Det er så sinnsykt sykt å tenke på at om 17 timer så sitter jeg og skal ta eksamen på nytt. Jeg er så nervøs og håper virkelig det går bra denne gangen, at jeg ikke får en vakt som slurper kaffen sin og smatter når den spiser.

Om du lurte så sitter jeg på eget rom, med egen vakt. Du lurer kanskje på hvorfor jeg gjør det? Vel jeg er veldig overfølsom for lyder, og sliter med å konsentrere meg når det er for mye støy.

Selv om jeg blir medisinert i mot min ADHD, så er det fortsatt ting som kan gjøre meg veldig ukonsentrert.
Nemlig lyder.

Jeg har kanskje ikke valgt den letteste retningen på videregående, siden jeg valgte å gå realfag. Jeg tror jeg gjorde dette for å bevise for folk at folk med ADHD er minst like smarte og intelligente som alle andre. At vi og klarer det vi vil bare vi jobber hardt nok.

Jeg vet ikke selv helt hva jeg skal gjøre med realfagskompetansen min. For jeg har absolutt ingen anelse på hva jeg skal gå videre på etter eksamen. Jeg har ikke noe konkret ønske når det kommer til utdannelse etter dette, men jeg har vurdert noe innen for foto, makeup osv; men jeg vet altså ikke. Livet er fortsatt langt og jeg har fortsatt mye og lære, og finner nok ut av det en dag.

- Susanne

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

For et par uker siden fikk jeg lyst til å opprette en blogg, som jeg har jobbet litt med på kveldene når jeg ikke jobbet med skole. Vet ikke helt hvorfor jeg fikk lyst til det, men jeg bare gjorde det. Ikke at jeg har så utrolig mye erfaring med det, men jeg fikk bare lyst.

Jeg har ikke så mye jeg driver på med om dagene og tekte vel kanskje jeg kunne prøve meg på blogging. Det er bare 9 dager igjen til jeg skal ta opp eksamen i R2, og jeg kjenner jeg begynner å grue meg litt for hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med den. Da har jeg liksom ikke noe å bedrive tiden med når jeg ikke er på jobb eller på trening. Som en person som også har ADHD som pleier å måtte ha ett eller annet å gjøre på hele tiden, så blir det rart når jeg ikke lengre har stresset over at jeg må øve hengende over meg.

Det positive er jo at jeg kan ta på meg mer jobb, trene mer og si ja til flere photoshooter, modelloppdrag og bli flinkere til å blogge. Kanskje til og med få til noe ut av dette. Jeg er jo veldig glad i mote, skjønnhet og velvære, samt trening så det er nok det jeg kommer til å blogge mest om; men man skal ikke se bort i fra at andre saker også kan være å finne på bloggen min.

- Susanne

Likes

Comments