På onsdag fylte denne storsjarmøren 2 år 😍 Det var veldig stas når han fikk stå på bordet i barnehagen når alle andre sang for han, og så har fikk han en bursdags krone av en som jobber der, som var såå fin 😄😄

Vi reiste på Mac Donnald og han fikk happy meal og så fikk de leke i det gøye klatrestativet de har der 😄 Etterpå fikk han duplo som var veldig spennende 🙊💙

BIRTHDAY PARTY

På søndag var det klart for bursdagsbesøk, vi hadde invitert til hotdog og kaker 🎂🌭


Han fikk masse duplo som vi kan leke med 😄😄 Såå gøy med gaver 🎉🎁🎈❤️

En kjempe kjekk bursdag 💙 Takk for at dere ville feire sammen med oss 😄🎈 Emil har kost seg kjempe masse 💙💙💙

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå var det vel på tide at jeg oppdaterte denne bloggen litt 🙊 Dagene har gått veldig mye i oppussing og bursdag, så har rett og slett ikke tatt meg tid til bloggen..

På lørdag var det nydelig vær ute, så vi bestemte oss for å grille 😏 Vi hadde egentlig tenkt å grille en annen plass enn hjemme, men så fant vi ut at det var hoppeslott på Lille ballong, så da var vi en tur der først, og tok heller grillingen i hagen 🌸

pinnedeig var en favoritt hos store og små 🙏🏽
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Likes

Comments

Dette er jo en klassiker, veldig søt men også frisk. Jordbærene har så klart veldig mye å gjøre med smaken, så pass på at du får noen friske og gode!

Jeg begynner med å ta toppen av jordbæret av, og putter de i blenderen. Jeg brukte ca. 10 jordbær, dette utga to store glass. Deretter tilsetter jeg en ss skje med lys sirup og en ss med sukker.

Tilsett juicen av en lime, isbiter. For en litt sterkere variant kan du tilsette sprit.

Perfect for hot summernights

Likes

Comments

På søndag var min søster og jeg på en liten tur med min nydelige niese.

through thick and thin

Jer er såå glad jeg har denne jenten her, min tvillingsjel. Jeg syns så synd på de som ikke har et slikt bånd som vi har, selvom det ikke alltid har vært sånn 🙊 og vi kan irritere hverandre grønn 😂 Men blir alltid venner igjen, for lets face it, vi er stuck med hverandre 😄🙊

Likes

Comments

💋 "matte velvet teddy" 💋
💋 "satin viva glam" 💋
💋 "matte honeylove" 💋
💄 FAVORITT

Likes

Comments

På onsdag var det nydelig vær ute! Dette måtte vi selvfølgelig utnytte.. Etter jobb og barnehage lagde vi taco (første gang for de minste) det falt veldig i smak 😄 Vi reiste ut til Halhjem og lekte i en barnehage der, både store og små koste seg!

✨😄☀️💛

Likes

Comments

Høyreklikk på bildene for å komme til produktet

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på negler. Jeg har tatt et par ganger hos Jeanette Helen på TL Salongen som ligger i Laguneparken i Bergen. Hun er virkelig dyktig! Sist jeg tok nye negler ville jeg ha noe skikkelig girly negler, og gjett om jeg fikk det! Rosa, lilla og et hint av glitter. Vi tok også noen av neglene i rosa og lilla ombrè. Im in love.

GIRLY NAILS

Hos Jeanette Helen kan du velge akkurat det du vil, og hun fikser! Jeg er alltid like fornøyd når jeg kommer ut med nye lekre negler.

Klikk på denne linken for å komme direkte inn på Facebook siden til TL Salongen Laguneparken


Legger ved noen bilder av negler meg og min søster har tatt hos Jeanette Helen tidligere.

Likes

Comments

Igår fylte Julie 20 år! Hun hadde invitert alle jentene med på Fridays i Bergen. Vi fant ut at vi skulle ta bussen ned, slik at vi kunne få oss noe godt i glasset! Når vi var på Nesttun ble jeg så dårlig at jeg bare måtte gå av bussen, heldigvis har jeg en fantastisk kusine som bor i nærheten som var så snill å kjørte meg resten av veien. Når jeg kom frem var jeg allerede i mye bedre form (heldigvis).

Vi bestilte alle hver sin rett, og koste oss masse. Såå koselig når alle kan samles :*

VANN I MUNNEN

Rebecca og jeg bestilte oss en flaske med Cava, og det ble et par drinker, hehe. Det var jo tross alt bursdag, hehe :)

<3 B-DAY GIRL <3
Takk for en fantastisk kveld jenter!

Likes

Comments

På lørdag var det klart for whiteparty som jeg hadde planlagt lenge, jeg hadde invitert mine beste venner, så vi var en god gjeng, alle hadde kledd seg i hvitt, så det ble en veldig gjenomført gjeng! 🎉 Jeg fikk masse fine gaver og masse vin 😍 For noen snille og gode venner jeg har!

Jeg hadde laget velkomsdrinker, og de ble grådig vellykket om jeg skal si det selv 🙊 Jeg hadde trekt jordbær i hvit sjokolade, og laget geléshots, i sitronskall, de ble tatt godt imot 😍

📷 PHOTOBOOTH 🍾🎈

Likes

Comments