kan brekke seg litt i starten når de skal begynne med fast føde, men når vi hadde prøvd denne en stund uten å lyktes så dro vi tilbake til helsesøsteren for tips og om vi kunne prøve en annen istedenfor. Da fikk vi beskjed om å fortsette med den samme grøten for hun kom til å spise den etterhvert.

Men lille likte aldri denne grøten, og med en gang vi byttet til en annen begynte hun å smake uten å brekke seg. Vi prøvde selvfølgelig andre ting enn grøt også på denne tiden, men helsesøster var veldig fast bestemt på at grøt var veldig viktig. Men den dag i dag spiser hun enda ikke grøt, men hun spiser heller ingen andre ting. Hun tar ikke mer en kanskje en bit av brødskiva eller ei skje med noe mos og hun er 10 måneder!

Jeg spør meg hver dag om det er jeg som har gjort noe feil. Hvorfor spiser ikke ungen min når alle andre gjør det? Jeg skulle ønske jeg kuttet ut den grøten hun ikke likte med en gang og heller fokuserte på å finne andre ting hun likte. Men hva vet man vell som førstegangsforeldre? Vi har jo aldri gjort dette før så derfor hørte vi mest på helsesøstra når det kom til sånne ting.

Dere kan tenke dere jeg bekymrer meg fælt for å begynne å jobbe igjen som bare er en uke til når lille ikke spiser annet enn pupp enda. Men hun må jo bare finne ut av det snart, kanskje løser det seg når hun ikke lukter meg og puppen rundt seg hele tiden...

Likes

Comments

Endelig er det helg igjen, og jeg sier endelig men egentlig synes jeg ukene flyr avgårde. Tenk at vi allerede er kommet til April og neste måned har vi en ettåring i hus 😱 Det er bare helt sykt å tenke på...

Denne uken startet med at både jeg og Adelén ble syke. Det har vært ganske tungt, spesielt to dager hvor jeg var så dårlig at jeg såvidt var oppe av senga. Heldigvis tok Jonas seg fri fra jobb så han kunne passe på lille. Vet ikke hva jeg skulle gjort om han ikke hadde gjort det. Heldigvis er vi begge blitt bedre nå, har bare litt hoste og tett nese igjen. Men det overlever vi! Nå har Jonas derimot blitt smittet og ligger rett ut på sofa.. Håper på det gir seg raskt!

Likes

Comments


Hei! Hvordan går det med dere? Her nyter jeg de siste to(!) ukene av permisjonen min hjemme med lille før det er tilbake i jobb. Herlighet hvor fort tiden har gått, det er nesten så jeg ikke forstår det selv. Blir rart å ikke få være hjemme med Adelén hver dag lenger, men heldigvis vet jeg at hun er i gode hender hjemme med pappan sin. Så det er i hvert fall en liten trøst og gjør det litt enklere å skal begynne i jobb igjen.

Men slik som det ser ut nå så har jeg ingen jobb å gå tilbake i siden jeg var tilkallingsvikar før jeg gikk ut i permisjon. Så jeg er i full jobbsøking og håper på at jeg får meg noe til permisjonen min er over. Så dere kan tro jeg er stresset og har mye tanker i hodet mitt for tiden 😪 Føler det ødlegger alt for denne siste tiden min hjemme med Adelén, for jeg klarer ikke slutte å tenke og stresse over jobbsituasjonen og en del andre ting. Men jeg får bare prøve å tenke positivt..


Likes

Comments

God kveld 🌹

Beklager for dårlige oppdateringer her på bloggen i det siste, jeg har bare valgt å legge mobilen mere bort om dagene og fokusere mere på det viktige rundt meg. Familien min. Dessuten føler jeg at dagene mine er så uinteressante å lese om for tiden da de stort sett består av det samme hver dag. Jeg er alt for dårlig til å finne på noe om dagene, men problemet er vell egentlig det at jeg ikke kjenner så mange andre som har barn. 

Her om dagen hadde vi i hvert fall besøk av søskenbarnet til Adelén, Odin som er 2 måneder yngre. Det var så koselig og gøy for Adelén å få se andre små barn på hennes alder. Så glad for at de kan vokse opp i lag! Se bare hvor skjønn de er sammen ❤️

Likes

Comments


God kveld 💖

Her er nettopp lillesnupp lagt for kvelden og jeg har endelig litt tid for meg selv. Elsker disse stundene hvor jeg bare kan fokusere på meg uten å tenke at jeg må underholde eller passe på hvor Adelén er på gulvet. Men kjenner også når det har gått en time eller to at jeg savner den lille solstråla mi. Savner det lure smilet, den herlige latteren og den søte kaklingen. Aller helst vil jeg bare hente henne inn til meg i stua igjen, men neida, det er godt med litt alene tid også. Det trenger man!

Vi har ihvertfall hatt en utrolig fin søndag. Vi startet dagen med å trille tur i lysløypa alle sammen og det var så herlig. Det var så lyst og fint ute og ikke så alt for kaldt heller. Også er jo endelig sola kommet tilbake! Får ikke sagt nok hvor godt det er å se den tikke opp bak fjellene igjen.

Håper dere også har hatt en fin dag, jeg holder på å skrive på siste delen av fødselshistorien min og håper på å bli ferdig i kveld. Så følg med, den blir å komme på bloggen i løpet av de neste dagene 😘


Likes

Comments

Alle klær finner du HER Adidas skoene HER

Bare jeg som elsker klærne fra Newbie på Kappahl? Må bestandig innom der å se når jeg er på shopping. Gleder meg til å oppgradere garderoben til Adelén med nydelige vårnyheter når den tid kommer 🙊

Likes

Comments

God kveld dere 💖

Har dere hatt en fin kveld? Her har vi kost oss med lasagne, en kald pepsi max og Ben&Jerry's til dessert. Finnes det noe bedre? Føler egentlig at denne uken har gått så utrolig fort, men det er kanskje siden Jonas har vært hjemme sammen med oss flere dager siden han har vært syk.

I formiddag tok ihvertfall jeg og Adelén oss turen til byen siden været var så utrolig fint. Vi var så heldig å få se sola titte fram for første gang i år, elsker at det går mot lysere tider ute! Nå kan bare sommeren også komme, jeg er så lei av snø, kuldegrader og parkas

Likes

Comments